2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554558 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi: 15 Ağustos'a kadar sağ bek, sağ kanat ve 10 numara transferini bitereceğiz
geç kalınıyor 11 ağustosda kadro bildirimi var UEFA ya. Kaynak nedir hocam?

Çevrimdışı Çağrı

Minimum 3 transfer daha lazım; sağ bek, 10 numara, stoper. Hatta 4. olarak birde orta saha alalım ligde ve uefa'da şampiyonluğa yürüyelim :bandit:

Aynen katılıyorum  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu biraz atmasyon sanırım sağ kanadı bitirdik çünkü. Önce yapılmış bir açıklamadır bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Evt tahminim tuttu ve tore geldi bugun sira ruiz yada belhanda da
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Lanzini sadece parayı tercih etti yorumu çok doğru olmayabilir,
El cezirenin sahibi aynı zamanda manchester city ve NY City FCnin de sahibi.
Burda kendimi gösterip manchester citye geçerim diye düşünüyor olabilir.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Mansour_bin_Zayed_Al_Nahyan

Lanzini  zaten tercih etmedi ettirdiler kulüp baskı yapıyor çok borcundan dolayı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu biraz atmasyon sanırım sağ kanadı bitirdik çünkü. Önce yapılmış bir açıklamadır bu.
Aynn hocam sağ kanatı görmedim karamsarlığa düştüm . :D

Çevrimdışı Çağrı

Karabük'ün Eneramo'yaq neden para ödemediği belli oldu  :D

Adamlara Erkan ve Tanjuyu itelemeşiz 900.000 euroya transfer bütçeleri bitmiştir zaten  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

https://twitter.com/FutbolCandir buradan yazmışlar ama ne kadar sağlam bilmiyorum  :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Stadyum ismi iki tane verdik sanırım Uefa'ya biri Vodafone arena biri Olimpiyat. Değiştirme şansımız yoksa malesef..

orasını biliyorum Çağrı

yalnız şöyle bir şey olamaz mı

olimpiyat stadı bakıma alındı gibisinden bir şeyler uyduramazlarmı  :evillol:

Çevrimdışı Efe

11 agustosa 2 transferde biter en kotu 10 numara biter sagda yine necip oynar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/FutbolCandir buradan yazmışlar ama ne kadar sağlam bilmiyorum  :D
Yalandır hocam bu tür siteler prim yapmak için totosundan uyduruyor böyle haberleri. :D Sende Takip etmeyi bıraksan iyidir hocam. :D

Çevrimdışı SDemirsoy

orasını biliyorum Çağrı

yalnız şöyle bir şey olamaz mı

olimpiyat stadı bakıma alındı gibisinden bir şeyler uyduramazlarmı  :evillol:
İsteseler 2x2= 5 bile yaparlar Abi  :icool:

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Çağrı

Aimar'ı almış River Plate demek kesin satıldı Lanzini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Ntvspor hiç araştırmadan haber yapıyor şimdi de Serdar Taşçı 9 milyon euroya Rusyaya gitti demişler. Çünkü transfermarktta piyasa değeri 9'muş giderken ama yanında bonservisinin 4'e gittiğini görmemişler :D Serdar 4 milyon euroya gitti 2-2.5'a bitebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

River Plate Manuel Lanzini'nin yerine eski oyuncusu Pablo Aimar ve Huracan'ın 21 yaşındaki genç yıldızı Gonzalo Martinez'i transfer etti.

Çevrimdışı KAP

10M dolar mış biz 6.5M euro vermemiş miydik zaten çok da büyük fark yokmuş aslında arada.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Ntvspor hiç araştırmadan haber yapıyor şimdi de Serdar Taşçı 9 milyon euroya Rusyaya gitti demişler. Çünkü transfermarktta piyasa değeri 9'muş giderken ama yanında bonservisinin 4'e gittiğini görmemişler :D Serdar 4 milyon euroya gitti 2-2.5'a bitebilir.
Hocam aynısını Belhanda'ya yapıyorlar 14 milyon Euro ya Kiev'e gitti diyorlar adam 8.5 milyon Euro ya gitti Kiev'e. :D

Çevrimdışı Çağrı

10M dolar mış biz 6.5M euro vermemiş miydik zaten çok da büyük fark yokmuş aslında arada.

Dsotum net fiyatta yok ama peşinatta büyük fark var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam biz 6.5 milyon dolar verdik Euro değil.

Çevrimdışı Çağrı

Aslında Töre'de olduğu gibi para yetmiyorsa 2 yıllığına 5 milyon euro'ya kirala 6-7 milyon da opsiyon koy toplamda 12 milyona al Belhanda'yı ama yanaşmıyorlar sanırım
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında Töre'de olduğu gibi para yetmiyorsa 2 yıllığına 5 milyon euro'ya kirala 6-7 milyon da opsiyon koy toplamda 12 milyona al Belhanda'yı ama yanaşmıyorlar sanırım
Kiralamaya yanaşmıyorlar hocam satarlarsa da 8-9 isterler gibi geliyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

bu Lanzini işinde bir dümen var ama bakalım hayırlısı  :alala:

Çevrimdışı Anıl

bu Lanzini işinde bir dümen var ama bakalım hayırlısı  :alala:
Samet abi var orada birşeyler çıkıcak onun kokusu yakında  :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet abi var orada birşeyler çıkıcak onun kokusu yakında  :tabe:
Var var Anıl river piyasa mı yapıyor acaba ?çünkü tam aç bir kulüp  Kafamda Deli Sorularr  :D :D