2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559589 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Kuzey nasıl bitmez anlayamıyorum hala 25 tl sadece. Doğu bitti dediler eğer öyleyse Batı kalacak bir tek Batının da üst katı vip zaten 150 tl oraya pek rağbet olmaz bir tek batı alt boş kalacak gibi duruyor
Hocam net bilet sayısı 41 bin şu anda kombine dahil akşama 50 bini geçeriz. Övünç Özdem söyledi ama onlara da 1 saat önceden bilgi geliyor. Daha fazla olabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belhandanın soutamptona gideceği yönünde haberler var ondan dolayı lanziniye yoğunlaşılmış

Çevrimiçi Samet Ç

Ben kuzey bitti güneyden de 3500 bilet satışa çıktı diye biliyorum  :alala:
Olabilir hocam bende tam bilmiyorum . Ama kombine dahil 41 bin şu anda.

Çevrimdışı Çağrı

Ben kuzey bitti güneyden de 3500 bilet satışa çıktı diye biliyorum  :alala:

Şu 2 saatte bitmediyse sabah bitmemişti abi ama ennide sonunda biter orası.

Deplasman tribünü yüzde 5'ten  3-4 bin kişi portakallar olur. Basın ve vip zaten zenginler ve medya. Dediğim gibi 75'lik biletler kalacak son anlara sanki
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Belhandanın soutamptona gideceği yönünde haberler var ondan dolayı lanziniye yoğunlaşılmış
Hocam bugünkü maçtan sonra herşey belli olacak. İnşallah Beşiktaş'ımıza hayırlısı neyse nasip olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu 2 saatte bitmediyse sabah bitmemişti abi ama ennide sonunda biter orası.

Deplasman tribünü yüzde 5'ten  3-4 bin kişi portakallar olur. Basın ve vip zaten zenginler ve medya. Dediğim gibi 75'lik biletler kalacak son anlara sanki
Hocam o 75 lik biletleri 50 tl ye çekebilirler. Öle bir hamle bekliyorum kulüpten.

Çevrimdışı Yakup

Kuzey dün öğle bitti. Güney satışa çıkıyor bugün.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı AvrupaKartalı

arkadaslar ben saat ücde ise gidecegim, maca bakamicam, macin tekrarini vericek herhangi bir kanal varmi, haberi olan varmi ?
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2014, 14:24:01 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam bugünkü maçtan sonra herşey belli olacak. İnşallah Beşiktaş'ımıza hayırlısı neyse nasip olur.
aynen hayırlısı atakan kurt 39 bin satıldı dedi lanzinide bi kaç güne netleşecek olma ihtimali yüksek sen kızma ama lanzini oldu gibi  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Şuan itibariyle kombine dahil 40.000 rakam. Bu rakam dün gece 32 binle kapanmıştı şuana kadar 8.000 kişi civarı almış 4 saatte. Maça kadar bir bu kadar daha satılırsa rakam 50.000 olur basın vip ve deplasman ile yaklaşık 60.000 kişi olacak
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

aynen hayırlısı atakan kurt 39 bin satıldı dedi lanzinide bi kaç güne netleşecek olma ihtimali yüksek sen kızma ama lanzini oldu gibi  :tabe:
Olsun hocam artık süre kalmadı :D Hangisi olursa olsun ama ben hala Belhanda diyorum. :D

Çevrimdışı Çağrı

Oğuzhan ile birlikte aynı özellikleri taşıyan bir oyuncu var çok merak ediyorum bundan 3 sene sonra ikisi ne konumda olacak.

Anderletcht'in ortasaha Dennis Preat

http://www.transfermarkt.com.tr/dennis-praet/leistungsdaten/spieler/129588/saison/2013
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada musa muhammedle ekimde resmi sözlesme imzalanacakmıs oyuncuyla alakalı bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Anıl

bu arada musa muhammedle ekimde resmi sözlesme imzalanacakmıs oyuncuyla alakalı bilgisi olan var mı ?
Oyuncu zaten yaklaşık 3-4 aydır takımımızla birlikte çalışıyor, Ekimde daha 18 ini dolduruyor. Nijerya U20 milli takımının kaptanı ve çok iyi bir sağ bek olduğu söyleniyor. 2015-2016 sezonunda takımda kendine yer bulacaktır ama eğer Linnes gibi genç bir yetenek alırsak nasıl olacak bilmiyorum :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyuncu zaten yaklaşık 3-4 aydır takımımızla birlikte çalışıyor, Ekimde daha 18 ini dolduruyor. Nijerya U20 milli takımının kaptanı ve çok iyi bir sağ bek olduğu söyleniyor. 2015-2016 sezonunda takımda kendine yer bulacaktır ama eğer Linnes gibi genç bir yetenek alırsak nasıl olacak bilmiyorum :alala:
onu bekliyo olabilirler ya da kiralarlar sıkıntı olmaz pilot takımımız var belcikada bi takım vardı bide sorun olmaz iyi katkı verebilir :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş Affelay'ı istiyor!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111439/besiktas-affelayi-istiyor

Bu nerden çıktı ?
iddaa bu bence olması düsük ihtimal sakatlıklarla boğustu iş yapamaz bizde

Çevrimiçi Samet Ç

iddaa bu bence olması düsük ihtimal sakatlıklarla boğustu iş yapamaz bizde
Belli olmaz bizim başkanın işine. Bu gelicekse ben Lanzini'ye razıyım. Affelay'ın potansiyeli var ama 2-3 senedir sakat sıkıntı olur.

Çevrimdışı Anıl

İnanmıyorum, yoksa 4-4-2 mi oynayacağız :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben Kuzey nasıl bitmez anlayamıyorum hala 25 tl sadece. Doğu bitti dediler eğer öyleyse Batı kalacak bir tek Batının da üst katı vip zaten 150 tl oraya pek rağbet olmaz bir tek batı alt boş kalacak gibi duruyor

Kuzeyin iki kısmı sadece passo abonelerine satılıyor ondan şu an devam ediyor..

stat çevresinde passso klart satacak yönetim. mecburen alacak insanlar.. pazarlama
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

İnanmıyorum, yoksa 4-4-2 mi oynayacağız :evillol:
Bende şaşırdım ama Ba Mustafa'nın arkasında oynar.

Çevrimdışı Anıl

Bende şaşırdım ama Ba Mustafa'nın arkasında oynar.
Bence Mustafa Ba nın arkasında oynar, Ba nın top dağıtıcı özelliği yok ki Mustafa'nın var.

Çevrimiçi Samet Ç

Bence Mustafa Ba nın arkasında oynar, Ba nın top dağıtıcı özelliği yok ki Mustafa'nın var.
Mustafa arkasında oynarsa batarız. Çok heyecan yapıyor.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sefayı alsak iyiydi..

oda gitti..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net