2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548577 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

12 Ağustos gece 00:59' a kadar bildirmemiz gerekiyor hocam.
Neden bu kadar yakın ne saçma, o zaman en fazla 1 oyuncu alırsak alırız o tarihe kadar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

holoskoyla eneramo su takımdan gitsinde ben baska birsey istemiyorum:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Neden bu kadar yakın ne saçma, o zaman en fazla 1 oyuncu alırsak alırız o tarihe kadar.
Hocam 1 oyuncu da değiştirme hakkı var Arsenal maçına kadar.Yani bir oyuncu bu süre içinde alırsak onu ekliyebiliyoruz. Bir de bu tarih geçtikden sonra bir oyuncu daha alırsak onu da maç gününe kadar kadroya ekliyebiliyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

holoskoyla eneramo su takımdan gitsinde ben baska birsey istemiyorum:))
Aynen hocam hiç sorma holosko dün fener maçında karşı karşıya pozisyonda taca vurdu. :D

Çevrimdışı tomannie

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum, üye olmak bugüneymiş

12 ağustosa kadar verilmesi gerekiyorsa birkaç gün içinde 10 numara ve sagbek transferi gerçekleşir o zaman  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum, üye olmak bugüneymiş

12 ağustosa kadar verilmesi gerekiyorsa birkaç gün içinde 10 numara ve sagbek transferi gerçekleşir o zaman  :bandit:
Ben sağ bekin garanti geleceğini düşünüyorum 10 numara bir ihtimal pazartesi gelebilir. Bu arada hoş geldin. :D

Çevrimdışı Kemal

Bu arada fenerin başına Mustafa Denizli gelebilir.

inşallah hep bize mi gelecek fb liler. Önder Özen geçsin Fenerin başına.

Çevrimdışı Çağrı

Hoşgeldin  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bu sene bilicin son senesi gs hoca değiştirdi fb hoca değiştiricek sen ligi tanıyorsun ve acık ara fark yaratman lazım yoksa kapı orada kesin ve net :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah hep bize mi gelecek fb liler. Önder Özen geçsin Fenerin başına.
Hocam ya Mustafa Denizli gelir ya da Aykut Kocaman gelir. Başka çaresi yok fenerin yabancı getirirlerse transfer ister bunu fener kabullenmez.

Çevrimdışı ozan062

Hocam ya Mustafa Denizli gelir ya da Aykut Kocaman gelir. Başka çaresi yok fenerin yabancı getirirlerse transfer ister bunu fener kabullenmez.

yazıyorum robertocarlos fbnin basına gelir ve yanınada onder hoca:))

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aykut yada Löw deniyor..

Tam işte şaha kalkma zamanı.

Herşey güzel..

2 transfer daha yapıp iyice gaza gelmek lazım

Çıldırt bizi Başkan, Çıkar bizi Baştan
  :lol: :lol: :lol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

yazıyorum robertocarlos fbnin basına gelir ve yanınada onder hoca:))
Roberto azizin kaprislerini çekemez hocam :D Geç sen o işi.

Çevrimdışı scape_bjk

Ya o değilde şimdi bu sene şampiyon olursak dicekler ki fb ve gs'nin kötü olduğu sezonda şampiyon oldunuz :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ya o değilde şimdi bu sene şampiyon olursak dicekler ki fb ve gs'nin kötü olduğu sezonda şampiyon oldunuz :lol: :lol:
Geç o hocam klasik yalak medya tavrı şampiyon olduğumuz her sene böyle yaptılar. Neymiş 2008-2009' da febe ve gese kötüymüş. Napalım biz iyi olsaymış da kafa tutsaymış o zaman bize. İşin iyi yanı da Rasim Ozan Kütahyalı'yı bu sene yine der Beşiktaş şampiyon olursa eşek gibi anıracam der. O nu canlı yayında eşek gibi anırtırız. :D

Çevrimdışı Anıl

Onun cevabını da Vodafone Arena açıldıktan sonra veririz tek tek  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Hadi artık 10 numara açıklansın,, sabrım kalmadı, çatladık.

Çevrimdışı scape_bjk

Ya bu trabzonda değirmenin suyu nerden geliyor? Yakında Trabzonda patlayacakmış gibi bir his var içimde

Çevrimiçi Samet Ç

Biz Belhanda'ya Ayhan Yeşilbaş aracılığıyla mı teklif götürdük Kiev'e?

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin

Çevrimiçi Samet Ç

Afellay falan daha beklemeyin Olympiacos aldı Afellay'ı. Elimizde iki oyuncu kaldı Belhanda ve Ruiz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Belhanda gelirse herkesin içine siner

Ruiz ile ilgili onlarca olumsuz yazıda okudum..

Fulham forumlarında asla premier lig topçusu olamayacağını söyleyenler var. Gitsin Hollandada oynasın yazmış biris..

ancak bazıları yetenekli ama sahada görebilsen demiş

bazılarıda çok yetenekli ama istedğği yerde oynatılmadı yazmış..

karışık işler
..

24 yaşındaki Belhanda bizim için en doğrusu olur umarım Başkanda onu zorluyordur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ilhan mansız

Trabzon sefaya 3,5 milyon euro vermişse ve bizim bilmediğimiz bir gelirleri yoksa maalesef batar. Türkiye de futbol marka değeri adı altında yapılan çalışmaların hepsi fos çıktığı ve sürekl futbola futbol dışı müdahaleler yapıldığı için günden güne batıyor. Trabzonsporun bir yıllık tribün hasılatı 3.5 milyon euro var mıdır acaba bakmak lazım. Gerçek dışı şekilde şişirilen balon mutlaka birgün patlar. İnşallah Beşiktaş bu süreçten bu yönetimle birlikte zarar görmeden çıkar.

Çevrimdışı ozan062

bonservisleri devlet karsılıyor maaslarıda yeni stadıyla beraber karsılalarlar yani onları cokta sıkıntıya sokacak bir durum yok :))

xuz

• Ziyaretçi

Trabzonun arkasında hükümet var