2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563430 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Artık mecbur alacaklar adam kalmadı ki zaten piyasada. Marin'i kiralamamak da hataydı yıllık Holosko maaşına oynayacaktı o adam Eneramo'yu elden çıkaracaktın. Hata yapna şansımız yokken kaş yaparken göz çıkarıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Borcun artacağını ön görebiliyorduk zaten bu bu sene de devam edecek bir dahaki sene düşmeye başlar

Borç neden artıyor ki ?

Sonuçta stadyum için sadece localardan ve vip koltuklardan 27 milyon dolar gelir elde ettik dedi başkan. Buda 60 milyon yapar. 10 milyonda vodafone dan alınış. 80 eder.

75 milyon lira borsadaki satıştan aldık..

O kadar sponsorluk anlaşması yapıldı deniyor..

En azından sabit dursun..

130 milyon lira senelik kulüp futbolcu giderleri var..

Ama federasyon olsun, maç kazanmaktan olsun, tribün olsun, formadan olsun, kombineden olsun bir sürüde geliri var. Herhalde çıkarmışlardır o parayıda..

Başkan bu borcun 2014 yazında 200 lü rakamlara ineceğini söylemişti.

Trtspor a 2013 mayıs ayında dediği söz

"585 milyon borcla biz aldık beşiktaşı biz 420 lere indirdik. bağış olursa 320'lere inecek.Bir projemiz var 200 lere inecektir. Söylediklerimi yaparsam borçlar 100'lü, 200 lü rakamlara inecektir gelecek sezon sonuna kadar."

Bir yerlerde feci bir yalan var ama neyse..

http://www.sporx.com/ormandan-gundeme-dair-aciklamalar-SXHBQ327263SXQ?utm_source=Google
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz'i 3 hafta önce alsan şuan takıma ısınmış fit hale gelmişti Arsenal'a iyi oynamasa bile lige bomba gibi girecekti şimdi ondan da oldu. Bilal Kısa'yı mı alalım? Anlamıyorum. Hele böyle işi uzattıktan sonra para yok açıklamasını hiç anlamıyorum. Adamlar Ukraynalı. Slav yani. Ölücülük yaparsan böyle koyarlar tekmeyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Artık mecbur alacaklar adam kalmadı ki zaten piyasada. Marin'i kiralamamak da hataydı yıllık Holosko maaşına oynayacaktı o adam Eneramo'yu elden çıkaracaktın. Hata yapna şansımız yokken kaş yaparken göz çıkarıyorlar.
Hocam valla Taarabt sevdasına falan bulaşmazlar inşallah. Bu tür adamları anca seneye alırsın.

Çevrimdışı Kemal

Kardeşim nasıl alacaksın adam Ajax'la protokol imzalamış diyorum ..

Çevrimdışı Çağrı

Borç neden artıyor ki ?

Sonuçta stadyum için sadece localardan ve vip koltuklardan 27 milyon dolar gelir elde ettik dedi başkan. Buda 60 milyon yapar. 10 milyonda vodafone dan alınış. 80 eder.

75 milyon lira borsadaki satıştan aldık..

O kadar sponsorluk anlaşması yapıldı deniyor..

En azından sabit dursun..

130 milyon lira senelik kulüp futbolcu giderleri var..

Ama federasyon olsun, maç kazanmaktan olsun, tribün olsun, formadan olsun, kombineden olsun bir sürüde geliri var. Herhalde çıkarmışlardır o parayıda..

Başkan bu borcun 2014 yazında 200 lü rakamlara ineceğini söylemişti.

Trtspor a 2013 mart ayında dediği söz

"585 milyon borcla biz aldık beşiktaşı biz 420 lere indirdik. bağış olursa 320'lere inecek.Bir projemiz var 200 lere inecektir. Söylediklerimi yaparsam borçlar 100'lü, 200 lü rakamlara inecektir gelecek sezon sonuna kadar."

Bir yerlerde feci bir yalan var ama neyse..

Neresinden başlayayım ki. Borcun artmaması ibi bir durum söz konusu olamaz. Neden mi? Kulübün yıllık geliri temlikleri düşünce yaklaşık 120 milyon kalıyor. Takıma ödenense 130 milyon.

Bunun içine takım dışı giderler dahil değil. Personel maaşı , vergi , transferler , menajer ücretleri bu kalem küçük gözükmesin yıllık en en az 60 milyon.

450 milyon borcun vardı bunun 270 milyon civarı kısa vadeli borç sadece bunun yıllık fazi 40 milyona yakın. Kur farkını da 1.33'ten girdiğin zaman yaptı sana 55 milyon. Şimdiden zarar eksi 130 oldu.

Sponsorluklar şimdi devreye girdi ağustos ile birlikte yani, şu tabloya eklenemez bundan sonra biraz olsun dengeleyici faktör olur. Vodafone anlaşması zaten stad bitmeden devreye giremiyor.

Federasyondan ileriye dönük tam 40 milyon para alındı bile .

Tribünden geliri yazmaya gerek bile yok kimse maça gitmiyor kombine almıyor.

Formadan bize düşen parça başı maksimum 25 lira. Formanın çok etkisi yok onun büyük dilimi adidas sposnsorluğu.

İşin özü ya öngöremedi ya da bilerek inecek dedi ki sponsorlar kaçmasın çünkü ne kadar kötü gösterirsen o kadar marka değerin düşüyor o kadar sponsor bulmakra zorlanıyorsun.

Borç stad bittiğinde 700 milyonu aşar. Stadtan bittiği sene sabit kalır öbür sene düşmeye başlar. Bu borcun 200'lere inmesi de en en az 6-7 yılı bulur çok net tablo.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam yok öyle bir şey neden protokol imzalasın nisan ayında mıyız? Ağustos'tasın istiyortsan direk imzalar oynatırsın ki Hollanda ligi başladı. Kimseye imza atmadı kaynakta yok zaten bununla ilgili haber siteleri sıkıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir haber olsa medyaya yansır herhalde. Ama ne dış medyaya ne de Türkiye medyasında böyle bir şey yok nerden çıkardın diyorum protokolü. Ben sadece anlaşmaya yakın olduğunu biliyorum.

Çevrimdışı karakartalım

10 numara transferi yalan oldu olursada sağlam biriini beklemiyorum ben artık. bu arada borcun bu kadar yükselmesinin büyük sebeblerinden biride kur farkı arkadaşlar doların euronun artış göstermesi bu rakamlar kimseyi aldatmasın
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar Ajax'ı çok istese de sen şuan istesen alırsın arada çok büyük para farkı var. Ajax vergiyi düşünce o adama yıllık 800 bin eurodan fazla veremez. Senin vereceğin bunun iki katı 3 yıllık sözleşmede 2.5 milyon euro fark yapar adam 29 yaşında aptal değil bu parayı elinin tersiyle itsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ruiz'in pazartesi İstanbul'da olması lazım.Zaten bonservisinin 1.5 milyon eurosu Arsenal maçından çıkacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

Borçla ilgili şunu da söyleyeyim. Demirören zamanında çekilnde 75 milyon dolar kredi var. Bu borç 2036'ya kadar 140 milyon dolar olarak ödenecek. Bu para çekildğinde dolar 1.5 tl denk geliyor şuan 2.1 yüzde 40 kur farkı var arada. 140 milyon dolar 300 milyon lira yapar. Bu Demirören bunun tamamını transfere harcadığıu için (Tabatalar Nihatlar) bunun tamamı borç. Ancak o zaman 210 milyon olarak gözüken rakam şuan 300. Aradaa 90 milyon var en basiti buradan görün diye söylüyorum kur farkını.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 15 dk.

Kaldınız mı şimdi Ruiz'e? Bu saatten sonra Ruiz de zora girdi.Anlaştığın fiyata alamazsın artık. 50 defa yazdık burda alın,bitirin bu işi.

-----------

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK  ·  14 Ağu

Yani anlayacağınız o beğenmediğiniz Bryan Ruiz sizden daha iyi takıma transfer olacak. Neyse yasımız var, artık bu konuları geçtik.

Biliyorum hiç birimiz transfer düşünecek durumda değiliz ama.. Bryan Ruiz için Ajax takımı da teklif yaptı. Büyük ihtimal Ajax'a gidecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaldınız mı şimdi Ruiz'e? Bu saatten sonra Ruiz de zora girdi.Anlaştığın fiyata alamazsın artık. 50 defa yazdık burda alın,bitirin bu işi.

-----------

Yani anlayacağınız o beğenmediğiniz Bryan Ruiz sizden daha iyi takıma transfer olacak. Neyse yasımız var, artık bu konuları geçtik.

Biliyorum hiç birimiz transfer düşünecek durumda değiliz ama.. Bryan Ruiz için Ajax takımı da teklif yaptı. Büyük ihtimal Ajax'a gidecek.
Biz ne diyoruz Ajax'ın elinden çok rahat alırız Ruiz'i. Yıllık vereceğimiz ve Ruiz'in cebine net girecek para Ajax'tan daha fazla olacak.

Çevrimdışı Çağrı

-----------

Abi bu adam kim bilmiyorum evet genelde doğru söyledikleri ama Beşiktaş cephesinden doğru. Adam Ajax ile görüşmesini nereden bilsin yahu? Hele hele protokol. Geçin böyle şeyleri yine söylüyorum Ajax'ın tercih edilebilirliği bizim çok altımızdan ancak biz istemezsek gider oraya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Özet geçersek, Ruiz 3-4 lere eldeyken 8-8.5 bütçeyi Belhanda için zorlamıştık,şimdi alabilirsek o zorladığımız bütçeyle Ruiz zorlanacak oda gelirse ama ben Ajax'a gideceğini düşünüyorum ,birkaç yerdende duyumum var birde kendi düşüncelerim var;1. adam beni 2. plan ihtiyaç anında camı kır gibi düşünen takıma gitmem diyecek ve 2. Ajax'ın ismi- vitrini. Karamsar tablo çizdim kusura bakmayın , 10 numarada Demba Ba olayını yaratamadı yönetim, şimdi sırada hata yapma zamanı var bakalım hatayı kimle yapacaklar.

Çevrimdışı Çağrı

Benim kızgınlığım kaçırılması filan değil kaçtığı yok benim kızdığım getirsen şuan Ruiz hazırdı. En az 3 hafta Ruiz'in adapte olmasını bekleyeceğiz iyi ki derbi yok o ara Oğuzhan efendinin keyfine kaldık ilk 6 maç canı isterse hırslanır canı istemezse..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Borçla ilgili şunu da söyleyeyim. Demirören zamanında çekilnde 75 milyon dolar kredi var. Bu borç 2036'ya kadar 140 milyon dolar olarak ödenecek. Bu para çekildğinde dolar 1.5 tl denk geliyor şuan 2.1 yüzde 40 kur farkı var arada. 140 milyon dolar 300 milyon lira yapar. Bu Demirören bunun tamamını transfere harcadığıu için (Tabatalar Nihatlar) bunun tamamı borç. Ancak o zaman 210 milyon olarak gözüken rakam şuan 300. Aradaa 90 milyon var en basiti buradan görün diye söylüyorum kur farkını.
aynen fikret başkanı suçlayamayız borç konusunda.. açıkçası ben seneyede çok büyük bi azalış beklemiyorum ondan sonraki sene asıl yükümüz hafiflemeye başlar 4-5 senede kendimize geliriz çünkü boğazımızdan kesmiyoruz diye bi laf vardır ya aynen öyle transfer de çok pazarlık yapıyo yönetim ama lazım olanıda bi şekilde alıyo klüp devam ediyo ve ettikçe ekstra bir çok şey çıkacaktır beşiktaş taraftarına düşen sabır ve zengin başkan aramak değil ahlaklı insan aramak insanları yöneticileri öyle yorumlamaktır.yd zengindi ama bizden kar edip üstüne bide bizi borca bağladı süleyman sebanın öldü şu günlerde insan düşündükçe daha iyi anlıyo kurumsallaşma ve klübün kendisini kendi kıt kaynakları ile yönetmesinin önemini bize başkasının pazarası yaramaz o yüzden bence sabırlı olunmalı.

Çevrimdışı Çağrı

Özet geçersek, Ruiz 3-4 lere eldeyken 8-8.5 bütçeyi Belhanda için zorlamıştık,şimdi alabilirsek o zorladığımız bütçeyle Ruiz orlanacak oda gelirse ama ben Ajax'a gideceğini düşünüyorum ,birkaç yerdende duyumum var birde kendi düşüncelerim var;1. adam beni 2. plan ihtiyaç anında camı kır gibi düşünen takıma gitmem diyecek ve 2. Ajax'ın ismi- vitrini. Karamsar tablo çizdim kusura bakmayın , 10 numarada Demba Ba olayını yaratamadı yönetim, şimdi sırada hata yapma zamanı var bakalım hatayı kimle yapacaklar.

Mümkün değil Belhanda paralarına çıkmaz. En en fazl 4'e biter. Zaten 4'ü geçtiği anda Ajax devreden çıkar 29 yaşında adama 5 milyon verdiğini görmedim ben daha Ajax'ın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Benim kızgınlığım kaçırılması filan değil kaçtığı yok benim kızdığım getirsen şuan Ruiz hazırdı. En az 3 hafta Ruiz'in adapte olmasını bekleyeceğiz iyi ki derbi yok o ara Oğuzhan efendinin keyfine kaldık ilk 6 maç canı isterse hırslanır canı istemezse..

Kardeşim benim kızdığım nokta böyle çingen pazarlığı transfer yapılmaz tamam tok alıcıyı tok satıcıyı oynarsında bu kadar değil , Lanzini-n Belhanda hepsigitti Ruiz gittigidiyor, şimdi napacaz? dediğin gıbı Oguzhanın keyfıne kaldık ki o tum tempoyu kaldıramaz , yazık vallaha yazık.

Çevrimdışı Çağrı

Kardeşim benim kızdığım nokta böyle çingen pazarlığı transfer yapılmaz tamam tok alıcıyı tok satıcıyı oynarsında bu kadar değil , Lanzini-n Belhanda hepsigitti Ruiz gittigidiyor, şimdi napacaz? dediğin gıbı Oguzhanın keyfıne kaldık ki o tum tempoyu kaldıramaz , yazık vallaha yazık.

Katılıyorum buna başından beri yazıyorum zaten gelse ikisinin de vereceği performans aynıydı hatta tabelayı Ruiz daha çok şişirecekti , umarım gelir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

+ dediğin gibi adam şimdi Arsenal maçları ve lige hazır olacaktı.Takıma adapte olacaktı.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada borç 595 milyon. 300'ü Demirin çektiği kredi. 100'ü kendi verdiği para. 400 yapar. Düşün borçtan 195. Yani nasıl küfretmem ya nasıl!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

oldu da bişey oldu peki ya ruiz gelmezse ne olacak bilen varmı ??

Çevrimdışı Çağrı

oldu da bişey oldu peki ya ruiz gelmezse ne olacak bilen varmı ??

Kiralı oyuncu bulunabilirse kiralık gelir gelmezse transfer kapanır Ozi sakatlandığında Mustafa ile çift forvete döner takım olacağı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli