2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4577912 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

şifre  çözücü lazım :D
Her ne kadar uzakta da olsak yerin kulağı vardır @MURAT abi :) Toplantı da güzelmiş :)

Çevrimdışı murat

Her ne kadar uzakta da olsak yerin kulağı vardır @MURAT abi :) Toplantı da güzelmiş :)
gırgır şamata yapıyoruz :D

Çevrimiçi Necmi

zaten konuşmalarından anlamıştım buluşmaya casus soktuğunu :evillol:
Töre tamam lanzini Marin ikisinden biri yarın bildirilecek tabi bu benim tahminim :bandit:
sağ bek alınacak ama yarına yetişmesi olası değil kim olduğuna dayir hiç bir fikir yok
sanırım kim olduğunu başkan bile bilmiyor  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@MURAT abi maçı izlediniz mi _? sence şansımız _? ben netten izledim dembaba pas veren yok..! orta yok orta saha yok sağda frei solda iso ile motta gerisi hikaye...!

Çevrimdışı murat

@MURAT abi maçı izlediniz mi _? sence şansımız _? ben netten izledim dembaba pas veren yok..! orta yok orta saha yok sağda frei solda iso ile motta gerisi hikaye...!
malesef izleyemedik.daha bir hafta var.rakibin durumu da bizden iyi değil.onlardada gidenler var gelenler var.iyi bir alman ortasaha oyuncusu olursa geçeriz :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten konuşmalarından anlamıştım buluşmaya casus soktuğunu :evillol:
Töre tamam lanzini Marin ikisinden biri yarın bildirilecek tabi bu benim tahminim :bandit:
sağ bek alınacak ama yarına yetişmesi olası değil kim olduğuna dayir hiç bir fikir yok
sanırım kim olduğunu başkan bile bilmiyor  :ebebe:
hiç gizli iş yapmayı sevmiyorum :) :clever: lanzini akşama kadar süresi var yoksa Marin  :telekom: Sağ bek serdar dışında kim gelse iyidir onu oluruna bırakmışım :)

Çevrimdışı ALI RIZA

malesef izleyemedik.daha bir hafta var.rakibin durumu da bizden iyi değil.onlardada gidenler var gelenler var.iyi bir alman ortasaha oyuncusu olursa geçeriz :evillol:
Adamlar 6 transfer yapmış Helikopter den stada getirmişler :) bizde uçakla bile getiremiyoruz  :s20:

Çevrimdışı altan0348

transferler konusunda ümitliyim. bugün kapa 1-2 transfer bildirilir. lanzini ve o diğer 33 lk sağ bek haberlerini orhan yıldırım denen bjk düşmanı yapmıştır. orhan yıldırımın ne m....l olduğunu herkes biliyor. bakın da görün şu adamı, tam bir masalperest; https://eksisozluk.com/orhan-yildirim--454548?p=2

Çevrimdışı aa.aslan

Necmi abi töre tamam demiş çok iyi haber. Lanzini ne vereceği soru işareti bende marin çok yetenekli iş yapar bizde. Veli takımın direği sözleşmesi uzatılmalı.  Sağ bek bulabilsek ah böyle 33 lük oyuncu alınacak denildiğinde sinirlerim tepeme çıkıyor. Bence veli ,oğuzhan , atiba birlikte oynayınca takım iyi oynuyor onlara alternatif yok takımda. Hadi necip oynar diyelim atiba ile velinin yerine gerekirse, oğuzhan ın alternatifi yok lanzini'nin peşinden bu yüzden çok koştuk bence herkes bunun farkında. 
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi abi töre tamam demiş çok iyi haber. Lanzini ne vereceği soru işareti bende marin çok yetenekli iş yapar bizde. Veli takımın direği sözleşmesi uzatılmalı.  Sağ bek bulabilsek ah böyle 33 lük oyuncu alınacak denildiğinde sinirlerim tepeme çıkıyor. Bence veli ,oğuzhan , atiba birlikte oynayınca takım iyi oynuyor onlara alternatif yok takımda. Hadi necip oynar diyelim atiba ile velinin yerine gerekirse, oğuzhan ın alternatifi yok lanzini'nin peşinden bu yüzden çok koştuk bence herkes bunun farkında. 
33'lük medya olayı almazlar...! Necip ortada oynarsa canlı bomba her maç kırmızı görür 2.sarıdan...! Dengesiz giriyor orantısız güç :) Defans ve Sağ ve Orta saha şart...! Oğuzhan Lanzini veya Daha tecrübeli birisi olursa süper olur...!

Çevrimdışı karakartalım

hügo frakfurtla anlaşmış yıllık 850 bine sbahın haberine göre iyi olmuşş anlasın beşiktaşın kıymetini beşiktaşın verdiği parayı futbol dünyasınn bu krizinde kaç takım veriyo anlasın kıymetimizi. KAGAWA gelir mi acaba şuanlarda kafam onda cümletten günaydın  :icool: :D :ebebe: :biggrinking:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

Şuan yetki bende olsa abartısız yapacağım şey şudur. Bilic'e derim ki yok 10 numara piyasada 4-4-2 oyna. Elinde taş gibi 3 forvet var Holosko'yu da vermiyorum her ihtimale karşı 4. olsun elinde. Sana 2-3 milyona Noboa'yı alıyorum. Göbekte Veli Atiba Noboa Oğuzhan döndür döndür oynat. Ki en ideali Veli Noboa'dır ikinci yarı Oğuzhan girer.

Hemen gider Töre'yi alırım. Yarısı peşin yarısı seneye Gider parayı bayılır Dede'yi alırım bir yerden de Motta benzeri sağ bek kiralar önüme bakarım.
Noboa yı aldıracan çağrı hocam sen klübe bu gidişle sabah sabah baya güldüm yorumuna :lol: :lol: :lol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi yazmış zaten, artık KAP ı bekliyoruz :bandit:

Çevrimdışı Yakup

Biz kimseyi KAP'amayız. Artık transfer inancım bitti. Feyonord maçı kabusa dönerse demeden de kendimi alamıyorum.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Volkan Başaran

Hocam Lanzini'nin kaç maçını izledin Allah aşkına bizdede bir huy var medyada bir isim dönüp durdumu illa gelecek. Lanzini'nin adının geçtiği günden beri karşıyım. 2. TABATA VAKASI olacakdı adım gibi eminim bundan. Ayrıca Ruiz bu ligde çok rahat oynar.

İki maçını izledim..Benim için yeterli idi..

Aldığımız her topçuyu sanki her gün tv de görüyoruz..

Ben Maradona ve Messinin ülkesinin her 10 numarasına saygı duyarım.

Hele River giib çok köklü bir kulüpse daha fazla saygı duyarım

Hele bu çocuk daha 21 yaşında çok daha fazla saygı duyarım.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yaşımız sizden küçük olduğu için fikir beyan edemeyecek miyiz yani ?

Hayır Anılcım.

Yaşı benden çok küçük olup benim gibi 5 adamı cebinden çıkaracak çok insan var. Ancak 2+2 için 3,5 derse birisi o söz gelişi çoluk çocukla mı muahbbet ediyoruz olur..Umarım anlatabildim.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Hayır Anılcım.

Yaşı benden çok küçük olup benim gibi 5 adamı cebinden çıkaracak çok insan var. Ancak 2+2 için 3,5 derse birisi o söz gelişi çoluk çocukla mı muahbbet ediyoruz olur..Umarım anlatabildim.
Yok ben zaten kişisel olarak değil genel olarak yazdım onu.  :)

Çevrimdışı hic2222

Hayır Anılcım.

Ama üstad Kayseride 2+2 hiçbir zaman 4 etmezki. Bir Kayseriliye 2+2 kaç dersen sana sorar: Alırken mi ? Satarken mi ? Diye  :lol:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı pascal26

Komisyoncu yakıştırması hiç hoş olmamış.Gerçekten takımı bu kadar hisseden başka birini gördünüz mü? Maçlardaki heyecanını hırsını arzusunu görmüyor musunuz? Bilic atibayı istedi.Atibanın oynamadığı yer kalmadı.Serdara kalırdınız tüm sezon

O işler tamamen yalan, hikaye. Herkes işini yapmalı. Her sene milyon dolar alıp Sosyalist algısı yaratarak taraftar gıdıklamak ayrıca hiç hoş değil!
Atiba'yı da Biliç önermedi. Biliç'e sundular. Biliç'in istediklerine 2 örnek; Danny ve Eneramo.

Esas mesele şu; Biliç, Beşiktaş'ın büyüklüğünün, iddiasının farkında değil. FB ve GS yi bizden bir üst kategoride görüyor, algısı bu. Hala çıkıp bizim bu seneki hedefimiz şampiyonluk diyemiyor. Geçen sene GS yi geçebileceğine de inanmadı. Ondan kaybettik. Mustafa Denizli nin 26. haftayı bekleyin dediğindeki tabloyu hatırlayın, sanırım 6.ydık. Sen inanmazsan futbolcu da inanmaz.
Ve ayrıca kendisi bir looser malesef. Sürekli rakibine sarılan, öpen, meydan okuyamayan bi tip. Her futbolseverin liginde olmasını isteyeceği bir antrenör. Ama kendi takımında değil.

Lanzini kesin demiştim ama olmadı malesef  :by2:

Ama dün yazdığım gibi alınması da hayırlıydı alınmaması da  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Lanzini kesin demiştim ama olmadı malesef  :by2:

Ama dün yazdığım gibi alınması da hayırlıydı alınmaması da  :ok:
Peki olmadığı kesin mi İsmail abi ? Blöf falan olmasın  :alala:

fatihalhan

• Ziyaretçi

başkanın sanki evine oyuncu transfer ediyor açıklamaları şık değil.Yaptım ettim almıyorum falan kulağa hoş gelmiyor.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

başkanın sanki evine oyuncu transfer ediyor açıklamaları şık değil.Yaptım ettim almıyorum falan kulağa hoş gelmiyor.
başkanın ağzından birebir duydun mu ???
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimiçi Samet Ç

İki maçını izledim..Benim için yeterli idi..

Aldığımız her topçuyu sanki her gün tv de görüyoruz..

Ben Maradona ve Messinin ülkesinin her 10 numarasına saygı duyarım.

Hele River giib çok köklü bir kulüpse daha fazla saygı duyarım

Hele bu çocuk daha 21 yaşında çok daha fazla saygı duyarım.
Hocam transfer böyle yapılmıyor ama.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 13:15:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim anlamadığım iyi bir 10 numara yokken ve elinde 3 tane iyi forvet varken neden 4-2-3-1 ? Madem iyi antrenör alıştırsın oynatsın 4-4-2 bir canavar gibi box to box bulalım olsun bitsin işte
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli