alırda o gelecek topcu bizim bu olusacak farktan sonra seçmesi paradan baska birsey olmucaktır ben topcu olucam ve bu seviyede fark yemiş bir takımı secicem zor iş 
prestij cok onemli bu maclarda enfazla toplamda 5 fark olsunda fazlası olursa cok ilginc seyler olucak bu ingilizlere tarih boyunca milli takım olsun klüp olsun habire boylesine yeniliyoıruz olacak iş değil
dediğin gibi veriyosun yıllık kesin ücret 2.5 m euro adam Avrupa Ligine fit olur , ama işte sorguluyo insan kafasında biz bu Arsenalide eleyemez miydik ? En azından denenebilinirdi , Süleyman Abimizin de anısına herkes kenetlenip takımımızda derinliğiyle kalitesiyle üstesinden gelebilirdik, ama işte inanmadı Yönetim , şu takıma daha Feyenord maçıyla birlikte 10 numara - sağbek - önlibero takviyesi yapsalardı şuanda ben Arsenale karşı %45 şansımız var diyebilirdim. Ama şuanda %10 maalesef. Maça çıkana %5 veriliyo zaten.
Bu Arsenale karşı Serdar sağbekte oynarken Fikret Orman nasıl rahat rahat oturacak maçı izleyecek , aynı şekilde oyun kurucu maça ağırlığını koyacak yeri gelince hızlandırıp yeri gelince yavaşlatacak 10 numara yokken ... yazıktır şu taraftara . Yine necip veliyle önlibero çıkacak , ben kırmızı kart bekliyorum.