2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553788 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Bu derin bjk midir nedir dün maç bitmiş yönetime sallıyor şunu alsaydın bunu alsaydın diye bu ayıptıur işte. Çocuklar kartallar gibi mücadele etmiş dün gece transfer konuşmak çok ayıptı. Çocukların alın terine ihanetti.
Bu konuda katılmıyorum sana @Çağrı abi, eğer dediğimiz 3 transferi 1 ay önce yapmış olsaydık dün Arsenala gol yemeden 2-3 gol atıp göndermiştik evlerine :tabe:

Çevrimdışı ZEKI

Bu konuda katılmıyorum sana @Çağrı abi, eğer dediğimiz 3 transferi 1 ay önce yapmış olsaydık dün Arsenala gol yemeden 2-3 gol atıp göndermiştik evlerine :tabe:
Transfer olmadanda sansimiz olaydi macin skoru 4-1 idi. (Demba Ba 3sn, 9.dk, 45+ ve Olcay 49)

Çevrimdışı Çağrı

Transfer konusunda eleştiriyi ben de yapıyorum zaten ama bunu dünkü maçın üzerinden yapmak yanlış ortada emek var @anilt :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Transfer olmadanda sansimiz olaydi macin skoru 4-1 idi. (Demba Ba 3sn, 9.dk, 45+ ve Olcay 49)

Gerçekten böyle bakmamıştım hiç farkındalık önemli 4 tane yüzde 100 pozisyon var ortada.  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gerçekten böyle bakmamıştım hiç farkındalık önemli 4 tane yüzde 100 pozisyon var ortada.  :ebebe:
yazık oldu dün gerçekten de arsenal karşısında bu pozisyonları buluyorsan 1-2 tanesini gol yapman gerekiyor ama olmadı inş rövanşta olacak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

youtube dan oğushanı izlerken ROBERTO FIRMINO diye birinide izledim transfermarktan falanda baktım 22 yaşında paramız olsa şu adamı alsak belhanda falan hikaye adam coşturuyo ama çok zor  :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

youtube dan oğushanı izlerken ROBERTO FIRMINO diye birinide izledim transfermarktan falanda baktım 22 yaşında paramız olsa şu adamı alsak belhanda falan hikaye adam coşturuyo ama çok zor  :icool:

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çok güldüm gece gece Allah seni de güldürsün  :biggrinking: Firmino süperstar  :biggrinking: Yeni denk gelmen çok iyi yalnız  Arif'in golü izlerken misali olmuş :biggrinking: 40 milyon eurocuk istediler Liverpool'dan  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 10 dk.

Gece gece aklıma takıldı. Kagawa'nın menajeri İstanbul'a sırf Bjk-Arsenal maçını izlemek için mi geldi? Yoksa müze,cami fln dolaştı mı?

-------------

İşte bunlarada gün doğuyo, nemalanıyolar belirsizlikten , hey Allahım ya.

Çevrimdışı ZEKI

Bu Arsenal Gecen sene saracoglunda FB ye 3 tane atmisti..Unutmayalim. Basariyi transfer yoktu boyle olduya baglamak hakikaten dunku mucadeleye buyuk haksizlik olur. Adamlar sagdan pozisyon mu buldular sag bek icin elestirelim. Oguzhan iki tane harika asistlik yapti. Olmayinca olmuyor.
Dun herkes kırmızı noktali yayin var cocukarinizi tvden uzak tutun diyordu. Bugunde bakiyorum helal olsun elinizden kacirdiniz diyorlar.
Evet bas bas bagiriyor sag bek, 10 numara ve BTB. ama dunku basariyi golgelemeyelim.

Çevrimdışı Çağrı

Gece gece aklıma takıldı. Kagawa'nın menajeri İstanbul'a sırf Bjk-Arsenal maçını izlemek için mi geldi? Yoksa müze,cami fln dolaştı mı?

-------------

Ağır küfrettiğim doğrudur bu adam twitterdan. @SaLVaDoR sağolsun bir şey yazamıyoruz burada  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Çok güldüm gece gece Allah seni de güldürsün  :biggrinking: Firmino süperstar  :biggrinking: Yeni denk gelmen çok iyi yalnız  Arif'in golü izlerken misali olmuş :biggrinking: 40 milyon eurocuk istediler Liverpool'dan  :biggrinking:
vallaha mı ben görmemişim ilk defa gördüm aman tanrım dedim gece gece  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

-------------

yav bu adamın dediklerine inanmayacaksın paso sağdan soldan duyduklarıyla haber yapıyor aklınca duyduğu çoğu haberde asılsız çıkıyor zaten :lol:

Çevrimdışı karakartalım

amin bu arada allah tüm beşiktaşlıları güldürsün ligde ve avrupada  :kop: :icool:

Çevrimdışı Tolga

amin bu arada allah tüm beşiktaşlıları güldürsün ligde ve avrupada  :kop: :icool:
yalnız adamın heryeri topçu ben de ilk defa izledim şaştım kaldım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

aklıma takıldı da transfer dönemi bitiş tarihi ne zamandı :alala:

Çevrimdışı karakartalım

yalnız adamın heryeri topçu ben de ilk defa izledim şaştım kaldım  :evillol: :evillol:
aynen dehşet bi yetenek var elemanda üstelik 22 yaşında bide hayret ettim kaldım gecee gece  :icool: elalemin 10 numaraları ile avutur olduk kendimizi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

aynen dehşet bi yetenek var elemanda üstelik 22 yaşında bide hayret ettim kaldım gecee gece  :icool: elalemin 10 numaraları ile avutur olduk kendimizi  :kop: :kop:
aynen başka takımların 10 numaralarını izleyip vay be ne yetenekli adamlar varmış demeye başladık  :biggrinking: :evillol: :D :D

Çevrimdışı Kesh

Kagawa nasıl olur. O kadar da izledim halbuki ama hiç yorum yapamıyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Kagawa nasıl olur. O kadar da izledim halbuki ama hiç yorum yapamıyorum :)
bence 10 numara olur da hayal olarak kalır bizler için maalesef  :)

Çevrimdışı karakartalım

Bryan Ruiz için temaslarını açık bir şekilde sürdüren siyah-beyazlıların adını hiç açıklamadıkları iki futbolcuya daha resmi teklifte bulundukları öğrenildi.
Beşiktaş'ın bu üç tekliften gelecek cevapları beklediği ve gerekirse transfer döneminin sonuna kadar görüşmelerini sürdüreceği gelen bilgiler arasında. trt sporda dha nın haberi

Çevrimdışı Anıl

Transfer konusunda eleştiriyi ben de yapıyorum zaten ama bunu dünkü maçın üzerinden yapmak yanlış ortada emek var @anilt :)
Öyle bir futbol oynadık ki dün Arsenal'ı 2-3 gol farkla yenemediğimize üzüldük :bandit: Aslında bence maçın bizim lehimize döndüğü an Ba'nın 3. saniyede direkten dönen topu. O pozisyon sayesinde Arsenal maça resmen yenilicez diye başladı, bidaha da dengeleyelemedi oyunu. Ba'nın bu takıma gelmesini sağlayan herkesten Allah razı olsun :pray:

Çevrimdışı Tolga

Bryan Ruiz için temaslarını açık bir şekilde sürdüren siyah-beyazlıların adını hiç açıklamadıkları iki futbolcuya daha resmi teklifte bulundukları öğrenildi.
Beşiktaş'ın bu üç tekliften gelecek cevapları beklediği ve gerekirse transfer döneminin sonuna kadar görüşmelerini sürdüreceği gelen bilgiler arasında. trt sporda dha nın haberi
bugün o haberi bende okudum zaten belli ki ruiz de olmayacak olsaydı şu ara görüşmeler sıklaşırdı belli ki kafalarda başka isimler var da kim onlar acaba

Çevrimdışı karakartalım

bugün o haberi bende okudum zaten belli ki ruiz de olmayacak olsaydı şu ara görüşmeler sıklaşırdı belli ki kafalarda başka isimler var da kim onlar acaba
herkez gibi bizde merakla bekliyoruz beşiktaş dergisinde yokki tanıdığımız öğrenelim önceden :evillol:

Çevrimdışı Tolga

herkez gibi bizde merakla bekliyoruz beşiktaş dergisinde yokki tanıdığımız öğrenelim önceden :evillol:
evet haklısın transferlerle ilgili son gelişmeleri söyleyecek arkadaşları bekliyoruz  :D bu arada yukarıda da yazdım gene yazayım transfer dönemi tam olarak ne zaman bitiyor :alala:

Çevrimdışı Kesh

bence 10 numara olur da hayal olarak kalır bizler için maalesef  :)

Biraz yumuşak karınlı oluruz sanki :D