2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551822 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

rakibin arsenal olması bence işlerine geldi şimdi diyorlarki nasılsa arsenale elensek bize kimse birşey demez o yüzden lig başlayana kadar transferleri geciktirsek önemli değil diye düşünüyorlar da bari lige yetiştirseler ben ona bile razıyım artık.
Katılıyorum hocam bu transferler anca ayın  lig başlamadan 1 hafta önce biter. Yani ağustos 22-23 gibi.

Çevrimdışı Kemal

Bir konuda yanılgın var bu adamın sert defanslara karşı ne yapacağı soru işareti videolarda yapılan defansda ben maradona olurum :D
bununla ilgili en büyük eleştiri sert savunmalarda oyundan düşmesi ve şu anda bayağı geriye gittiği yönünde zaten bu sıkıntıları olmasa bu kadar ucuz olamayacak kadar iyi bir
oyuncu Ruiz kaliteli ama riskli bir transfer olur nasıl bir randıman vereceği tamamen soru işareti elimizde patlama ihtimali Belhandaya göre çok yüksek

+1903 güzel tespit, (öküz gibi afedersiniz teşbihte hata olabilir) heriflere karşı kar tipide oynayacak burda.

Çevrimiçi Samet Ç

danny süprizi olabilirmi?ruiz iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil.
Danny olmaz hoca 10 milyon Euro fiyat çekmişti Zenit. Yanılmıyorsam 30 yaşında Danny.

Çevrimdışı Tolga

Arsenal'i geç Feyenord'a eleneceğimizi düşünen birçok arkadaşımız vardı. Takımı görünce Arsenal karşısında bile ümitlenen arkadaşlarımız var veya en azından kolay lokma olmadığımızı düşünen peki bu transferler sayesinde mi oldu hayır takım oyunu sayesinde bu yüzden transferleri bırakın da rahat rahat yapsınlar zaten yıllardır transfer yapmak için yapıyoruz.
ben ondan bahsetmedimki arsenal yerine eğer başka bir takım çıksaydı transfer yapamayıp elendiğimiz zaman ciddi bir eleştiri olacaktı arsenal çıkınca transfer yapsanda elemek çok zor o yüzden onlarda biraz rahatlamışlardır diyorum pazarlık yaparken biraz daha zamana yayabilecekler ama yine de bu iş fazla uzamamalı belhanda olmuyorsaki bence o paralara olması mümkün değil o zaman ruizi al hiç yoktan belki 2. arsenal maçında oynar oynamazsa da lige kadar takıma adapte olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

danny süprizi olabilirmi?ruiz iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil.
hocam en baştan beri diego'dan sonra yani en çok gelmesini istediğim oyuncuydu.bana göre danny hem ruiz'den hem de belhanda'dan çok daha fazla katkı yapardı alınabilseydi.

Çevrimdışı pelops

Ben öyle düşünmüyorum şu dakika itibariyle belhanda açıklansın beşiktaş taraftarı gaza gelecektir havaya girecektir  bakın trabzonspor'a pili bitmiş kardozo yı aldılar ve havaya girdiler neden fenerbahçe'nin uğraştığı bir oyuncuydu, belhanda da öyle taraftarı havaya sokacaktır cardozo gibi boş oyuncu da değil genç ve önü açık
biz zaten iyi savunma yapıyoruz iyi bi takım olma yolunda zaten hayava girmişiz.tamam belhanda gelince takıma hiç bi artısı olmıyıcak(oynamadığı zaman)o yüzden bu sıralar fazla para vermektense beklemek yönündeyim.
Not:Deliler gibi Belhanda transferi bekliyorum

Çevrimdışı pelops

bu adamla oyalanırken Ruiz gitti diyelim, 3 hedefin + anlaştığın vardı , Lanzini - Belhanda - Ruiz + Marin , Lanzi ve Marin imzaladı , yazdığım olursa hedefsiz kalırsın ve hedef yaratmaya çalışırsın büyük ihtimallede yanlış kişiye yönelip tekel piyasa yaratıp fahiş fiyat ödersin , işte bundan bitirilmeli biran önce Belhanda (öncelikli) veya Ruiz ( ilk başta herşeyini masaya yatırıp seçenek yarattığın kişi) , psikolojik + sını yazmıyorum zaten.
eğer transfer görüşmesi yapıyosan bi adamla zaten fiyat konuşuyosundur.eğer senin verdiğim rakamlara uymuyosa başkası alabilir zaten.örnek ribas ve marin.

Çevrimdışı cartographer

Katılıyorum, bir de Valbuena vardı aslında da o treni kaçırdık.

Çevrimiçi murat

hocam en baştan beri diego'dan sonra yani en çok gelmesini istediğim oyuncuydu.bana göre danny hem ruiz'den hem de belhanda'dan çok daha fazla katkı yapardı alınabilseydi.
ben marko marn tarafındaydım.danny gibi forvet arkası ve kanat oynayabiliyor ve fiyatı makul yaşı da genç.ayrıca almanyadan gelip başarılı olamamış bir oyuncu kaleci aumann hariç hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ben marko marn tarafındaydım.danny gibi forvet arkası ve kanat oynayabiliyor ve fiyatı makul yaşı da genç.ayrıca almanyadan gelip başarılı olamamış bir oyuncu kaleci aumann hariç hatırlamıyorum.
thomas hengen, schafer, fink bunlarda başarısızdı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

Katılıyorum, bir de Valbuena vardı aslında da o treni kaçırdık.
valbuena en garantili isim olurdu.yeri geldiğinde sağ bek bile oynar dı.

Çevrimdışı Tolga

fb ismail kartalı td yapmış açıkçası bu sezon fbyi şampiyonlukta iddialı görüyordum ama bu olayla bence şanslar eşitlendi eğer iyi bir 10 numara ve sağ bek transferi yaparsak iyi bir havayla geçen sezonki hatalara düşmeyip şampiyonluğun en iddialı takımı oluruz.

yani kısacası yönetim şuanki futbol konjonktürünü iyi görüp ona göre transferler yapmalı hazır fb ve gs yeni td ile sezona başlarken bundan faydalanıp şampiyon olup gelecek sezon yeni stadımızda ş.ligi maçlarını oynayabiliriz bu açıdan bu sezonu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor geçen sezonu zaten heba ettik bari bu sezon böyle olmasın.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 13:56:18 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı sağduyu

Uzatmayın, imzalatın şu Bryan Ruiz e.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ozan062

Yarını bekleyeceğiz içimden bir ses yarın bizi iki KAP bekliyor diyor sadece his. Biri Linnes diğeri de ya Belhanda ya Ruiz.
evet bugunde boyle bir bildirim yapılabiliyormus hayırlısı dicem ama bilmiyorum son dakika süprizi olmazsa bugunde bildirim olmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

ozan biz feyenoordu geçen senenin eksik kadrosu ile geçtik olay sadece takımın kendine inanıp ruh ile oynaması ruhsuz olduktan sonra messi yi alsan işe yaramaz

öyle zaten yani bize gerekli olan sey ruh ve sinerji yoksa kimler gelsede bi cacık olmuyor

Çevrimdışı Tolga

evet bugunde boyle bir bildirim yapılabiliyormus hayırlısı dicem ama bilmiyorum son dakika süprizi olmazsa bugunde bildirim olmaz
kap bildirimi falan 1-2 gün daha beklemiyorum açıkçası belli ki bizimkiler belhanda için son dakikaya kadar uğraşacaklar da basında çıkan haberler doğrultusunda salı gününe kadar belhanda olmazsa ruize imza attırılacak deniyordu şuan öyle bir hava yok gibi duruyor.

Çevrimdışı ozan062

Ersun Diego'yu istememiş Aziz zorla almış. Olaya gel de yanma şuan aranmıyor olacaktık bu kadar.

off offf ciddimisin simdi işte cok sinir oldum ben sana soyleyim bu aziz bize caneride yollatmadı yoksa daha fazla can yakacaktık biliyordu ahlaksız heriff

Çevrimdışı Anıl

Belhanda için Kiev istediği son rakamı söylemiş, Başkan yönetim kuruluyla değerlendirip cevap verecekmiş.  :alala:

Çevrimdışı ozan062

Bir konuda yanılgın var bu adamın sert defanslara karşı ne yapacağı soru işareti videolarda yapılan defansda ben maradona olurum :D
bununla ilgili en büyük eleştiri sert savunmalarda oyundan düşmesi ve şu anda bayağı geriye gittiği yönünde zaten bu sıkıntıları olmasa bu kadar ucuz olamayacak kadar iyi bir
oyuncu Ruiz kaliteli ama riskli bir transfer olur nasıl bir randıman vereceği tamamen soru işareti elimizde patlama ihtimali Belhandaya göre çok yüksek

zaten abi hollanda liginde var olmus yani yumusak ligde :))bu bile herseyi gosteriyor,, belhandayıda ben begenmiyorum yani bu ikiliden baskası alınmalı nasılsa yetişmiyor bilic oynatmaz ilk maça ugras baskasını al gec

Çevrimdışı Tolga

Belhanda için Kiev istediği son rakamı söylemiş, Başkan yönetim kuruluyla değerlendirip cevap verecekmiş.  :alala:
nedir peki kiev'in istediği rakam ?

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen Anıl Kiev 10.5 milyon Euro istedi son fiyat olarak. Bugün toplantı da karar verilecek. Çoğunluk Belhanda'yı isteyecektir ama istemekle kalacak gibi çünkü hiç bir yönetici Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'ye yardım etmiyor. Adamlar kefil bile olmuyor. Bütün sözleşmelerin altın da ANÇ ve Fikret Orman'ın imzaları var.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Fikret Orman Belhandaya 8 ten fazla versin 3 kişiye benden İskender bu forumda  :biggrinking:

Bi maç öncesi ısmalarım..

Nere veriyoruz arkadaş ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Aynen Anıl Kiev 10.5 milyon Euro istedi son fiyat olarak. Bugün toplantı da karar verilecek. Çoğunluk Belhanda'yı isteyecektir ama istemekle kalacak gibi çünkü hiç bir yönetici Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'ye yardım etmiyor. Adamlar kefil bile olmuyor. Bütün sözleşmelerin altın da Anç ve Fikret Orman'ın imzaları var.
10.5 tan aşağı inmiyorlarsa bu iş olmaz boşa toplantı yapmalarına gerek yok gerçi ben bu sezon için risk alınabileceğini düşünüyorum yukarıda da yazdım fb ve gs bu sezon iyi görüntüde değiller bu durumu fırsata çevirip şampiyon olup yeni stadımızda ş.ligi maçlarımızı oynayıp gelirimizi arttırabiliriz.

10.5 tan aşağı inmiyorlarsa bu iş olmaz boşa toplantı yapmalarına gerek yok gerçi ben bu sezon için risk alınabileceğini düşünüyorum yukarıda da yazdım fb ve gs bu sezon iyi görüntüde değiller bu durumu fırsata çevirip şampiyon olup yeni stadımızda ş.ligi maçlarımızı oynayıp gelirimizi arttırabiliriz.

10.5 i anca 2 yada 3 yılda öderiz biz eğer öyle bir durum varsa