2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560475 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Şu Arsenal bi fark atsın bize İngilterede , 10 numara ve sağbek alır başkan , topun ağzına gelmeye başlayınca.

Çevrimdışı ozan062

10 milyon eurocuk da verseydin tuttururken tamamdı  :biggrinking: Patlama yapacak denemez zaten 3 senedir patlamış haldeydi Tadic  :)

16milyon bonservisten bahsediyoruz:)) hallederlerdi birsekil:))

tabi canım bu lige cıkarak yaptı ama esas iş bana gore buradada ben yapabiliyorum mesajını vermesiydi işte simdi patlamayı tescilliyor:D
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 20:34:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Şu Arsenal bi fark atsın bize İngilterede , 10 numara ve sağbek alır başkan , topun ağzına gelmeye başlayınca.

alırda o gelecek topcu bizim bu  olusacak farktan sonra seçmesi paradan baska birsey olmucaktır ben topcu olucam ve bu seviyede fark yemiş bir takımı secicem zor iş :bawling:

prestij cok onemli bu maclarda enfazla toplamda 5 fark olsunda fazlası olursa cok ilginc seyler olucak bu ingilizlere tarih boyunca milli takım olsun klüp olsun habire boylesine yeniliyoıruz olacak iş değil
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 20:38:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

dikkatle izleyin iyi analiz edin yeterlidir benim için

yani videodaki bir iki pozisyona bakıp değerlendirmeyin videoyu baştan sona izleyin mutlaka.
Hızlı, çabuk, güçlü. Kademe anlayışı ve zamanlaması mükemmele yakın. Video'da çok fazla hücuma çıkışı yok ama bu takımının gücüyle de alakalı. Pasları iyi bilinçsizce hareketi yok. En önemlisi de riske girmiyor topu taca atıyor :kop: :kop: Eğer gerçekten ilgileniyorsak ilgilendiklerimiz arasında en iyi sağ bek bu :ok:

Çevrimdışı Kemal

alırda o gelecek topcu bizim bu  olusacak farktan sonra seçmesi paradan baska birsey olmucaktır ben topcu olucam ve bu seviyede fark yemiş bir takımı secicem zor iş :bawling:

prestij cok onemli bu maclarda enfazla toplamda 5 fark olsunda fazlası olursa cok ilginc seyler olucak bu ingilizlere tarih boyunca milli takım olsun klüp olsun habire boylesine yeniliyoıruz olacak iş değil

dediğin gibi veriyosun yıllık kesin ücret 2.5 m euro adam Avrupa Ligine fit olur , ama işte sorguluyo insan kafasında biz bu Arsenalide eleyemez miydik ? En azından denenebilinirdi , Süleyman Abimizin de anısına herkes kenetlenip takımımızda derinliğiyle kalitesiyle üstesinden gelebilirdik, ama işte inanmadı Yönetim , şu takıma daha Feyenord maçıyla birlikte 10 numara - sağbek - önlibero takviyesi yapsalardı şuanda ben Arsenale karşı %45 şansımız var diyebilirdim. Ama şuanda %10 maalesef. Maça çıkana %5 veriliyo zaten.

Bu Arsenale karşı Serdar sağbekte oynarken Fikret Orman nasıl rahat rahat oturacak maçı izleyecek , aynı şekilde oyun kurucu maça ağırlığını koyacak yeri gelince hızlandırıp yeri gelince yavaşlatacak 10 numara yokken ... yazıktır şu taraftara . Yine necip veliyle önlibero çıkacak , ben kırmızı kart bekliyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

dediğin gibi veriyosun yıllık kesin ücret 2.5 m euro adam Avrupa Ligine fit olur , ama işte sorguluyo insan kafasında biz bu Arsenalide eleyemez miydik ? En azından denenebilinirdi , Süleyman Abimizin de anısına herkes kenetlenip takımımızda derinliğiyle kalitesiyle üstesinden gelebilirdik, ama işte inanmadı Yönetim , şu takıma daha Feyenord maçıyla birlikte 10 numara - sağbek - önlibero takviyesi yapsalardı şuanda ben Arsenale karşı %45 şansımız var diyebilirdim. Ama şuanda %10 maalesef. Maça çıkana %5 veriliyo zaten.

Bu Arsenale karşı Serdar sağbekte oynarken Fikret Orman nasıl rahat rahat oturacak maçı izleyecek , aynı şekilde oyun kurucu maça ağırlığını koyacak yeri gelince hızlandırıp yeri gelince yavaşlatacak 10 numara yokken ... yazıktır şu taraftara . Yine necip veliyle önlibero çıkacak , ben kırmızı kart bekliyorum.
kemal hocam ağzından baş damlıyor yol arsenal fark atsın, yok Necip Serdar kırmızı kart görür, şansımız yüzde10 gibi düşünceler biraz ayıp olmuyor mu?

Çevrimdışı forzatunga

şu sağ bek olayını yerliyle çözebilsek aslında veli-atiba yı yedekleyecek adam şart.bakın atiba sakat olunca kara kara düşünüyoruz ki pozisyon cezaya ve sakatlığa çok müsait.veli-atiba-necip mümkün değil 50 maç çıkaramaz.

Mbia,Noboa gibi adamlar boştaymış sanırım ya da kontratları bitiyormuş bu sezon.

Mbia alınsa veli-mbia yapılıp atiba sağ bek olarakda kullanılabilir aslında tabi o zaman sol bek ismail oynar ki zaten artık o oynasın.

Çevrimdışı Kemal

kemal hocam ağzından baş damlıyor yol arsenal fark atsın, yok Necip Serdar kırmızı kart görür, şansımız yüzde10 gibi düşünceler biraz ayıp olmuyor mu?

fark atsın değil, fark atar (oda kendi sahalarında); arasında dağlar kadar fark var. Kendimizi yırttık hocam burda geriye doğru 300 sayfa bakarsan görürsün, benim konuştuğum değil Yönetimin yaptığı ayıp . Dost acı söyler kardeşim hiç gücenme, hatta keşke bir nebze etkisi olsa yazdıklarımında Avrupa Kupası ve Ligi kurtarsak , zararın neresinden dönülse kardır, daha 2 maça çıktık sakatlar listesi uzamaya başladı, bu takıma kadro derinliği ve eksik pozisyonlara adam koymadan 3 kulvarda yarışmasını nasıl sağlayacaksın ? 2 haftadan az kaldı lig başlamak üzere, ne zaman adapte olacak gelecek topçular? Benim söylediklerim değil , Yönetimin yaptığı ayıp .
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 21:18:03 Kemal ]

Çevrimdışı Kemal

TRANSFER | Beşiktaş'ın Martin Linnes için Molde'ye yaptığı 15 milyon kron (1.8 milyon avro)'luk teklif reddedildi.

TRANSFER | Beşiktaş, Linnes'in bonservisini 1.5 milyon avro seviyelerine çekemezse, Valencialı Pereira'yla görüşmelere başlayacak. (NTVSPOR)

Çevrimdışı Sedat

Arsenal'in muhtemel 11'i.
Alexis görevi Motta'nın sanırım. Gerçi kanat değiştirir sürekli  :sleepzz:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı karakartalım

ne gelen var ne giden bu kadar iyi transferden sonra böyle bi hata yavaşlık diyecek sözüm yok  :s20: :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Samet Ç

Bazı arkadaşlar Arsenal maçını oynamadan kaybetmeye razılar gibi. Yazıklar olsun valla.

Çevrimdışı Tolga

Arsenal'in muhtemel 11'i.
Alexis görevi Motta'nın sanırım. Gerçi kanat değiştirir sürekli  :sleepzz:

arsenal'in muhtemel kadrosu bence böyle olacak gibi ;

Szczesny
Debuchy     Koscielny     Chambers      Gibbs
                          Arteta
             Wilshere          Ramsey
A.Sanchez                                          Cazorla
                           Giroud
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Bazı arkadaşlarda olan bitene sessizler, gerçekten yazıklar olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Bazı arkadaşlarda olan bitene sessizler, gerçekten yazıklar olsun.
Ben olan bitene sessiz kalmıyorum. Yönetimin transferde çok hata yaptığını hep söyledim önceki sayfalara bakarsan anlarsın. Belhanda'yı Kiev'den alınamayacağını hep söyledim. Pazarlık yapmak bile Beşiktaş'ı rezil duruma düşürüyor dedim. Ön libero yokluğunda bedava Jones'u göndermek aptallıktır dedim. Sağ beke Linnes'i değilde Perreria'yı veya Tarık'ı düşünmek hatadır dedim. Keza Lanzini transferinde de çok eleştirdim burda ki arkadaşlar bilir. Ben hiçbir şeye sessiz kalmıyorum. Sadece elimizde olan kadroya güvenmek zorundayım. Bir Beşiktaş'lının maç oynanmadan kaybetmeye razı olması acizliktir. Hani diyorlar ya Türkiye'de 2 büyük oluşturmaya çalışıyorlar diye hiç kimse oluşturmuyor böye bir olayı ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz millete malzeme veriyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

Molde de abartmaya başladı Linnes için üst limit 2  milyon euro'dur daha fazlasını kimse vermez zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Molde de abartmaya başladı Linnes için üst limit 2  milyon euro'dur daha fazlasını kimse vermez zaten.
bence de öyle ama belli ki ucuza kaptırmak istemiyorlar zaten şuan baya da formda uğraştıracaklar gibi

Çevrimdışı Çağrı

Ben olan bitene sessiz kalmıyorum. Yönetimin transferde çok hata yaptığını hep söyledim önceki sayfalara bakarsan anlarsın. Belhanda'yı Kiev'den alınamayacağını hep söyledim. Pazarlık yapmak bile Beşiktaş'ı rezil duruma düşürüyor dedim. Ön libero yokluğunda bedava Jones'u göndermek aptallıktır dedim. Sağ beke Linnes'i değilde Perreria'yı veya Tarık'ı düşünmek hatadır dedim. Keza Lanzini transferinde de çok eleştirdim burda ki arkadaşlar bilir. Ben hiçbir şeye sessiz kalmıyorum. Sadece elimizde olan kadroya güvenmek zorundayım. Bir Beşiktaş'lının maç oynanmadan kaybetmeye razı olması acizliktir. Hani diyorlar ya Türkiye'de 2 büyük oluşturmaya çalışıyorlar diye hiç kimse oluşturmuyor böye bir olayı ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz millete malzeme veriyoruz.

:serefe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam bizimkiler transfer yapmayı bilmiyorlar ki transferde 1 kişiye odaklanırsın o bir kişinin de alternatifleri vardır. Esas ilgilendiğin kişi de kendi istediğin rakamı bulursan. Diğer tercihlere yönelmezsin direk alırsın. Ama bizimkiler öyle değil Linnes ismi ilk çıktığında birinci tercihti yönetim istediği fiyata da çekti fiyatı ama almadı alternatiflere yöneldi sonra. Böyle transfer politikası olmaz.  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kemal

İlk yazdıklarınla özetlemişsin olan biteni zaten , yazdıklarını sayfalarca birlikte yazdık. Bu maç hakkında yazdıklarımın (2.etabı) doğruluğunu sende biliyosun, ama artık yazmak zorundayız sesli dile getirmek zorundayız çünkü korkarım bu olayı lige ve Avrupa Kupalarınada yansıtacaklar, resmen kulağının üzerine yatacak Yönetim. Bas Bas bagırıyoruz aylardır, kendinde yazmışsın, şu maça şu şekilde çıkmak ayağına sıkmaktır bunuda Allah Razı olsun Yönetim yaptı. Bu kadar terbiyesizlik olmaz ağır konuşacam ben suçlu olacam , yazık günahtır Serdarla şu maçlara çıkmak, hazır olmayan 10 numarasız şu maçlara çıkmak, biz bu Arsenali geçebilirdik. Ha diyosunuz inanmayan Beşiktaşlılar var, ben yine kızgınlıktan sinirden yazıyorum, yine inanıp yine kendimi frenleyemeyip en ön safta maçta kendimi parçalayacam , benimki sinirden belki ama şunuda biliyorum ki bu konuştuklarımızı yapma sebepleri Yönetimin inanmaması asıl.

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba oynama ihtimali varmış maç günü belli olacakmış.

Çevrimdışı Tolga

Atiba oynama ihtimali varmış maç günü belli olacakmış.
inş oynar diyecem de bence oynatılmasın iyileşse bile nolur nolmaz tamamen iyileşip rövanşta oynasın daha iyi

Çevrimdışı Kemal

Ahmet Ateş kalan bilet sayısını mı yazdı acaba yanlışlıkla

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Ateş kalan bilet sayısını mı yazdı acaba yanlışlıkla
Yanlış yazdı büyük bir ihtimalle hocam. Ben kombineler dahil 50 bini geçti diye biliyorum.