2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559281 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

İçinde bulunduğumuz duruma bakarsak, elimizde serdar ve sağ bekte ligin 2. yarısında oynatabilmek için musa muhammed var. kesin olan şey serdar yerine 11e direk çıkabilecek biri gerekiyor bize. bence önümüzde şöyle iki seçenek var.

eğer musa muhammed 18 ini doldurur doldurmaz kadroya monte edilebilecekse, tarık için linnesin bonservisine verilecek para ve üzerine enaramasoudur sezeridir süzenidir holoskosudur bi şekilde uygun bi yapılabilir.

eğer musa muhammed yabancı pilot takımlarda vs 2-3 yıl pişip bize daha profesyonel bir şekilde geri dönsün direk 11 e koyalım fikri varsa o zaman linnes 2-3 yıllık bir kontratla alınabilir.

bir de ümit karaal ın kumaşı kaliteli. bence o da en az 2 yıllığına yurtdışındaki pilot takıma gönderilmeli. bizim ptt ligiyle falan olmaz o pişme işleri. (bence  :))

Çevrimdışı SDemirsoy

bi dakika kim geldi noluyorrr  :captain:

Çevrimdışı Tolga

işte yerli oyuncu değerli olunca piyasadaki alınabilecek oyunculara yöneliyorsun her ne kadar başarılı bir sezon geçirmese bile maalesef böyle
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

işte yerli oyuncu değerli olunca piyasadaki alınabilecek oyunculara yöneliyorsun her ne kadar başarılı bir sezon geçirmese bile maalesef böyle

Bunlar yabancı kuralının getirdiği zararlar  :alala: Basketbolda yerli oyuncular ucuzlamaya başladı bu sene mesela  :iscrewy:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

1.7 serdar bunada 3 versek al sana sag bek masrafı iki senede 5 yani sizce bu olumlu bir tablomu??

yonetim bu konuda saçmaladı mı diyelim illa,, sola ugurlar mottalar hem sagda musa bekliyor bu masraflar bol keseden harcamalar da neyin nesi?
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 15:39:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bilmiyorum ama benim içime hiç sinmiyor Tarık Çamdal. Sebebini bilmiyorum ama inşallah Linnes olur istiyorum sağ bek için bence tarık çamdal o kadar da yetenekli değil hücüm performansı yetersiz gibi geliyor. Ve en önemlisi bizleri para kayanağı gibi gören kuluplerden bu fiyatlara bu oyuncuların alınmasını hiç istemiyorum. Linnes 3 milyon euro ya şimdi imza attırılabilir diye düşünüyorum. Anlamak mümkün değil. Yönetimin en sevdiğim yönü buydu uzak duruyordu boyle kuluplerden, oyunculardan.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Bryan Ruiz'i de elden kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya. 10 numara transferi için Belhanda ve Bryan Ruiz için görüşmeler yapan siyah beyazlılar Dynamo Kiev'e yaptıkları teklifin cevabını beklerken diğer yandan daha önce anlaştıkları Bryan Ruiz'i de elden kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya.

İki gün önce Bodrum'da başkan Fikret Orman ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile görüşen Dynamo Kiev yöneticileri'nin pazarlık masasında taviz vermeden en fazla 12 milyon Euro'ya kadar indiği ve Beşiktaş'tan aldıkları son teklifi Kiev başkanına ilettikleri öğrenildi.Oyuncu'nun satışı için Montpellier'e %30 pay ödeyecek olan Dynamo Kiev Beşiktaş'ın önerdiği '8 milyon+%20 sonraki satıştan pay' teklifini beklemeye aldı.

FULHAM BRYAN RUİZ İÇİN BEŞİKTAŞ'IN BİR AN ÖNCE KARAR VERMESİNİ İSTİYOR

Beşiktaş Belhanda kanadında bu gelişmeleri yaşarken daha önceden anlaşmaya vardığı Bryan Ruiz'i de kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.Ruiz için Werder Bremen ve Ajax'tan teklif aldıklarını ve daha fazla beklemek istemediklerini siyah beyazlı yönetime ileten Fulham Beşiktaş'tan bir an önce kesin kararını vermesini istedi.

Ajax ve Werder Bremen'in kendilerinden daha düşük bir teklif yaptığını bilen Beşiktaş yönetimi ise Fulham'dan bir kaç gün daha opsiyon istedi.Bu isteğine şimdilik olumlu cevap alan ve Ruiz için bir kaç gün daha zaman kazanan siyah beyazlı yönetimin ise Belhanda için daha fazla fiyat yükseltmeyi düşünmediği gelen bilgiler arasında.

DHA

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmiyorum ama benim içime hiç sinmiyor Tarık Çamdal. Sebebini bilmiyorum ama inşallah Linnes olur istiyorum sağ bek için bence tarık çamdal o kadar da yetenekli değil hücüm performansı yetersiz gibi geliyor. Ve en önemlisi bizleri para kayanağı gibi gören kuluplerden bu fiyatlara bu oyuncuların alınmasını hiç istemiyorum. Linnes 3 milyon euro ya şimdi imza attırılabilir diye düşünüyorum. Anlamak mümkün değil. Yönetimin en sevdiğim yönü buydu uzak duruyordu boyle kuluplerden, oyunculardan.

Bence erken davranıp böyle yorum yapmamak lazım  :iscrewy: Fiyatı kesinleştirdikten sonra yapsak daha doğru olur  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Bryan Ruiz'i de elden kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya. 10 numara transferi için Belhanda ve Bryan Ruiz için görüşmeler yapan siyah beyazlılar Dynamo Kiev'e yaptıkları teklifin cevabını beklerken diğer yandan daha önce anlaştıkları Bryan Ruiz'i de elden kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya.

İki gün önce Bodrum'da başkan Fikret Orman ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile görüşen Dynamo Kiev yöneticileri'nin pazarlık masasında taviz vermeden en fazla 12 milyon Euro'ya kadar indiği ve Beşiktaş'tan aldıkları son teklifi Kiev başkanına ilettikleri öğrenildi.Oyuncu'nun satışı için Montpellier'e %30 pay ödeyecek olan Dynamo Kiev Beşiktaş'ın önerdiği '8 milyon+%20 sonraki satıştan pay' teklifini beklemeye aldı.

FULHAM BRYAN RUİZ İÇİN BEŞİKTAŞ'IN BİR AN ÖNCE KARAR VERMESİNİ İSTİYOR

Beşiktaş Belhanda kanadında bu gelişmeleri yaşarken daha önceden anlaşmaya vardığı Bryan Ruiz'i de kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.Ruiz için Werder Bremen ve Ajax'tan teklif aldıklarını ve daha fazla beklemek istemediklerini siyah beyazlı yönetime ileten Fulham Beşiktaş'tan bir an önce kesin kararını vermesini istedi.

Ajax ve Werder Bremen'in kendilerinden daha düşük bir teklif yaptığını bilen Beşiktaş yönetimi ise Fulham'dan bir kaç gün daha opsiyon istedi.Bu isteğine şimdilik olumlu cevap alan ve Ruiz için bir kaç gün daha zaman kazanan siyah beyazlı yönetimin ise Belhanda için daha fazla fiyat yükseltmeyi düşünmediği gelen bilgiler arasında.

DHA

Eldeki oyuncudan olmayız inşallah  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı altan0348

tarik camdal istatistik yoksununa 1 milyon tl'den fazla verenler net gerizekalidir. gitsinler iq testi
yaptirsinlar once kendilerine. fikret orman'in
tarik'a bi ton para dokup satin alacagini hic
sanmiyorum. ınsallah buralari okuyordur.

Bence erken davranıp böyle yorum yapmamak lazım  :iscrewy: Fiyatı kesinleştirdikten sonra yapsak daha doğru olur  :alala:

Asıl yorumum hep konuştuğumuz yabancı kısıtlamasından dolayı suni fiyatların oluşması düşünsene sefa yılmaz için ödenen bonservis bedeli... :iscrewy:
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Ya arkadaşlar neden uçuk tepkiler veriyorsunuz bu yönetim bu sene saçma bir transfer yaptı mı biraz güvenin ayrıca tarık milli takım oyuncusu ve performansıda hiç öyle bahsettiğiniz gibi kötü değil ahlar vahlara gerek yok olursa başarılı transfer bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asıl yorumum hep konuştuğumuz yabancı kısıtlamasından dolayı suni fiyatların oluşması düşünsene sefa yılmaz için ödenen bonservis bedeli... :iscrewy:

Aynen öyle aslında suni , fahiş bedelle oyuncu almaya bende karşıyım zaten  :ok: Ama uygun fiyata iyi oyucuya kapımız sonuna kadar açık  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

tarik camdal istatistik yoksununa 1 milyon tl'den fazla verenler net gerizekalidir. gitsinler iq testi
yaptirsinlar once kendilerine. fikret orman'in
tarik'a bi ton para dokup satin alacagini hic
sanmiyorum. ınsallah buralari okuyordur.
istatistiği kötü olabilir ama eskisehirinde gol atma problemi vardı.gol atamayan takımda asist yapmakta zordur.defansif olarak iyi bir sezon geçirdiler.bunda tarığında payı var.tabi eskişehiri çok izleyemedim gölcülerinde mi problem vardı yoksa ortasahada mı emin değilim.ortasahasında hürriyet gibi bir oyuncu oynuyorsa az gol yemeleride gol atamamalarıda doğal.necati yaşlı bienvenü iş yapmaz,kamara iyi ama bir var bir yok.ortasahada efektif bir oyunkurucu veya forvet arkası da ben hatırlamıyorum.tarığı bireysel olarak değerlendirdiğimde bence çok iyi bir oyuncu.21 yaşında ve kendine özgüveni olan sağbek harici sol bek oynayabilen ama bence ortasahanın ortasında oynayabilecek kalitede pas alışverişi yapabilen bir oyuncu.bence alınırsa 3-5-2 dahi oynayabiliriz.ofansif oyun gerektiğinde solda ismail dengeli bir oyunda motta sağda tarık iş yapar.defansı sivok ortada solda ersan sağda pedro önlibero veli ve atiba forvet arkası oğuzhan veya (?) forvet demba ba ve yanına pektemek ,olcay,töre yapılabilir.cenk tosun konusunda umarım yanılırım.bizim kadronun baskı kurma gücü yok o yüzden cenk tosun iş yapamayacak diye düşünüyorum.

istatistiği kötü olabilir ama eskisehirinde gol atma problemi vardı.gol atamayan takımda asist yapmakta zordur.defansif olarak iyi bir sezon geçirdiler.bunda tarığında payı var.tabi eskişehiri çok izleyemedim gölcülerinde mi problem vardı yoksa ortasahada mı emin değilim.ortasahasında hürriyet gibi bir oyuncu oynuyorsa az gol yemeleride gol atamamalarıda doğal.necati yaşlı bienvenü iş yapmaz,kamara iyi ama bir var bir yok.ortasahada efektif bir oyunkurucu veya forvet arkası da ben hatırlamıyorum.tarığı bireysel olarak değerlendirdiğimde bence çok iyi bir oyuncu.21 yaşında ve kendine özgüveni olan sağbek harici sol bek oynayabilen ama bence ortasahanın ortasında oynayabilecek kalitede pas alışverişi yapabilen bir oyuncu.bence alınırsa 3-5-2 dahi oynayabiliriz.ofansif oyun gerektiğinde solda ismail dengeli bir oyunda motta sağda tarık iş yapar.defansı sivok ortada solda ersan sağda pedro önlibero veli ve atiba forvet arkası oğuzhan veya (?) forvet demba ba ve yanına pektemek ,olcay,töre yapılabilir.cenk tosun konusunda umarım yanılırım.bizim kadronun baskı kurma gücü yok o yüzden cenk tosun iş yapamayacak diye düşünüyorum.
abi son cümleni paranteze alıp geri kalanına noktası virgülüne kadar katılıyorum çok doğru tespit

Çevrimdışı saricasi

Tarik camdalıyı aldıkta sanki beğenmiyoruz,Türkiyede sağ bekte en yetenekli oyuncu bana göre keşke alabilsek rahat 3-4 milyon eder.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi murat

abi son cümleni paranteze alıp geri kalanına noktası virgülüne kadar katılıyorum çok doğru tespit
inşallah cenk te iş yapar.özellikle beşiktaşa gönül vermiş oyuncuların başarılı olmasını isterim.

Çevrimdışı karakartalım

başlıcam belhandaya gelmediyse bu kadar uğraşılmaz onunla uğraşırken ruizi elimizden kaçırıcaz sevilla teklif sunacak tarzında bi kaç habe okudum kötü bi futbolcuya kalmayalım kimse bu kadar beklemez belhandayı istememe rağmen olmuyosa güle güle denmeli artık
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimiçi murat

Tarik camdalıyı aldıkta sanki beğenmiyoruz,Türkiyede sağ bekte en yetenekli oyuncu bana göre keşke alabilsek rahat 3-4 milyon eder.
evet alınsın ama türkiyede fiyatlar aşırı şişik.4 büyük kulüp harici alıcı olmayan bir ortamda 4-5 milyon euro gibi rakamlar çok abartılı.bu şekilde devam ederse ya kulüpler batacak yada yabancı sınırı kalkacak.hiç kimdenin 1 milyon euro vermediği oyuncular türkiyede 4-5 milyon euro.bu oyuncuların muadilleri almanya ispanya gibi ülkelerde 300-500 bin euroya oynarkan türkiyede 1.5 milyon euroya imza attırabildiğinizde başarı oluyor.aynı futbolcunun beşiktaş ederi 1.5 milyon euro iken gs ve 2.5 milyon kayseri eskişehir bedeli 500-750 bin

Çevrimdışı altan0348

ya ben anlayamıyorum arkadaşlar tarık'ı neden bu kadar çok övüyorsunuz? abartılacak bir yanı yok. istatistik yok!! sırf yerli diye 3-4 milyon euro verirlerse yılın fiyaskosu olur. serdar bile ondan daha fazla katkı sağlar. musa muhammed gelecek. tarık eskişehirde kalacak ve gs'ye 3 milon euroya satmadıkları için eşşek gibi pişman olacaklar. tarık gibi birisi beşiktaş'ta oynayacak kalibrede değil. bizi büyük takımız unutmayın. çok iyi oyuncu olsaydı fb-gs basardı parayı alırdı. demek ki onlarda bir ışık göremediler bu yetenek yoksununda.

bakın nasıl biriymiş bu tarık çamdal; https://eksisozluk.com/tarik-camdal--2196249?a=nice

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 17:37:08 altan0348 ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Tarık Çamdal iyi oyuncudur.

Çok rahat oynar..

Yerli olmasıda avantajdır

Alınırsa iyi iş yapar..

İki maçta takımı Bayern Münich yaptık Allah sonumuzu hayır etsin, Kimseyi beğenmez olduk
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Tarık kazmanın önde gideni. 50 maça çıktı 1 asisti var insaf çok büyük hata olur. Veysel'den farkı yok önce Veysel patladı sıra bunda umarım Gs alır onlar da patlar bu da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hele ki bu kazma için Linnes'ten vazgeçerlerse hata üstüne hata olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli