2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558642 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ben gerçekten anlamıyorum bizim taraftarı transferler isterler başarı isterler ama ne forma alırlar ne kombine ne stadı doldururlar. Üstüne bir de 55 bin kişilik stad isterler. Bu sabah İstanbul'a geldim çoğu Beşiktaş'lı arkadaşım Fikret Orman varken maça gitmem diyor.Bunların çoğu da Yıldırım Demirören döneminde sesini çıkarmayan tipler. Ne istiyorlar bu Beşiktaş'tan anlamıyorum. Yönetime ceza vermiyorlar Beşiktaş'a zarar veriyorlar haberleri yok. E-bilete karşıydılar bu maçta e-bilet yok niye gelmiyorlar. Neyin peşindeler çözemiyorum.

Çevrimdışı Zoro

Ben gerçekten anlamıyorum bizim taraftarı transferler isterler başarı isterler ama ne forma alırlar ne kombine ne stadı doldururlar. Üstüne bir de 55 bin kişilik stad isterler. Bu sabah İstanbul'a geldim çoğu Beşiktaş'lı arkadaşım Fikret Orman varken maça gitmem diyor.Bunların çoğu da Yıldırım Demirören döneminde sesini çıkarmayan tipler. Ne istiyorlar bu Beşiktaş'tan anlamıyorum. Yönetime ceza vermiyorlar Beşiktaş'a zarar veriyorlar haberleri yok. E-bilete karşıydılar bu maçta e-bilet yok niye gelmiyorlar. Neyin peşindeler çözemiyorum.
Başkası başkan olunca giderler çünkü bedava biletleri hazır olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkası başkan olunca giderler çünkü bedava biletleri hazır olur.
Aynen hocam futbolcularımız sürekli taraftarı soruyormuş bugün ora belli bir oranda dolmazsa yazıklar olsun !

Çevrimdışı CanEmre

Aynen hocam futbolcularımız sürekli taraftarı soruyormuş bugün ora belli bir oranda dolmazsa yazıklar olsun !
Gelmeyen küskün taraftarı da hepten ötekileştirmek de doğru değil ama. Bu da ayrışmayı körüklüyor.
Bu klüp tüm taraftarıyla büyük. Birleşmenin yollarını aramak lazım.  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mustafa1903

beyler maçı türksat uydusundan izleyebileceğimiz bi yabancı kanal yok mu?

Maçı Uydudan veren kanallar;
IdmanTV
Al Jazeera Sport +4
BeIN Sport Max 5
C+ Liga Camp.8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
TV3 Danimarka
Viasat Sport

Çevrimdışı Çağrı

IdmanTV
Al Jazeera Sport +4
BeIN Sport Max 5
C+ Liga Camp.8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
TV3 Danimarka
Viasat Sport

Hocam bunları maç kısmında konuşalım maçın konusu var  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

IdmanTV
Al Jazeera Sport +4
BeIN Sport Max 5
C+ Liga Camp.8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
TV3 Danimarka
Viasat Sport
bunlar bizim maçı mı veriyor _?
Link yayımlamak yasak ama...!

Çevrimdışı Çağrı

İstanbul'da oturanlara 3 kere daha yasak  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Gelmeyen küskün taraftarı da hepten ötekileştirmek de doğru değil ama. Bu da ayrışmayı körüklüyor.
Bu klüp tüm taraftarıyla büyük. Birleşmenin yollarını aramak lazım.  :ok:
Hocam ayrıştırma falan yok bugün birlikte olmayacak kırgınlıkları göz ardı edip Beşiktaş'ımızı desteklemeyeceksek hangi gün destekleyeceğiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Satılan bilet kombine dahil 44 bin 50 bini geçeceğiz galiba

Kaynak : Çarşı Twitter hesabı.

Çevrimdışı Mustafa1903

öyle yazıyordu nette ama sadece nederland 3 kanalı veriyormuş hollandanın, diğer kanallar vermiyormuş dikkate almayın... link yok sadece kanal ismi temiz..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ts sefa yılmazla büyük oranda anlaşmıs transfer et tuşu basılı kalmıs heralde  :kop:

Çevrimdışı pascal26

Akşam en az 60 biniz rahat olun  :tabe:  Akşama ordayız.

Çevrimdışı Mustafa1903

biz linnesi alalım.. linnes + töre + lanzini veya belhanda + cambiasso veya noboa veya nathko yani 1 orta saha.. = we are the champions

Çevrimdışı Sarp

DHA:
Galatasaray'dan ise Kolombiya'li defans oyuncusu Eder Alvarez Balanta için kendilerine ulaşan bir teklif olmadığının altını çizen başkan yardımcısı Patanian " Şu an için tek gerçek Beşiktaş'ın Lanzini için yaptığı teklif diğeri basının yazdığı haberler, dedikodudan başka bir şey değil" açıklaması yaptı. Kulüp sekreteri Enzo Francescoli'da Manuel Lanzini transferinde Beşiktaş ile son aşamaya geldiklerine işaret ederek son sözü başkanın söyleyeceğini ifade etti.

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam en az 60 biniz rahat olun  :tabe:  Akşama ordayız.
Aynn hocam eğer 60 bin ve üstü olursak feyenoordlu oyuncular ve tdler çok şaşırır onlar 20 bin bilet satıldığını biliyor ve en fazla 40 bin olur zannediyorlardı büyük şaşıracaklar inşallah. :D

Çevrimdışı Sarp

20 bin bile olsaydık, birlikteliği ve sesi duyunca çökerlerdi zaten  :ok:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Diego Ribas 10 gün yokmuş adam kronik sakat,Egemen sezonu kapattı zaten,transferler fbnin elinde patlıyor

Çevrimdışı Çağrı

Emin misin dostum resmi hesaba baktım ben de paylaşmamışlar öyle bir şey?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Emin misin dostum resmi hesaba baktım ben de paylaşmamışlar öyle bir şey?
Hocam valla 90 bin kişilik hesap paylaşmış bir çok Beşiktaş sayfasıda retweetlemiş.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam valla 90 bin kişilik hesap paylaşmış bir çok Beşiktaş sayfasıda retweetlemiş.

Yok hocam o resmi değil resmi sayfa forza 700.000'e yakın o yüzden resmi açıklama bekleyelim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

2 günde 6 bin dün 8 bin sayıldı bugün en iyi ihtimalle 15 bin satılır diye düşünüyorum 50 bini bulursak şükür diyelim bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yok hocam o resmi değil resmi sayfa forza 700.000'e yakın o yüzden resmi açıklama bekleyelim
Tamamdır o zaman hocam ama  sabah stadın ordaydım bilet almak için baya bir kalabalıklık var . Kuzey kale arkasında 3500 bilet kalmış herhalde öyle dudum.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Kuzey nasıl bitmez anlayamıyorum hala 25 tl sadece. Doğu bitti dediler eğer öyleyse Batı kalacak bir tek Batının da üst katı vip zaten 150 tl oraya pek rağbet olmaz bir tek batı alt boş kalacak gibi duruyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Ben Kuzey nasıl bitmez anlayamıyorum hala 25 tl sadece. Doğu bitti dediler eğer öyleyse Batı kalacak bir tek Batının da üst katı vip zaten 150 tl oraya pek rağbet olmaz bir tek batı alt boş kalacak gibi duruyor
Ben kuzey bitti güneyden de 3500 bilet satışa çıktı diye biliyorum  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın