2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552796 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Verdiğimiz paralar yaramış Tosunuma   :lol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gerçek gazetecilik HABER Yapmaktır. Haber nasıl yapılır? Gazetecilik nedir? Şöyle bir mantık mı var Allah aşkına. Senin en yakın arkadaşın Ronaldo sürekli özel röportaj veriyor sana sen de sürekli yayınlıyorsun bu seni iyi gazeteci mi yapar? Yaptığını haber mi yapar? Bu kadar onursuzca bir şey olabilir mi?

Bu Türkiye'nin iç durumunun özetidir. Ahbap çavuş ilişkisidir. Torpili olanın para kazandığı düzenin medyaya yansımasıdır. Ki yine söylüyorum onlar ''Haber sitesi'' değil , ''Duyum sitesi''. Yönetime yakın hernagi bir kongre üyesinin wordpress ile site yaptırıp özel haber diye basıp reklamlardan para kazanması ile eşdeğerdir yaptığı iş.

Transfer  bedelinin artmasını ise Özen direk söyledi bu sadece benim düşüncem değil.

Ayrıca gerçek habercilik sanırım seçim propogandası da yapmak değildir  neler olduğunu biliyoruz malum sitede.

Haber1903 ü sevmem. Hatta oradaki arkadaşlarla aram hiç iyi değildir. Bire bir tanırız ve beni engellemişlerdir twitterda :)

Ama ben yayın politikalarını beğeniyorum. Duyum yada başka bişey bilmem ama bir çok transfer konusunda doğru iş başardılar. Kimse sevmiyor bu adamları ben dahil ama hepimiz okuyoruz çünkü haberleri genelde doğru..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fernandes Olmuş Feeeeeernandes. O Göbek Ne Öyle!

hocam şişmis resmen bu ne bu adamı bekledik 2 sene 5 6 m euroya satsaydık keşke yönetimsel hata ama sağlık olsun

Çevrimdışı Çağrı

Rus kızlarıyla yesin yıllık 5 milyon eurosunu artık istediği oydu zaten 32 yaşına filan gelince de Trabzon filan alır 2 sene daha yer burada para tamam işte  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Haber1903 geçen yıl kaybettiğimiz bir kaç maçtan sonra başkan aleyhine haberler yapıyorlardı bknz:

http://haber1903.com/Besiktas-19757-ronaldinho_geliyor.html

Çevrimdışı Çağrı

Tamam hocam boşverin uzatmayalım girmeyen bilmeyen vardır belki öğrenip girmesin daha fazla para kazandırmasın adamlara biz transfer konuşalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

hocam şişmis resmen bu ne bu adamı bekledik 2 sene 5 6 m euroya satsaydık keşke yönetimsel hata ama sağlık olsun
valla ben yönetimsel hata olduğunu pek de düşünmüyorum bilicle önder özende kalmasını istemiş hem fernandes sezon başında gönderilseydi hepimizin tepkisini çekicekti yönetim fernandes gidince yerini dolduracak birini alamayacaklardı iyice hedef olucaklardı
O gemi bir gün gelecek

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tosun tosun maşallah. :D

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Hocam Belhanda gelirse bu takıma Oğuzhan'ın yedeği olacağına eminmisin Oğuzhan il önce fiziğini geliştirsin gece kulüplerinde gezeceğine.

Kardeşim BELHANDA, RUİZ, MARCO MARİN yada LANZİNİ bunlardan birisi gelsin OĞUZHAN  müzmin yedek olur. Doğrusuda budur. OĞUZHAN bu yaşında UĞUR BORAL kadar bile koşamıyor ikili mücadeleleri hep kaybediyor. Küçük maçların  büyük topçusu olma yolunda emin adımlarla ileliyor. 40 yaşındayım bu yaşıma kadar çok futbolcu gördüm OĞUZHAN kadar vurdum duymaz kendine bakmayan bir SERGEN i gördüm ama SERGEN 50 tane OĞUZHAN ederdi yetenek ve katkı olarak. Umarım yanılırım ama şu an gerçek bu. İnsan 2 senede kendini en azından bir derece geliştiremezmi ?  :alala:

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Allah'a dua ediyorum inşallah Belhanda , Töre , Linnes gelir.
İnşallah işte ozaman Uçuş başlar. Şu Sivok un yerinede MOLEDO olsaydı ligde bırak yenilgiyi beraberliği bile zor görürdük o zaman. :bandit:

Çevrimdışı KARTAL ADAM

Geçen sene takımın en iyi oyuncusu Oğuzhan'dı.  Demba Ba bile geldiginde Oğuzhan sıradışı bir yetenek dedi.  Oguzhan bahsi geçen 10 numaralardan kat kat daha üstün bir oyuncudur.
Oğuzhanın oynamadığı maçlarda Beşiktaş'ın gol ortalamasına bakın oradan anlarsın farkı.
İyi diyorsun da dostum. O bahsedilen 10 numaralar vardı da öylemi gol ortalamasını yükseltti. Bu oğuzhan dan hiç bir şey olmaz koşamayan ikili mücadelelerde yıkılan adam isteği kadar yetenekli olsun hayır gelmez. Küçük maçların büyük topçusu ıolacak kalacak bir adam. Yaşı tam patmaya müait diye alındı ama bir büyük maçta öne çıkamadı. Ondan 2 yaş küçük futbolcular dünya kupalarında avrupa kupalarında neler yapıyor bizimki hala genç yetenek ayaklarında sürünüyor. Sergen in ilk maçlarını hatırlarım adamkoşmasada neler yapıyordu. Ne fener dinliyordu ne cincon.

Çevrimiçi Samet Ç

Mete Vardar şu anda 14.800 bilet satılmış 6 binde kombine olduğuna göre 20 taraftar oluyor Feyenoord maın için.

Çevrimdışı Anıl

Belhanda için 10 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklif etmişiz. Bence çok mantıklı bir hamle olur  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda için 10 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklif etmişiz. Bence çok mantıklı bir hamle olur  :ok:
Doğruysa bu da mantıklı olabilir. Ama kaynak nedir?

Çevrimdışı Anıl

Doğruysa bu da mantıklı olabilir. Ama kaynak nedir?
Ntvspor :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam kaynağı buldum ntvspor. Genellikle haberleri doğru oluyor.Bu da doğru olabilir.

Çevrimdışı ikay yusuf

hani bugun Kap olacakti..Besiktas muhabirleri cok yalanci...
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi Samet Ç

Daha gün bitmedi hocam.

Çevrimdışı Gokhan_1903

2 haftadan beri bekliyoruz hep yarın oluyor bu kap :)

Çevrimdışı hic2222

Töre için dün (03.08.2014-pazar), 2 gün içinde deniliyordu. Diğerleri özellikle sağ bek ve 10 numara bana göre en erken kuradan sonra olabilir
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Oğuzhan

Arkadaşlar daha önce BTB için Cambiasso nasıl olur diye sordum ama gözünüze çarpmadı galiba. Tekrar sorayım BTB için Cambiasso nasıl olur? Oyuncu free zaten.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar daha önce BTB için Cambiasso nasıl olur diye sordum ama gözünüze çarpmadı galiba. Tekrar sorayım BTB için Cambiasso nasıl olur? Oyuncu free zaten.
İyi olur hocam.

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool Dani Alves için 6 milyon Euro teklif etmiş. Alves'in piyasası bu kadar düştü mü?

Çevrimdışı Gokhan_1903

Liverpool Dani Alves için 6 milyon Euro teklif etmiş. Alves'in piyasası bu kadar düştü mü?
dün 25 milyon yazıyordu bi yerde okumuştum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocam zor cok az o adam icin kabul edilmez bi teklif olmus