2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561640 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

SON DAKİKA !! BRYAN Ruiz transferini bitirmek için 2 yönetici Ingiltereye gitti! Başka teklifler de olduğu için YILLIK ücret de sorun var !

yavastan tekrar videolarını izlemeye baslıyorum hatta iki macınıda indiricem hayır bu transferde olmazsa cok agır zıcake olurlarD mecbur alıcaklar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

atibanın olmayacak olması kötü oldu tam da bu maçta lazımdı bize inş aramayız diyecemde kesin ararız maalesef
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

SON DAKİKA !! BRYAN Ruiz transferini bitirmek için 2 yönetici Ingiltereye gitti! Başka teklifler de olduğu için YILLIK ücret de sorun var !
alsınlar artık şu ruizi de rahatlayalım

Çevrimiçi Samet Ç

atibanın olmayacak olması kötü oldu tam da bu maçta lazımdı bize inş aramayız diyecemde kesin ararız maalesef
Hocam sözleşmesinde opsiyonu bulunan Jermaine Jones'u göndermek bana göre çok büyük bir aptallıktı.

Çevrimdışı Kemal

Ruizi ne yapıp yapıp almalılar ki 2.Arsenal maçına en azından yetişsin veya Lig maçlarına hazır hale gelsin . Yıllık ücretini fazlamı veriyolar napıyolar bilemem ama Bryan Ruiz Bremenle imzaladı haberini gördüğümüz an (Allah Korusun), 10 numara olayının elimizde patladığı andır, taraftarında artık dayanacak hali kalmadı , bir bakarsınız 4-5 maç sonra Yönetim İstifa diye bağırmaya başlar herkes, şapkalarını önlerine alıp düşünsünler, zaten düşmanları divan kurulu üyelerini ihraçla çığ gibi büyüdü, bence sağbek ve Ruizi almadan gelmesinler yurtdışından, yoksa yönetimin ve Beşiktaşın önü karanlık. Takım daha o yoğun tempo başlamadan SOS veriyo(kadro derinliği-sakatlık) , siz düşünebiliyomusunuz 2 haftada 4 önemli maça çıktığımızı..

Çevrimdışı Tolga

Hocam sözleşmesinde opsiyonu bulunan Jermaine Jones'u göndermek bana göre çok büyük bir aptallıktı.
aynen tam da iyi oynamaya başlamıştı sözleşme imzalamadılar.

Çevrimiçi Samet Ç

aynen tam da iyi oynamaya başlamıştı sözleşme imzalamadılar.
Hocam bu cahilliktir. Hiç kimsenin gözü görmüyor mu takımda Atiba veya Veli sakatlanınca yerine oynayacak adam yok biz ne yapacağız böyle bir şey olursa diye ? Bunlar nasıl td olmuş şaşıyorum 10-11 yaşında futbolla ilgilenen bir çocuk getirsen söylesen Atiba ve Veli sakatlanınca Necip'i oynatır mısın diye? Oynatmam der.

Çevrimdışı Tolga

Hocam bu cahilliktir. Hiç kimsenin gözü görmüyor mu takımda Atiba veya Veli sakatlanınca yerine oynayacak adam yok biz ne yapacağız böyle bir şey olursa diye ? Bunlar nasıl td olmuş şaşıyorum 10-11 yaşında futbolla ilgilenen bir çocuk getirsen söylesen Atiba ve Veli sakatlanınca Necip'i oynatır mısın diye? Oynatmam der.
bu bölgeye takviye konusu hiç gündeme bile gelmedi zaten hocam hadi yönetim görmüyor da bilic nasıl görmez buradaki alternatifsizliği

Çevrimdışı Tolga

Allan Nyom Granada da oynuyormuş sağ bekmiş ilgileniyormuşuz diye okudum da oyuncu hakkında bilgisi olan var mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

bu bölgeye takviye konusu hiç gündeme bile gelmedi zaten hocam hadi yönetim görmüyor da bilic nasıl görmez buradaki alternatifsizliği
Valla hocam belki asıl eksiklikler çözüldükten sonra sağ bek ve 10 numara transferinden sonra devre arası bir ön libero isteyebilir diye düşünüyorum.Umarım böyle bir isteği olur.

Çevrimdışı Tolga

Valla hocam belki asıl eksiklikler çözüldükten sonra sağ bek ve 10 numara transferinden sonra devre arası bir ön libero isteyebilir diye düşünüyorum.Umarım böyle bir isteği olur.
devre arasına kadar idare edebilirsek iyidir

Çevrimdışı karakartalım

transfer yok diye çok sessiz sayfa
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

transfer dönemi bitene kadar biz transferleri bitiremeyecez o belli oldu 10 numarayı alırsak alırız sağ bek transferin bitime çok az kala olursa olur gibi.

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz alınır merak etmeyin gönül koymuştur biraz sadece gerek para gerek şampiyonlar ligi tüm avantajlar bizde
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ruiz alınır merak etmeyin gönül koymuştur biraz sadece gerek para gerek şampiyonlar ligi tüm avantajlar bizde
Çağrı hocam seni gördüğüm iyi oldu Allan Nyom ismini okudum bugün nasıl bir oyuncu

Çevrimdışı ZEKI

Arsenale elenirsek bu avantajda gider ama

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Bremen yıllık 2 veriyormuş. Biz 2.5 verirsek yıllık çok rahat gelir. Yarın olumlu ya da olumsuz bir sonuç yansır medyaya.

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenale elenirsek bu avantajda gider ama
Hocam elensek bile Avrupa Ligi kozu var elimizde. Bremen en ciddi alıcısı Ruiz'in ama Avrupa yok, ligde geçen sene küme düşmeye oynadılar bu senede büyük bir ihtimal öyle olacak. Ruiz'e yıllık 2.5 versek hemen yarın İstanbul'a gelir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş, La Liga takımlarından Granada'da oynayan sağ bek Allan Nyom'la büyük ölçüde anlaştı. Elgoldigital adlı internet sitesinin haberine göre Granada teknik direktörü Joaquin Caparros'un Kamerunlu oyuncuyu bırakabileceğini belirtmesi üzerine Granada'nın oyuncuyla yeni sözleşme imzalamayacağı öğrenildi.

bu haber ne kadar doğru bilinmez ama ben beğendim bu sağ beki

yani tam anlamıyla defansif sağ bek kademelere çok iyi girmekte o koridorda karşında rakip kim olursa olsun yaşatmıyor

topu sürmesi saklaması iyi boyu posu da iyi

tam bir afrikalı sağ bek atletik dinamik yaşı da çok uygun

inşallah haber doğrudur ve alınır.

Çevrimdışı ZEKI

Hocam elensek bile Avrupa Ligi kozu var elimizde. Bremen en ciddi alıcısı Ruiz'in ama Avrupa yok, ligde geçen sene küme düşmeye oynadılar bu senede büyük bir ihtimal öyle olacak. Ruiz'e yıllık 2.5 versek hemen yarın İstanbul'a gelir.
insallah artik kabak tadi vermeye basladi, kim olacaksa olsun

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, La Liga takımlarından Granada'da oynayan sağ bek Allan Nyom'la büyük ölçüde anlaştı. Elgoldigital adlı internet sitesinin haberine göre Granada teknik direktörü Joaquin Caparros'un Kamerunlu oyuncuyu bırakabileceğini belirtmesi üzerine Granada'nın oyuncuyla yeni sözleşme imzalamayacağı öğrenildi.

yani tam anlamıyla defansif sağ bek kademelere çok iyi girmekte o koridorda karşında rakip kim olursa olsun yaşatmıyor

pek izlemediğim için az önce sordum bende dediğiniz gibi iyi oyuncudur umarım

Çevrimdışı TURKahvesi

pek izlemediğim için az önce sordum bende dediğiniz gibi iyi oyuncudur umarım

dikkatle izleyin iyi analiz edin yeterlidir benim için

yani videodaki bir iki pozisyona bakıp değerlendirmeyin videoyu baştan sona izleyin mutlaka.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 13:30:20 dbay41 ]

Çevrimdışı ozan062

bizimkiler böyle adam almaz ben sana soyleyim (bonservis verilmemiş bu yasına kadar adama:)) hatta bence almamalılarda,,, ispanya ligini cok iyi izlediğim için bilkiyorum,, hem ordan gelenler hemde onuda geçtim bize skor katkısıyla beraber birazda farklılık yaratıcak birisi lazım bu arkadas normal bir topcu
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 13:31:40 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

dikkatle izleyin iyi analiz edin yeterlidir benim için

yani videodaki bir iki pozisyona bakıp değerlendirmeyin videoyu baştan sona izleyin mutlaka.
fizik olarak atibaya benziyor onun biraz daha hızlısı gibi savunmada fena olmaz ama iyi bir hücumcu da değil gibi geldi bana bize her ikisini de yapacak bek lazım
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 13:36:27 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Hocam Bremen yıllık 2 veriyormuş. Biz 2.5 verirsek yıllık çok rahat gelir. Yarın olumlu ya da olumsuz bir sonuç yansır medyaya.

Bizim 2.5 vermemize gerek yok hocam onların 2'si vergi düşünce 1.1

Biz 2 verirsek kemiksiz 2 alıyor hali hazırda iki katı zaten
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli