2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545543 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Bence tur gitti diyor  :D

bencede:)) baya net sekilde ama yinede bazı oyunu kitlemeler yonlendirmeler konusunda fikir verdi bu mac ben en azından notlar bile aldım:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

bencede:)) baya net sekilde ama yinede bazı oyunu kitlemeler yonlendirmeler konusunda fikir verdi bu mac ben en azından notlar bile aldım:))
notları Bilice iletmeyi unutma  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Edin Terzic'de notlarını almıştır merak etmeyin. :ok:

Çevrimdışı forzatunga

linnes gelipte g.gönül gibi katkı verirse çok iyi takım olacak

Çevrimdışı ozan062

:D:D almıslardır mutlaka  hem bilicin son somadaki bazı tutturdugu inatlastıgı sablonlardan uzaklastıgını gorduk bu baya buyuk bir sans bizim için resmi maç değil diyer eger boyle davrandıysa yazıklar olsun ama değil arsenaldede boyle devam ederse buyuk iş olur çnk hakikaten kuralına gore oynamalıyız yoksa cok acı cekeriz baya uzerler bizim lig potansiyelimizle onlarınki arasındaki fark bize pahalıya mal olur:)) dediğiniz gibide terzic macada gitmiş gordum goruntusunu adamı hasta etmesin dortmunddaki egitiminin sonuclarını gorelim artık :lol: :lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

:D:D almıslardır mutlaka  hem bilicin son somadaki bazı tutturdugu inatlastıgı sablonlardan uzaklastıgını gorduk bu baya buyuk bir sans bizim için resmi maç değil diyer eger boyle davrandıysa yazıklar olsun ama değil arsenaldede boyle devam ederse buyuk iş olur çnk hakikaten kuralına gore oynamalıyız yoksa cok acı cekeriz baya uzerler bizim lig potansiyelimizle onlarınki arasındaki fark bize pahalıya mal olur:)) dediğiniz gibide terzic macada gitmiş gordum goruntusunu adamı hasta etmesin dortmunddaki egitiminin sonuclarını gorelim artık :lol: :lol: :lol:
Görürüz hocam Bilic'de söyledi biz Arsenal maçlarına hayal kurarak çıkmayacağız bir planımız var dedi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic iyi bir taktisyen kadro kalitesi yükseldikçe ve oyuncular tecrübe kazandıkça çok daha iyi olacağız. Bugün Kreim,oğuzhan,ismail,ersan,olcay,gökhan,pedro,necip gibi oyunculardan mucize bekleyemeyiz ancak bugün bile bu oyuncuların geçtiğimiz yıla göre çok daha iyi durumda olduğu görülüyor. Ben burada kazanırsak turu geçebileceğimize gerçekten inanıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta gözler Martin Linnes'in üzerine çevriliren, Norveçli sağ bekin transferinin sonuçlanması bekleniyor.

Siyah beyazlılar Molde takımında forma giyen Linnes'in transferi konusunda hem Norveç kulübü hem de 22 yaşındaki genç futbolcu ile prensipte el sıkıştı. Linnes'in Aralık 2016'ya kadar sözleşmesinin olduğu Molde ile bonservis konusunda çözüme ulaşan beşiktaş'ın salı gününe kadar bu transferi açıklaması bekleniyor.

Siyah beyazlılar, yabancı transferi yapılacak sağ kanadı bir de yerli transferiyle takviye ederek güçlendirmeyi planlıyor. Beşiktaş yönetimi bu konuda da girişimlerini sürdürüyor, Kardemir Karabüksporlu Erdem Özgenç ve Bursasporlu Şener Özbayraklı ile temaslara devam ediliyor.

Sağ beke yerli transferinde iki isim üzerinde duran Beşiktaş, Şener konusunda Bursaspor yönetiminin teklife sıcak bakmaması nedeniyle Erdem üzerine yoğunlaştı. Siyah beyazlılar kadrosuna katacağı iyi bir on numara konusunda ise Kosta Rika'lı Bryan Ruiz için gün sayıyor. 28 yaşındaki Ruiz konusunda Fulham ile anlaşan Beşiktaş, Kosta Rika'lı futbolcu ile kalan bir iki küçük pürüzün giderilmesinin ardından İstanbul'a getirterek sözleşme imzalayacak.

Geçen sezon siyah beyazlı formayı kiralık olarak giyen ancak bonservisi Rubin Kazan'dan alınan Gökhan Töre ise antrenman eksiğini kapatmak uğraş veriyor. Gökhan takımdan ayrı bir antrenman programıyla çalışıyor, günde iki veya 3 antrenman yapıyor.
Kaynak : Lig Tv

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal ne top oynadı be oyşhhh  :D  :bur2:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal ne top oynadı be oyşhhh  :D  :bur2:
Evet ama hocam City'de aslarını oynatmadı neredeyse. :D

Çevrimdışı Kemal

Yine moralim çok bozuldu...

Benimde kaynağım ısrarla diyor ki ;

'' Belhanda ile kesinlikle anlaşılamadı, Salı sabahı Ruiz gelecek İstanbula imza atacak bu yüzden kendi maçında ilk 18'e bile girmedi. Linnes ile prensipte anlaşıldı , bir yandan da haala Şener zorlanıyor ( Şener olabilirse Linnes davet edilmeyecek) ''

**Benim yorumum ise hata olur, bize Belhanda çok lazım cuk oturur, artık 3. yıldızımızı takmamız gerek adamlar 19 şampiyonluklarıyla 4. yıldız için savaşıyolar biz yine Belhanda yı bırakıp Ruizi bitirmişiz, ucuza kaçmışız, bize derbi kazandıracak maç kazandıracak rakibe korku verecek yıldı lazım, bakın Demba BA nelere kadir oldu , yine ders alamamışlar anlaşılar. Bir Belhanda yanında Töreyle Ba'yı Tosunu Pektemeği besleyerek bizi 3. yıldıza ulaştırırdı, gerçektençok üzüldüm ... Ruiz o tempoyu kaldıracak biri değildi, çabuk oyundan düşüyor , neyse inşallah yıldız farkımız diğer 2 takımla 2 olmaz...**

Çevrimiçi Samet Ç

'' Belhanda ile kesinlikle anlaşılamadı, Salı sabahı Ruiz gelecek İstanbula imza atacak bu yüzden kendi maçında ilk 18'e bile girmedi. Linnes ile prensipte anlaşıldı , bir yandan da haala Şener zorlanıyor ( Şener olabilirse Linnes davet edilmeyecek) ''

**Benim yorumum ise hata olur, bize Belhanda çok lazım cuk oturur, artık 3. yıldızımızı takmamız gerek adamlar 19 şampiyonluklarıyla 4. yıldız için savaşıyolar biz yine Belhanda yı bırakıp Ruizi bitirmişiz, ucuza kaçmışız, bize derbi kazandıracak maç kazandıracak rakibe korku verecek yıldı lazım, bakın Demba BA nelere kadir oldu , yine ders alamamışlar anlaşılar. Bir Belhanda yanında Töreyle Ba'yı Tosunu Pektemeği besleyerek bizi 3. yıldıza ulaştırırdı, gerçektençok üzüldüm ... Ruiz o tempoyu kaldıracak biri değildi, çabuk oyundan düşüyor , neyse inşallah yıldız farkımız diğer 2 takımla 2 olmaz...**
Hocam Belhanda Ruiz benim için farketmez ikiside tabela yapan oyuncular. Ama Linnes alınacak garanti. Yanına bir sağ bek de alacaklar Linnes'e alternatif veya onu kesebilecek bir sağ bek de alacak yönetim. En azından Bilic'in böyle bir düşüncesi var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu salı günü gelse de bitse şu transfer muhabbeti şiştik artık vallahi.

xuz

• Ziyaretçi

Ruiz çok başarısız bir transfer olacak, üzüldüm açıkçası.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Linnes Salı günü İstanbulda diyorlar :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaşlar bursa şener için 10 milyon euro + sivoku istemiş karabüklü erdemi biliç olumlu bakmıyormuş.salı günü Martin linnes istenbulda olması yüksek ihtimal.belhanda ya gelirsek yönetim ve biliç çok istiyor ama bonservisine 13 istiyor başkan en fazla 8 çıktı bence sonuna kadar bebelhanda zorlanmalı ruiz biraz ağır bizim sisteme uymaz zaten asist yönlü değil daha çok gol atan on numara bize hem oynatan hızlı bitirici on numara lazım onun tarifi hemen hemen belhanda yönetim ve hocada ondan çok ısrar ediyor.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oğuzhan

Arkadaşlar bursa şener için 10 milyon euro + sivoku istemiş karabüklü erdemi biliç olumlu bakmıyormuş.salı günü Martin linnes istenbulda olması yüksek ihtimal.belhanda ya gelirsek yönetim ve biliç çok istiyor ama bonservisine 13 istiyor başkan en fazla 8 çıktı bence sonuna kadar bebelhanda zorlanmalı ruiz biraz ağır bizim sisteme uymaz zaten asist yönlü değil daha çok gol atan on numara bize hem oynatan hızlı bitirici on numara lazım onun tarifi hemen hemen belhanda yönetim ve hocada ondan çok ısrar ediyor.

Şener için 10 Milyon + Sivok mu?  :biggrinking: Belhanda olmasın o, bir daha bakın derim.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Melekcik

Şener için 10 Milyon + Sivok mu?  :biggrinking: Belhanda olmasın o, bir daha bakın derim.

Doğru doğru şener için istediler başkan 2.5 önermiş zaten bursa bize vermemek için demiştir. Bence linnes video lara bakarsak güzel bir oyuncu tek dezavantajı yabancı.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı matias

Şener'in sözleşmesindeki 5 Milyon TL'ye serbest kalır maddesi hala geçerliliğini sürdürüyor.
Şener'in yıllık ücreti 800 bin TL. Oyuncuya 800 bin Euro olarak teklif yaparsak bonservisini almaya ikna edilir.

http://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/bursaspor/bursasporda-muthis-iddia-bayram-sonrasi-galatasaraya-gidebilir-58496.html

Ama benim 1. adayım Linnes. O olmazsa da başka yabancı adaylar düşünülmeli.

Çevrimdışı Kemal

Belhanda için 10 m + diğer satışından %25 istemişler , Başkan resti çekmiş, şeklinde söylendi.

Tarık Çamdal 'da zorlanıyor diye de başka yerlerde okudum
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 20:56:43 Kemal ]

Çevrimdışı Adanali_Kartal

aslinda 10nr pozisyonu icin Mehmet Ekici bi alternatif olabilir , son 2 sezon W.Bremen de sakatliklardan bir türlü basarili olamadi , fiyatida düsmüsken denenebilir ...