2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559193 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brci

Quaresma'ya benzese ben nefret ederdim ama ben de seviyorum demek ki bakış açısı  :D

az buçuk benzettim :D gelsinde gerisi teferruat vallahi lanziniyi bu kadar istememiştim :) bu arada Töre Feyenoord u geçmemiz halinde play off a yetişicek

Çevrimdışı Çağrı

az buçuk benzettim :D gelsinde gerisi teferruat vallahi lanziniyi bu kadar istememiştim :) bu arada Töre Feyenoord u geçmemiz halinde play off a yetişicek

Play off da genel olarak kontra oynayacağımız için Töre çok büyük önem arz ediyor artık attırmaları lazım imza. Gerçi adam bizim tesislerde çalışmaya devam ediyor sanki bizim parçamız gibi. Burada Gökhan'ın koyduğu karakter çok önemli istese Gs'ye imza bir şekilde atardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brci

Play off da genel olarak kontra oynayacağımız için Töre çok büyük önem arz ediyor artık attırmaları lazım imza. Gerçi adam bizim tesislerde çalışmaya devam ediyor sanki bizim parçamız gibi. Burada Gökhan'ın koyduğu karakter çok önemli istese Gs'ye imza bir şekilde atardı.

kesinlikle öyle ama Beşiktaşta bulduğu sıcak ortamı ve arkadaşlığı asla Galatasarayda bulamazdı Töre gibi birçok genç oyuncumuz var birbirlerine yardımcı oluyorlar..az kaldı az 2 sene sonra çok çok başka bir Beşiktaş olucak ..

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda ile Töre imza atsın bir fakiri sevindiricem. Beklemekten kahroldum.

Çevrimdışı Oğuzhan

Feyenoord'a kitlendik transfer işi duruldu yine. Sanırım bu turu geçersek hareketlenicez. Rövanştan önce transfer beklemiyorum ben.

Şu an fenerin hazırlık maçını izliyorum. Şunları kadıköyde nasıl kaçırdık elimizde anlamıyorum ya. Bu sene mutlaka kadıköyde yenmemiz lazım feneri.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 22:15:58 Bootstrap ]

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Töre'den yana sorun çıkacağını sanmıyorum menejeride açıklama yaptı kulüpler anlaşsın bizim işimiz 5 dakika diye zaten resmi instagram hesabındanda Kartal resmi falan paylaşıyor.2 milyon istediği haberleri renkli basının işi,bizi oyuncudan soğutmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Belhanda ile Töre imza atsın bir fakiri sevindiricem. Beklemekten kahroldum.

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gökhan töre ruiz ve srna gelirse müthis olur  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız kim gelirse gelsin bir atiba olmaz  :lol:

Çevrimdışı Kemal

Çok iddaalı konuşmayı sevmem ama Belhanda-Töre - sağbek  bize Arsenal hariç gruplara taşır, Arsenal maçında da ilk maç sahamızda 0-0 gibi sonuçla berabere kalırsak orda turu geçebiliriz, ilk maçı orda oynayıp iyi sonuç almayalım yeter, şimdi bile Feyenordu kesin geçtik gibi davranıyo herkes. Ama maalesef Belhandayı alabileceğimize ihtimal vermiyorum , yedirmezler.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Şu an ki kadroyla bile Arsenal dışındaki tüm rakiplere kafa tutarız,Porto zorlayabilir ama iyi taktik oyunuyla onlarıda yeneriz eskisi gibi değiller artık.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız bize sallayan tv yorumcuları Feneri izlemiyor herhalde bize Feyenoord' u yenemez dediler yendik sonra da Feyenoord kötü takım rahat yenmesi gerekiyor diyorlar tv lerde Fenerin Avrupa oynadığını düşünemiyorum o kadar iyi kadroları var oyun açısından hiç ümit vermiyorlar. Bu sene mutlaka Kadıköy'de Feneri yenip onların psikolojil üstünlüğüne son vermeliyiz.Tabi Bilic geçen seneki gibi takımı korkak oynatmazsa. Feyenoord maçındaki gibi oynatsın canımı yesin. Orta saha çıkarsın forvet alsın.

Çevrimdışı Kemal

Şuanda ki kadroyla bana göre kimseyi zorlayamayız, hatta Feyenord maçında kalp hastaları dil altı haplarını hazır tutsun. 10 numara eksiği bas bas bağırıyo ,  sağ bekte Serdar benim kapasitem bu diye bağırıyo , Olcay yine klasik Olcay- sağ açıkta Kerim daha tam oturmamış çok güzel yedek olur bakmayın gol attı çok zayıf vurdu pozisyonu harcıyodu Allah yardım etti adama çarpıp girdi, solbek Motta şu hareketlerinden vazgeçmeli 2-0 çok başka bir skordu adamların gelip burda yemeden 3 atması gerekliydi vs.. vs...  hemen gazlara gelmeyelim, bu takımın acil 10 numara ( frikikle falanda maç sonucu etkileyen) - sağ açık ve sağ bek pozisyonlarına acilin acili nokta transferlere ihtiyacı var.

Çevrimiçi Samet Ç

Şuanda ki kadroyla bana göre kimseyi zorlayamayız, hatta Feyenord maçında kalp hastaları dil altı haplarını hazır tutsun. 10 numara eksiği bas bas bağırıyo ,  sağ bekte Serdar benim kapasitem bu diye bağırıyo , Olcay yine klasik Olcay- sağ açıkta Kerim daha tam oturmamış çok güzel yedek olur bakmayın gol attı çok zayıf vurdu pozisyonu harcıyodu Allah yardım etti adama çarpıp girdi, solbek Motta şu hareketlerinden vazgeçmeli 2-0 çok başka bir skordu adamların gelip burda yemeden 3 atması gerekliydi vs.. vs...  hemen gazlara gelmeyelim, bu takımın acil 10 numara ( frikikle falanda maç sonucu etkileyen) - sağ açık ve sağ bek pozisyonlarına acilin acili nokta transferlere ihtiyacı var.
Hocam sen dilaltı haplarını hazırla. Valla ben çok rahatım biz hazır değilsek Feyenoord hiç hazır değil. Hayatımda ilk defa çok rahat bir maç izleyeceğimi düşünüyorum.O yüzden çok rahatım stadda olacağım zaten.

Çevrimdışı pelops

Hocam sen dilaltı haplarını hazırla. Valla ben çok rahatım biz hazır değilsek Feyenoord hiç hazır değil. Hayatımda ilk defa çok rahat bir maç izleyeceğimi düşünüyorum.O yüzden çok rahatım stadda olacağım zaten.
Beşiktaş demek kanser demek :) ben 30 yıllık hayatımda geçen seneki bursa maçı hariç hiç rahat maç izleyemedim.izleyemem de herhalde :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok iddaalı konuşmayı sevmem ama Belhanda-Töre - sağbek  bize Arsenal hariç gruplara taşır, Arsenal maçında da ilk maç sahamızda 0-0 gibi sonuçla berabere kalırsak orda turu geçebiliriz, ilk maçı orda oynayıp iyi sonuç almayalım yeter, şimdi bile Feyenordu kesin geçtik gibi davranıyo herkes. Ama maalesef Belhandayı alabileceğimize ihtimal vermiyorum , yedirmezler.
hocam belhanda cok mu iyi ben izlemedim pek ama cok olumlu değil düsüncem bilgin nedir bu konuda ?

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş demek kanser demek :) ben 30 yıllık hayatımda geçen seneki bursa maçı hariç hiç rahat maç izleyemedim.izleyemem de herhalde :)
Bu da ikinci maçın olacak hocam içimden öyle geçiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

hocam belhanda cok mu iyi ben izlemedim pek ama cok olumlu değil düsüncem bilgin nedir bu konuda ?

Buyur izle hocam
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 01:03:14 Necmi ]

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 01:03:32 Necmi ]

Çevrimdışı Kemal

2 ayağına hakim, q7'nin bence daha iyisi , daha oyun motiveli , takım uyumu iyi olan ( bizim takımda bu çok önemli arkadaşlık olayı dem BABA bile bakıyosunuz dünya yıldızı twitterda 1.2 milyon takipçisi var bizim Ümit Karaal'i takip etmeye başlıyo ve bunun yanında Olcay- Tosun vs.. bunlar çok önemli , burnu büyük olan yapmaz yapmaz) ,  frikiklerde rakip kaleciyi kara kara düşündürecek, kısaca bizde çok iyi iş yapacak ve bence para kazanarak satacağımız yıldız. Derbi kazandırır bize hiç bişey yapmasa 2 kişinin içinden geçip Demba Ba'yı karşı karşıya bıraktıracak pas atar. Ama yineliyorum çok zor transfer adamlar 14m euro verip aldılar , bize kaça bırakacaklar.

dil altı hapı konusunda da, bizim 90+ da kale sahamızda rakip kaleci dahil 18-19 futbolcuyla topun kale çizgimizdeki maçtan sonra beni dil altı hapı falan kesmiyo .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Buyur izle hocam
saolasın izledim kuması iyi hızlı teknigide iyi gibi faydası olur 24 yaşındaymıs iyi olur alınırsa  :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kerim'e bu kadar yüklenmenin manası ne anlamış değilim? Adam daha ilk resmi maçını oynuyor ayrıca o pozisyonda rakibe çarpmasa yine gol olma şansı yüksekti pozisyonu tekrar izle top sol köşeye doğru gidiyordu,60 metre depar attıktan sonra o topa kim daha sert vurabilir ? Kerim'i renkliler alsa yönetime saydır saydır bitmeyecekti ama laflar.Olcay 2 yıldır ayni üst düzey oyuncu değil ama mücadele ediyor daha fazlasını Olcay'dan beklemek mantıksız esas olan Oğuzhan'ın yapmadıklarıdır sahada kaldığı süre boyunca tek olumlu yaptığı şey korner'i kullanmaktı ruh gibi sahada gezdi üstüne üstün birde sakatlandı,1.derece yırtık hemde adam kendine bakmıyor,gece kuşu gibi dolaşıyor tabii ki sakatlanır.Serdar'ın kapasitesi belli ondan çok çok daha iyi biri bile elimizde olsa 1 sezon tek adamla o bölge gitmez kaldı ki Serdar geçen maçta çok iyi mücadele etti bir kaç hatası var onlarda olacaktır futbol hatalar oyunudur o bölgeye transfer şart zaten transferde ortak düşünce Gökhan  Töre,10 numara Belhanda ve sağ bek Şener'dir.Hepimiz ayni şeylerden bahsediyoruz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

2 ayağına hakim, q7'nin bence daha iyisi , daha oyun motiveli , takım uyumu iyi olan ( bizim takımda bu çok önemli arkadaşlık olayı dem BABA bile bakıyosunuz dünya yıldızı twitterda 1.2 milyon takipçisi var bizim Ümit Karaal'i takip etmeye başlıyo ve bunun yanında Olcay- Tosun vs.. bunlar çok önemli , burnu büyük olan yapmaz yapmaz) ,  frikiklerde rakip kaleciyi kara kara düşündürecek, kısaca bizde çok iyi iş yapacak ve bence para kazanarak satacağımız yıldız. Derbi kazandırır bize hiç bişey yapmasa 2 kişinin içinden geçip Demba Ba'yı karşı karşıya bıraktıracak pas atar. Ama yineliyorum çok zor transfer adamlar 14m euro verip aldılar , bize kaça bırakacaklar.

dil altı hapı konusunda da, bizim 90+ da kale sahamızda rakip kaleci dahil 18-19 futbolcuyla topun kale çizgimizdeki maçtan sonra beni dil altı hapı falan kesmiyo .

Belhanda'yı 8.5 milyona aldılar 14'e değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Aklıma bir şey takıldı Ba frikik kullanıyor muydu? Sanki Newcastle'da 2-3 tane frikik golünü hatırlıyorum.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aklıma bir şey takıldı Ba frikik kullanıyor muydu? Sanki Newcastle'da 2-3 tane frikik golünü hatırlıyorum.

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 01:06:56 Necmi ]