2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560935 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

tarık gelsin çok iyi olmayabilir ama bu sene as oynar seneye baktık olmuyo daha iyisini alırız yedeğimiz serdar olmaz baktık adam oynuyo gelişiyo oynatırız zaten kendini geliştirirse milli takımdada bako oynar genç ve şuan süperlikteki  gökhandan sonra en iyi bek diyebiliriz türk olarak
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı AvrupaKartalı

3,5 milyon cok para tarik icin. ama bizde forma sansi bulamayan holosko, eneramo, sezer, ugur, bunlarla takas edilirse hayir demem. hepsi eskisehirde ilk 11 oynar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

tarık gelsin çok iyi olmayabilir ama bu sene as oynar seneye baktık olmuyo daha iyisini alırız yedeğimiz serdar olmaz baktık adam oynuyo gelişiyo oynatırız zaten kendini geliştirirse milli takımdada bako oynar genç ve şuan süperlikteki  gökhandan sonra en iyi bek diyebiliriz türk olarak

3.5 milyon euroya adam denenmez. Artı bunu alırsan uzun yıllar koridory vereceğin Linnes'i almayacaklar hem de 2.5'a çok büyük saçmalık olacak böyle bir şey yaparlarsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

3.5 milyon euroya adam denenmez. Artı bunu alırsan uzun yıllar koridory vereceğin Linnes'i almayacaklar hem de 2.5'a çok büyük saçmalık olacak böyle bir şey yaparlarsa.
hocam linnesden iyi degil katılıyorum alınırsada 3.5 alınmaz bana göre zaten transfermarkt da bile değeri 2.7 alınırsa takas karşılığı 1.5 milyona falan alır fikret orman hadi bilemedin 2 milyon bundan fazlası etmez linneste olur ama daha iyi olur ama sorun var şuanda onunla ilgili bide tarık türk statüsünde bir iki sene sonra değişebilir türk oyuncu kuralı belki ama şuan türk statüsünde lazım olan mevkilerde en iyi türk oyunculardan bir ikisinden biri tarık ben olaya böyle bakıyorum yoksa linnes gelsin bende istiyorum

Çevrimdışı ALDENYX

yalnız şöyle birşey var tarık geçen sezon 0 gol 0 asist yapmış bu kadar övüyoruz falan ama istatistiklerde yerlerde geziyor.

ONDAN ÖNCEKİ SENEDE 0-0 GİTMİŞ...... :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı saricasi

Tariki alamamıyorsan linnes alınmalı akıl var mantık var Tarik yerli ve tam aradığımız sağ bek serdarla kıyaslayan futbolcuyu izlememiştir
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı frkndgnr

Başkanın karaktersiz dediği bir oyuncuyu alacağını sanmıyorum, tarık işi yalan gibi

Çevrimdışı karakartalım

bu arada bazen bazı harfler çıkmıyor arkadaşlar tekrar yazmak zorunda kalıyorum o yüzden cümle hatası anlam bozukluğu olabiliyor k.bakmayın şimdiden

Çevrimdışı Efe

linki bi kaç başlığa koyuyorum görmeyenler bilmeyenler için Arsenal maçı biletleri resimi sitedeki açıklama :ok:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59628/besiktas_arsenal_maci_bilet_satislari_ile_ilgili_detayli_bilgilendirme.html
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

TARIĞIN EN İYİ HALİ ,BUSENE MİLLİ TAKIMDA GÖSTERDİĞİ BAŞARISI..HELEKİ GÖKHAN TÖRE İLE ÖNLÜ ARKALI OYNAMASI EN ÖNEMLİ ARTISI OLUR (BENCE GÖKHAN TÖRENİN ARKASINA KİM GELİRSE BAŞARİLİ OLMAMASI İÇİN HİÇBİR NEDEN OLMAZ). TARIK İKİ SENE SIFIR SIFIR GİTMİŞ GOL VEDE ASİSTE AMA BU HEP BÖĞLE OLACAĞİ ANLAMINI TAŞİMAZ..GÖKHANLA DAHA ÇOK OKSİJEN VEDE HAYAT BULUR SAĞ KANAT.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

Gerçekten konuşmaya bile değmez Tarık üstüne bu adam Galatasaraylı olduğu için vazgeçildi. Fiyat artırma politikasıdır bizimkilerle Gs'yi yolmak için anlaşmışlardır umarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hele ki bu kazma için Linnes'ten vazgeçerlerse hata üstüne hata olur.

Aynen katılıyorum. Bence muhakkak alınması gerekiyor Linnens'in. Artık boş transferler yerine iyi kaliteli ve gelecek vaadeden gençler alınmalı.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Volkan Başaran

stoperlerin 3 gol 3 asist yapabildigi ligde tarik kazmasinin istatistikleri = 0. bu tip anadolu takimlari isim yapan adami büyüklere sokuyorlar hemen örnek gs ve fb. umarim almayiz ne hizi yeterli ne top kontrolü ne de paslari. sadece tarik degil piyasada yetenekli 1 milyon € dan fazla edecek Türk futbolcu yok.

Stoperlerin 3 gol attığı ligte Atiba 1 gol attı..
Stoperlerin 3 gol attığı ligte Veli Kavlak 3 gol attı..
Stoperlerin 3 gol attığı ligte Motta 1 gol atmış
Stoperlerin 3 gol attığı ligte Gökhan Töre gibi bir hücüm oyuncusu 4 gol atmış..

Yahu İstatistiklerle oyuncu transfer etme yeni mi çıktı ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı karakartalım

10 numara transferi ne oldu ne gelen var ne giden bu gidişle kötü bi futbolcuyu kiralamasından korkuyorum yönetimin

Çevrimiçi murat

Stoperlerin 3 gol attığı ligte Atiba 1 gol attı..
Stoperlerin 3 gol attığı ligte Veli Kavlak 3 gol attı..
Stoperlerin 3 gol attığı ligte Motta 1 gol atmış
Stoperlerin 3 gol attığı ligte Gökhan Töre gibi bir hücüm oyuncusu 4 gol atmış..

Yahu İstatistiklerle oyuncu transfer etme yeni mi çıktı ?
hilmi bunu beğendi :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ağustos 2014, 18:24:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar 3-3.5 çok diyosunuz ama küçük takımlar bu ligde nasıl rekabete girecek adamların seyircileri yok,stadları yok , lig havuzundan adaletli para alamıyolar olarda oyuncuları istendiği zaman mecburen fiyatı şişiriyolar
2.) ben tarık'ın çok büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum evet belki linnes'den daha az asist yaptı geçen sene ama biri norveç ligi diğerü Türkiye ligi biraz da böyle değerlendirmek lazım
3.)adam 1993 doğumlu ve 2009'da almanyada yaptığı  röportajda ailecek beşiktaşlı olduğunu  söylemiştir.
4.) boyunun kısalığı dezavantaj ama hızı büyük avantaj
ama hayırlısı olsun hangisi beşiktaşımıza daha fazla katkı sunacaksa o gelir inş.

Çevrimdışı Tolga

gerçi burada boşuna tartışıyoruz aslında daha ortada fol yok yumurta yok eğer olursa da ön yargılı yaklaşmamak lazım bekleyip görürüz ne verip veremeyeceğini.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

http://www.transfermarkt.com.tr/eskisehirspor/startseite/verein/825
ömrr şişmanoğlu eskişehir kadrosunda gözüküyor.kiraya verilmiş.ne kadar kiralık bedeli alınacak acaba.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 18:33:49 MURAT ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

hocam futbolcu alirken istatistik yerine nesine bakacagiz. asist yapmayan bek olur mu. madem öyle canerden ersandan ve diger onlarca örnekten de bahsetsene. diyorsan ki Tarik iyi futbolcu seninle futbol konusmam kusura bakma.

Konuşup konuşmaman önemli değil..Ben fikir sunarım sadece sana sunsam zaten özel yazarım. Elbet yazılarımıza katılanlar olacaktır.

Ben Tarıktan Caner beklemiyorum. Ancak bilmediğim ve yabancı olan Linneste ne gördük onu bilmiyorum. Tarık seyrettiğimiz gördüğümüz adam. Ligte hiçte kötü oynamadı.Sanki süper kadromuz varmış gibi o olmaz bu olmaz..

Seneye 5 yabancı ile sahaya çıkacağız ve alınacak 2-3 yerli oyuncudan biriside Tarıktır..

İstatistik konusuna gelirsek. Alex e çok büyük saygım vardır ama İstatistik ile oyuncu alınsaydı Messi Ronaldo sonrası Alex geliyordur herhalde..

Çok net söyleyim. Santarfor alırken incelerim fazlası ile. Orta saha alırkende incelerim. Hatta Atiba gol atmıyor diye bu takımda oynamaması gerektiğinide söyleyen benim. Ancak sağ bekin gol atması herkes için ektradır. Atarsa süper topçudur ama atmazsa yok bundan topçu olmaz denmez.

Çok anlatmanın anlamı yok dediğim gibi. Eldeki Atiba 1 golle bu takımda banko oynarsa Tarıkta 0 golle Banko oynar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı AvrupaKartalı

uzak dursun tarik. fanatik gs'li. yazik verilecek paraya, asla büyük takim oyuncusu olamaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Konuşup konuşmaman önemli değil..Ben fikir sunarım sadece sana sunsam zaten özel yazarım. Elbet yazılarımıza katılanlar olacaktır.

Ben Tarıktan Caner beklemiyorum. Ancak bilmediğim ve yabancı olan Linneste ne gördük onu bilmiyorum. Tarık seyrettiğimiz gördüğümüz adam. Ligte hiçte kötü oynamadı.Sanki süper kadromuz varmış gibi o olmaz bu olmaz..

Seneye 5 yabancı ile sahaya çıkacağız ve alınacak 2-3 yerli oyuncudan biriside Tarıktır..

İstatistik konusuna gelirsek. Alex e çok büyük saygım vardır ama İstatistik ile oyuncu alınsaydı Messi Ronaldo sonrası Alex geliyordur herhalde..

Çok net söyleyim. Santarfor alırken incelerim fazlası ile. Orta saha alırkende incelerim. Hatta Atiba gol atmıyor diye bu takımda oynamaması gerektiğinide söyleyen benim. Ancak sağ bekin gol atması herkes için ektradır. Atarsa süper topçudur ama atmazsa yok bundan topçu olmaz denmez.

Çok anlatmanın anlamı yok dediğim gibi. Eldeki Atiba 1 golle bu takımda banko oynarsa Tarıkta 0 golle Banko oynar.
Hocam Tarık'ın yerli olmasından başka hiç bir avantajı yok gol atıp atmaması benim için önemli değil ama bir bekin asist yapmaması benm için sorundur.

Çevrimiçi Kartal Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/eskisehirspor/startseite/verein/825
ömrr şişmanoğlu eskişehir kadrosunda gözüküyor.kiraya verilmiş.ne kadar kiralık bedeli alınacak acaba.

Kapa açıklama konmuştu. kiralama ücreti almayacaz. ama ömerin bizdeki sözleşmesine göre bizden bu yıl alması gereken  700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ve primleri onlar ödeyecek.

Çevrimdışı karakartalım

günümüz futbolunda istatistik çok önemlidir istatistiğe bakmadan alınan bi senede parlayan oyuncu çoğu zaman balon olur çıkar hep aynı örnek ama tabata en net örnek.istatistik oyuncunun eksiğini iyi yönünü gösterir ve hiç bir teknik adam istatistiğe bakmadan oyuncu istemez bu düzeyde teknik trektör alıcağı oyuncunun mevkisine göre forvet 10 numara  sağ açık sol açık neyse gol veya asistine bakar defanssa kaç top kesmiş isabetli kaç top çıkarmış kaç kafa topu almış kaç ikili mücadele kazanmış kaç yerinde faul yapmış en ince ayrıntısına bakılır belli bi şeyi yapabilen futbolcu sakatlanmazsa yada başka bişey olmazsa kolay kolay balon olmaz bu işin garantisidir istatistik. sağ bekse attı golden ziyade isabetli pas ne kadar koşuyo isabetli orta asist kaç top kesmis gibi özelliklerine bakmadan biliç istermi bi oyuncuyu sizce ?

Çevrimdışı karakartalım

istatistik kısacası bi oyuncunun karnesidir evde babamız bile karnemize bakmadan bişey alıyomuydu bize bi zamanlar yada aferim diyomuydu en basiti bi teknik trektör iş yapıyo ve heleki biliç üzerine katan bi hoca bi futbolcunun karnesine bakmazmı.istedi özelliklerin olup olmadını sadece izleyerek anlamaz kaç maçını izleyebilir 2-3 maçını izler diyer maçlarda ne yapmış ona bakar bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın alınmasın.

Çevrimdışı Tolga

foruma yeni üye oldum ama bir sey dikkatimi cekti. yönetim ne yaparsa hakli göstermeye calisan insanlar var. bu sekilde Besiktas`a yararli olamazsiniz arkadaslar. Tarik`a 3 milyon € vermek hatadir akli basinda Besiktasli da bunu dile getirmelidir. stat konusunda da ayni yönetim ne yaparsa beyinlerini bir köseye birakip "dogru yapmis" diyorlar. Adamlar efsane olacak tribünün ortasina deplasman tribünü koyuyor adam gelmis diyor ki "bence iyi dogru uygulama". simdi bu adama nasil laf anlatacaksin ki.
maalesef bu konuda haklısın bende daha önce bu konuda eleştirimi yapmıştım o yüzden çok dillendirmek istemiyorum tekrardan
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...