2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561888 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş, La Liga takımlarından Granada'da oynayan sağ bek Allan Nyom'la büyük ölçüde anlaştı. Elgoldigital adlı internet sitesinin haberine göre Granada teknik direktörü Joaquin Caparros'un Kamerunlu oyuncuyu bırakabileceğini belirtmesi üzerine Granada'nın oyuncuyla yeni sözleşme imzalamayacağı öğrenildi.

bu haber ne kadar doğru bilinmez ama ben beğendim bu sağ beki

yani tam anlamıyla defansif sağ bek kademelere çok iyi girmekte o koridorda karşında rakip kim olursa olsun yaşatmıyor

topu sürmesi saklaması iyi boyu posu da iyi

tam bir afrikalı sağ bek atletik dinamik yaşı da çok uygun

inşallah haber doğrudur ve alınır.

Haber milliyetin. Geçiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cinque

Bizim 2.5 vermemize gerek yok hocam onların 2'si vergi düşünce 1.1

Biz 2 verirsek kemiksiz 2 alıyor hali hazırda iki katı zaten

bizim ülkede vergi yok mu zannediyorsunuz?

Çevrimdışı TURKahvesi

Haber milliyetin. Geçiniz.

prd ama İspanyol medyası bunu yazarken çizerken nasıl oluyor da milliyet'in haberi diyebiliyorsun  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, La Liga takımlarından Granada'da oynayan sağ bek Allan Nyom'la büyük ölçüde anlaştı. Elgoldigital adlı internet sitesinin haberine göre Granada teknik direktörü Joaquin Caparros'un Kamerunlu oyuncuyu bırakabileceğini belirtmesi üzerine Granada'nın oyuncuyla yeni sözleşme imzalamayacağı öğrenildi.

bu haber ne kadar doğru bilinmez ama ben beğendim bu sağ beki

yani tam anlamıyla defansif sağ bek kademelere çok iyi girmekte o koridorda karşında rakip kim olursa olsun yaşatmıyor

topu sürmesi saklaması iyi boyu posu da iyi

tam bir afrikalı sağ bek atletik dinamik yaşı da çok uygun

inşallah haber doğrudur ve alınır.
Hocam bize hücumu iyi olan bir bek lazım. Bu kadar çok savunma istesem koyarım Necip'i sağ beke kırmızı görene kadar oynasın.Adamın defansif yönü iyi ama hücumda yeterli olabileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

prd ama İspanyol medyası bunu yazarken çizerken nasıl oluyor da milliyet'in haberi diyebiliyorsun  :alala:

Hocam İspanyol medyası haberi Türk medyasından alırsa , ki çoğunlukla böyle olur tabi ki geçerim. Jackson martinez'in 45 milyon euroya Galatasaray'a transferini de yazdı ispanyol medyası :) Olur mu olsun da istemem açıkçası çok düz oyuncu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bizim ülkede vergi yok mu zannediyorsunuz?

Bizim ülkede vergi yüzde 10 Avrupa'da yüzde 45. Bizim ülke de vergiyi de kulüp düyor orada futbolcu ödüyor. Yeterli midir?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tabata'nın alındığı şampiyonlar ligine gideceğimiz sene biz bu adama 8 milyon euro ödedik. Şimdi nostalji izlerken bir anda geldi aklıma kulüpte bir tana adam bile yok muydu 8 milyona gidip en azından Hollanda'dan bir oyuncu alalım filan diyen? Ya 8 milyon euroya neler alınır be. Hele ki o zaman piyasa daha da düşüktü.

Köybaşı ile beraber 15 milyon euro bayıldık biz bunlara. Bu transferi inceleyecek o paranın nereye gittiğini bulacak bir insan evladı çıkacak mı bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

75 milyon dolarlık kredi de bu zaman da çekildi. Sırf bunlar ödenecek miktarla birlikte 400 milyonu geçiyor. Şuanki borcun yüzde 80'i.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

schöne  biliyorsunuz bizim bir donem transfer listemizdeydi ama olmadı,, simdi adam ne goller atmıs:( :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

schöne  biliyorsunuz bizim bir donem transfer listemizdeydi ama olmadı,, simdi adam ne goller atmıs:( :s20:
Ben ona yanmam da Depay'a yanarım Özen ilk sene geldiğinde Depay'ı çok istemişti. :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 16:01:23 Samo1903 ]

Çevrimdışı berk_bjk

dikkatle izleyin iyi analiz edin yeterlidir benim için

yani videodaki bir iki pozisyona bakıp değerlendirmeyin videoyu baştan sona izleyin mutlaka.

Tüm videoyu izledim defansif olarak güven veren bir oyuncu görüntüsü var. Bizim takımda Serdar olduğunu düşünürsek baya bir rahatlatır. Ayaklarına da hakim Atibayı da andırıyor biraz.

Barcelonaya da geçit vermemiş kendi kanadından.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 16:39:08 berk_bjk ]

Çevrimdışı ozan062

tadic tadic diye tuttrudum çnk biliyorumki patlama yapıcak bakın bu pası veren o

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cinque

Bizim ülkede vergi yüzde 10 Avrupa'da yüzde 45. Bizim ülke de vergiyi de kulüp düyor orada futbolcu ödüyor. Yeterli midir?

yeni kanun ile türkiyede vergi %35.

http://www.dunya.com/yeni-gelir-vergisi-kanunu-tasarisina-gore-futbolcu-vergilendirilmesi-153920yy.htm

Çevrimdışı Kemal

http://www.dunya.com/yeni-gelir-vergisi-kanunu-tasarisina-gore-futbolcu-vergilendirilmesi-153920yy.htm

Tasarı, daha imzalanıp Resmi Gazetede yayımlanmadı diye biliyorum, yayımlandı mı?

Çevrimdışı sağduyu

Mevcut kadrodan çıkacak en iyi sağ bek Holosko .. Hoca doğru bir başlangıç yapmıştı, 3 tane çok bilmiş medya mensubunun dırıltısı biraz da takımın aldığı sonuçlar da sıkıntılı olunca vazgeçti. Büyük takımların bek oyuncuları defansif değil ofansif olur.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Çağrı

tadic tadic diye tuttrudum çnk biliyorumki patlama yapıcak bakın bu pası veren o

10 milyon eurocuk da verseydin tuttururken tamamdı  :biggrinking: Patlama yapacak denemez zaten 3 senedir patlamış haldeydi Tadic  :)
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 18:18:24 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kanun çıkmadı.

Lakin ;

Kanun tasarısının bu haliyle yürürlüğe girmesi durumunda, futbolcuların net ücret üzerinden anlaştığı hallerde, aradaki vergi yükü, futbol kulüpleri üzerinde kalacaktır.

Çıksa bile hatta yüzde 90 bile olsa (farazi) kulüp ödediği için hiçbir anlamı yok burası yine cennet olacak futbolcuya. Zaten vergiyi kulüp ödemese o izlediğimiz yabancı starların birini bu ülkede göremeyiz.

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 18:21:57 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mevcut kadrodan çıkacak en iyi sağ bek Holosko .. Hoca doğru bir başlangıç yapmıştı, 3 tane çok bilmiş medya mensubunun dırıltısı biraz da takımın aldığı sonuçlar da sıkıntılı olunca vazgeçti. Büyük takımların bek oyuncuları defansif değil ofansif olur.

Şaka mı bu :) Holosko hücumda her hucum preste yaptığı anormal faullerle beni ve bilimum taraftarını çıldırtan bir sağ açık oldu 5 yıldır. Futblcuya karşı bırak dengede kalmayı freni patlamış kamyon gibi çarpıyor hücumda bile bunu bekte görmek! Allah korusun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bryan RUİZ hakkında gelişmeler nasılki? 2 Yönetici gitmişti İngiltereye , yok mu dergide falan tanıdığı olan  :D

Çevrimdışı Kemal

Holosko + Eneramo + Sezer + Süzen + Boral gittiği gün 3.yıldızı almış kadar sevinecem.

Çevrimdışı Çağrı

Bryan RUİZ hakkında gelişmeler nasılki? 2 Yönetici gitmişti İngiltereye , yok mu dergide falan tanıdığı olan  :D

Yavru kartal dergisinden bir arkadaş vardı ama o yokoldu heralde  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Holosko + Eneramo + Sezer + Süzen + Boral gittiği gün 3.yıldızı almış kadar sevinecem.

1.1 + 1.2 + 1 + 0.75 + 0.75 = 4,8 milyon euro toplam maaş yükü.

Yazıktır. Bu para bu sene ödenecek 1 yıla yayarak Töre'nin bonservisi demek bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cinque

Ben arsenal maçlarını geçtim, 5 eylülde transfer sezonu bitiyor, ne sağ bekimiz var ne ortasahamız var 4 ortasaha ile sezon geçmez. Fikret orman acele etmeyin eylüle kadar vaktimiz var deyip duruyordu, hadi bakalım şimdi geldi vakit.

Çevrimdışı Çağrı

Ben arsenal maçlarını geçtim, 5 eylülde transfer sezonu bitiyor, ne sağ bekimiz var ne ortasahamız var 4 ortasaha ile sezon geçmez. Fikret orman acele etmeyin eylüle kadar vaktimiz var deyip duruyordu, hadi bakalım şimdi geldi vakit.

Kafalarındakini söyleyeyim ben. Şuan sakat yok oynayanlar da iyi kadroyu koruduk son ana kadar bekleriz düşük fiyattan alırız adamlar alışana kadar sakatlık çıkmaz sakatlanınca bunlar dahil olur. Son derece profesyonellikten uzak ama aynen böyle.

Kupadan hemen elenip Avrupa'ya gitmeyip sadece ligde oynamakla aynı olacağını düşünüyorlar ama 12. haftayı görmeden paramparça olur bu kadro. Ortasaha şart oğlu şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

1.1 + 1.2 + 1 + 0.75 + 0.75 = 4,8 milyon euro toplam maaş yükü.

Yazıktır. Bu para bu sene ödenecek 1 yıla yayarak Töre'nin bonservisi demek bu.

aynen öyle şu paraya 2 yıldız oynatırız takımda