2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556030 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Box to box yani çift yönlü ortasaha kesinlikle şart ama son iş. Önce 10 numara bitmeli sonra onun için 3 hafta zamanımız olacak
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Box to box yani çift yönlü ortasaha kesinlikle şart ama son iş. Önce 10 numara bitmeli sonra onun için 3 hafta zamanımız olacak
hocam katılıyorum gruplara kalırsak alınabilir alınmasada dert değil bence

Çevrimdışı Çağrı

hocam katılıyorum gruplara kalırsak alınabilir alınmasada dert değil bence

Şuan değil hocam ama olur. Veli ve Atibadan biri sakatlanırsa iş Necip'e kalıyor anadolu maçıu olsa sorun yok ama en kritik Avrupa maçında Necip kaldıramaz o yükü o yüzden alınmalı hem de çok kaliteli bir adam alınmalı ama ne düşünüyorlar bilmiyoruz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

BTB olarak Jones mu gelir acaba  :D  hala kimseyle anlaşmadı.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

BTB olarak Jones mu gelir acaba  :D  hala kimseyle anlaşmadı.
o gelmez açıklamalarda  bulundu pek hoş degildi bjk hakkında 33 yasında 27 28 yaşlarında birisi daha iyi olur

Çevrimdışı Sedat

o gelmez açıklamalarda  bulundu pek hoş degildi bjk hakkında 33 yasında 27 28 yaşlarında birisi daha iyi olur
Bencede alınmamalı  :tabe:
Ancak Atiba-Veli-Necip kaldırmaz bu sezonu buda bir gerçek. Kesinlikle takviye şart BTB tarzında.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence fıfanın ukrayna kararı bekleniyo beklediğimiz karar cıkarsa belhanda srna vs oldukca kaliteli oyuncuları alabilirz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşlar pardon o bilgi yanlısmıs ahmet ates 1 dk önce yazmıs 13 bin 397 bilet satılmıs
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 22:32:36 Melamadil ]

Çevrimdışı onurt

TrAnsferde öncelik sıralaması; töre, 10 numara, sağ bek, marin (olcay yerine) bence sonra ön libero.
Yani veli ve atiba bence gayet iyi götürür işi, oraya tranfer olmayacak diye düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

TrAnsferde öncelik sıralaması; töre, 10 numara, sağ bek, marin (olcay yerine) bence sonra ön libero.
Yani veli ve atiba bence gayet iyi götürür işi, oraya tranfer olmayacak diye düşünüyorum.

Hocam götürürler zaten ama tut ki Gs maçı öncesinde Atiba sakatlandı  ne yapacaksın?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurt

Hocam götürürler zaten ama tut ki Gs maçı öncesinde Atiba sakatlandı  ne yapacaksın?
Doğru diyosun da diğer bölgeler yangın yeri. Aslı bile kötü. Atiba sakatlanırsaya gelmeden bence serdar ve olcay sakatlanmasa bike kötü, bu adamlarla şampiyonlar liginde iddialı bir takım olmaz, onu demek istiyorum.
Yoksa tabi ön libero da alalım stoper de alalım, hayır demem:)
Ama almayacaklar bence oraya birini.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

velininde sözleşmesi bitiyor 3 sene filan uzatmak lazım

Çevrimdışı Anıl

Noboa nın sözleşmesi Aralıkta mı bitiyor Çağrı abi ?

Çevrimdışı karakartalım

ya olcaya neden kötü diyosunuz adamın istatistikleri ortada ben seviyorum yetenekli olmasa bile kalbiyle oynuyo bu benim için daha önemli
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aman hocam,yazıda bile ürkütüyor insanı,Atiba gerçekten bir profesyönel geçen sene sağ bekte oynadığı maçlarda orta sahamız gerçekten çok zayıf olmuştu.Aslında 3 ön libero yeterli ama seviye bakımında 3'ü bir olmadığı için yükü kaldıramıyor,Jones keşke 1 yıl daha kalsaydı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aman hocam,yazıda bile ürkütüyor insanı,Atiba gerçekten bir profesyönel geçen sene sağ bekte oynadığı maçlarda orta sahamız gerçekten çok zayıf olmuştu.Aslında 3 ön libero yeterli ama seviye bakımında 3'ü bir olmadığı için yükü kaldıramıyor,Jones keşke 1 yıl daha kalsaydı.
jones iyi oynamadı hic bi macta dünya kupasında ucurdu bize geldi leş gibi oynadı  :bandit: daha iyisini alırız onun şu bi seneyi atlatalımda stat bitip şampiyonlar ligine katıldık mı

Çevrimdışı Oğuzhan

Bence yabancı 10 numara ve Marin asla bir arada olamaz. Kontenjandan dolayı. Baya bi önceden de söylemiştim.

jones iyi oynamadı hic bi macta dünya kupasında ucurdu bize geldi leş gibi oynadı  :bandit: daha iyisini alırız onun şu bi seneyi atlatalımda stat bitip şampiyonlar ligine katıldık mı

Jones'u bugün istesek anında sözleşmesini uzatabiliriz. +2 yıl kulüp taraflı opsiyonu var çünkü ama oyuncu bizi istemiyorsa verim alamayız elbette.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 23:04:47 Bootstrap ]

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Son maçlarda fena değildi bence gerçi biz adamı stoper oynatınca gerçek performansını göremedik.

Çevrimdışı aa.aslan

Belhanda alınırsa serdar kurtuluş a razıyım ben sağ bekte. Töre ve belhanda takıma katılırsa çok iyi takım oluruz.  Ben olcay ı seviyorum kalbiyle oynuyor takıma faydalı. Veli olmazsa olmaz takımda biran önce sözleşmesi uzatılmalı.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Oğuzhan

Son maçlarda fena değildi bence gerçi biz adamı stoper oynatınca gerçek performansını göremedik.

Gelir gelmez yaşadığı sakatlık olmasa belki farklı şeyler konuşuyorduk şu an. Daha iyi olabilirdi ama stoperde de zaten bir maç oynadı. Dany'den iyi oynamıştı bence.  :evillol:

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Çağrı

Noboa nın sözleşmesi Aralıkta mı bitiyor Çağrı abi ?

Evet Anıl'cım şuan  isteyen imza attırabilir yanni ama 1-2 milyon çıkma yapan direk alır ben buna kızıyorum neden bu kadar kaliteli adam kaçırılıyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Jones'un opsiyonu bitti gençler 31 mayıs tariginde yani sitersek uzatamayız o isterse imza atar şu dakikadan sonra. Bence iki taraf da istemiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oğuzhan

Jones'un opsiyonu bitti gençler 31 mayıs tariginde yani sitersek uzatamayız o isterse imza atar şu dakikadan sonra. Bence iki taraf da istemiyor.

Ben yanlış biliyormuşum demek ki. O iş kapanmış o zaman.

BEŞİKTAŞ !

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gelir gelmez yaşadığı sakatlık olmasa belki farklı şeyler konuşuyorduk şu an. Daha iyi olabilirdi ama stoperde de zaten bir maç oynadı. Dany'den iyi oynamıştı bence.  :evillol:

Evet o sakatlık gerçekten talihsizlik oldu daha erken form tutsaydı dediğin gibi farklı şeyler konuşabilirdik belki de opsiyonu kullanılabilirdi.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Lanzini Ruiz Belhanda hangisi gelirse sevinirim. En çok Belhanda'ya sevinirim bu 3'ünden biri olacaksa bunu düşünmeye gerek yok.

Töre tamam sağ bek de bitti gibi. Aslında iyi bir transfer dönemi geçirdik 10 milyon euro dediler 20'yi geçecek gibi duruyor vadeli de olsa. Bu transfer döneminin iyi yanı seneye zayıf az bölge kalıyor. Bir sol kanat bir DEDE Alınırsa üst düzey takım olacağız. Töre çok gelişecek daha hayranlıkla izleyeceğiz 2 sene içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli