2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571597 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 14:19:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
o siteye göre sivok 6m necip 5m miş, daha absürt rakam aradım da daha gerçekçi duruyor hatırladıklarıma göre:)

Zaten satın alınma fiyatları değil hocam bu DÜnya ile kıyasla piyasa değeri sadece uluslararaası menajerlik şirketleirndne alıyorlar verileri :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 14:20:42
  • Beşiktaş / Bodrum
transfermartkette fb ve gsde uçmuş semihe 10m çekmişler olcana da :evillol: ersan semihten kat ve kat iyidir.. fbde de  g.gönül caner ve topalın toplamı 33m falan :kop:

Ersan Semih'in yarısı olamaz şuan zaten pek kıyaslanamaz da Ersan kesici Senih süpürücü stoper Semih Pedro ile aynı özelliklerde. Ersan sezonun yarısında yok hızı Semih'ten yavaş top tekniği rezalet sadece kafa toplarında daha iyidir Semih'ten hwpsi bu :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

savunmamız inanılmaz zayıf. Ersan ve Franco hava toplarında bizi sıkıntıya sokar. avrupada oynarsak her yan topta gol yeriz.
ligte bu savunmayla aklıma hep bursalı pintonun yürüyerek bizim stoperleri geçip gol atması geliyor.  :aaa:
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 14:36:01
  • Beşiktaş / Bodrum
savunmamız inanılmaz zayıf. Ersan ve Franco hava toplarında bizi sıkıntıya sokar. avrupada oynarsak her yan topta gol yeriz.
ligte bu savunmayla aklıma hep bursalı pintonun yürüyerek bizim stoperleri geçip gol atması geliyor.  :aaa:

Biz Bursa'yı geçen sene 3-0 , 1-0 yenmedik mi Ersan Pedro ikilisiyle Pinto ne zaman gol attı bu şekilde o geçen sen olmasın  :alala:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

Ersan Semih'in yarısı olamaz şuan zaten pek kıyaslanamaz da Ersan kesici Senih süpürücü stoper Semih Pedro ile aynı özelliklerde. Ersan sezonun yarısında yok hızı Semih'ten yavaş top tekniği rezalet sadece kafa toplarında daha iyidir Semih'ten hwpsi bu :)

bence tam bir balon bu adam

Çevrimdışı Adanali_Kartal

o degilde bizim topcularin boyu harbiden kisa, gerci fizik olarak hepsi cok vasat durumdalar biraz kondisyon biraz fitnes vücut falan hepsine lazim... ortalama takim uzunlugu ne kadar acaba  :alala:

Ba-Sivok-Gülüm cikar 11 oynayanlardan töre-veli-necip-olcay-motta alayi kisa  :)

Alman milli takiminda 1,80 lik Lahm diger devlerin yaninda resmen cüce kaliyor  :lol:

Çevrimdışı yatoraya

Biz Bursa'yı geçen sene 3-0 , 1-0 yenmedik mi Ersan Pedro ikilisiyle Pinto ne zaman gol attı bu şekilde o geçen sen olmasın  :alala:

evet geçen sene cümlem eksik kalmış. iyi dediğimiz sivok vardı o zaman savunmada.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 14:43:53
  • Beşiktaş / Bodrum

bence tam bir balon bu adam

Hocam hatalarından video yaparsak Pepe'yi de balon yaparım ben burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

ersan ın top tekniği semih ten kat kat üstün hatta semih Şentürk seviyesinde filandir. yanlış ersan ı izlemissiniz bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 14:48:19
  • Beşiktaş / Bodrum
ersan ın top tekniği semih ten kat kat üstün hatta semih Şentürk seviyesinde filandir. yanlış ersan ı izlemissiniz bence

Asla katılmıyorum Ersan'ı çok büyütmüşsünüz gözünüzde ben top ayağına geldiğinde zamanlama hatası yapacak yine diye ödüm kopuyor hep
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mustafa1903

bunların belki biri hariç geri kalanı absürt hatalar, dengesizce, ersanda ben böyle birşey görmedim yani olur ama bu kadar bariz olmaz veya pedroda da görmedim .. bi ara kkendi medyasından haber çıkardılar manu alacak çok beğendiler falan diye sonuç yok.. neyse zaten gelecek kendini belli eder.. bence fenerden sonra trnin en iyi defans hattına sahibiz..

Çevrimdışı yatoraya

Escude varmış ;]
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 14:56:43 yatoraya ]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı murat

semih iyi futbolcu değil hatalarından cd yapmaya gerek yok iki maç izle yeter.bunlar sadece gol olanlar birde olmayanlar var.

Çevrimdışı Mustafa1903

semih iyi futbolcu değil hatalarından cd yapmaya gerek yok iki maç izle yeter.bunlar sadece gol olanlar birde olmayanlar var.

aynen katılıyorum yanında urfa falan varken gol yiyorlar gslilere diyorum kesin semih hata yaptı falan bakıyoruz o

Çevrimdışı forzatunga

Asla katılmıyorum Ersan'ı çok büyütmüşsünüz gözünüzde ben top ayağına geldiğinde zamanlama hatası yapacak yine diye ödüm kopuyor hep
bence renkli medya manipulasyonlarina kendini fazla kaptirmissin.
Ayrıca top tekniği -  zamanlama aynı şey değil

Çevrimdışı forzatunga

bizim oyuncuların en iyileri bile itin şeyin sokulur
renklilerin en vasat adamları göklere çıkarılır.
Insanlar ister istemez bundan etkileniyor bilinç altına oynuyorlar

Çevrimdışı murat

Fikret Orman: "Evet Marin ile görüşüyoruz"
Chelsea'nin Alman futbolcusu Marko Marin, Beşiktaş'a çok yakın. Siyah-beyazlı cepheden açıklama var... 

SPORX DIŞ HABERLER - Beşiktaş'ta Marko Marin transferi hız kazandı. Fikret Orman oyuncu ile görüştüklerini doğrularken, Demba Ba da Marin'in kendisini aradığını açıkladı.

Daily Mail'in The Sun'ı kaynak göstererek yaptığı haberde Fikret Orman, "Marin ile görüşüyoruz. Almak istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Olmazsa henüz görüşmediğimiz başka bir isme yöneleceğiz" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Demba Ba da, "Marin, Beşiktaş'a transferim sonrasında beni aradı. Bana onunla ilgilendiklerini ve benimle birlikte oynayabileceğini söyledi. Chelsea büyük ihtimalle onu yine kiralayacaktır. Önümüzdeki günlerde bir şeyler olabilir" şeklinde konuştu.

2012 yılında Werder Bremen'den Chelsea'ye katılan Alman futbolcu geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçirdi ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. 25 yaşındaki oyuncu orta sahada ofansif özellikleri ile dikkat çekiyor.

Çevrimdışı Mustafa1903

marin ruizden daha iyidir fakat marin olmazsa görüşmediğimiz bir isme yöneleceğiz nedir yaw git görüş aynı anda hem kozun olur hem zamanı tutarlı kullanırsın

Çevrimdışı Tolga

zaten şu şartlarda alabilecekleri en iyi adam marin'dir daha iyisini alamazlar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

semihin iyi bir stoper olduna bende katılmıyorum standart çok iyi olmasakta 3.ligde oynadım bende stoper(swiper) olarak benim takip ettim defans oyuncularından türk olup iyi olanlar şuan için ömer toprak ve ersandır ersan semihten çok daha iyi bi stoperdir bana göre dez avantajı hızdır ersanın. semih ersanın yanında sönük kalır ama semih daha fazla avrupa maçı gördünden şuan için daha tecrübeli yaşına rağmen bide ersanın gördüğü sakatlık malum kolay değil yani.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı CanEmre

marin ruizden daha iyidir fakat marin olmazsa görüşmediğimiz bir isme yöneleceğiz nedir yaw git görüş aynı anda hem kozun olur hem zamanı tutarlı kullanırsın
Bu Marin'e yönelik bir söylem de olabilir, başkasına da gideriz istersek manasında. Ya da görüşülen başka bir kişiye biz asıl Marin'i düşünüyoruz,vs,vs
Ben açıkçası transfer öncesi hiç bir söylemi kaale almam. Kap'a bakarım  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

bayram öncesi halletmeleri lazım.

Çevrimdışı murat

çağrı hayırlı olsun. :claps:

Çevrimdışı yatoraya

Marin'i alalım bari ya. Alman iyidir. Hunt'ı kaçırdık zaten.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 16:32:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli