2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560303 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı abi sen bunu bir şekilde Rüzgar Sağnak'a ilet oda yönetime iletsin yanlız acele etme nasılsa 5 Eylüle daha var :by2:

Adam da istiyor bir de kaç kez twitterdan iş attı ama hiç bizimkiler kılını kıpırdatmıyor taktım kafaya bir şekilde öğrenmemiz lazım @anilt bakıp da mı beğenmediler hiç mi görmediler  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı abi allahtan kazayla falan heralde bunlar Demba Ba'yı aldı. Yoksa halimiz dumandı valla :akuma:

Ba olmasa muhtemelen Feyenoord üst tura çıkmış Zenithle filan eşleşmişti  :iscrewy: O Da Önder Özen kovulmasa zor gelirdi biraz  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Adam da istiyor bir de kaç kez twitterdan iş attı ama hiç bizimkiler kılını kıpırdatmıyor taktım kafaya bir şekilde öğrenmemiz lazım @anilt bakıp da mı beğenmediler hiç mi görmediler  :s20:
Bu arada kendisinin Bilic tespitlerine tamamen katılıyorum. Holebasa geçen yıl 2 milyon euro vermediler, bu yıl 1 milyon Motta'yı aldık. 1 milyon euro için üst seviye bir oyuncu kaçırdık.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada kendisinin Bilic tespitlerine tamamen katılıyorum. Holebasa geçen yıl 2 milyon euro vermediler, bu yıl 1 milyon Motta'yı aldık. 1 milyon euro için üst seviye bir oyuncu kaçırdık.

Bilic aslında tam Türk sosyalist insanının örneği. Özgürlüğü istiyor ama özgürlüğü kendi dağıtmak istiyor. Yani işine kimse karışmayacak aşırı kontrolcü aşırı muhafazakar. Herkes görevini yapacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Çok alakasız yerden dalıyorum konuya, açıkçası araştırmak da zor geldi.:) İbrahim toraman'ı kiralarken sözleşmesini de 1 yıl uzattığımız doğru mudur?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çok alakasız yerden dalıyorum konuya, açıkçası araştırmak da zor geldi.:) İbrahim toraman'ı kiralarken sözleşmesini de 1 yıl uzattığımız doğru mudur?
sözlesmesi kiralanmadan önce uzatilmisti, nedeni tam olarak bende anlamadim, tek düsüncem futbol oynayana kadar sözlesmesi bizde uzatilip kiraya verilmesi ve sonunda jübülesini bizde yapmasi, basak bir mantikli aciklama bulamiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kadro kalitemizi fener ve gs nin önüne taşımak için Top class stoper , sağ bek , ortasaha , 10 numara ve sol kanat gerekiyor. Eşitlemek için ise 10 numara  , ortasaha ve sağ bek yeterli. Ama sadece 10 numara ve sağ bek alırsak iş yine şansa kalacak.

Şuanki bütçe ile oluru

Tolga - Linnes - Ersan - Pedro - İsmail - Veli  - Atiba - Ruiz - Olcay - Töre - Ba

2015-16 sezonunda

Tolga - Linnes - Dede - Pedro - İsmail - Veli - Sissoko - Ruiz - Perisic - Töre - BA

Planlama bunu gerektirir en kötü plan plansızlıktan iyidir şuan yaptığımız kimi uygun düşürürsek onu alalım mantığı bu da başımıza iş açacak yüzde 90. Önümüzdeki sezonların bütçesini kullanmak çok mantıklı hamleydi çöp adamlar almayacağız diye ümitlendik ama şimdi yanlış adam alırsak seneye almamız gereken kaliteli adam sayısı 3 ten 6 ya çıkacak.

Yıldırım Demirören'in kadro planlarken yaptığı en büyük hata sabırsızlıktan hep yarım adamlar almak olmuştu hatırlayalım.
2015-2016 sezonunda bu kadroyla hükmen 3-0 kaybederiz 7 yabancı koymuşsun :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı karakartalım

fikret başkan iyi falan diyodum bende ama fikret başkanda başkan duruşu yok bu bi gerçek ve takım ihtiyacı olan bölgelere transfer yapması şart neden bu kadar yavaşlar  :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fikret başkan iyi falan diyodum bende ama fikret başkanda başkan duruşu yok bu bi gerçek ve takım ihtiyacı olan bölgelere transfer yapması şart neden bu kadar yavaşlar  :s20: :s20:
tamamen duygusal
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı saricasi

Türkiye şartlarına gore seba değil aziz olması gerekiyor dimi vursun kırsın,bjk duruşunu Son yıllarda en iyi gösteren başkandır f.orman.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

2015-2016 sezonunda bu kadroyla hükmen 3-0 kaybederiz 7 yabancı koymuşsun :biggrinking:

Avrupa kadrosu oluyor o  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 11:38:52 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kalede Tolga Stoperde Dede Ortasahada Sissoko Forvette Ba.

4 tane 1.90'lık Winner. 25 milyon euro pls  :iblush:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 11:42:58 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Biraz da geçen sezona göre kıyas yapalım bakalım kadro ne durumda.

Geri dörtlü de bozulma yok geçen senenin aynısı. Sağ bek alarak iyileştirme yapılırsa takım 1 adım öne gidecek. Ama yine de bu sene 20 golü üstünde yemeyiz diye düşünüyorum ligde.

Ortasahada Töre takımda tutuldu Kerim Frei sonunda kazanıldı. Fernandes gitti ama zaten yoktu geçen sene. Yani iyi bir 10 numara alındığında takım buradan da 1 adım öteye gidecek.

Forvette Almeida gitti Ba geldi takım 2 adım öne gitti en az.

Yani çok karamsar baksak da takım geçen seneden 2 kademe öne gidecek en az. Eğer Avrupa olmasa Şampiyonluğun en güçlü adayıyız derdim ( Olacak transferlerle ) ama Avrupa olduğpu için bence rakiplerimzle şansımız eşit. Bu takım 70 puanı aşar bu sene. Fener 80 lere çıkmazsa bence son yılların en heyecanlı şampiyonluk yarışını izleriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Biraz da geçen sezona göre kıyas yapalım bakalım kadro ne durumda.

Geri dörtlü de bozulma yok geçen senenin aynısı. Sağ bek alarak iyileştirme yapılırsa takım 1 adım öne gidecek. Ama yine de bu sene 20 golü üstünde yemeyiz diye düşünüyorum ligde.

Ortasahada Töre takımda tutuldu Kerim Frei sonunda kazanıldı. Fernandes gitti ama zaten yoktu geçen sene. Yani iyi bir 10 numara alındığında takım buradan da 1 adım öteye gidecek.

Forvette Almeida gitti Ba geldi takım 2 adım öne gitti en az.

Yani çok karamsar baksak da takım geçen seneden 2 kademe öne gidecek en az. Eğer Avrupa olmasa Şampiyonluğun en güçlü adayıyız derdim ( Olacak transferlerle ) ama Avrupa olduğpu için bence rakiplerimzle şansımız eşit. Bu takım 70 puanı aşar bu sene. Fener 80 lere çıkmazsa bence son yılların en heyecanlı şampiyonluk yarışını izleriz.

+ mustafa pektemek geçen yıl da sakatlıklarla boğuştuğu için ligin 2. yarısında takımın temposuna ayak uyduramamıştı. bu yıl o tempoyu yakaladı. bir de sol bekte ismailin geri dönüşüyle motta  ismail yedekliliği sağlanmış oldu. forvette cenk gibi iyi bir yedek var. ilk yarı için serdarın olmadığı maçlarda sağ beke holosko koyma tarzı fantezilerle vakit kaybedilmezse zaten ligin 2. yarısında musa muhammedi oynatabileceğiz orda. tüm mesele sağ beke transfer yapılmazsa ilk yarıyı defansif açıdan minimum hasarla atlatmak gibi geliyor bana.

Çevrimdışı ahmetx

Yöneticilerin ölçülü konuşması gerektiğini düşünüyorum.popülist demeçler karakterlerini taraftar nezdinde sıfırlıyorlar. Başkan stad açılış tarihinde Anç ve Mete Vardar transfer açıklamalarıyla bende artık inandırıcı değiller.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu durumda sadece kendileri değil büyük bir marka değeri olan Beşiktaş yara alıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Malum sitenin haberine göre yarın ki maça 22 bin bilet satılmış. Doğruysa harbiden skandal bu ne arkadaşım. :s20:

Çevrimdışı scape_bjk

Malum sitenin haberine göre yarın ki maça 22 bin bilet satılmış. Doğruysa harbiden skandal bu ne arkadaşım. :s20:
Bence yalan çünkü geçen maça oranla talep daha fazlaydı

Çevrimdışı ozan062

öyle diyorsun da belhanda'nın piyasa fiyatı 10 m eurodan aşağı değil param yok deyip belhanda'nın peşinden 3 hafta koşarsan eleştirir herkes kusura bakmayın.paran yoksa alabileceğin adamlarla görüşme yaparsın ruiz'le anlaştıysan al onu ne diye bekletiyorsun sanki ruiz den iyisini alabilecekler burada kimse körü körüne eleştiri yapmıyor param yok diyorsun hiç oynatmadığın ve kadroda fazlalık yapan g.süzen,sezer,eneramo gibi adamlara hala gereksiz yere para veriyorsun bırakın bu işleri.

bende aynı fikirdeyim arkadasla,, para yokki bunlar gorusmediler bu belhandayla,, çnk figen hanım dediya gorusme olmadı yatlarda diye,, demekki cok vakit harcanmadı fiyat verildi beklendi,, bari diğerleriyle ugras dimi yok birseyi dogru yapsa diğerleri yanlıs canım sıkılıyor ama yapıcak birey yok parada olsa bizimkiler herseyi zora sokar bundan eminim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALDENYX

bence biri kuyuya taş attı çıkart çıkarta bilirsen..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Bence yalan çünkü geçen maça oranla talep daha fazlaydı
Hocam bende öyle düşünüyorum. Sabah gittim bilet almaya. Sordum tahminen ne kadar satılmıştır diye gişedeki sorumluya 50 bini geçmiştir dedi. Bu bilet olayından bir karışıklık var ama hayırlısı.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 12:43:14 Samo1903 ]

Çevrimdışı saricasi

yaw rahat olun full olcak arsenal maçı kafaya takmayın  :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Artık orta sahaya oyuncu konusu iyice gündeme oturdu..

bragadan ve interten göbeğe ouyuncu istediğimiz yazılıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı brci

yaw rahat olun full olcak arsenal maçı kafaya takmayın  :)

aiiineenn öyle bide maç 21:45 herkesin rahatça yetişebileceği bir saat maç günü ( yarın ) bile gelmeyi düşünmeyen bir çok kişi karar değiştirip gelecektir  :tabe: