2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562696 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

10 numaraya ROMAN EREMENKO veya MICHU hakkında yorumlarınızı bekliyorum
eremenko aslında fena olmaz kadro dışı diye biliyorum da michu zaten napoliye gitti onu alamayız
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özay

adamlar 17 m euro istemiş neyi bekleyip görecez  :D

Sen misin derinbeşiktaş yoksa  :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal maçı biletleri büyük ilgi görüyormuş. İnşallah 80 bin oluruz orda.

Çevrimdışı Tolga

Sen misin derinbeşiktaş yoksa  :by2:
yok hocam alakam yok ama ntvsporun haberine göre böyle söylüyorum yani bu saatten sonra o paralar konuşuluyorsa olmayacak demektir bu iş gerçi ntvsporda eskisi kadar doğru haberler pek yapmıyor ama neyse :)

Çevrimdışı Özay

Arsenal maçı biletleri büyük ilgi görüyormuş. İnşallah 80 bin oluruz orda.

Sabah kuyruk vardı. Gişe önünde bu kadar kuyruğu ilk defa gördüm

Biletler karaborsaya bile düşebilir. Bu yıl kombine almak en mantıklısı. Eğer devam edersek şampiyonlar liginde zaten yine her maç ful dolar. Avrupa ligi olursa zaten bayağı ilerleyeceğimizi herkes tahmin edebiliyor.

Kombine alın!

Çevrimdışı Tolga

Sabah kuyruk vardı. Gişe önünde bu kadar kuyruğu ilk defa gördüm

Biletler karaborsaya bile düşebilir. Bu yıl kombine almak en mantıklısı. Eğer devam edersek şampiyonlar liginde zaten yine her maç ful dolar. Avrupa ligi olursa zaten bayağı ilerleyeceğimizi herkes tahmin edebiliyor.

Kombine alın!
bende bugün gördüm internette baya kuyruk olduğu söyleniyordu arsenal maçının ismi büyük olduğu için mutlaka stad baya dolacaktır

Çevrimdışı Volkan Başaran

210 kuzey bitti bilet. kale arkası yarına kalmaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

10 numaraya ROMAN EREMENKO veya MICHU hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Tabela yapmıyor ikisi de hocam çok düşük gol sayıları seçecek olsa Michu'yu seçerim ama o da yeterli değil bence. Eğer Ruiz olmazsa en iy ialternatif Adel Taarabt olur ama o da 10 numara değil Oğuzhan gibi ofansif orta saha.

Eğer ofansif ortasaha ile oynayacaksak kanatların çok gol atması gerek en az 10 olcay 10 töre. 25 Ba atması gerek ki tepeye oynayalım. Çünkü ozi artı taarabt'ın atacağı toplam 15'i geçmez. 70 golü aşamayan takım şampiyon olamaz bu ligde he 60 ile de şampiyon olursun ama 11-12 tane yemen gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız lafı gelmişken söyleyeyim Belhanda isteyenler Taarabt'în Belhanda'dan yetenek anlamında aşağı kalır yanı yoktur. o da belhanda gibi KOŞMAZ.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

United Swansea maçı başlıyor Bony'i izleyelim futbolun keyfine varalım şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Tabela yapmıyor ikisi de hocam çok düşük gol sayıları seçecek olsa Michu'yu seçerim ama o da yeterli değil bence. Eğer Ruiz olmazsa en iy ialternatif Adel Taarabt olur ama o da 10 numara değil Oğuzhan gibi ofansif orta saha.

Eğer ofansif ortasaha ile oynayacaksak kanatların çok gol atması gerek en az 10 olcay 10 töre. 25 Ba atması gerek ki tepeye oynayalım. Çünkü ozi artı taarabt'ın atacağı toplam 15'i geçmez. 70 golü aşamayan takım şampiyon olamaz bu ligde he 60 ile de şampiyon olursun ama 11-12 tane yemen gerek.
anladım hocam yeni 10 numaralar arayışındayım artık ruiz gelse iyi olur ama ondanda umudu kestim ben gelmezse ne yapıcaz kimi alıcaz bakalım
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Tolga

anladım hocam yeni 10 numaralar arayışındayım artık ruiz gelse iyi olur ama ondanda umudu kestim ben gelmezse ne yapıcaz kimi alıcaz bakalım
herhalde kimseyi alamayacaz o bölgeye çember git gide daralıyor bütçemize uygun hangi adamı bulacaz da hem kendisi ile hem de kulübü ile pazarlığa oturacaz açıkçası sağ bek için alınabiliyorsa tarık bir an evvel alınsın linnes'i istiyordum bugüne kadar ama artık uygun fiyatı falan da geçtim kimi alabiliyorsak alalım tarık'ı alabiliyorlarsa hiç yoktan iyidir diyorum bugünden sonra.

Çevrimdışı Kemal

Belhanda çok kötü oldu , keşke alınsaydı , hayatımız hep keşkeler, keşke Bılıc ısrar etmeseydi Fernandesten 10-12m para kazanılsaydı , yerine Belhanda ikame olsaydı . Yazdığınız gibi 4-4-2 de veli-atibaylada çift forvete donemeyiz. Mutlaka 10 numara alınacak ama artık kimi alacaklar muamma ..

Çevrimdışı saricasi

United Swansea maçı başlıyor Bony'i izleyelim futbolun keyfine varalım şimdi.
Bir baba değil  :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

Bilal Kısa %75 diyorum ben , Önder Özen olsaydı Bilal Kısa %95 olurdu.

Çevrimdışı karakartalım

herhalde kimseyi alamayacaz o bölgeye çember git gide daralıyor bütçemize uygun hangi adamı bulacaz da hem kendisi ile hem de kulübü ile pazarlığa oturacaz açıkçası sağ bek için alınabiliyorsa tarık bir an evvel alınsın linnes'i istiyordum bugüne kadar ama artık uygun fiyatı falan da geçtim kimi alabiliyorsak alalım tarık'ı alabiliyorlarsa hiç yoktan iyidir diyorum bugünden sonra.
kesinlikle çember acayip daraldı hocam ruiz olmazsa öyle duruyo açıkçası alternetif göremiyorum. sağ bek de gelmesi şart hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı karakartalım

Bilal Kısa %75 diyorum ben , Önder Özen olsaydı Bilal Kısa %95 olurdu.
bilal kısa olacaksa bu kadar tabela yapan isimden sonra insan 5. kattan düşmüş gibi olur herhalde  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Çok abarttınız ne Bilal Kısa'sı :D

Çevrimdışı ALDENYX

bilal kısa olacaksa bu kadar tabela yapan isimden sonra insan 5. kattan düşmüş gibi olur herhalde  :kop: :kop:

atıfı alırız....alsana skor... :akuma:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş'ta 10 numara transferi her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor.
Dinamo Kiev'li Belhanda'dan yüksek bonservis sebebiyle vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş listesindeki 10 numara adaylarından biri olan Bryan Ruiz'i de Werder Bremen'e kaptırmak üzere.
Siyah beyazlılar Hunt ve Lanzini transferlerinin gerçekleşmemesinden sonra daha önce anlaşma sağladıkları Bryan Ruiz'i bekletmeye almış ve bu sefer Belhanda için Dinamo Kiev ile pazarlık masasına oturmuştu. Dinamo Kiev başkanı Ihor Surkis'in son yapılan pazarlıkların ardından fiyatı bir anda yükseltmesi üzerine Belhanda'dan da vazgeçmek zorunda kalan siyah beyazlılar Bryan Ruiz transferinde elini çabuk tutmaz ise 10 numara arayışlarına sil baştan başlamak zorunda kalacak. Çünkü Bryan Ruiz Werder Bremen'e imza atmak üzere.

ALMAN MEDYASINDA BRYAN RUİZ WERDER BREMEN İLE 2 MİLYON EURO'YA ANLAŞTI İDDİASI

Alman medyasına göre Fulham ile Bryan Ruiz için görüşmelere başlayan Werder Bremen bu transferi sonuçlandırmaya çok yakın. Alman basınında Werder Bremen'in Bryan Ruiz için Fulham'a 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği, oyuncu ile de yıllık 2 milyon Euro'ya anlaşma sağladığı ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu iddia ediliyor.

FULHAM TEKLİFLERE AÇIK

Fulham'ın, Werder Bremen'den aldığı teklifi ilk etapta beğenmediği fakat oyuncusunun Werder Bremen ile anlaştığı iddiasını da reddetmeyerek Alman ekibine açık kapı bıraktığı öğrenildi.
Bryan Ruiz haricinde listesine son olarak Queens Park Rangers'ta oynayan Fas'lı Adel Taarabt'ı da ekleyen Beşiktaş'ın aylar süren 10 numara arayışının nasıl sonuçlanacağını önümüzdeki günler gösterecek.
ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Çevrimdışı ozan062

Borç neden artıyor ki ?

Sonuçta stadyum için sadece localardan ve vip koltuklardan 27 milyon dolar gelir elde ettik dedi başkan. Buda 60 milyon yapar. 10 milyonda vodafone dan alınış. 80 eder.

75 milyon lira borsadaki satıştan aldık..

O kadar sponsorluk anlaşması yapıldı deniyor..

En azından sabit dursun..

130 milyon lira senelik kulüp futbolcu giderleri var..

Ama federasyon olsun, maç kazanmaktan olsun, tribün olsun, formadan olsun, kombineden olsun bir sürüde geliri var. Herhalde çıkarmışlardır o parayıda..

Başkan bu borcun 2014 yazında 200 lü rakamlara ineceğini söylemişti.

Trtspor a 2013 mayıs ayında dediği söz

"585 milyon borcla biz aldık beşiktaşı biz 420 lere indirdik. bağış olursa 320'lere inecek.Bir projemiz var 200 lere inecektir. Söylediklerimi yaparsam borçlar 100'lü, 200 lü rakamlara inecektir gelecek sezon sonuna kadar."

Bir yerlerde feci bir yalan var ama neyse..

http://www.sporx.com/ormandan-gundeme-dair-aciklamalar-SXHBQ327263SXQ?utm_source=Google

beni kimse sevmez ama bunu ben aylardır soyluyorum herkes bir kılıfa uyduruveriyor onun için senden ricam hiç birseyleri anlatmaya calısma anlamazlar,,

benim iddiam hala dev am ediyor borc kısa zamanda milyar dolara dayanacak....
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 17:30:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

werder 2 veriyorsak biz kaç vermişiz 1 mi acaba _?

Çevrimdışı Kemal

werder 2 veriyorsak biz kaç vermişiz 1 mi acaba _?

fulhama 4 adama yıllık 2 diye iddaa var, biz 1.5 'a el sıkmaya çalışıyoruzdur.

Çevrimdışı Anıl

beni kimse sevmez ama bunu ben aylardır soyluyorum herkes bir kılıfa uyduruveriyor onun için senden ricam hiç birseyleri anlatmaya calısma anlamazlar,,

benim iddiam hala dev am ediyor borc kısa zamanda milyar dolara dayanacak....
10 senede 500 milyon tl oldu, şuan ise 590 milyon tl. 1 senede üstüne bir 400 milyon tl daha mı eklenecek yani ? Aynı anda 2-3 stad yaparsak belki  :alala:

Çevrimdışı Anıl

fulhama 4 adama yıllık 2 diye iddaa var, biz 1.5 'a el sıkmaya çalışıyoruzdur.
Bilic Ruiz'i istemiyor, Ruiz'in olmama sebebi o. Yoksa istediğimiz anda alırız Ruiz'i  :ok: