2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559135 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Ateş kalan bilet sayısını mı yazdı acaba yanlışlıkla
orada kesinlikle yanlışlık var o kadar az olması mümkün değil
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

‏@DerinBesiktasJK

SON DAKİKA!
METE VARDAR : Transfer sezonu bitene kadar en az 1 transfer yapacağız. Orta saha için bazı isimler yüzünden çok geç kaldık

eğer böyle demişse gerçekten vay halimize bu transfer politikasından dolayı gene sezonu 3. bitirirsek işte o zaman bu taraftar bugüne kadar gösterdiği sessizliği göstermeyecektir.

Çevrimdışı Kemal

Bencede 50.000'i geçmiştir bugün, zaten Kuzeyden alınamamış bugün sağlamayı yapınca kombinelerle 50.000 + çıkıyo, inşallah çakılı 80.000 kişi çıkarız.

Çevrimiçi Samet Ç

‏@DerinBesiktasJK

SON DAKİKA!
METE VARDAR : Transfer sezonu bitene kadar en az 1 transfer yapacağız. Orta saha için bazı isimler yüzünden çok geç kaldık

eğer böyle demişse gerçekten vay halimize bu transfer politikasından dolayı gene sezonu 3. bitirirsek işte o zaman bu taraftar bugüne kadar gösterdiği sessizliği göstermeyecektir.
Hocam Mete Vardar'ın hiçbir kongre üyesine transfer hakkında bilgi vereceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Hocam Mete Vardar'ın hiçbir kongre üyesine transfer hakkında bilgi vereceğini sanmıyorum.
hocam bilmiyorum ama bu takıma kaliteli 10 numara ve sağ bek şart 2si birden olmazsa bu sezonda şampiyonluk hayal onu bilir onu söylerim

Çevrimiçi Samet Ç

hocam bilmiyorum ama bu takıma kaliteli 10 numara ve sağ bek şart 2si birden olmazsa bu sezonda şampiyonluk hayal onu bilir onu söylerim
Hocam öyle olsa bile adam en az 1 transfer yapacağız diyor. Yani 2 olabilir, 3 olabilir de demek istiyor. Ayrıca şu Kamerun'lu sağ bek ile anlaşıldığı söyleniyor. Ruiz ile de görüşmeye gittiler bugün yarın akşama kadar Ruiz konusunda bir sonuç yansır medyaya.

Çevrimdışı Tolga

Hocam öyle olsa bile adam en az 1 transfer yapacağız diyor. Yani 2 olabilir, 3 olabilir de demek istiyor. Ayrıca şu Kamerun'lu sağ bek ile anlaşıldığı söyleniyor. Ruiz ile de görüşmeye gittiler bugün yarın akşama kadar Ruiz konusunda bir sonuç yansır medyaya.
en az 1 diyor ama sadece 1 transfer de yapabiliriz demek istiyor 10 numarayı alıp sağ bek almayacaklarsa 10 numarayı da almalarına gerek yok masraf olmasın boşu boşuna

Çevrimiçi Samet Ç

en az 1 diyor ama sadece 1 transfer de yapabiliriz demek istiyor 10 numarayı alıp sağ bek almayacaklarsa 10 numarayı da almalarına gerek yok masraf olmasın boşu boşuna
Sağ bek mutlaka alınacaktır. Ama Ruiz konusunda şüphelerim var şu iki transferi yapasalar şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız bunu görmüyorlar mı  anlamıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen'e çok başlılık kalksın diye kıydılar adamı yolladılar 1 ay lanzini belhanda ruiz arasından seçemediler. Yapı yanlış çok yanlış hem de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek mutlaka alınacaktır. Ama Ruiz konusunda şüphelerim var şu iki transferi yapasalar şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız bunu görmüyorlar mı  anlamıyorum.
aylarca lanzini daha sonra belhanda ile uğraşacaklarına anlaştıkları ruiz'i alsalardı bir sağ bek alıp bitirirdik transferi şimdi ne olacağı muamma

Çevrimdışı Çağrı

Asıl Ruiz bi takım ile imzalarsa biz asıl kaos nedir o zaman göreceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Arsenal'in muhtemel 11'i.
Alexis görevi Motta'nın sanırım. Gerçi kanat değiştirir sürekli  :sleepzz:
alexsis serdar tutcak sanırım yazık o zaman alexsis e serdar ı görecek futboldan soğuyacak bize karşı oynayamayacak

Çevrimdışı sağduyu

Bu transfer konusunda fazla atıp tutmaya gerek yok. Para denen şey yoksa, yoktur. Olmayınca değil 5 milyon Euro, 50 bin euroyu bile bulamazsın. Yönetim, her Allah ın günü 300 bin oraya, 500 bin buraya ödemek zorunda. Günü geliyor, o ödemek zorunda oldukları parayı da bulamıyorlar. Haa, imkanlara göre organizeler mi. Değiller, eleştiriyoruz... Ama futbolcu ismi zikretmek kolay, almak ise bu şartlarda zor ötesi.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

Bu transfer konusunda fazla atıp tutmaya gerek yok. Para denen şey yoksa, yoktur. Olmayınca değil 5 milyon Euro, 50 bin euroyu bile bulamazsın. Yönetim, her Allah ın günü 300 bin oraya, 500 bin buraya ödemek zorunda. Günü geliyor, o ödemek zorunda oldukları parayı da bulamıyorlar. Haa, imkanlara göre organizeler mi. Değiller, eleştiriyoruz... Ama futbolcu ismi zikretmek kolay, almak ise bu şartlarda zor ötesi.
öyle diyorsun da belhanda'nın piyasa fiyatı 10 m eurodan aşağı değil param yok deyip belhanda'nın peşinden 3 hafta koşarsan eleştirir herkes kusura bakmayın.paran yoksa alabileceğin adamlarla görüşme yaparsın ruiz'le anlaştıysan al onu ne diye bekletiyorsun sanki ruiz den iyisini alabilecekler burada kimse körü körüne eleştiri yapmıyor param yok diyorsun hiç oynatmadığın ve kadroda fazlalık yapan g.süzen,sezer,eneramo gibi adamlara hala gereksiz yere para veriyorsun bırakın bu işleri.

Çevrimdışı sağduyu

öyle diyorsun da belhanda'nın piyasa fiyatı 10 m eurodan aşağı değil param yok deyip belhanda'nın peşinden 3 hafta koşarsan eleştirir herkes kusura bakmayın.paran yoksa alabileceğin adamlarla görüşme yaparsın ruiz'le anlaştıysan al onu ne diye bekletiyorsun sanki ruiz den iyisini alabilecekler burada kimse körü körüne eleştiri yapmıyor param yok diyorsun hiç oynatmadığın ve kadroda fazlalık yapan g.süzen,sezer,eneramo gibi adamlara hala gereksiz yere para veriyorsun bırakın bu işleri.

Belhanda konusunu ben de yazdım. Gerçekten transfer görüşmesi yaptıysa yönetim, bunun tek açıklaması olmalı o da başka bir futbolcu için gerçek anlamda transfer yaparken alternatiflerde pazarlık gücü kazanmak. Belhanda işi buna da benzemiyor, o zaman transfer sürecinin disorganize olmasına başka bir örnek. Şimdi Diego işini mazur görmek mümkün mü? Şartların sınırlı, pahalı futbolcunun menejerine alet oluyorsun. Fol yok yumurta yok, transferlerde isim zikretmeyi marifet sayan malum yöneticilerden birisi çıkıp "Diego" diyor. Olmaz...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

Belhanda konusunu ben de yazdım. Gerçekten transfer görüşmesi yaptıysa yönetim, bunun tek açıklaması olmalı o da başka bir futbolcu için gerçek anlamda transfer yaparken alternatiflerde pazarlık gücü kazanmak. Belhanda işi buna da benzemiyor, o zaman transfer sürecinin disorganize olmasına başka bir örnek. Şimdi Diego işini mazur görmek mümkün mü? Şartların sınırlı, pahalı futbolcunun menejerine alet oluyorsun. Fol yok yumurta yok, transferlerde isim zikretmeyi marifet sayan malum yöneticilerden birisi çıkıp "Diego" diyor. Olmaz...
bende bunu söylüyorum işte mesele paranın olmaması falan değil gereksiz yere zaman kaybedilmesi senin için makul alabileceğin bütçene uygun adamların peşinden gidip bir şekilde anlaşman lazım daha iyisini almak istiyorlar kabulüm ama ortada realite var her oyuncuyu öyle ucuza sana yedirmezler sonuçta her oyuncunun kendine göre piyasa değeri var ve kulüplerinin de o paraları istemeye hakları var.

Çevrimdışı Sedat

Pankart hazırlanmış. Gerekli yerlere Mesajı direk mi verir yoksa düşündürüp mü verir acaba  :akuma:

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Efe

Atiba oynarsa sağda yine necipi oynatir eger atiba oynamazsa serdar sağbekte baslar yapacak bisey yok bu kadroya guvenim tam ellerinden geleni yapacaklar transferde sonra olcak yapacak bisey yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Kadro kalitemizi fener ve gs nin önüne taşımak için Top class stoper , sağ bek , ortasaha , 10 numara ve sol kanat gerekiyor. Eşitlemek için ise 10 numara  , ortasaha ve sağ bek yeterli. Ama sadece 10 numara ve sağ bek alırsak iş yine şansa kalacak.

Şuanki bütçe ile oluru

Tolga - Linnes - Ersan - Pedro - İsmail - Veli  - Atiba - Ruiz - Olcay - Töre - Ba

2015-16 sezonunda

Tolga - Linnes - Dede - Pedro - İsmail - Veli - Sissoko - Ruiz - Perisic - Töre - BA

Planlama bunu gerektirir en kötü plan plansızlıktan iyidir şuan yaptığımız kimi uygun düşürürsek onu alalım mantığı bu da başımıza iş açacak yüzde 90. Önümüzdeki sezonların bütçesini kullanmak çok mantıklı hamleydi çöp adamlar almayacağız diye ümitlendik ama şimdi yanlış adam alırsak seneye almamız gereken kaliteli adam sayısı 3 ten 6 ya çıkacak.

Yıldırım Demirören'in kadro planlarken yaptığı en büyük hata sabırsızlıktan hep yarım adamlar almak olmuştu hatırlayalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

3 tane transfer lazım şu takıma. 10 numara, sağ bek ve iki yönlü orta saha. Bu 3 oyuncudan 2 tanesini almaları bile yetmez şampiyonluğa, durum çok net. Ya senin madem paran yok gidip Belhanda'ya 9 verip alamicaksan, gidip Lanzini'ye 5-6 verip alamicaksan sen neden bedava Hunt'a biraz fazla verip almıyorsun ? Senin madem paran yok niye iyi oynamaya başlamasına ve opsiyonu olmasına rağmen Jones'u takımda tutmuyorsun ? 2 ya da 2.5 milyona da Linnes'i alır transferi kapardın. Ya bir planlama yapmak bu kadar mı zor ? Şu döneme kadar bitiremediler transferleri ya, 5 Eylüle kadar transfer peşinde ucuza kapma amacındalar, yazıklar olsun hepsine.

Çevrimdışı Çağrı

3 tane transfer lazım şu takıma. 10 numara, sağ bek ve iki yönlü orta saha. Bu 3 oyuncudan 2 tanesini almaları bile yetmez şampiyonluğa, durum çok net. Ya senin madem paran yok gidip Belhanda'ya 9 verip alamicaksan, gidip Lanzini'ye 5-6 verip alamicaksan sen neden bedava Hunt'a biraz fazla verip almıyorsun ? Senin madem paran yok niye iyi oynamaya başlamasına ve opsiyonu olmasına rağmen Jones'u takımda tutmuyorsun ? 2 ya da 2.5 milyona da Linnes'i alır transferi kapardın. Ya bir planlama yapmak bu kadar mı zor ? Şu döneme kadar bitiremediler transferleri ya, 5 Eylüle kadar transfer peşinde ucuza kapma amacındalar, yazıklar olsun hepsine.

Durum tam olarak budur. Bunun da cevapları ortak. Bunları , planlamaları Önder Özen düşündü imzaları yönetim atmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Jones'u ne schalke'deyken ne bizde beğenmedim lakin oraya adam almayacaksan Jones ile 1 yıl daha uzatmamanın hiçbir açıklaması yok. İmzalanmayınca zannettik ki adam bakacaklar ne yazık ki ne yönetim ne bilic box to box bakmıyor. En kötü olacak belli Sivok stopere Pedro ön liberoya. Yazık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Başka bir takıma imza atana kadar yazacağım.

http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/profil/spieler/45858

Noboa. Yaş 29. Çift yönlü ortasaha. Sözleşme sonu Aralık 2014

Son Sezon : 6 gol 6 asist

Bir Önceki Sezon : 5 gol 2 asist

Adama daha Allah'tan belanı mı istiyorsun derler şu adama teklif yapmıyorsan. Alsan bu adam rotasyon filan değil ilk 11'inin Ba'dan sonra en önemli parçası olacak.

Selçuk İnan Emre Belözoğlu karışımı ortasaha parmak ısırtırak izlettirir kendini Giunti gibi.

@bjk_mabet Bunu yönetime duyurmanın bir yolu var mı en azından radarında mı bir bilsek scoutingin?
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 02:12:00 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Durum tam olarak budur. Bunun da cevapları ortak. Bunları , planlamaları Önder Özen düşündü imzaları yönetim atmadı.
Çağrı abi allahtan kazayla falan heralde bunlar Demba Ba'yı aldı. Yoksa halimiz dumandı valla :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Başka bir takıma imza atana kadar yazacağım.

http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/profil/spieler/45858

Noboa. Yaş 29. Çift yönlü ortasaha. Sözleşme sonu Aralık 2014

Son Sezon : 6 gol 6 asist

Bir Önceki Sezon : 5 gol 2 asist

Adama daha Allah'tan belanı mı istiyorsun derler şu adama teklif yapmıyorsan. Alsan bu adam rotasyon filan değil ilk 11'inin Ba'dan sonra en önemli parçası olacak.

Selçuk İnan Emre Belözoğlu karışımı ortasaha parmak ısırtırak izlettirir kendini Giunti gibi zamanına görün artık be görün!
Çağrı abi sen bunu bir şekilde Rüzgar Sağnak'a ilet oda yönetime iletsin yanlız acele etme nasılsa 5 Eylüle daha var :by2: