Gerçek gazetecilik HABER Yapmaktır. Haber nasıl yapılır? Gazetecilik nedir? Şöyle bir mantık mı var Allah aşkına. Senin en yakın arkadaşın Ronaldo sürekli özel röportaj veriyor sana sen de sürekli yayınlıyorsun bu seni iyi gazeteci mi yapar? Yaptığını haber mi yapar? Bu kadar onursuzca bir şey olabilir mi?
Bu Türkiye'nin iç durumunun özetidir. Ahbap çavuş ilişkisidir. Torpili olanın para kazandığı düzenin medyaya yansımasıdır. Ki yine söylüyorum onlar ''Haber sitesi'' değil , ''Duyum sitesi''. Yönetime yakın hernagi bir kongre üyesinin wordpress ile site yaptırıp özel haber diye basıp reklamlardan para kazanması ile eşdeğerdir yaptığı iş.
Transfer bedelinin artmasını ise Özen direk söyledi bu sadece benim düşüncem değil.
Ayrıca gerçek habercilik sanırım seçim propogandası da yapmak değildir neler olduğunu biliyoruz malum sitede.
Haber1903 ü sevmem. Hatta oradaki arkadaşlarla aram hiç iyi değildir. Bire bir tanırız ve beni engellemişlerdir twitterda
Ama ben yayın politikalarını beğeniyorum. Duyum yada başka bişey bilmem ama bir çok transfer konusunda doğru iş başardılar. Kimse sevmiyor bu adamları ben dahil ama hepimiz okuyoruz çünkü haberleri genelde doğru..