2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554896 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Töre ve 1 yabancı gelir başkada bişey olmaz..

Transfer için çok geç kalındı bu sene..

Açıkcası kurduğunuz hayalleri kurmak isterim ama Polyanna olmanın anlamı yok:
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 23:37:52 NoPasaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim şu anki kadroda en umutlu olduklarım oğuzhan ve pedro bu sinden patlama bekliyorum :)

Çevrimdışı Oğuzhan

Ben Lanzini Ruiz Belhanda hangisi gelirse sevinirim. En çok Belhanda'ya sevinirim bu 3'ünden biri olacaksa bunu düşünmeye gerek yok.

Töre tamam sağ bek de bitti gibi. Aslında iyi bir transfer dönemi geçirdik 10 milyon euro dediler 20'yi geçecek gibi duruyor vadeli de olsa. Bu transfer döneminin iyi yanı seneye zayıf az bölge kalıyor. Bir sol kanat bir DEDE Alınırsa üst düzey takım olacağız. Töre çok gelişecek daha hayranlıkla izleyeceğiz 2 sene içinde.

Veli'yle de uzatırsak dediğin gibi seneye çok az eksiğimiz olur.

benim şu anki kadroda en umutlu olduklarım oğuzhan ve pedro bu sinden patlama bekliyorum :)

Oğuzhan'dan ben de o kadar çok şey bekliyorum ki. Bu takımda uzun yıllar kalıp efsaneler arasına girmesini falan bekliyorum. Ama geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru olan ve Feyenoord maçındaki performansı açıkçası üzüyor beni. Bir de şu son sakatlığı artık kendisine iyi bakmadığını düşündürmeye başladı bana.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 23:40:49 Bootstrap ]

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Çağrı

Töre ve 1 yabancı gelir başkada bişey olmaz..

Transfer için çok geç kalındı bu sene..

Açıkcası kurduğunuz hayalleri kurmak isterim ama Polyanna olmanın anlamı yok:

Töre ve 2 yabancı gelecek kesin ( sağ bek 1 milyon euro hepitopu ) 3.yü hayal ediyoruz o kadar da olsun  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ben geç kalındığına tek bir şey olursa katılırım o da Şampiyonlar liginde topu atarsak.

Lig için kesinlikle geç kalınmış bir şey yok
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

Bize bir kaç üst düzey oyuncu lazım o da bu sene lazım. Demba ba tamam. Töre tamam. Belhanda gibi 10 numara birtek sağ bek kalıyor o da olur ise çok üst düzey takım yapar bizi. Takım iyi mücadeleci aslında ama gol noktasında ve Yaratıcılık konusunda sıkıntı vardı. 
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK

Töre ve 2 yabancı gelecek kesin ( sağ bek 1 milyon euro hepitopu ) 3.yü hayal ediyoruz o kadar da olsun  :)

aynen btb alınması planda yok galiba özen orta saha sağ kanat stoper belki sağ bek dedi
hiç bir yöneticidende farklı birşey duymadık hatta çoğu sağbekten bahsetmedi bakalım ne  olacak oturduk izledik bugün maçı :)

Çevrimdışı Çağrı

İyi takım olacağız inanıyorum yalnız biletler rezalet. 14 bin tane bilet var. Taş çatlasın 35 bin satılır maç günü ile birlikte kombine ile 40 bini geçmeyecek. Bunu görünce de yönetimi suçlamıyorum takımına sahip çıkmayan hakediyor bunu olan bize oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben geç kalındığına tek bir şey olursa katılırım o da Şampiyonlar liginde topu atarsak.

Lig için kesinlikle geç kalınmış bir şey yok

Sezon öncesi kampa katılmayan oyuncularla ilgili benim hep şüphelerim oluyor..

Eneramo konusunda mesela yaşadığımızı düşünüyorum. Yoksa bu kadar da kötü futbol oynayavağını düşünmüyordum hiç istememe rağmen..

Töre konusuda mesela sıkıntılı. Oda yoktu idmanlarda..

Bize hazır adam lazım..

İki gün önce Zenitin maçını izledim. Danny ne pahasına olursa olsun alınması lazımmış mesela. Hazır ve son derece kaliteli..

Belhanda konusunda da şüphelerimm var ancak çok iyi ayak.

Bide 5 yabancı sınırı varken dediğimiz herşey çok zor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Feyenoord maçları için mevcut kadronun yeterli olduğunu 1 aydır bağırıyorduk burada zaten :) Ama play-off turuna kadar transferlerin bitmeme gibi bir durumu olmamalı.

Çevrimdışı Kemal

İyi takım olacağız inanıyorum yalnız biletler rezalet. 14 bin tane bilet var. Taş çatlasın 35 bin satılır maç günü ile birlikte kombine ile 40 bini geçmeyecek. Bunu görünce de yönetimi suçlamıyorum takımına sahip çıkmayan hakediyor bunu olan bize oluyor.

sonra yırtınıyoruz kapasitemiz artsın 55-60 bin olsun dıye , neyimize yetmiyoki bizim 45.000 kapasite.

Çevrimdışı aa.aslan

Geç falan kalınmadı en iyi alternatifler i en iyi fiyata almaya çalışılıyor zaman istemesi normal. Yönetim doğruyu yapıyor bence. Panikle feyenoord maçına yetiştirmek için uğraşsalardı saçma adamlar saçma rakamlar olabilirdi. İhtiyaç olan yerler belli onlara en iyisini alırsak işlem tamamdır.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Alakası yok..

Bu biletlerin az alınmasnın nedeni Başkanın ta kendisidir.

Belli bir grubu düşman gösterip onları tribünlerden soğutursan, arkana aldığın KURU KALABALIK ne bilet alır ne forma..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

Geç falan kalınmadı en iyi alternatifler i en iyi fiyata almaya çalışılıyor zaman istemesi normal. Yönetim doğruyu yapıyor bence. Panikle feyenoord maçına yetiştirmek için uğraşsalardı saçma adamlar saçma rakamlar olabilirdi. İhtiyaç olan yerler belli onlara en iyisini alırsak işlem tamamdır.

öyle ama bu rahatlık bende uefa gruplara kalma amacı olduğunu uyandırıyor.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

sonra yırtınıyoruz kapasitemiz artsın 55-60 bin olsun dıye , neyimize yetmiyoki bizim 45.000 kapasite.

Her maçta 60bin bilet satsak bile 45bin kapasite en iyisi artık Avrupada stadlar küçülüyor,amaç atmosfer yaratmak rakibi baskı altına almaksa 50bin'den fazlası artık o atmosferi bozuyor bence stadın kapasitesi gayet yerinde.Daha büyük yapıp boş kalacağına varsın küçük olsun aslında küçük bile değil hep dolu olsun.

Çevrimdışı Çağrı

Sezon öncesi kampa katılmayan oyuncularla ilgili benim hep şüphelerim oluyor..

Eneramo konusunda mesela yaşadığımızı düşünüyorum. Yoksa bu kadar da kötü futbol oynayavağını düşünmüyordum hiç istememe rağmen..

Töre konusuda mesela sıkıntılı. Oda yoktu idmanlarda..

Bize hazır adam lazım..

İki gün önce Zenitin maçını izledim. Danny ne pahasına olursa olsun alınması lazımmış mesela. Hazır ve son derece kaliteli..

Belhanda konusunda da şüphelerimm var ancak çok iyi ayak.

Bide 5 yabancı sınırı varken dediğimiz herşey çok zor..

Köybaşı oynarsa sağ bek oynayabilir 5. yabancı olarak ki son derece muhtemel. Danny çok iyi ama yapacak bir şey yok olmadı. Töre bizim zaten bizim eşofmanız bizim sahamız bence onda sorun çıkmaz 10 numara da çabuk adapte olur çünkü oyunun hep içinde olacak ama sağ bek biraz sıkıntı yaşayabilir başlarda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler gerçekten şu ana kadar 14 bin bilet mi satılmış?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Alakası yok..

Belli bir grubu düşman gösterip onları tribünlerden soğutursan, arkana aldığın KURU KALABALIK ne bilet alır ne forma..

Sizin kriterinize göre bende başkanın arkasına aldığı kuru kalabalıktanım ama her yıl forma alırım,Kuzey Kıbrıs'ta yaşamama rağmen senede 4-5 maça giderim.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Köybaşı oynarsa sağ bek oynayabilir 5. yabancı olarak ki son derece muhtemel. Danny çok iyi ama yapacak bir şey yok olmadı. Töre bizim zaten bizim eşofmanız bizim sahamız bence onda sorun çıkmaz 10 numara da çabuk adapte olur çünkü oyunun hep içinde olacak ama sağ bek biraz sıkıntı yaşayabilir başlarda.

Abi bahsedilen transferler yapılırsa yabancıdan yana sorun yaşamayız Linnes,Franco,Motta,Belhanda,Demba Ba sahaya sürülecek 5 yabancı olur.

Abi bahsedilen transferler yapılırsa yabancıdan yana sorun yaşamayız Linnes,Franco,Motta,Belhanda,Demba Ba sahaya sürülecek 5 yabancı olur.
Atiba ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Alakası yok..

Kesinlikle katılmıyorum. Yapamaz kimse böyle tavır almaya kimsenin hakkı yok. Fikret Orman değil Beşiktaş var armada. Beşiktaş'a olan sevgisini ölçerim ben buradan o taraftarın Fikret Orman'a olan nefretini değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

öyle ama bu rahatlık bende uefa gruplara kalma amacı olduğunu uyandırıyor.

İki alternatif var. Birincisi Playoff ta belhanda olur töre olur arsenal hariç diğerlerini eleyebiliriz. İkincisi transfer olmaz eleniriz avrupa ligine transferler olur iddalı gireriz. Sizin dediğiniz gibi olma ihtimali daha yüksek. Ama keşke 1. İhtimal gerçekleşebilse.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kemal

Ne kuru kalabalığı-ne başkanın arkasında kalanlar arkadaşlar, Çarşı heryerde bangır bangır Kağıt Biletlerimizle Maça gidiyoruz herkes Olimpiyata Feyenord maçına diye bas bas bagırıyo, forzanın ana teması dahil bu, 14.000 bilet bu maça hakarettir.

Çevrimdışı Çağrı

Atiba'yı unuttun kardeşim Motta Atiba tercihi olacak işte malesef
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.