2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554689 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kadrodışı olan bir adamla sözleşme uzatmak hangi profesyonelliğe giriyor ? Senin teknik direktörün bu adamı istemiyor, daha neyi zorluyorlar ? Kirala bu sene Sivasa sene sonunda da nereye istiyorsa oraya gitsin₁. 33 yaşında adam ya, genç olsa satılabilir falan dicem. Saçma sapan işler yapılıyor valla ya  :s20:
saçma valla ilginc bi durum olmus cok katkısı oldu bize ama mantıklı bi acıklaması yok  :s20: :bandit:

Çevrimdışı ALDENYX

Kadrodışı olan bir adamla sözleşme uzatmak hangi profesyonelliğe giriyor ? Senin teknik direktörün bu adamı istemiyor, daha neyi zorluyorlar ? Kirala bu sene Sivasa sene sonunda da nereye istiyorsa oraya gitsin₁. 33 yaşında adam ya, genç olsa satılabilir falan dicem. Saçma sapan işler yapılıyor valla ya  :s20:

BENİM DÜŞÜÜNCEM "JUBİLE" İÇİNDİR..BAŞKADA BİRŞEY GELMİYOR AKLIMA..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erdinç

saçma valla ilginc bi durum olmus cok katkısı oldu bize ama mantıklı bi acıklaması yok  :s20: :bandit:

vefa borcu var desem klubun oynadıgı zaman aldı parasını tıkır tıkır deli ibonun başını yedi hep bir olay ne gerek vardı böyle bir şeye form tutsun sivasta seneye vodafone arena oynar diye düşünüyorlar herhalde.

Çevrimdışı Sedat

60 bin olacak maç saatinde sakin.
Bencede 50 bini geçer. Biletlerin sadece Dolmabahçe'de satılıyor olmasını unutmamak gerekir. Maç günü en az 20bin satış olur stadtan.
Kuzey ve Doğu tükenmiş deniyor bu arada.

Dipnot: Kredi kartıyla satış olmadığı için geriye dönenler fazlaymış.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 16:24:29 Polemick1903 ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı hic2222

60 bin olacak maç saatinde sakin.
Evet 26bin kağıt bilet satıldı denilmiş. Yani kombine hariç oluyor arkadaşlar.
Lakin Bugün mesai bitimine kadar kombine hariç 35bin dahi olsa dışarıdan bi hadi çok çok fazla 10bin kişi gelde 45bin 6binde kombine var 51 bin olur anca. Tabi yüksek bir rakam ama hem düşük bir ihtimal sanırım 40bini anca bulacaz hemde olimpiyat stadı için çok düşük bir sayı. Boş görünecek stat. Diğer yandan da taraftar şu oyuncu gelsin, şu stad hemen bitsin filan diyor ama
-Kombine al, almam
-Forma al, almam
-E hayati önemi olan ve özlediğimiz CL maçı, üstelik genç ve desteğe ihtiyacı olan ve üstelik deplasmanda da seni sevindirmiş bir takımın maçı bari bu maça git, gitmem.

Ondan sonra işte gazetelerde üçüncü haber olursun, ekonomik sıkıntın bitmez, birde bu kadar ilgisiz bir taraftara rağmen reklam, forma, isim anlaşmaları yapan yönetimi eleştirirsin. Şu anda o stadda 70 bin taraftar olması konusunda şüphemiz olmamalıydı. Ben taa kayseriden iş yerinden izin alıp gideceğim, yarın sabahtan orada olacağım. Her renk Formamı almışım, ama işte üzülüyor insan gerçekten çok üzülüyor.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 16:27:52 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

Evet 26bin kağıt bilet satıldı denilmiş. Yani kombine hariç oluyor arkadaşlar.
Lakin Bugün mesai bitimine kadar kombine hariç 35bin dahi olsa dışarıdan bi hadi çok çok fazla 10bin kişi gelde 45bin 6binde kombine var 51 bin olur anca. Tabi yüksek bir rakam ama hem düşük bir ihtimal sanırım 40bini anca bulacaz hemde olimpiyat stadı için çok düşük bir sayı. Boş görünecek stat
Hocam ben tam tersini düşünüyorum. Saat 21:00'e kadar 30bini geçeriz bilet satışında 15-20 bin arası maç günü bilet satışı bekliyorum.

Çevrimdışı hic2222

Hocam ben tam tersini düşünüyorum. Saat 21:00'e kadar 30bini geçeriz bilet satışında 15-20 bin arası maç günü bilet satışı bekliyorum.
İnşallah dediğin gibi olur ama gerçekten şaşkın ve üzgünüm ve umudum da yok. ama tabiki ben çıkıp ben yanıldım helal olsun size, önünüzde saygıyla eğiliyorum da derim.

Çevrimdışı hic2222

vefa borcu var desem klubun oynadıgı zaman aldı parasını tıkır tıkır deli ibonun başını yedi hep bir olay ne gerek vardı böyle bir şeye form tutsun sivasta seneye vodafone arena oynar diye düşünüyorlar herhalde.
Geçenlerde bir haber vardı. Vodafone Arena da kupa kaldırmadan gitmek istemiyorum filan demişti. Muhtemelen yönetim 1 yıllık alacağını 2 yıla yaydı, yanında da sivastan filan derken bence ek yük binmeden gönderdiler. Ha bencede uzatılmamalıydı ama bu adam kesin ayağını diremiştir, deli iboyu yedikten sonra zaten soğuttu kendinden, şimdide daha hala ayak oyunları

Çevrimiçi Necmi

26000 kağıt bilet satıldı diyorlar peki passoda satılan biletler buna dahil değilmi sonuçta
passo da bilet satıyor

Çevrimdışı Sedat

26000 kağıt bilet satıldı diyorlar peki passoda satılan biletler buna dahil değilmi sonuçta
passo da bilet satıyor
Abi sadece kağıt biletler 26 bin satılmış. 30-35 bin arası passolu taraftarımız var onlar katılmıyor yanılmıyorsam bu 26bine. Kaç bin satılmıştır acaba passolu taraftarımızdan

Dipnot: Tek maç Beşiktaş - Feyenoord 90 TL'ye D Smart'ta.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 17:11:47 Polemick1903 ]
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

:oha: :oha: :oha: :bur2:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bencede 50 bini geçer. Biletlerin sadece Dolmabahçe'de satılıyor olmasını unutmamak gerekir. Maç günü en az 20bin satış olur stadtan.
Kuzey ve Doğu tükenmiş deniyor bu arada.

Dipnot: Kredi kartıyla satış olmadığı için geriye dönenler fazlaymış.
dünyanın en sacma seyi neden olmaz ki kart insanların parası olmayabilir gecim derdi bi ton sey ne kaybedebilir ki taraftarları geri döndürmektense daha az kar edilsin

Çevrimdışı Çağrı

dünyanın en sacma seyi neden olmaz ki kart insanların parası olmayabilir gecim derdi bi ton sey ne kaybedebilir ki taraftarları geri döndürmektense daha az kar edilsin

Kredi kartı ile satışlarda para 60 günde sonraya kadar sarkabiliyor nakit ihtiyacı var bundan olabilir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi sadece kağıt biletler 26 bin satılmış. 30-35 bin arası passolu taraftarımız var onlar katılmıyor yanılmıyorsam bu 26bine. Kaç bin satılmıştır acaba passolu taraftarımızdan

oha ya resmen soygunculuk bu kadarıda olmaz ki yazıklar olsun digitürkede d smartada hiç birini almıcaksın uzakta olmasam kombinemi alırdım simdi mecbur kalıyoruz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kredi kartı ile satışlarda para 60 günde sonraya kadar sarkabiliyor nakit ihtiyacı var bundan olabilir
hocam doğrudur ama taraftar mağdur oluyo bankayla anlasmak daha mantıklı kısa sürede alınabilirdi bankadan

Çevrimiçi Samet Ç

Alıntı yapılan:
[b
Dipnot: Tek maç Beşiktaş - Feyenoord 90 TL'ye D Smart'ta.[/b]
O fiyat ne hocam bunlar iyice azdı maça gidemeyenleri düşünsünler bari.

Çevrimdışı Sedat

oha ya resmen soygunculuk bu kadarıda olmaz ki yazıklar olsun digitürkede d smartada hiç birini almıcaksın uzakta olmasam kombinemi alırdım simdi mecbur kalıyoruz
Futbol zevkimizi alıyolar bizden başka birşey değil. En azından avrupa maçları vardı elimizde onlarda kurban ediliyor artık  :ranting2:

90 TL nedir ayıptır ya. Twitter'da şoku yaşanıyor an itibarı ile.
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Acaba internet üzerinden passo ile kaç bilet satıldı bakabileceğimiz bir yer var mı ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Futbol zevkimizi alıyolar bizden başka birşey değil. En azından avrupa maçları vardı elimizde onlarda kurban ediliyor artık  :ranting2:

normalde 1 mac karasal yayın 1 mac d smart bizim maclarda başka oluyo :s20: bu turdan söyle böyle olmaz umarım

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız hocam d smartın sitesine girdim böyle bir reklam haberi yapmamışlar. Maçın sadece d smart 77. kanalda yayınlanacağı yazıyor. Bu durum yalan olabilir.

Çevrimiçi Necmi

yok böyle rakamların döndüğü yerde para ertesi gün hesabına geçer tutsa tutsa en fazla 3 gün tutar
bu tamamen kulübün işgüzarlığı başka bir şey değil

Çevrimdışı Sedat

Yalnız hocam d smartın sitesine girdim böyle bir reklam haberi yapmamışlar. Maçın sadece d smart 77. kanalda yayınlanacağı yazıyor. Bu durum yalan olabilir.
İnşallah yalandır hocam, Twitter'daki duyumlarım yani yanılma payı var  :tabe:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok böyle rakamların döndüğü yerde para ertesi gün hesabına geçer tutsa tutsa en fazla 3 gün tutar
bu tamamen kulübün işgüzarlığı başka bir şey değil
necmi abi basit bi islem düsünülmüyor mu koskoca bjk dan bahsediyoruz hem taraftarlar mağdur oluyo hem klüp gelirden oluyo

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah yalandır hocam, Twitter'daki duyumlarım yani yanılma payı var  :tabe:
Büyük bir ihtimalle İstanbul'daki kişileri maça çekmek için atılan beyaz bir yalan gibi duruyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız yarın tribünlerde fena bayrak şov var.