2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555231 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kimi alırlarsa alsınlar ama Veli nin yerine adam gibi bir ön libero alsınlar. Yoksa bütün büyük maçlarda, geçen seneki GS maçı gibi bedava maç vermeye devam ederiz.

mesela dün veli fena değildi ama öyle yerde bireysel hata yaptı ki az kalsın golü yiyorduk bize oralarda top kontrolü iyi olan oyunun iki yönünü de oynayabilen soğuk kanlı bir adama ihtiyaç var atiba dışında bu tarz başka bir oyuncumuz yok

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 12:51:56 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

Sezona veli ve notta kötü başladı necipinde olacağı bu kadar.son arsenal maçı gösterdiği oğuzhan ofansif ortasaha için yeterli arkasında oynayan oyuncular defansif olarak iyi olmalarına rağmen hücuma katkı olarak çok yetersiz.bence 10 numara yerine 6 veya 8 numara diyebileceğimiz hücuma katkı yapabilecek bir ortasahaya ihtiyacımız var.10 numara alırsak benim Görüşüm oğuzhanı atiba ile birlikte oynatmak gerekiyor.İsmailinşallah sakatlanma.hgerçekten çok iyi oynadı.olcayı da her zaman olduğu gibi beğendim.ersan müthiş oynadı.mustafayı beğenmedim.demba ba aradığımız kan. 

Çevrimdışı Volkan Başaran

AJANSSPOR-River Plate forması giyen Manuel Lanzini'yi Al Jazira'ya kaptıran, Fulham'ın Kosta Rikalı oyuncusu Bryan Ruiz'in transferinde henüz sonuç alamayan Beşiktaş'ın gündemine bir Arjantinli orta saha geldi.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Beşiktaş; geçen sezon Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Jose Ernesto Sosa'nın peşinde.

Bonservisi Ukrayna Ligi ekibi Metalist Kharkiv'de bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncu için görüşmelere başlayan Beşiktaş'ın, Sosa için Metalist Kharkiv'e teklif sunduğu kaydedildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

alacağımız 10 numaranın takım içinde fark yaratması lazım sosa açıkçası o ayarda bir oyuncu değil

Çevrimdışı Yakup

arkadaşlar şuan alabileceğimiz 10 numara kim olabilir ki ? kim ligler başlamışken 10 numarasını satmak ister ? ruizde bir şeyi atlıyoruz fulham ingiltere championchipte oynamasa ben satacaklarına ihtimal bile vermiyorum. Biz 10 numarayı ya kuzey liglerinde ya da kadro genişliği olan takımlarda aramalıyız. örnekler ; porto , a.madrid , b.dortmund gibi takımlar olur herhalde burada.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

arkadaşlar şuan alabileceğimiz 10 numara kim olabilir ki ? kim ligler başlamışken 10 numarasını satmak ister ? ruizde bir şeyi atlıyoruz fulham ingiltere championchipte oynamasa ben satacaklarına ihtimal bile vermiyorum. Biz 10 numarayı ya kuzey liglerinde ya da kadro genişliği olan takımlarda aramalıyız. örnekler ; porto , a.madrid , b.dortmund gibi takımlar olur herhalde burada.
zaten eleştirdiğimiz yerde orası ya alamayacakları adamların peşinden aylarca koştular şimdi transferin bitime şurada sayılı günler kala oyuncu arıyorlar ruizi zamanında alsalardı herkes rahatlamıştı.

Çevrimdışı Yakup

zaten eleştirdiğimiz yerde orası ya alamayacakları adamların peşinden aylarca koştular şimdi transferin bitime şurada sayılı günler kala oyuncu arıyorlar ruizi zamanında alsalardı herkes rahatlamıştı.

acaba burada suçlu sadece yönetim mi ? mesela önder özen veya biliç suçsuz mu?  :alala: :alala: neyse burası bayağı derin mevzu ama şu kesin bize transfer şart  :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

Sosa alınmaz boşa telaş etmeyin sipariş haber belli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

HOLOSKODA rize ile flört halindeymiş...birde Arda Turan BJK forması giymiş SEBA için
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

Jose Sosa yı hiç izlemedim ancak videolarından sunu anlıyorum bence cok mantıklı bir hamle olabilir,,

su anlamda,,
attıgı gollerin verdiği pasların hepsi ya macın kaderini değiştiren cinsten,,, gol sevincleri takımı kucaklayan,, hayatını anlatan bir bolumede denk geldim evet bu transfere ben olumluyum ama 3.5 milyonluk bonservisiyle tabiki fazla olursa almasınlar,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

HOLOSKODA rize ile flört halindeymiş...birde Arda Turan BJK forması giymiş SEBA için
holosko gitsin de nereye giderse gitsin miladı dolmuş oyunculardan birisi Arda içinse her ne kadar güzel birşey yapmış gibi görünse de biraz şov yapıyor diye düşünüyorum

Çevrimdışı hic2222

mesela dün veli fena değildi ama öyle yerde bireysel hata yaptı ki az kalsın golü yiyorduk bize oralarda top kontrolü iyi olan oyunun iki yönünü de oynayabilen soğuk kanlı bir adama ihtiyaç var atiba dışında bu tarz başka bir oyuncumuz yok

Haklısınız, aylardır 10 numara dedik ama bu yapıyı bozacak birisi olmaz. Bize kesinlikle teknik kapasitesi önemli olmakla birlikte takıma entegre olacak iyi niyetli ve fizik gücü yüksek iki yönlü bir orta saha lazım, sanırım bu gereksinim sağ bekten dahi öncelikli
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı forzatunga

Valla orasını bilemezsin, Demba Ba için de çok şey söylendi '' bu yönetim Demba Ba'yı alamaz,transfer yapamaz,vizyon mizyon '' sonunda noldu ?

Hem o hem Töre çok uygun ekonomik şartlarda transfer edilmedi mi ?  Hayatında 1 milyon euro yu birlikte görmemiş adamlar için çok cömertsiniz valla transfer konusunda.
Basalım gelsin,alalım oynasın,şu kadar fazla vereydik,imza parasını akıtsaydık,onu da alalım bunu da alalım.

FM'de bile transferler bu kadar kolay değil yahu.

Oyuncu takımın yapısına-ihtiyacına uygun olacak.(teknik ekip ve yönetim hem fikir olacak)
Karakterli,etik,profesyonel olacak.(çok dilimiz yandı)
Alacağı maaş belli sınırlar içinde olacak.
Aldığı paranın hakkını verdiğini takım arkadaşlarına kanıtlayabilecek.
Türkiye'ye gelmeyi kabul edecek.
Karşılayabileceğimiz bir bonservisi olacak.
O bonservisin altından kalkabileceğimiz bir ödeme planı olacak.

Daha uzar gider bu.

Hayır klübün muhasebecisi olsanız kasada şu kadar nakit var da vermiyorlar deseniz anlayacam.Sanki istenen oyuncu ile klübü ile defalarca masaya oturmuş pazarlık yapmış gibi ahkam kesip hariçten gazel okumak ne kadar kolay.

Çevrimdışı murat

Valla orasını bilemezsin, Demba Ba için de çok şey söylendi '' bu yönetim Demba Ba'yı alamaz,transfer yapamaz,vizyon mizyon '' sonunda noldu ?

Hem o hem Töre çok uygun ekonomik şartlarda transfer edilmedi mi ?  Hayatında 1 milyon euro yu birlikte görmemiş adamlar için çok cömertsiniz valla transfer konusunda.
Basalım gelsin,alalım oynasın,şu kadar fazla vereydik,imza parasını akıtsaydık,onu da alalım bunu da alalım.

Oyuncu takımın yapısına-ihtiyacına uygun olacak.(teknik ekip ve yönetim hem fikir olacak)

Daha uzar gider bu.

Hayır klübün muhasebecisi olsanız kasada şu kadar nakit var da vermiyorlar deseniz anlayacam.Sanki istenen oyuncu ile klübü ile defalarca masaya oturmuş pazarlık yapmış gibi ahkam kesip hariçten gazel okumak ne kadar kolay.

+1903

chelsea parayı peşin istese demba ba da büyük ihtimal gelemeyecekti.bu işler o kadar kolay değil sizin parça parça vereceğiniz 5 yerine peşin 4 ü kabul edebiliyorlar yada futbolcu 1 e oynarken türkiyeye gelmek için 3 istiyor.ben yönetimi transfer anlaşma politikasını yerinde buluyorum.kimseye ederinden çok para vermemeye çalışıyorlar.malum şu an stad yapıyoruz ve çok fazla miktarda borcumuz var ve gelirlerimiz giderlerimizi karşılaması için daha düşük maaşlı futbolcuları tercih etmek zorundayız.gelirlerimizi arttırmadan uçuk fiyatlı oyuncuları almak borç hanesini kabartmaktan başka bir işe yaramaz.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 15:53:57 MURAT ]

Çevrimdışı berk_bjk

Fotomaçta Schöne haberi çıkmış oyuncuyu bilen takip edeniniz var mı?

Çevrimdışı karakartalım

jose sosa haberide italyan basınında çıkmış aslında fena olmaz gelse  :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

Daha uzar gider bu.

benim ne demek istediğimi anlamamışsın ki lanzini ve belhanda için aylarca peşinden koşup alamadığımız için bugün bu duruma geldik ve bunun parayla falan alakası yok yav insan biraz düşünür dimi belhandayı d.kiev sana 5-6 m euro gibi bir fiyata bırakır mı hiç param yok deyip ne diye uğraşırsınki belhanda ile ben bundan bahsediyorum sonra anlaşıldı denilen ruizi almaya kalkıyorsun ama o da burun kıvırıyor artık sana ben bunlardan bahsediyorum bu bahsettiklerimin hiç parayla falan alakası yok bizim yöneticiler maalesef ilgilendiklerin futbolcuların piyasa değerini bilmiyorlar bilseler belhanda ile ilgilenmezler zaten ve transferler bu kadar gecikmezdi.

Çevrimdışı sağduyu

Veli nin iyiliği ya da kötülüğü, zaten kritik anlarda yaptığı hatalarla alakalı. Arsenalle oynuyorsan, Derbi maçı oynuyorsan ve Veli gibi ayağına top geldiğinde önce dingildeyen, sonra yalpalayan adamın varsa, senin takımının oyununu bozarlar, kafanı kaldırmaya fırsat vermezler. Hepsinden önemlisi top hakimiyeti zayıf olan o adama pres yapıp topu kaparlar. O takımların kaptığı toplar da Karabüksporun kaptığı toplara benzemez, tabelayı değiştirirler. Aynı geçen seneki GS maçında Drogbanın attığı, dünkü maçta da az daha olacağı gibi.

Bunlar kritik andaki hata falan değil, rakibin bizzat Veli nin üstüne oynayarak, bilerek yaptırdığı hatalar sonucu kaptığı toplar ve bilerek attığı gollerdir. Bunları futboldan anlayan göz görür.

Veli 5 tane top kapsa bile, 2 topu kritik anda kaptırmakla, 4-5 tane topda da yalpalayıp zaman kaybedip takımını oyundan düşürmekle senin takımını Sivassporla denkleştiriyor. O yüzden de büyük maç kazanamıyorsun...

Futboldan anlayan ve Veliyi tenkit edenler (futbolu bilip de Rıdvan gibi ver gazı tosunuma cebelleşsin misali, kasten iyiye kötü, kötüye iyi diyenlerin niyeti zaten belli), Veli nin ne kadar çok çabaladığını, mücadele ettiğini görmüyor mu? Ayağına denk geldiğinde 25 m. şut bile attığını görmüyor mu eleştirenler. Ancak futbolda, büyük bir takım olacaksan tek yönlü oyuncu kontenjanın 1 tanedir. O da kaleci. 10 tane adamın da top hakimiyeti iyi olmak zorundadır. Hele hele ön liberodaki adam oyunun başlangıcıdır. Topu kaptığı anda atağa kalkacak, pres yapan rakibe çalımı basıp geçecek, rakip takımın dengesi bozukken pasını verecek ileriye...

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar Ligi play off turunda Arsenal ile İstanbul'da golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic futbolcularına teşekkür etti.

Arsenal maçı sonrası yöneticilerin de bulunduğu soyunma odasında futbolcularına bir konuşma yapan hırvat teknik adamın, "maça çıkarken favori arsenal'di. Ancak siz mücadele edince, futbolun gereklerini yerine getirince favori kalmadı. Arsenal'i eleyebileceğinizi gösterdiniz. ben size mücadelenizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

90 dakika sonunda tek eksiklerinin gol olduğunun altını çizen Slaven Bilic'in, "Her şeyi yaptınız, mücadele ettiniz oyununuzu kabul ettirdiniz tek eksiğiniz gol atmaktı onu da Londra'da yapacağınıza inanıyorum. Ben bu turu geçeceğinize başından beri inanıyorum" diye konuştu.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven bilic'in maçtan sonra gökhan töre ile de özel olarak görüştüğü ve 1 hafta içinde özel çalışmalar yaparak arsenal ile yapılacak rövanşa hazırlanmasını istediği belirtiliyor.

Gökhan Töre'nin antrenman eksiğini 1 haftada takımdan ayrı olarak yapacağı çalışmalarla gidermesi bekleniyor. Bilic'in Arsenal maçı öncesi Gökhan Töre'nin son durumuna göre bu futbolcuyu görevlendirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta merak edilen bir diğer konu ise Atiba Hutchinson'un son durumu.. Sakatlığı kısmen geçen ancak teknik direktör Slaven Bilic'in riske atmadığı Atiba'nın Londra'daki rövanş maçında forma giymesi bekleniyorw

Arsenal maçı sonrası siyah beyazlı yöneticilerin de oynanan oyundan memnun kaldıkları ve teknik direktör Slaven Bilic'i tebrik ettikleri bildirildi.

Yöneticilerden transferle ilgili son durum hakkında bilgi alan Slaven Bilic'in ligin ilk haftasına kadar sağ bek, orta saha ve defansın göbeği için yapılacak takviyeleri istediği belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki hafta içinde 3 önemli transfere imza attırması ve takımı takviye etmesi bekleniyor..

Kaynak:LİG TV

Çevrimdışı Özgür K.

GEÇEN SENE İLK 4 MAÇ NASIL İYİ BİR FUTBOL OYNAYIP SONRASINDA DÜŞÜŞE GEÇTİĞİMİZİ HATIRLARSAK 10 NUMARA VE BTB NE KADAR ÇOK İHTİYAÇ OLDUĞU DAHA İYİ ANLAŞILIR. TAKIM DURAKSADIĞI ZAMAN, GENÇ FUTBOLCULAR DEMORALİZE OLDUĞU ZAMAN SORUMLULUK ALACAK CİNSTEN OLMALI BU OYUNCULAR. SAĞ BEKE ÇOK İHTİYAÇ VAR AMA BENCE TERCİH BTB YANA OLMALI. BİLİC SERDARI TAMAMEN SİLMİŞ AMA TR LİGİNDE İDARE EDEBİLİLR BU YOKLUKTA.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı forzatunga

benim ne demek istediğimi anlamamışsın ki lanzini ve belhanda için aylarca peşinden koşup alamadığımız için bugün bu duruma geldik ve bunun parayla falan alakası yok yav insan biraz düşünür dimi belhandayı d.kiev sana 5-6 m euro gibi bir fiyata bırakır mı hiç param yok deyip ne diye uğraşırsınki belhanda ile ben bundan bahsediyorum sonra anlaşıldı denilen ruizi almaya kalkıyorsun ama o da burun kıvırıyor artık sana ben bunlardan bahsediyorum bu bahsettiklerimin hiç parayla falan alakası yok bizim yöneticiler maalesef ilgilendiklerin futbolcuların piyasa değerini bilmiyorlar bilseler belhanda ile ilgilenmezler zaten ve transferler bu kadar gecikmezdi.

Daha önce kaç transfer yaptınız acaba?
Kaç pazarlık masasına oturdunuz ?

Bu yöneticiler Demba Ba'nın piyasa değerini biliyorlar ama Belhanda ve Lanzini hakkında hiç fikirleri yok muymuş? ilginç.

M.City Porto'dan Mangala'yı  almak için 3 transfer dönemi uğraştı ancak alabildi.
Alamayacaklarını bildikleri halde mi uğraştılar bir sene yoksa her iki takım ve oyuncu için ideal şartlar sağlanana kadar esnemeler mi oldu?
M.City'nin tonla parası olduğu halde zaman zaman transferler çok zorlaşabiliyor.
Eleştirmek dünyanın en kolay işi.

Çevrimdışı FARUK

hocam demba ba için de ilk başta öyle 13milyon avro dan bahsediliyodu nereleregeldi bonservis vede taksitle
belhanda içinde benze yol denediler olmadı yapacak bişey yok
2 si arasında ki pazarlık benzer biri başarılı diğeri başarısız
belhanda olayı daha sonra gerçekleşti dye başarısızmı sayıcaz şimdi transfer politikasını
aynısı gökhan içinde geçerli
1 ay önce bitse 6-7 milyona alınsa daha mı iyi olacaktı

Çevrimdışı Kesh

Peşinden koştular alamadılar muhabbetini bırakın artık. 11 milyon isteyene 8 önermek pek mantıksız değil. Transfer peşinden koşulunca yapılır neyi tartışıyorsunuz burda 2 haftadır. Piyasadaki isimlerden en iyisinin peşinden koşunca da suçlu olmaz kimse.

Arsenal maçına transfer yapılmaması ise başarısızlıktır. Bırak transfer yapmayı tenezzül bile etmediler. Yenilgiyi kabullenmek bu yönetimden soğutma noktasına getirdi beni. Beşiktaş burası unutmasınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş sağ bek arayışında rotayı yeniden Martin Linnes'e çevirdi. Yönetim Molde'nin bonserviste indirime gitmesi halinde Norveçli genç oyuncuyu kadrosuna katacak.

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Molde forması giyen Martin Linnes için ısrarını sürdürüyor.

Siyah beyazlı kulüp yeni sezon öncesi yabancı bir sağ beki kadrosuna katmak için çaba harcıyor. Son bir ayda Yunan oyuncu Lucas Vyntra ve Martin Linnes, Beşiktaş'ın gündemine aldığı isimler olmuşlardı. Vyntra transferinden vazgeçen yönetim, rotasını Norveçli Linnes'e çevirmişti. Ancak Molde Kulübü'nün bonservis bedelinde artışa gitmesi nedeniyle Linnes transferi de askıya alınmıştı.

Molde'nin istediği 3 milyon euro'luk bonservis bedelinde indirim talep eden siyah beyazlılar, 22 yaşındaki oyuncu için Norveç ekibi ile yeniden masaya oturacak. Molde'nin bonservis bedelini 2 milyon euro seviyesine indirmesi halinde Beşiktaş, Linnes transferini gerçekleştirecek.

Linnes ile 4 yıllık mukavele imzalanması beklenirken, Norveçli futbolcuya yıllık 900 bin euro ücret ödenmesi planlanıyor.

xuz

• Ziyaretçi

Yaprak kımıldamıyor  :uyucam: