2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555926 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

google.es te baktım bende ama öyle bi haber bulamadım.

2010 senesine ait ilgisini göstren haber var bide ocak 2014
Hocam ben sabah gördüm ama doğruluğu nedir bilmiyorum. Yanlışta olabilir doğru da olabilir.

yav tamam haklısınız da sende 2 ay boyunca lanzini'nin peşinden koşma belhanda için o kadar uğraşsaydık 10 defa alırdık şimdi zaman kalmadığı için o kadar pazarlık yapamayacaklar bari elimizdeki ruiz'i kaçırmayalım alın bitsin bu iş yoksa onu da kaçıracaz saçma sapan bir 10 numara alacaklar ondan korkuyorum.
[quote
insiyatif aldılar lanziniden gelecek adına çok umutlulardı onlarında hatası var o yüzden yüzde 80 taraftar dedim zaten ortada nakit para akışı yok elleri kolları bağlı ama bakalım inşallah aceleyle sağlıksız karar verilmez

yav tamam haklısınız da sende 2 ay boyunca lanzini'nin peşinden koşma belhanda için o kadar uğraşsaydık 10 defa alırdık şimdi zaman kalmadığı için o kadar pazarlık yapamayacaklar bari elimizdeki ruiz'i kaçırmayalım alın bitsin bu iş yoksa onu da kaçıracaz saçma sapan bir 10 numara alacaklar ondan korkuyorum.
insiyatif aldılar lanziniden gelecek adına çok umutlulardı onlarında hatası var o yüzden yüzde 80 taraftar dedim zaten ortada nakit para akışı yok elleri kolları bağlı ama bakalım inşallah aceleyle sağlıksız karar verilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Ruiz'i beğenmeyen taraftara Kazan'daki çakma 10 numara Eduardo yakışır veya süper ligden Özer Hurmacı yakışır. Pes diyorum maddi olarak gücümüz yetmediği bir oyuncuyla bu kadar uğraşmak nedir hem de Kiev yöneticileri Belhanda'yı satmak istemezken adamlara taksitle satın alalım teklifi götürüyoruz kendimizi küçük düşürmekten başka hiçbir şey değildir bu Belhanda olayı. Ne zaman paran olur giderisn Kagawa'yı da alırsın Belhanda'yı da Taarbt'ı da alırsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben sabah gördüm hocam internette doğruluğu nedir tam olarak bilmiyorum.

Takip etmeye başladığımdan beri daha yalan haber yazdığını görmedim. Ama belli olmaz  :dont:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Takip etmeye başladığımdan beri daha yalan haber yazdığını görmedim. Ama belli olmaz  :dont:
Hocam o tür kişileri takip etmem ama sanki kulüp içerisinden biri gibi o adam çözemedim. :D

Ruiz'i beğenmeyen taraftara Kazan'daki çakma 10 numara Eduardo yakışır veya süper ligden Özer Hurmacı yakışır. Pes diyorum maddi olarak gücümüz yetmediği bir oyuncuyla bu kadar uğraşmak nedir hem de Kiev yöneticileri Belhanda'yı satmak istemezken adamlara taksitle satın alalım teklifi götürüyoruz kendimizi küçük düşürmekten başka hiçbir şey değildir bu Belhanda olayı. Ne zaman paran olur giderisn Kagawa'yı da alırsın Belhanda'yı da Taarbt'ı da alırsın.
yapılan teklifin detaylarını bilmiyoruz kiev in yaklaşımınıda tam bilmiyoruz ama belhanda olmazsa ruizden de iyisini o fiyata alamayız zaten beğenmeme söz konusu olmamalı bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocam o tür kişileri takip etmem ama sanki kulüp içerisinden biri gibi o adam çözemedim. :D

Paralel Beşiktaş diyorsun yani  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

sonunda lanzini gibi olacak alamayacaz adım kadar eminim o yüzden hem zaman kaybetmemek adına hem de maddi imkanları çok zorlamamak adına ruiz alınıp bu iş artık bitmeli gerçekten de her gün transfer olur mu diye oradan buradan yeni bilgiler öğrenmeye çalışmaktan birçok taraftar sıkılmış durumda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

sonunda lanzini gibi olacak alamayacaz adım kadar eminim o yüzden hem zaman kaybetmemek adına hem de maddi imkanları çok zorlamamak adına ruiz alınıp bu iş artık bitmeli gerçekten de her gün transfer olur mu diye oradan buradan yeni bilgiler öğrenmeye çalışmaktan birçok taraftar sıkılmış durumda.
biz sıkıldık evet ama yönetimin yoğurt yeme tarzı bu ba ve törede de aynılarını yaşadık

Çevrimdışı ahmetx

Ruizde elden kaçıyor.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 12:27:19 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUSTAFA_

yapılan teklifin detaylarını bilmiyoruz kiev in yaklaşımınıda tam bilmiyoruz ama belhanda olmazsa ruizden de iyisini o fiyata alamayız zaten beğenmeme söz konusu olmamalı bence

Düzgün Beşiktaşımıza faydalı olacak biri gelsin de isimler pek önemli değil  :iscrewy:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Düzgün Beşiktaşımıza faydalı olacak biri gelsin de isimler pek önemli değil  :iscrewy:
temennimiz o yönde zaten ama bu iş sabır işi sevmesekte sabretmek gerekiyor yapacak brsy yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz sıkılmaya daha çok devam ederiz  :lol: Yönetimin transfer anlayışı bu  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozan062

derin besiktas hesabı kongre uyesı onceki yonetime baya yakın bir kişi:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen hocam %100 katılıyorum dediklerine. Maddi sıkıntılarla uğraşan bir takımdan taraftarların hiç bir destek vermeden forma kombine almadan yönetimden Belhanda'yı almasını beklemek aptallıktır. Çoğu forumlarda internet sitelerinde böyle bir sürü insan var başkan Belhanda'yı al coştur bizi diyorlar neyle alıyorsun Belhanda'yı elinde nakit paran yok adamlara gidip taksit teklifinde bulunuyorsun. Ciddiye alırlar mı seni?

Çevrimdışı Tolga

biz sıkıldık evet ama yönetimin yoğurt yeme tarzı bu ba ve törede de aynılarını yaşadık
yok anlıyorum şu şartlarda transfer yapmak kolay değil fakat olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok bende belhanda'yı istiyorum olursa çok iyi bir transfer olur ki basının belhanda'nın penaltı kaçırdığı maçla ilgili baya üzerimize geleceğini bilmeme rağmen iyi bir transfer olur diyorum fakat şu şartlar bu mümkün gözükmüyor o yüzden en kısa zamanda olabilecek bir transferi bitirmeliyiz arsenal maçlarını da geçtim yakında lig başlıyor.lig başlangıcını iyi yapmalıyız o yüzden de kadronun o zamana kadar halledilmesi gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

temennimiz o yönde zaten ama bu iş sabır işi sevmesekte sabretmek gerekiyor yapacak brsy yok

Sabretmeyi öğreneceğiz başka çare yok zaten  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam bu forumdaki çoğu insan Belhanda ismini duyunca Ruiz'i yetersiz görmeye başladılar. Neymiş Türkiye Ligi'nin kaldıramazmış nereye kaldıramıyor bir bak kim Türkiye ligini Türklerden başka izleyen var mı dünyada? Bu adam Hollanda'da İngiltere'de Dünya Kupası'nda top koşturmuş bir adam bizim lig için fazlasıyla iyi bir oyuncu 2-3 sene rahat çok iyi verim alırsın bu adamdan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok anlıyorum şu şartlarda transfer yapmak kolay değil fakat olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok bende belhanda'yı istiyorum olursa çok iyi bir transfer olur ki basının belhanda'nın penaltı kaçırdığı maçla ilgili baya üzerimize geleceğini bilmeme rağmen iyi bir transfer olur diyorum fakat şu şartlar bu mümkün gözükmüyor o yüzden en kısa zamanda olabilecek bir transferi bitirmeliyiz arsenal maçlarını da geçtim yakında lig başlıyor.lig başlangıcını iyi yapmalıyız o yüzden de kadronun o zamana kadar halledilmesi gerekiyor.

Bir de şu tarafı var işin: Oğuzhan ilk iki hafta cezalı olduğu için oynayamayacak  :by2: Acilen 10 numara lazım...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozan062

Adam alıyor satıyor..

Biz Lanzini olsun deyince bin tane laf. Bu riskmiş şuymuş buymuş.

Adamlar Andersonu 6 milyona alırken acaba onların taraftarıda dedimi "MAdem iyi topçu neden Real yada Barça almıyor"

Zihniyet değişmez bizde..

hiçte bişey olmaz bu yüzden

sistem yokki bizde yonetiminden futboluna hiçbir yerde olamyınca sürekli değişen bir ortamda zaten bu yatırımlarda çöp olur :)) yapılmaması daha iyi ne zaman sistem oturacak o zaman eyv
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Ruizde elden kaçıyor.
Aynen hocam Cuma'ya kadar Ruiz'i getirmezsek avucumuzu yalıyacağız yine. 3 kulvar da büyük yıldız Oğuzhan'la bütün kupaları kaldırırız artık.

Ben şahsen yönetime güveniyorum evet ağırdan alıyorlar hatalarıda var ama elimizdekini maksimum verimle kullanıyorlar ba töre motta hatta cenk transferleri gayet makul fiyata halledildi gayette başarılı insanız sabırsızız ama bizim yönetiminde eski iş bilmemezliği kalmadı sabredersek güzel şeyler olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı KAP

Bir de şu tarafı var işin: Oğuzhan ilk iki hafta cezalı olduğu için oynayamayacak  :by2: Acilen 10 numara lazım...

oğuzhan niye cezalıydı ilk iki hafta?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden