2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555945 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Gösterdiği yere atmıyor aslında ortaya atıyor, Fakat penaltıyı kaçırınca da kimse olağanüstü refleks göstermiyor herkes olağanmış gibi karşılıyor ilginç.

Beni tek düşündüren buydu tepkisiz kalması ama adamın videolarını izleyin her şeyde böyle tepki veriyor bunu farkettim dün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda ile çok fazla uğraşıldı. 9 milyon euro gözden çıkarılabiliyorsa ben şunu anlamıyorum. Kagawa'yı 14'e bırakıyorlar sponsor bul vadeye böl ne yap ne et al. Zaten uzak doğudan alacağın reklam misli misli çıkarır neden hiç görüşmediler merak konusu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Dışarı atardı kimse konuşmazdı..

Bunu konuşmaya bile gerek yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda ile çok fazla uğraşıldı. 9 milyon euro gözden çıkarılabiliyorsa ben şunu anlamıyorum. Kagawa'yı 14'e bırakıyorlar sponsor bul vadeye böl ne yap ne et al. Zaten uzak doğudan alacağın reklam misli misli çıkarır neden hiç görüşmediler merak konusu.
Hocam görüşmemelerinin sebebi Van Gaal Kagawa'yı ilk 11 de kullanmayacağım dedi ama takımda rotasyon için tutmak istiyorum dedi. 3 gün oluyor.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam görüşmemelerinin sebebi Van Gaal Kagawa'yı ilk 11 de kullanmayacağım dedi ama takımda rotasyon için tutmak istiyorum dedi. 3 gün oluyor.

Vangaal'ın başına ateş topları düşsün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim pazarlama ekibi BJK pazarlamıyor bekliyor ayağına gelsin herşey ondandır...!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Bryan Ruiz için Sevilla teklif yapmış.

Çevrimdışı Tolga

Bryan Ruiz için Sevilla teklif yapmış.
biz yapmazsak birileri elbet teklif yapacak yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

malum site kagawanın menejerinin istanbul da olduğunun haberini yapmış  :alala:

Çevrimdışı Tolga

malum site kagawanın menejerinin istanbul da olduğunun haberini yapmış  :alala:
yalnız kaynak fotomaç yani

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız kaynak fotomaç yani
kaynağı görmedim hocam telefonda gördüm  :) kaynak ofsayıtmış evet

Çevrimdışı Tolga

kaynağı görmedim hocam telefonda gördüm  :) kaynak ofsayıtmış evet
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

şimdi okudum da porto son 10 yılda sattığı oyunculardan 772 m euro kazanmış bir de yanında sportif başarı da var bizde kendimizi avutuyoruz işte.

Çevrimdışı tayfun

şimdi okudum da porto son 10 yılda sattığı oyunculardan 772 m euro kazanmış bir de yanında sportif başarı da var bizde kendimizi avutuyoruz işte.
öyle deme,mc gregordan para kazandık,bi de günay dan 100 000 geldi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Samet Ç

Cuma gününe kadar Ruiz gelir inşallah. Belhanda'yı alamayız Kiev'e 7 milyon Euro 4 taksitle ödeme teklifi yapmışız. Adamlar zaten tok satıcı taksit lafını duydular mı hiç vermezler. Yalnız Ruiz'e de Sevilla teklif yapmış işler zora girecek gibi.

Adam alıyor satıyor..

Biz Lanzini olsun deyince bin tane laf. Bu riskmiş şuymuş buymuş.

Adamlar Andersonu 6 milyona alırken acaba onların taraftarıda dedimi "MAdem iyi topçu neden Real yada Barça almıyor"

Zihniyet değişmez bizde..

hiçte bişey olmaz bu yüzden
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cuma gününe kadar Ruiz gelir inşallah. Belhanda'yı alamayız Kiev'e 7 milyon Euro 4 taksitle ödeme teklifi yapmışız. Adamlar zaten tok satıcı taksit lafını duydular mı hiç vermezler. Yalnız Ruiz'e de Sevilla teklif yapmış işler zora girecek gibi.

ruiz sevilla haberi nerede yazıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

İspanyol medyasında görmüştüm sabah 7 gibi ama gazeteyi hatırlamıyorum tam olarak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bunu @DerinBesiktasJK twitter hesabında okudum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

öyle deme,mc gregordan para kazandık,bi de günay dan 100 000 geldi.
ben genelden bahsediyorum oyuncu satmanın dışında adamlar bir de başarıyı sürdürülebilir hale getirdiler bence bu çok önemli keşke portodan yönetici falan transfer etsek bence en iyi iş bu olur :biggrinking:

Transferde yaşanan bu gecikmelerin yüzde 80 sorumlusu taraftardır yani biziz formalar çıktı güzelde formalar ama satışlar durgun kombine çıktı satışlar durgun bu arada bide stat inşaatı var oda hızlı olsun istiyoruz ama iş icraata gelince tık yok yönetim napsın taksitle al al nereye kadar

İspanyol medyasında görmüştüm sabah 7 gibi ama gazeteyi hatırlamıyorum tam olarak.

google.es te baktım bende ama öyle bi haber bulamadım.

2010 senesine ait ilgisini göstren haber var bide ocak 2014
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Transferde yaşanan bu gecikmelerin yüzde 80 sorumlusu taraftardır yani biziz formalar çıktı güzelde formalar ama satışlar durgun kombine çıktı satışlar durgun bu arada bide stat inşaatı var oda hızlı olsun istiyoruz ama iş icraata gelince tık yok yönetim napsın taksitle al al nereye kadar
yav tamam haklısınız da sende 2 ay boyunca lanzini'nin peşinden koşma belhanda için o kadar uğraşsaydık 10 defa alırdık şimdi zaman kalmadığı için o kadar pazarlık yapamayacaklar bari elimizdeki ruiz'i kaçırmayalım alın bitsin bu iş yoksa onu da kaçıracaz saçma sapan bir 10 numara alacaklar ondan korkuyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben bunu @DerinBesiktasJK twitter hesabında okudum.
Ben sabah gördüm hocam internette doğruluğu nedir tam olarak bilmiyorum.