2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562522 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ortada kaldık yani? Bravo

acık soyleyim benim suan daha hosuma gitti bu durum o iki ismide istemiyordum hiçbiri içime sinmicekti ve ikisininde amacları bize uymuyordu bu tabiki sahsi fikrim,, bir isim var demişlerdi ama belliki oda yalanmıs,, simdi alsak zaten bilic efendi oyuncuyu arsenal maçlarında oynatmıcaktı aceleye gerek yoktu bol alternatif iyidi ama eskiyi dusunelim bir kişiyle ugrasıp sonra kalan kısa zamanda 8milyonluk tarbatalar sıkıstırılıyordu:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Ortada kaldık yani? Bravo
benim en korktuğum durum buydu kaç gündür aslında bundan bahsediyorum belhanda için boşu boşuna vakit kaybettik şimdi ruiz de elden kaçıyor 2si de olmazsa herhalde taarabt için girişimler başlar ama ben onun bize faydalı olacağı kanısında değilim biraz kendine oynuyor gibi geldi bana 10 numaradan daha çok kanat oyuncusu gibi umarım ruiz'i halledebilirler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Başkanın uçağa binip gidip Belhandayı alması gerek, geçtim ben Arsenal vs..., bu 2 yıl o 3. yıldızı alıp Süleyman Abi'nin mezarına gidip bu yıldızı ona hediye etmemiz lazım, Başkana çok iş düşüyo, inşallah abisini dinler ''BEŞİKTAŞLILARI ÜZMEZ'', Gider Demba Ba'da ki gibi en iyisini alır 3e 5e bakmadan , buda şuanda Belhanda duruyor.

Çevrimdışı Efe

ronaldinhoyu almasınlar :lol: ruiz gitmişse kötü marinde gitti belhanda da gelmiyor alternatif var mı?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

ronaldinhoyu almasınlar :lol: ruiz gitmişse kötü marinde gitti belhanda da gelmiyor alternatif var mı?
Ronaldinho New York City'e gitti diye biliyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Ronaldinho New York City'e gitti diye biliyorum.
dergide calisani olan bir arkadas vardi belhanda icin kesin bilgi diyordu nerde ?

Çevrimdışı Tolga

ruiz elden kaçarsa yönetim belki sınırları zorlayıp belhanda'yı transfer eder mi acaba diye düşünüyorum da zor gibi o paralara

Çevrimiçi Samet Ç

dergide calisani olan bir arkadas vardi belhanda icin kesin bilgi diyordu nerde ?
Ben bilmiyorum hocam öyle birisini kim o?

Çevrimdışı ZEKI

üyeligimi silebilirsiniz eger yanlis cikarsa diyordu

Çevrimdışı Tolga

biri yazmıştı bir ara ben de hatırlıyorum önceki sayfalara bakmak lazım

Çevrimdışı okansosa

Özay diye bir kullanıcıydı hatırlıyorum hatta yazdığı ilk şey belhanda transferiydi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı A_Aydin

Özay adlı arkadaştı.İşte mesajları
Belhanda tamam. kesin bilgidir. hayırlı olsun

Kaynak direkt kulüpten arkadaşım. Beşiktaş dergisi çalışanıdır. Anlaşma sağlanmış.

Çevrimdışı cinque

Transfer yapılacağını zannetmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Özay adlı arkadaştı.İşte mesajları
sağolasın hocam özay nickli biriydi bunu söyleyen evet hatırladım

Çevrimdışı Anıl

:bandit: :bandit:

Çevrimdışı karakartalım

öncelikle tekrardan büyük başkana allah rahmet eylesin. o öldü ama düşünceleri ve naif kişiliğini yaşatmak bize ve yönetime düşüyo bundan sonra. arkadaşın biri yazmış acımız büyük ama hayat devam ediyo onursal başkanımız  bunu isterdi diye çok doğru ne olursa olsun güzel yarınlar için çalışmalı ve işleri bırakmamalı yastayız diye yönetim inşallah bu sene şanpiyon oluruz süleyman başkan için. 
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Arkadaslar bence hiç endişe etmeyelim belki biraz gec olacak ama bbence demba ba da olduğu gibi hiç gündemde yokken bir bomba patlayacak gibi geliyor bana...
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Çağrı

İyi de Ruiz Bremen'e gitmiyor ki? Ruiz şuan Ajax'a çok yakın
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Artı olarak Bremen'e gidecekse sonuna kadar bekler bize gelmek için. Çünkü hem alacağı para hem şampiyonluk mücadelesi hem Avrupa her türlü bizi seçer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Var alternatif :D Sergen bekliyor pusuda hepsinden çok iş yapar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

41 yaşında Sergen'i Roni'ye tercih ederim ben  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

41 yaşında Sergen'i Roni'ye tercih ederim ben  :iblush:
Roni gelecek Roniii :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Samet Ç

Ruiz Ajax'la anlaşmış diye bir bilgi aldım hayırlı olsun. Yine faka bastık. Elimizde Belhanda ve Taarabt kaldı ama Taarabt tam 10 numara değil
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 23:32:43 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz Ajax'la anlaşmış diye bir bilgi aldım hayırlı olsun. Yine faka bastık. Elimizde Belhanda ve Taarabt kaldı ama Taarabt tam 10 numara değil

Şuan isteyelim Ajax'ın elinden alırız çok rahat ama istemiyorlar sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli