2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552972 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Vodafone 1250 bayii + 400 adidas bayisi bu sene satışlar 400.000 bini rahat bulur.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Volkan Başaran

1250 Vodafone bayisinin satış yapacağını ummayın. Onlar show amaçlı Vodafone reklamları..

Bir çok ilçedeki bayi bu işlere girmez.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı onurt

Vodafone'a geçenlere ve taahüt verenlere forma hediyesi gibi kampanyalar olabilir.
Bence vodafone ciddi fayda sağlar satışlara.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Özgür K.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimiçi Necmi

1250 Vodafone bayisinin satış yapacağını ummayın. Onlar show amaçlı Vodafone reklamları..

Şehirlerdeki bayiler girsin yeterli bir çok şehirde kartal yuvası olmadığı için forma satışı olmuyor
bayilerin hatırına yapacağını sanmam belli bir kârları olacaktır vodafone reklamını taşıyan formayı her yerde
görmek ister o yüzden bayilerine zorunlu kılabilir bu işte bizim kadar vodafoneun menfaati var stadın üzerindeki
reklamının uçaktan nasıl göreceklerinin hesabını yapan firma emin ol bununda hesabını yapar

Çevrimdışı Çağrı

Neden?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

nerde bu 10 numara

Olimpiyat dolarsa gecesinde imza atar 2 milyon euro gelir peşinata gider  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Olimpiyat dolarsa gecesinde imza atar 2 milyon euro gelir peşinata gider  :iblush:
inşallah 10 numara gelirde bu kim olur orası soru işareti ruizle belhandayı kaçırıp marin olursa hayallerim yıkılır :s20:

Çevrimdışı ahmetx

Son dakika:Rubin kazan 10 numara için 5 milyon avroya Carlos Eduardo yu teklif etti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Son dakika:Rubin kazan 10 numara için 5 milyon avroya Carlos Eduardo yu teklif etti.
Hocam Derin Beşiktaş'ın haberleri geçin bunu Carlos Eduardo boş bir oyuncu bugüne kadar yönetimi hep destekledim bu transfer olursa ki ihtimal vermiyorum yönetimin karşısında olanlar tarafına geçerim vasat bir oyuncu.

Çevrimdışı karakartalım

hofeneim haricinde dikiş tutturamamış bi oyuncu sallayın

Çevrimdışı ahmetx

En kötü ihtimalle ruiz olacak zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı karakartalım

bize lazım olan 10 numara ya ruiz yada belhanda şuan bunlardan iyi aday yokk 

Çevrimdışı karakartalım

aslında robinhoda olabilir ama gelme ihtimali yok hehalde onunda istatistikleri güzel ama türkiyede onun (Küfür Yasak)₁₃ sakatlıktan kurtulamaz

Neden?

Türkiyede bu işler sanıldığı gibi kolay olmuyor..

Mesela bir çok bayiye gidin nakit ödeme alamazlar. Hepsi Kart ile ödeme yapmak isterler. Ben Tahsilat ofisiyim işlem ücreti almama rağmen Turkcell ana bayisinden daha çok iş alıyorum Turkcell faturası olarak çünkü nakit çalışıyorum..

Onlar neden nakit çalışmıyor. Çünkü "hesaplarına para yatırması" gerekiyor. Yani Turkcell yada Vodafone onlara belli bir limit açmıyor. Parayı yatır ondan sonra tahsilat yap diyor. Ve çoğu bayinin böyle para yatıracak durumuda çok fazla yok açıkcası.

Formada öyle. Bir bayinin forma için en az 1000-2000 lira yatırması lazım. Bunu İstanbulu geçtim Anadoluda yapacak bayi hiç sanmıyorum. Geçen gün gittim Amasyanın bir ilçesindeki Vodafone bayisine. Bırakın formayı adamlar "orjinal apple şarj aleti" pahalı diye getirmiyorlar. Bizim projeyi söylediğimde ise aldığım tepkiden anlıyorum satış olmayacağını. Hayali diuyor. Evet Amasyadaki shop yapar ama ben yapmam diyor. Samsundaki shop yapar ama Kavaktaki yapmaz diyor mesela.

Bu nasıl tutar ?

Kulüp fedakarlık yaparsa tutar. Her bayiye 5 er forma ücretsiz gönderir ve sattıktan sonra parasını isterse yada Vodafone teminat verirse tutar. Yoksa hayalden öteye gitmez
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Carlos Eduardo hayranı olan birisi olarak söylüyorum büyük hata olur. Carlos Eduardo'yu Hoffenheim ilk aldığında ayıla bayıla izliyordum büyülüyordu öyle bir noktaya geldi ki Rubin 20 milyon euroya aldı ama o noktada karakteri çıktı ortaya.

Stabil değil ve 3 senede kendini bitirdi şu dakikadan sonra bu fiziksel özellikler ve bu kafa yapısıyla ancak Bursapsor tarzı takımları kaldırır. Orjini sol kanattır sonradan 10 numaraya kendini devşirdi. Demba Ba ile takım arkadaşıydı Ba sol açık Carlos ortada önlerinde Ibiseviç oynuyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mesela bir çok bayiye gidin nakit ödeme alamazlar. Hepsi Kart ile ödeme yapmak isterler. Ben Tahsilat ofisiyim işlem ücreti almama rağmen Turkcell ana bayisinden daha çok iş alıyorum Turkcell faturası olarak çünkü nakit çalışıyorum..

Onlar neden nakit çalışmıyor. Çünkü "hesaplarına para yatırması" gerekiyor. Yani Turkcell yada Vodafone onlara belli bir limit açmıyor. Parayı yatır ondan sonra tahsilat yap diyor. Ve çoğu bayinin böyle para yatıracak durumuda çok fazla yok açıkcası.

Formada öyle. Bir bayinin forma için en az 1000-2000 lira yatırması lazım. Bunu İstanbulu geçtim Anadoluda yapacak bayi hiç sanmıyorum. Geçen gün gittim Amasyanın bir ilçesindeki Vodafone bayisine. Bırakın formayı adamlar "orjinal apple şarj aleti" pahalı diye getirmiyorlar. Bizim projeyi söylediğimde ise aldığım tepkiden anlıyorum satış olmayacağını. Hayali diuyor. Evet Amasyadaki shop yapar ama ben yapmam diyor. Samsundaki shop yapar ama Kavaktaki yapmaz diyor mesela.

Bu nasıl tutar ?

Kulüp fedakarlık yaparsa tutar. Her bayiye 5 er forma ücretsiz gönderir ve sattıktan sonra parasını isterse yada Vodafone teminat verirse tutar. Yoksa hayalden öteye gitmez

Formanın kulübe maliyeti sadece 19 lira civarı 40 bin forma dağıtsa merkezlere masrafı 800.000 tl civarı ama getirisi 8 milyon tl civarı olacak böyle bir imkan varken ben kulübün bunu pas geçeceğini sanmıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Vodafone Türkiye 15.000 tane forma satın alacağını zaten garantisi vermiş kulübe.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bayilere forma başı 11 lira versinler Satışın kralını yaparlar..

vodafone zaten 5000 tanesini kendisi verecektir RED abonelerine. 24 ay taahhüt verene forma felan verir yakında
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

15.000 bile satsa çok ciddi artı olur.

Stadyum sponsorluğu için Rakamlar çok yüksek olmasa da ( ki aslında Avrupa'dakilere bakarsak iyi paralar alıyoruz ) Vodafone ile çalışmanın çok artısını göreceğiz gibi geliyor bana.

Daha bunun konserleri başlayacak 20-30 milyon arası gelir beklendiğini söylemişleri yılda konserlerden çok ciddi rakamlar bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cinque

Bu nasıl tutar ?

Ben bu sistemin farklı olduğunu düşünüyorum. Bu bahsedilen 1200 bayi benim bildiğim sadece Vodafone Cep Merkezi yerleri. Yani genelde büyük,ferah,son model cep telefonlarını barındıran bayiiler. Bu bayiiler bildiğim kadarıyla direkt olarak Vodafone'a bağlı. Franchising şeklinde. Tabelasında her Vodafone yazan bu işe dahil değil kanımca. Vodafone olur da böyle bir işe kalkışırsa al kardeşim sana şu kadar forma, sana bu kadar forma, bunları koyuyorsun bayiye diyecektir. Bu bahsettiğim bayiilerin küçük ilçelerde vs. olduğunu düşünmüyorum zaten.

Doğuş grubununda öok faydası olacak..

5 senede 115 milyon euro luk anlaşma yapacağını taahhhüt etmiş gibi bişeydi..

"Şirketimiz, beşinci kontrat yılı sonu itibariyle Toplam Hak Gelirleri'nin kümülatif olarak KDV hariç 115.000.000 Euro'ya ulaşmaması durumunda Sözleşme'yi IMG Doğuş'a yazılı bildirim yaparak derhal geçerli olmak üzere tazminatsız feshedebilir."

Kdv dahil 140 yapar diyelim..

Böl 5 e 28 milyon euro..

Tabi biraz gider olur..

Senede 15 MİLYON EURO Doğuşun organizisyonlardan ortalama alınacak bir kazanç var.. Bu güzel bişey..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ben bu sistemin farklı olduğunu düşünüyorum. Bu bahsedilen 1200 bayi benim bildiğim sadece Vodafone Cep Merkezi yerleri. Yani genelde büyük,ferah,son model cep telefonlarını barındıran bayiiler. Bu bayiiler bildiğim kadarıyla direkt olarak Vodafone'a bağlı. Franchising şeklinde. Tabelasında her Vodafone yazan bu işe dahil değil kanımca. Vodafone olur da böyle bir işe kalkışırsa al kardeşim sana şu kadar forma, sana bu kadar forma, bunları koyuyorsun bayiye diyecektir. Bu bahsettiğim bayiilerin küçük ilçelerde vs. olduğunu düşünmüyorum zaten.

Olmazmı ya. Vodafone Cep Merkezleri heryerde var ve bir çoğu İstanbuldakiler gibi değil. Oldukça amatör yerler. Anadolu Kasabalarında lüks yer yapmak zaten anlamsız kaçar ..

Cep Merkezin anlamı biliyorum tabelaya bakıp yorum yapmadım.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Doğuş grubununda öok faydası olacak..

5 senede 115 milyon euro luk anlaşma yapacağını taahhhüt etmiş gibi bişeydi..

"Şirketimiz, beşinci kontrat yılı sonu itibariyle Toplam Hak Gelirleri'nin kümülatif olarak KDV hariç 115.000.000 Euro'ya ulaşmaması durumunda Sözleşme'yi IMG Doğuş'a yazılı bildirim yaparak derhal geçerli olmak üzere tazminatsız feshedebilir."

Kdv dahil 140 yapar diyelim..

Böl 5 e 28 milyon euro..

Tabi biraz gider olur..

Senede 15 MİLYON EURO Doğuşun organizisyonlardan ortalama alınacak bir kazanç var.. Bu güzel bişey..

Aynen bu stad yapılınca gelirlerin bazıları kırdırılınca millet stadtan para gelmeyecek 3 sene izlenimine kapıldı. Stadın çok fazla gelir kapısı var sadece Localar verildi daha kombine zaten satılmıyor onlar kullanılmayacak daha

tribün sponsoarı

konserleri

stad içi reklam alanları

tur gezileri

yemek içecek işletmesi

otoparkı

Vodafone isim hakkı sponsorluğu vs çok büyük gelir kapıları  var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli