2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560836 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat

Rakam büyük gözüküyor olsa da malesef bir Sezer ve Serdar maaşı :)
Kar kardır hocam. Hele ki dün akşamki maçtan gelecek 2 milyon TL yi bile hesaplıyorsak  :ok:
Sağbek alınırsa Serdar yedek zaten o gitmez de Sezer yolcu  :bigstar:
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor muhabiri Övünç Özdem Töre bugüne yetiştirilmeye çalışılıyor akşam saatlerinde açıklanabilir dedi. Yetişmezse yarın açıklanacak dedi.

Çevrimiçi Samet Ç

River Plate ‏@LaBaandaCARP  9 sa.
Le queda la camiseta 10 limpia a Aimar. Lanzini vuela a Dubai
Lanzini Dubai'ye mi gidiyor ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Dün arap emirlikleri yazdılar
bugün dubai yazıyor

var bir durum yada blof atılıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Dün arap emirlikleri yazdılar
bugün dubai yazıyor

var bir durum yada blof atılıyor
Uzatmaya gerek yok bu Lanzini işini yarına kadar 10 numara ve Töre bitmeli.

Çevrimdışı matias

SÖYLENTİ | Beşiktaş, Bryan Ruiz ve kulübü ile anlaşmaya vardı. (LigTV)

Çevrimiçi Samet Ç

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalan Beşiktaş, transferde Bryan Ruiz için hem Kosta Rikalı futbolcu hem de kulübüyle el sıkıştı. Ancak siyah beyazlılar bir iki gün Manuel Lanzini için gelecek yanıtı beklemeye geçti.

Feyenord'u yenerek gözünü yarın çekilecek kuraya diken Beşiktaş, bir taraftan da transfer için temaslarını yoğunlaştırdı.

Londra'da Bryan Ruiz için Fulham kulübüyle ve de Kosta Rikalı oyuncuyla masaya oturan futbol komitesi üyesi Erdal Torunoğulları'nın bu transfer için taraflarla el sıkıştığı ortaya çıktı. Ödeme planlarının bile belli olduğu, bu görüşme sonrası istanbul'a gelen Torunoğulları, başkan Fikret Orman'a kapsamlı bir rapor sundu.

Torunoğullarına teşekkür eden Orman'ın " Bir iki gün daha lanzini için bekleyelim, eğer olumlu yanıt gelmezse en geç Pazartesi ya da Salı günü Ruiz'i istanbul'a davet edelim " şeklinde konuştu.

Bu arada Feyenord'u eleyerek UEFA'dan 2.6 milyon Euro kazanan Beşiktaş bu parayı Gökhan Töre'nin transferinde kullanacak. Rubin Kazan'a 2.5 milyon Euro nakit ödeme yapacak olan Beşiktaş, bir iki gün içerisinde bu transferi sonuçlandırıp Gökhan'ı antrenmanlara çıkması için Nevzat Demir tesislerine davet edecek.

Beşiktaş ayrıca Norveç'in Molde takımında oynayan Martin Linnes için de temaslarını yoğunlaştırırken bu futbolcunun yanı sıra Erdem Özgenç ve Sefa Yılmaz için de görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş'lı yöneticilerin son olarak stoper mevkine bir takviye yapmayı planladıkları ve bu transferler tamamlandıktan sonra Tomas Sivok ve Filip Holosko'yu kiralık göndermeyi düşündükleri belirtildi

Beşiktaş'ta kampı iyi değerlendirip son iki resmi maçta ilk 11 de oynayan Mustafa Pektemek, Kerim Frei ve Ersan Gülüm'e teşekkür eden teknik direktör Slaven Bilic, "Sizi kutluyorum gerçekten çok iyi örnek oldunuz. Sizler gibi çok iyi performanslar gösteren İsmail Köybaşı ve Cenk Gönen de formayı alacak ve bize büyük katkılar sağlayacak" ifadeleri kullandı.

Kaynak: Lig Tv

Çevrimdışı berk_bjk

Lanzini de ne var da istiyorlar anlamıyorum bir Oğuzhan daha mı lazım bu takıma yoksa LİDERLİK edecek tecrübeli bir oyuncu mu? Ruiz gelmeli kesinlikle...

Çevrimdışı hic2222

milliyet 18.kez gökhan töre tamam.... haberi yaptı.
bu sefer bonservis bedeli de yazmışlar.4.5 milyon diye.inşallah bu seferki doğrı haberdir.bozuk saat misali...
Bu sefer Kaynak:NTV Spor Demişler  :kop:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Lanzini de ne var da istiyorlar anlamıyorum bir Oğuzhan daha mı lazım bu takıma yoksa LİDERLİK edecek tecrübeli bir oyuncu mu? Ruiz gelmeli kesinlikle...
,
ruizde ne var?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı brci

,
ruizde ne var?

tecrübe var soğukkanlılık var yetenek var ayrıca Ruiz bir çok bölgede sırıtmadan oynayabilen bir isim sağ kanat orta saha gerekirse forvet arkası ;)

Ruiz 29 yaşında ve 1 ay öncesine kadar forumun %98 i tanımıyordu..

Bide neye göre tecrübe ?

O zaman sürekli 30 yaş alalım olsun bitsin..

İş bileklere bakar yaşa değil..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

,
ruizde ne var?
Ruiz de ne mi var ? Çok şey varda en önemlisi takım oyuncusu ve bizim sistemi bozmayacak bir oyuncu. Lanzini'yi aldın geldin oyun sistemini bozar. Önde basan bir oyun sistemimiz var en önemlisi bunu bozar.

Çevrimdışı brci

Ruiz de ne mi var ? Çok şey varda en önemlisi takım oyuncusu ve bizim sistemi bozmayacak bir oyuncu. Lanzini'yi aldın geldin oyun sistemini bozar. Önde basan bir oyun sistemimiz var en önemlisi bunu bozar.

Ruizi istiyorum olmazsa Belhanda kesinlikle lanziniyi asla istemem şu saatten sonra

Çevrimiçi Samet Ç

Ruizi istiyorum olmazsa Belhanda kesinlikle lanziniyi asla istemem şu saatten sonra
Aynen hocam yetenekli oyuncu büyük oyuncu olacak diyorlar da bunların hepsi boş .

Çevrimdışı berk_bjk

Arkadaşlar Ruiz'de ne olduğuna değinmiş, kaldı ki elinde Oğuzhan gibi genç bir yetenekli oyuncun varken aynı bölgeye bir de Lanzini pek mantıklı gelmiyor açıkcası.

Not: İlk başta ben de Lanzini gelsin sonra satarız diyordum ama gerek yok satacağımız da kesin değil şimdiye kadar kimi satabildik. İlla para kazanılacak transfer istiyorsak da piyasası her zaman olan Belhandayı tercih ederim.

Görende hergün Ruizi izliosunuz sanar yahu..

İşiniz gücünüz ezber..

aç bi 90 dk izle ikisinide..

sonra karar ver..

Ruiz iyi futbolcu olabilir ama artık oyuncu satmak gerekir..

5 milyon euro bonservis 29 yaşında adını daha  1 ay önce duyduğumuz adama vermek intiharınönde gideni
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Arkadaşlar Ruiz'de ne olduğuna değinmiş, kaldı ki elinde Oğuzhan gibi genç bir yetenekli oyuncun varken aynı bölgeye bir de Lanzini pek mantıklı gelmiyor açıkcası.

Not: İlk başta ben de Lanzini gelsin sonra satarız diyordum ama gerek yok satacağımız da kesin değil şimdiye kadar kimi satabildik. İlla para kazanılacak transfer istiyorsak da piyasası her zaman olan Belhandayı tercih ederim.

Ne oğuzhanı yahu

Sdece şekli benziyor birbirlerine..

Lanzini ile Ozzy bambaşka iki yetenek
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı brci

İşiniz gücünüz ezber..

sonra karar ver..

5 milyon euro bonservis 29 yaşında adını daha  1 ay önce duyduğumuz adama vermek intiharınönde gideni

iyide bizde zaten satacak oyuncu var diye düşünüyorum Oğuzhan , Töre , Kerim önce bi elimizdekileri parlatıp satalım para kazanalım sonra yurtdışından getirip satarız ... ayrıca lanziniyle oğuzhan arasında ahış şahım bi fark göremiyorum Ruiz sistem oyuncusu Belhanda iste bu ikisi arasında fiziği en iyi en hazır olanı dünkü maçta futbolda fiziğin ne kadar önemli oldgunu gösterdi bize BA

Çevrimiçi Samet Ç

İşiniz gücünüz ezber..

sonra karar ver..

Hocam sen her gün Lanzini'yi mi izliyorsun da böyle saçma saçma konuşuyorsun . Ayrıca madem oyuncu satmak istiyorsun alırsın Belhanda'yı her zaman piyasası olan bir oyuncu istediğin zaman satarsın kötü oynasa bile. Ama Lanzini öyle mi iki talibi var biri biz biri de Araplar bu oyuncuyu mu ilerde satacaksın.

Çevrimiçi Samet Ç

iyide bizde zaten satacak oyuncu var diye düşünüyorum Oğuzhan , Töre , Kerim önce bi elimizdekileri parlatıp satalım para kazanalım sonra yurtdışından getirip satarız ... ayrıca lanziniyle oğuzhan arasında ahış şahım bi fark göremiyorum Ruiz sistem oyuncusu Belhanda iste bu ikisi arasında fiziği en iyi en hazır olanı dünkü maçta futbolda fiziğin ne kadar önemli oldgunu gösterdi bize BA
Hocam bence dün Bilic son noktayı koydu bu işe bize tecrübeli oyuncu lazım dedi. Elimizde yeteri kadar genç potansiyelli oyuncular var dedi.

Çevrimdışı brci

Hocam bence dün Bilic son noktayı koydu bu işe bize tecrübeli oyuncu lazım dedi. Elimizde yeteri kadar genç potansiyelli oyuncular var dedi.

aynen katılıyorum .. Ruiz ve Belhanda hiç farketmez ikisinden biri gelsin de tak diye oturcak bu takıma

Hocam sen her gün Lanzini'yi mi izliyorsun da böyle saçma saçma konuşuyorsun . Ayrıca madem oyuncu satmak istiyorsun alırsın Belhanda'yı her zaman piyasası olan bir oyuncu istediğin zaman satarsın kötü oynasa bile. Ama Lanzini öyle mi iki talibi var biri biz biri de Araplar bu oyuncuyu mu ilerde satacaksın.

Ruizi kim istiyor v?

Barcelona felan mı..

Az düşünebilsen anlayacaksın ne dediğimi. Lanzinide Ruiz de kapalı kutu...

Saçlarına mı vuruldnuz Ruizin anlamadım ki
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı okansosa

ben de ruiz i istiyorum zaten takım genç oyuncu dolu tecrübeli liderlik yapıcak bir 10 numara lazım en ideal isim ruiz
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı berk_bjk

Tecrübeli bir adam şart herkes genç takımda nerdeyse o yüzden Ruiz