2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552868 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

Olimpiyat dolarsa gecesinde imza atar 2 milyon euro gelir peşinata gider  :iblush:

AYRICA UEFA DAN DA 2,5 M EURODA GARANTİLENECEK...ÖNEMLİ BİR MAÇ.VE EKSTRA GELİR.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon en hareketli takım transferde Kevin Constant, Musa Nizam ve Carl Medjani'yi borsaya bildirmiş. İnşallah bizde böyle kap haberlerini görürüz Feyenoord maçından sonra.

Çevrimdışı Çağrı

Yerli olsa olur derdim de sene ortasında Halilodzic'i yollarlar bunlar bu kadar transferle başarılı olunmaz takım komple değişti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yerli olsa olur derdim de sene ortasında Halilodzic'i yollarlar bunlar bu kadar transferle başarılı olunmaz takım komple değişti.
Katılıyorum hocam bu görüşüne ama enterasan bir şekilde Halilodzic her basın toplantısında veya basına verdiği ger demeçte 10 transfer lazım diyor bu takıma .

Çevrimdışı hic2222

Halilhodzic bence kulüp ve camiaya karşı acayip saygısızlık etti. "Böyle olursa olur yoksa giderim" diyen birisine hacıosmanoğlu nasıl sabretti bilmiyorum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

Halilhodzic bence kulüp ve camiaya karşı acayip saygısızlık etti. "Böyle olursa olur yoksa giderim" diyen birisine hacıosmanoğlu nasıl sabretti bilmiyorum.
Hocam Hacıosmanğlu'da biliyor süresinin dolduğunu mecburen bu transferleri yapıyor he olurda başarısız olurlarsa yani ilk ikinin dışında kalırlarsa Trabzonspor bizim yaşadığımız maddi çöküşü yaşayacaktır. Kısacası Trabzonspor bu sene ilk ikiye giremezse Trabzonspor taraftarına acırım Trabzonspor kulübü çok büyük bir borç altında kalacaktır. Ayrıca daha 5 transfer daha yapacaklar. Cardozo'ya yıllık 3 milyon Euro maaş verecekler bunun bide maç başı parası var yani Cardozo'nun alacağı yıllık para sadece 3.5 milyon euroyu bulacak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Katılıyorum hocam bu görüşüne ama enterasan bir şekilde Halilodzic her basın toplantısında veya basına verdiği ger demeçte 10 transfer lazım diyor bu takıma .
gitmek icin bahane ariyor, her firsatta söz vermistim onun icin trabzona geldim diyor, su bu olazsa giderim diyor. akli baska yerlerde o kesin. ts'den bi cacik olmaz, anca yerli hoca birseyler yapabilir, ama yerli hocanin isteklerinide bukadar kolay gerceklestiremezlerdi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

gitmek icin bahane ariyor, her firsatta söz vermistim onun icin trabzona geldim diyor, su bu olazsa giderim diyor. akli baska yerlerde o kesin. ts'den bi cacik olmaz, anca yerli hoca birseyler yapabilir, ama yerli hocanin isteklerinide bukadar kolay gerceklestiremezlerdi.
Hami Mandıralı ile devam etmesi lazımdı Trabzonspor'un. Ayrıca Halilodzic'te dünya kupasından sonra bir Mourinho tavırları var. :D

Çevrimdışı hic2222

Hocam Hacıosmanğlu'da biliyor süresinin dolduğunu mecburen bu transferleri yapıyor he olurda başarısız olurlarsa yani ilk ikinin dışında kalırlarsa Trabzonspor bizim yaşadığımız maddi çöküşü yaşayacaktır. Kısacası Trabzonspor bu sene ilk ikiye giremezse Trabzonspor taraftarına acırım Trabzonspor kulübü çok büyük bir borç altında kalacaktır. Ayrıca daha 5 transfer daha yapacaklar. Cardozo'ya yıllık 3 milyon Euro maaş verecekler bunun bide maç başı parası var yani Cardozo'nun alacağı yıllık para sadece 3.5 milyon euroyu bulacak.
Bahsettiğin maliyetlerle devam ederlerse hiç kusura bakmasınlar onlar bizimkisi kadar büyük bir kulüpte değiller batarlar. Yazık ya, eninde sonunda bu paralar ülke ekonomisi. Keyfekeder işlerle nerelere akıtıyoruz paralarımızı.Hem verim alama hemde kulübe ve ülkene zarar ver. Lakin Halilhodziç çok büyük saygısızlık etti. Benim elemanım olsa bu restine karşılık kovarım.Bu açıklamayı yaptımı çık sende ya terbiyesizlik etti bundan sonra dikkat edecek de yada bu kulübü ben yönetiyorum kulübü bilerek geldi ayıp etti de kurtul gitsin. Bu birlikte yaşadığın aileyi ele güne şikayet etmektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor: İbrahim Toraman Sivas ile 1 yıllığına kiralık anlaştı.

Çevrimdışı hic2222

Ntvspor: İbrahim Toraman Sivas ile 1 yıllığına kiralık anlaştı.
Oh beee. Sözleşşmesi seneye bitiyordur inşallah

Çevrimiçi Samet Ç

Oh beee. Sözleşşmesi seneye bitiyordur inşallah
Hocam 1 yıl uzatılmış sözleşmesi bu sene Sivas'ta kiralık oynayacak.

Çevrimiçi Necmi

Türkiyede bu işler sanıldığı gibi kolay olmuyor..

Mesela bir çok bayiye gidin nakit ödeme alamazlar. Hepsi Kart ile ödeme yapmak isterler. Ben Tahsilat ofisiyim işlem ücreti almama rağmen Turkcell ana bayisinden daha çok iş alıyorum Turkcell faturası olarak çünkü nakit çalışıyorum..

Onlar neden nakit çalışmıyor. Çünkü "hesaplarına para yatırması" gerekiyor. Yani Turkcell yada Vodafone onlara belli bir limit açmıyor. Parayı yatır ondan sonra tahsilat yap diyor. Ve çoğu bayinin böyle para yatıracak durumuda çok fazla yok açıkcası.

Formada öyle. Bir bayinin forma için en az 1000-2000 lira yatırması lazım. Bunu İstanbulu geçtim Anadoluda yapacak bayi hiç sanmıyorum. Geçen gün gittim Amasyanın bir ilçesindeki Vodafone bayisine. Bırakın formayı adamlar "orjinal apple şarj aleti" pahalı diye getirmiyorlar. Bizim projeyi söylediğimde ise aldığım tepkiden anlıyorum satış olmayacağını. Hayali diuyor. Evet Amasyadaki shop yapar ama ben yapmam diyor. Samsundaki shop yapar ama Kavaktaki yapmaz diyor mesela.

Bu nasıl tutar ?

Kulüp fedakarlık yaparsa tutar. Her bayiye 5 er forma ücretsiz gönderir ve sattıktan sonra parasını isterse yada Vodafone teminat verirse tutar. Yoksa hayalden öteye gitmez
iyide konuyu takip etmedin galiba vodafone ilk etapta bu iş için 15000 formayı bizden parasını ödeyip alıyor
sonrasındada satış oldukça devam edecek bu satılan 60000 formanın içinde vodafone'un aldığı 15000 forma yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocam ts ilk 2 ye giremez mümkün degil cok cok zor bence o yüzden daha da kötü duruma gelicekler hükümet desteğine güveniyo hacıosmanoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada kayseri erciyes gsye iyi kazık atmış yasin transferinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada kayseri erciyes gsye iyi kazık atmış yasin transferinde.
nasıl bi kazık ne kadar bonservis

Çevrimiçi Samet Ç

nasıl bi kazık ne kadar bonservis
3.5 milyon Euro civarında konuşuluyor hocam. O paraya biz Gökhan Töre'yi alıyoruz kanada onlar taş patlasa 1 milyon Euro edecek oyuncuyu alıyorlar kanada.

Çevrimiçi Samet Ç

Metin Albayrak: 26 bin bilet satışı olduğunu söyledi Ntvspor'da.

Çevrimdışı Sedat

Kombineler dahil değil mi acaba?
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk olarak yasin 3.5 ise ciddi kazık var  :D 26 bin kombinesiz ise iyi satıs olmus

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

stat baslıgında kombinesiz 26 bin demisler 32 bin yani bugün ve yarın  50 55 binleri bulabilir

Çevrimdışı Sedat

stat baslıgında kombinesiz 26 bin demisler 32 bin yani bugün ve yarın  50 55 binleri bulabilir
Kombinesiz ise sevindirici. Kombineler dahilse çok çok vasat  :sleepzz:
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Dahil deği hocam kombinelerle birlikte 32 bin yapıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

60 bin olacak maç saatinde sakin.

Çevrimdışı Anıl

Kadrodışı olan bir adamla sözleşme uzatmak hangi profesyonelliğe giriyor ? Senin teknik direktörün bu adamı istemiyor, daha neyi zorluyorlar ? Kirala bu sene Sivasa sene sonunda da nereye istiyorsa oraya gitsin₁. 33 yaşında adam ya, genç olsa satılabilir falan dicem. Saçma sapan işler yapılıyor valla ya  :s20: