2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561005 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı smtcglr

Lazzini yarın kesinleşir töre de imzalar  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Lazzini yarın kesinleşir töre de imzalar  :bandit:
River'în oyuncusu olduğu sürece hiç bir zaman kesinleşmez Lanzini. Umarımda öyle olur. Elimizdekini kaçırmamız lazım.Ruiz lazım bu takıma Ruiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne oğuzhanı yahu

Sdece şekli benziyor birbirlerine..

Lanzini ile Ozzy bambaşka iki yetenek
kesinlikle 21 yasında cok klas yetenek alınınca herkes sevinecek ruiz iyi ama 29 yasında

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tecrübeli bir adam şart herkes genç takımda nerdeyse o yüzden Ruiz
yasına bakmayın ne atmosfrrde oynuyo lanzini river platede 10 numarayı almak her babayiğidin harcı değil

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

River'în oyuncusu olduğu sürece hiç bir zaman kesinleşmez Lanzini. Umarımda öyle olur. Elimizdekini kaçırmamız lazım.Ruiz lazım bu takıma Ruiz.
lanzini olcak gibi hocam  :D

Çevrimdışı Q

Belhanda gündeminden sonra ne ruiz ne lanzini o kadar heyecanlandırmıyor artık..
Sağ kanat ve stoper girişimlerinin beklentileri içerisindeyim..

Çevrimdışı EagleForce

Yonetim sanirim rakibin kim olacagini bekliyor. Arsenal falan cikarsa daha az para harcayacaklar transfere.

Çevrimdışı Kemal

KAP güncelleye güncelleye bi hal oldum .

Arkadaş tamam kozunu oynuyosun kulüplerin istediği rakamları aşşağı çekmeye çalışıyosun,blöf yapıp adamların blöflerini görmüyosun vs.. anladık ama bizde köşeye sıkıştık rakipler Porto-Napoli-Arsenal vb.gibi kulüpler ve 4 gün var UEFA listesine, bu adamlar daha takıma adapte olacaklar. Kısaca bizde köşeye sıkıştık, şu Danny'leri falan almasaydık direk CL gruplara kalsaydık istediği kozu son saniyeye kadar oynasaydı yönetim Kerim FREI transferinde olduğu gibi, ama yok işte bizim için zaman açısından son noktaya varıldı.Dün taraftar üzerine düşeni yaptı artık yönetimde yapmalı. Bu takımı artık 1 gün bile 10 numara - sağ açık ve sağbeksiz bırakmak bu takıma ihanettir.

Çevrimdışı Anıl

Lanzini, Töre, Linnes gelicek dertler biticek  :super:

Çevrimdışı ZEKI

Lanzini Tore gelecek te bakarsin Linens yerine bir baskasi  geliverir :D
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2014, 19:14:36 ZEKI ]

Çevrimdışı ALDENYX

Robinho, Brezilya'ya döndü. Yıldız oyuncu, 1 yıllığına Santos'a kiralandı. :kop:

fotomaç adına üzüldüm :evillol: adamı 7 senedir bize yazıyorlar artık diğer seneye...  :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cok yabancı olur ama holosko ve eneramo kiralanmalı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son dk atakun kurt lig tv :Bjk yarın G.Tore icin rubin Kazan'a 2.5 milyon€ odeyip Gökhan'a 1 yil opsiyonlu 4 yil sozlesme imzalatacak.Yarin Kap bildirimi planlaniyor

Çevrimdışı brci

hala varmı Ronaldinho beklentisi  :super:

Çevrimdışı Anıl

hala varmı Ronaldinho beklentisi  :super:
Ronaldinho bir beklenti değildi ki, görüşmeler vardı ama Başkan istemedi...

Çevrimdışı karakartalım

ne kap var nede başka bişey bune uyuşukluk sabahtan beri yollarını bekliyoruz transferin  :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Kemal

KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Beşiktaşımız'ın, 10 numara transferi için uzun süredir temaslarda bulunduğu Manuel Lanzini ile ilgili kulübü River Plate'den flaş bir açıklama daha geldiğ.

Beşiktaş ve Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Baniyas FC'nin oyuncu için teklif yaptığı belirtilirken, River Plate yöneticisi Enzo Francescoli kararı oyuncuya bıraktıklarını söyledi ve; "Oyuncunun kararını bekliyoruz. Onun kalmasını istediğimizi kendisine söyledik. Ancak burada kazandığından 3-4 kat daha fazla kazanacak bir oyuncuyu da durdurmamız imkansız, hatta onu destekliyoruz\" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Arjantin kulübünün kısa süre içinde Lanzini'nin yeni adresini açıklaması bekleniyor. Siyah-beyazlılarda Feyenoord mücadelesi sonrasında transfer çalışmalarına hız verilirken, 10 numara poziyonu için Lanzini, Belhanda ve Bryan Ruiz'den gelecek cevap beklenmeye başlandı.

-------------

ben guvenirim haberlerine

Çevrimdışı Kemal

Ronaldinho bir beklenti değildi ki, görüşmeler vardı ama Başkan istemedi...

anilt, cumhuriyet altını gibi bir kardeşimizsin ama senin şu deden yaşında ki roni isteğini beğenmiyorum ,çok bu ülkede oynamak istiyoduysa bundan 3-4 sene önce gelseydi bizde onu semte Belediye Reisi yapsaydık.

Çevrimdışı ilhan mansız

anilt, cumhuriyet altını gibi bir kardeşimizsin ama senin şu deden yaşında ki roni isteğini beğenmiyorum ,çok bu ülkede oynamak istiyoduysa bundan 3-4 sene önce gelseydi bizde onu semte Belediye Reisi yapsaydık.
aynen. anıl boşver kardeşim roni moni bu adam bu saatten sonra bizim takıma sadece zarar verir. ne gerek var.

Çevrimdışı karakartalım

:kop: :kop: :kop: :kop:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ilhan mansız

belhanda, ruiz ve töre hadi inşallah bakalım

Çevrimdışı Anıl

Öncelikle teşekkür ederim :) Ama ben burada defalarca söyledim ben Ronaldinho gelsin bizi şampiyon yapar demedim hiçbir zaman. Ronaldinho transferi demek +10.000 kombine ve +100.000 forma demektir. Her ne kadar böyle olmaması gerekiyorsa da bu böyle malesef  :tabe: Ayrıca her sezonda en az 5 gol 10 asist yapabilecek bir oyuncu. Yani ben çoğunlukla saha dışı katkılarından dolayı istemiştim. Ki @SDemirsoy şahidimdir daha yarım saat önce konuştuk ben Belhanda'yı istiyorum. Belhanda olmassa da Lanzini gelmeli. Ruizi ise istemiyorum :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Öncelikle teşekkür ederim :) Ama ben burada defalarca söyledim ben Ronaldinho gelsin bizi şampiyon yapar demedim hiçbir zaman. Ronaldinho transferi demek +10.000 kombine ve +100.000 forma demektir. Her ne kadar böyle olmaması gerekiyorsa da bu böyle malesef  :tabe: Ayrıca her sezonda en az 5 gol 10 asist yapabilecek bir oyuncu. Yani ben çoğunlukla saha dışı katkılarından dolayı istemiştim. Ki @SDemirsoy şahidimdir daha yarım saat önce konuştuk ben Belhanda'yı istiyorum. Belhanda olmassa da Lanzini gelmeli. Ruizi ise istemiyorum :lol:
boşver 10.000 kombine ve 100.000 formayı faydasından çok zararı olur. adam bildiğin emekli. arap ülkeleri yapıyor bu tarz transferleri. bizim gibi bir takım için gereksiz

Çevrimdışı Kemal

Karabük maçı 1-1 oldu , acaba turu geçerlerse şu Eneramoyu onlara kakalayabilir miyiz ne dersiniz?

Çevrimdışı Anıl

boşver 10.000 kombine ve 100.000 formayı faydasından çok zararı olur. adam bildiğin emekli. arap ülkeleri yapıyor bu tarz transferleri. bizim gibi bir takım için gereksiz
Sadece bir yıllık getirisi 7-8 milyon tl olur kendi alacağı çıkınca. Ben tamamen bu mantıkla istedim Ronaldinho transferini. Yoksa dediğim gibi önce Belhanda sonra Lanzini diğerlerini istemiyorum  :tabe: