2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555121 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Töre tamam şimdi Linnes ve Belhanda gelsin ondan sonra 2-3 hafta boyunca ortasahaya btakviye beklemeye razıyım olacak mı olmayacak mı diye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre tamam şimdi Linnes ve Belhanda gelsin ondan sonra 2-3 hafta boyunca ortasahaya btakviye beklemeye razıyım olacak mı olmayacak mı diye  :evillol:
içimdeki his lanzini diyor bana  :super:

Çevrimdışı altan0348

ilk on sekizde yer alabilecek futbolcular;

kale: tolga - ( cenk gönen)

sağ bek; yeni transfer ( serdar)
sol bek; motta (ismail)
stoperler; pedro franco-ersan-sivok- atınç- (transfer olabilir)
hücumcu kanatlar; kerim-gökhan-töre(geldi farz ediyorum)- olcay şahan-cenk tosun
defansif orta sahalar; veli-atiba-necip-(CHRISTIAN NOBOA gelisn devre arası ya da şimdi)
ofansif orta saha; oğuzhan- ( belhnada gelsin, plase ruiz)
forvet; demba ba- mustafa- cenk tosun

transfer edilebilitesi olanlar;  sağ bek sağ bek sağ bek, belhanda ya da ruiz, gökhan töre, olursa stoper.

kesinlikle satılması ya da yol verilmesi gerekenler; 1. kesinlikle toraman, 2. gökhan süzen 3- uğur boral 4-sezer öztürk 5- holoşko (kurtulamadık senden (Küfür Yasak)₆) 6- eneramo

ideal on bir;

------------tolga---------------

---x-------pedro-------ersan----ismail---

-------veli-------atiba-----

--gökhan-----belhanda-----olcay--

------demba ba-----

yedekler; cenk gönen, cenk tosun, serdar, motta, sivok, kerim, oğuzhan

Çevrimdışı Çağrı

Linnes'i izliyorum şuan asist yaptı  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes'i izliyorum şuan asist yaptı  :D
İyi oynuyor mu hocam hücuma çıkışları defansif yönü nasıl?

Çevrimdışı Çağrı

Hücumu iyi ortaları isabetli ama geri dönüşleri biraz sıkıntı hücumu daha çok  seviyor gibi geldi bana
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hücumu iyi ortaları isabetli ama geri dönüşleri biraz sıkıntı hücumu daha çok  seviyor gibi geldi bana
Olsun olsun hocam hücumu iyi olsun defansı gelişir daha genç. :D

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi fifa oynayacağım biraz Linnes ile bakalım nasıl eleman  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sanırım Linnes iyi ama ben çok kötüyüm  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Linnes aşkı her yeri sarmış,gerçekten istiyorsak alırız zor bir transfer değil bnce.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

Ayhan Yesilbas ‏@ayhan_yesilbas 16 dk.

Belhanda konusunda kulübünün istemiş olduğu yüksek fiyat tan dolayı sıkıntılar var

----------------------

Sıkıntı olmasa şaşırırdım zaten ,en sonunda alırız poşetin tekini, iyice canım sıkılıyo artık.

Çevrimdışı Oğuzhan

Şu menajerleri iplemeyin ya mal mal konuşuyorlar.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Çağrı

Roni gelmeyecek galiba  :by2:

Fake haber dedim Fake haber dedim inandıramadım  :evillol:  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Töreyi Kayseride Türkiye Estonya Maçında canlı izledim. Hemde oynadığı kanatta 2. sıradaydım.
O maçtan sonra anladım ki kesinlikle uluslararası bir oyuncu. Gökhan Gönülle Beraber Estonyanın sağ ön ve bek oyuncularını çıldırttılar. Hele ilk yarının sonuna doğru top ayağında rakiplerini 2li defansa rağmen sirkülase edince kameralar çektimi bilmiyorum estonya defans oyuncusu Törenin üzerine yürüdü. Yeter artık dercesine Töre sadece güldü, yürüdü işine baktı.
Ayrıca Gökhan Gönül her bindirme yaptığında sağ bek noktasında pozisyonunu aldı hemen.
Eğer Töreyi kullanabilir ve sürekliliğini  Gerçekten belkide Chelsea ye 20ye satarız.Kesinlikle uluslararası bir oyuncu. Kimse onun 21 yaşında olduğuna inanmaz.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kemal

Roni Alexle birlikte futbolu bıraksın artık bence

Çevrimdışı Anıl

Fake haber dedim Fake haber dedim inandıramadım  :evillol:  :icool:
Bende seni haberin fake olmadığına inandıramadım Çağrı abi :evillol: İlk tercihim Belhanda ama Belhanda olmuyorsa Lanzini gelsin bence. Ayrıca stoper isteğimden vazgeçtim :) Töre, 10 numara, Linnes ve BTB alınması şampiyonluk için yeterli olucak gibi :ok:
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 21:54:33 anilt ]

Çevrimdışı Oğuzhan

BTB şart. Şart oğlu şart.

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Kemal

Çarşamba ya herro ya merro maçı gibi bir maça çıkacaz, Allah korusun öyle bir durumda GS maçı 2 olur , 80.000 kişi olimpiyatta yönetimi yakarlar takıma transfer yapmadığı için ve tüm transferler CL den gelecek para akışı vs.. herşey durur burda Anadolu kulüplerinden devşirme yaşlı sağbek falan konuşuyo oluruz, Allah'ım korusun.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Roni gelmeyecek galiba  :by2:

Ronaldinho New York Red Bulls ile anlaşmış diye okumuştum en son.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

BTB şart. Şart oğlu şart.
btb derken kacırmısım orayı acılımı ne ?

Çevrimdışı forzatunga

Çarşamba ya herro ya merro maçı gibi bir maça çıkacaz, Allah korusun öyle bir durumda GS maçı 2 olur , 80.000 kişi olimpiyatta yönetimi yakarlar takıma transfer yapmadığı için ve tüm transferler CL den gelecek para akışı vs.. herşey durur burda Anadolu kulüplerinden devşirme yaşlı sağbek falan konuşuyo oluruz, Allah'ım korusun.

valla sahaya giren yönetimi değil önce kendini sonra tuttuğu takımı yakar.Biraz kafası çalışan adam sahaya filan girmez gereken protestoyu oturduğu yerden yapar zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla sahaya giren yönetimi değil önce kendini sonra tuttuğu takımı yakar.Biraz kafası çalışan adam sahaya filan girmez gereken protestoyu oturduğu yerden yapar zaten.
gs macında zaten besiktaslı olmadıkları belliydi adam cimlerin üzerine yatıp resim cektiriyodu komedi bi provakasyon vardı o işte

Çevrimdışı Oğuzhan

btb derken kacırmısım orayı acılımı ne ?

Box to Box

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Oğuzhan

+1903

BEŞİKTAŞ !