2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558590 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

:D biraz deneme yapalım

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

aslında transferlerle ilgili son dakika bilgisi ajanslara düştüğü an burada da alevli topla son dakika haberi olarak herkes bilgilendirilse çok güzel olur :icool:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 13:43:06 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

ruiz'i bilic'in istemediği söyleniyor bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

ruiz'i bilic'in istemediği söyleniyor bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba  :alala:
ben bilmem ama Allah Bilir derim  :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

mehmet ekiciyi ts alıyormus hatta bonservissiz:)) ne dersiniz bizimkiler bu hamleyi yaparlarmı?? :kop:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 14:22:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Ekici uzak olsun o çocuğun NECİP'ten farkı yok benim gözümde çok erken patladı balonu  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Abdullah Avcı çok ısrarcı olmuştu Selçuk gibi adam varken kendi kafasını verdi bu çocuk için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

mehmet ekici yerli rotasyonunda iş yapabilir ama gerekli ve beklenen patlamayı şu ana kadar hiç yapamadı tabi.

Çevrimdışı sağduyu

Bu saatten sonra Biliç in çalışması yapılan futbolcuları istememe lüksü yok. Biliç futbolcu istememe kontenjanını Sezer ve Toroman da yanlış, özensiz ve orantısız bir biçimde doldurdu. Fernandes te de mum dikti.

Bu tür transferler de hoca görüşü bir yere kadar olmalı. Hoca dediğin bu gün var yarın yok. İşte bu yüzden bu tür seçimleri, sürekliliği olan ve futboldan anlayan bir futbol ekibi ve başında da "Futbol Koordinatörü" postunda birisiyle yapacak yönetim.

Yoksa "Fernandesi satalım mı?" diye Biliç'e ye sorarsan "satma" der, "Buca dan Salih Uçan ı alalım mı?" diye sorarsan "boşverin" der. Altyapı ve Futbol Yönetim kadron baskın olmazsa bu TD ler altyapıdan adam bile çıkartmaya yanaşmazlar. "Bastırın parayı şunu alın" tarzında kadro peşinde olurlar.

O yüzden Td ile yönetimin uyumu bir yere kadar olmalıdır. Yönetimler Td nin tavrı ve düşüncesinin ötesinde stratejiler gütme kabiliyetinde olmalıdır.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı kahyaoglueren

tam tersine lanziniyle uğraşılırken bile ruizi tercih ettiğini duydum

Çevrimdışı Tolga

tam tersine lanziniyle uğraşılırken bile ruizi tercih ettiğini duydum
umarım öyledir belhanda'nın olması zor gibi o yüzden alabileceğimiz tek oyuncu şuan ruiz

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz Bilic'in asıl tercihi. Özen istedi Lanzini'yi. Belhanda yoktu o zaman piyasada. Şimdi bence hangisi gelse içine isner Bilic'in.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yok arkadaslar ekici 2 senedir maç yapmamıs bosverelim uzak dursun zaten,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kahyaoglueren

umarım öyledir belhanda'nın olması zor gibi o yüzden alabileceğimiz tek oyuncu şuan ruiz
şampiyonlar ligi feyenoord maçından sonra tecrübeli oyuncu sinyali vermişti bilic.Ruiz iyi futbolcu ama nedense içime sinmedi bir türlü.Ali Ecenin olumlu yorumları içime su serpti ruiz hakkında

Çevrimdışı kahyaoglueren

Erdal Bey İngiltereye gidiyomuş.

Çevrimdışı Anıl

Tarık Çamdal gelecek büyük ihtimalle :ok:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Zoro

malum sitede tarık çamdal transferi konusunda es es yöneticisi açıklama yapmış. bonservşs konusunda beşiktaş ile aramızda çok az fark kaldı demiş.

Çevrimdışı Tolga

Haberi de burada bizzat Eskişehir kanadından açıklama :ok: http://haber1903.com/Besiktas-29108-tarik_camdal_transferi_konusunda_besiktas_ile_rakam_bazinda_cok_az_fark_kaldi.html
6m euro istiyorlardı hani bizimkiler 4-5 m euro falan mı önermişler açıkçası sırf yerli diye o paraları ben tarık'a vermem açıkçası kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yakup

1 yıllığına ruiz'i kiralarız. vodafone arenaya ruiz'in kalibresi yetmez. :tabe: :tabe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....