hocam futbolcu alirken istatistik yerine nesine bakacagiz. asist yapmayan bek olur mu. madem öyle canerden ersandan ve diger onlarca örnekten de bahsetsene. diyorsan ki Tarik iyi futbolcu seninle futbol konusmam kusura bakma.
Konuşup konuşmaman önemli değil..Ben fikir sunarım sadece sana sunsam zaten özel yazarım. Elbet yazılarımıza katılanlar olacaktır.
Ben Tarıktan Caner beklemiyorum. Ancak bilmediğim ve yabancı olan Linneste ne gördük onu bilmiyorum. Tarık seyrettiğimiz gördüğümüz adam. Ligte hiçte kötü oynamadı.Sanki süper kadromuz varmış gibi o olmaz bu olmaz..
Seneye 5 yabancı ile sahaya çıkacağız ve alınacak 2-3 yerli oyuncudan biriside Tarıktır..
İstatistik konusuna gelirsek. Alex e çok büyük saygım vardır ama İstatistik ile oyuncu alınsaydı Messi Ronaldo sonrası Alex geliyordur herhalde..
Çok net söyleyim. Santarfor alırken incelerim fazlası ile. Orta saha alırkende incelerim. Hatta Atiba gol atmıyor diye bu takımda oynamaması gerektiğinide söyleyen benim. Ancak sağ bekin gol atması herkes için ektradır. Atarsa süper topçudur ama atmazsa yok bundan topçu olmaz denmez.
Çok anlatmanın anlamı yok dediğim gibi. Eldeki Atiba 1 golle bu takımda banko oynarsa Tarıkta 0 golle Banko oynar.