2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556328 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralıcaz hayırlısıyla  :sevinc :sevinc
Onu kiralamaya bile 7-8 milyon isterler. :D  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Onu kiralamaya bile 7-8 milyon isterler. :D  :kop: :kop: :kop:
O kadarsa hiç uğraşmayalım Belhanda'yla falan  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kiralıcaz hayırlısıyla  :sevinc :sevinc

O kadar zorki kiralamak bile rüyama bile girmez  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl

vay duyumcu Anıl birşeyler mi duydun ne iş ?  :aman: @anilt
Di Maria yedek, bizimde 10 numaramız yok... Neden olmasın diyorum :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Samet Ç

O kadarsa hiç uğraşmayalım Belhanda'yla falan  :kop: :kop: :kop:
İkisini de boş ver sen hocam.

#çareRuiz  :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

Di Maria yedek, bizimde 10 numaramız yok... Neden olmasın diyorum :sevinc :sevinc
boşver şimdi  :D Belhanda için Ntv sporun haberi doğru ise yapabileceğimiz en iyi teklifi yapmışız..

Çevrimdışı Anıl

Cuma gününe kadar gelse bari 10 numaramız  :by2: :by2:

Çevrimdışı Tolga

Cuma gününe kadar gelse bari 10 numaramız  :by2: :by2:
gelse de rahatlasak ama bence gelecek haftaya sarkacak gibi duruyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

boşver şimdi  :D Belhanda için Ntv sporun haberi doğru ise yapabileceğimiz en iyi teklifi yapmışız..
Formamın arkasına 9 BA yazdırdım, eğer ki Belhanda gelirse bir tane de beyaz forma alacağım  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Formamın arkasına 9 BA yazdırdım, eğer ki Belhanda gelirse bir tane de beyaz forma alacağım  :bandit:
Baki Mercimek bile gelse transfer olsun modundayız.. (seviyoruz Seni Baki Mercimek)

Çevrimdışı Anıl

Baki Mercimek bile gelse transfer olsun modundayız.. (seviyoruz Seni Baki Mercimek)
8 milyon+sonraki satıştan %20 pay iyi teklifmiş gerçekten, kabul etseler bari :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

8 milyon+sonraki satıştan %20 pay iyi teklifmiş gerçekten, kabul etseler bari :alala:
evet teklif çok iyi

Çevrimdışı Çağrı

Ben de şu Porto muhabbeti ne zaman başlayacak diyordum :) Öyle bir sitem Türkiye'de oturmayacak hiçbir zaman elma ile armut değil baklava kadar fark var iki ülke zihniyeti arasında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu teklif bence de çok iyi d.kiev şu ara bundan daha iyi teklifi belhanda için biraz zor bulur ama adamlar satmak istemiyor işte asıl mesele orada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jose Mourinho: "Diego Costa'yı çok ucuza aldık." (38 milyon euro) demiş  :D Fikret Orman olsa...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Anıl

bu teklif bence de çok iyi d.kiev şu ara bundan daha iyi teklifi belhanda için biraz zor bulur ama adamlar satmak istemiyor işte asıl mesele orada.
Ama Belhanda'da gelmek istiyor, zaten hiç satmamayı düşünseler pazarlığa bile oturmazlardı. Gelirse çok iyi olacak hayırlısı bakalım  :)

Çevrimdışı ahmetx

Belhanda bu kadar iyi oyuncu mu 8 mil.€+%20
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Artık kabak tadı verdi yalnız gerçekten suyunu çıkardılar.

Linnes'te de aynı durum var. Tamam güzel kar ettik şimdiye dek ama lige 2 hafta kaldı bu adamlar alışacak daha. Ruiz ile Linnes'i alsınlar bitsin bu iş gerçekten herkes sıkıldı beklemekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Jose Mourinho: "Diego Costa'yı çok ucuza aldık." (38 milyon euro) demiş  :D Fikret Orman olsa...
  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Ama Belhanda'da gelmek istiyor, zaten hiç satmamayı düşünseler pazarlığa bile oturmazlardı. Gelirse çok iyi olacak hayırlısı bakalım  :)
evet belhanda gitmek istediği için bizle masaya oturdular ama pek istedikleri fiyatın altına ineceklermiş gibi de durmuyor inş bu teklifi kabul ederler burada belki belhanda'nın menajeri de devreye sokulabilir o da kulüple bağlantıya geçip belki d.kiev'li yöneticileri ikna edebilir diye düşünüyorum bu yöntem de düşünülmeli bence :)

Çevrimiçi Samet Ç

Hemen Mourinho'yu kapıya koyardı yerine Yılmaz Vural'ı getirir. :D :D

Çevrimdışı Tolga

Artık kabak tadı verdi yalnız gerçekten suyunu çıkardılar.

Linnes'te de aynı durum var. Tamam güzel kar ettik şimdiye dek ama lige 2 hafta kaldı bu adamlar alışacak daha. Ruiz ile Linnes'i alsınlar bitsin bu iş gerçekten herkes sıkıldı beklemekten.
aynısını bende az önce söyledim çağrı hocam kabak tadı cidden verdi yani

Çevrimdışı pascal26

bizim pazarlama ekibi BJK pazarlamıyor bekliyor ayağına gelsin herşey ondandır...!
Kulübün Pazarlama ekibi BJK pazarlamıyor mu :)
Son 1 yılda yaptıkları sponsorluk anlaşmalarını alt alta yazsak yeter.
Kulübün daha düne kadar doğru düzgün pc si, official mail adresleri bile yoktu. Bazı şeyler zamanla oluyor.

Çevrimdışı ozan062

pazarlama maliyetlerimiz artmıs yayınlanan raporda bunada deginiliyor normal:D

pazarlıkta bir maliyet,, teknelerde yedirdiklerimiz oteldeki ziyafetlerle olcak iş değil ama :s20:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 13:26:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Son anketi açıyorum 10 numara için buradan buyrun

http://besiktasarena.com/index.php?topic=509.0
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli