2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580819 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onatarkin

Arkadaşlar Lanzinin veya klubünün nazı kaç gündür hepimizi bunalttı.
Şimdi çıkıp yönetime tü kaka diyenleri anlamıyorum. Bu kadar nazla gelen adam yarın sahaya çıkmak içinde aynısını yapacak.
Alelacele yapılacak transferler klübümüzü ne denli sıkıntıya sokuyor görüyorsunuz.
Feyonord maçı için imza atılmayacak, gelen adam büyük paralara ve yıllara imza atacak.Onun için bence yönetim doğrusunu yapıyor.Lanzini luiz töre vesair alınsa şampiyonlar ligine gidebilecekmiyiz. Daha bu turda çıkan rakip belli.Birde play offlarda kim çıkacak Allah bilir. Onun için yönetime haksızlık etmeyelim lütfen.

Ayrıca bana göre bizim iki yönlü bir orta sahaya ve sağ beke ihtiyacımız var.Lanzini gelirse Ozi ve Kerim kulübeden çıkartılmayacak.Gelişemeyecekler.

kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı Mustafa1903

keşke aynı anda goulart için uğraşsaydık 7 gol attı adam

Çevrimdışı ALDENYX

Loukas Vyntra  :lol: BU adam stoper ön liboro yaş 33 neyin twıtı yıne bu... :iscrewy:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

2 haftadır her gün "bitti, geliyor, yarın kesin" diye durmadan mesaj atan çakma duyumcular online mı?
Şimdi dediklerinizi bende yazdım. Başkan açıklamasında kendisi de belirtmiş. 2-3 kere herşey tamam oldu son anda River'ın istekleriyle olmadı. Çakma duyumcu yakıştırması hoş olmamış...

Çevrimdışı ilhan mansız

ya su takima saglam bi sag bek Atibanin yerine tas gibi bi orta saha sol tarafa da marin i alsinlar yine götürürüz bu ligi ... yalniz herkes yapilan transfer feyenord maclari icin degil lig icin vs falan diyorda liginde baslamasina sunun surasinda fasla bise kalmadi , 2.kamp dönemide bitiyor... Bu memleketteki olay bazen insani cileden cikarir , fazla degil ya birazicik prof. olsalar ölürler sanki  :s20: sirf futbol takim falan degil her alanda böle sacma sapan belirsizlikler  :ebebe:
Kesinlikle haklısın her alanda sistemsiz saçma sapan işlerimiz var. Önemli olan gerçek bir sistem kurabilmektir. maalesef bir türlü yapamıyoruz.

Çevrimdışı Kemal

Anlıyorum ama bence yanlış düşünüyorsun.kalem kırmak kolay tabi ki. alman milli takımı 90 yılda sadece 10 hoca ile çalışmış bizim milli takım 43 hoca. 2 kez üstüste gelenleri saymıyoruz.

Hocam ben sebepleri yazdım sende yazarsan ortak noktada bulusuruz, alman milli takımla biz bir miyiz Allah aşkına ? beni koy şimdi Bu dünya Kupasına Almanyayı en kötü 2. yapardım oda en kötü.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Arada demba bayı yicekler o olcak

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar Dunya Kupasi gecti.Hangi takim transfer yapti. Herkes dunya kupasini bekledi. Takim planlamasini ona gore yapti satilacaklar, alinacaklar vs.. Bekleyelim gorelim, biz burdan ne yazarsak yazalim, kulaktan dolma bilgilerle kendimize yapiyoruz biz sinirleniyoruz biz uzuluyoruz. Gerceklessin ondan sonra. Sevinelim uzulelim birlikte kızalim.
Gonlumden gecen 11 i yaziyorum
                Tolga
Serdar - Franco - Ersan - Motta
Gokhan - Veli - Attiba - Olcay
            Lanzini / Marin
             Demba BA

Çevrimdışı karakartalım

ne gelen var ne giden demi sallayın bugün kadir gecesi daha mühim işlerimiz var hayırlı kandiller beşiktaş aşıkları  :) :) :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

Arkadaslar Dunya Kupasi gecti.Hangi takim transfer yapti. Herkes dunya kupasini bekledi. Takim planlamasini ona gore yapti satilacaklar, alinacaklar vs.. Bekleyelim gorelim, biz burdan ne yazarsak yazalim, kulaktan dolma bilgilerle kendimize yapiyoruz biz sinirleniyoruz biz uzuluyoruz. Gerceklessin ondan sonra. Sevinelim uzulelim birlikte kızalim.
                Tolga
            Lanzini / Marin
             Demba BA

sağ beki serdar olan bir takım 3. olmaya mahkumdur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Tolga
            Lanzini / Marin
             Demba BA

fanatigin haberine göre başkan lanziniyi almıyorum diye açıklama yaptı :-(

Çevrimdışı ALI RIZA

yarin KAP i bekleyin arkadaslar  transfer aciklaniyor %99 demiyorum %99,9 da demiyorum %100 diyorum..Turk mu olur yabanci mi olur yoksa ikisi birden mi olur bilemem
olurda aciklanmazsa var yaaa....
%100 kesin yani :) Süprizlerle Dolu :)  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini'den vazgeçilmesi çok iyi oldu.Yeişim Lanziniyi al Ruiz'i yada Marin'i al katkını. Lanzini olsaydı elimizde patlayacaktı bunu gündemde olduğu günden beri yazıyorum buraya. Hatanın neresinden dönersek faydadır.

Çevrimdışı Anıl

fanatigin haberine göre başkan lanziniyi almıyorum diye açıklama yaptı :-(
Diğer yazdığı gelir o zaman :)

Çevrimdışı Kemal

Herkese hayırlı geceler ve hayırlı kandiller. Yarın Kap'ta Loukas Vyntra 'yı görünce beni hatırlayın benle aynı yaşta nasılsa  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 00:19:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ruiz gelsin en azından ne vereceği belli direk Lanzini kumar olacak her türlü Töre'yi mutlaka alsınlar ki önümzdeki yönetimlerin önünü açsınlar genç bir iskeletle daha sonraki yönetim sadece yabancıya ağırlık verir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam ben sebepleri yazdım sende yazarsan ortak noktada bulusuruz, alman milli takımla biz bir miyiz Allah aşkına ? beni koy şimdi Bu dünya Kupasına Almanyayı en kötü 2. yapardım oda en kötü.
doğru muhtemelen şampiyon da yapardın. çünkü takır takır ileyen bir sistem sözkonusu. Kesinlikle katılıyorum. Bilice gelince geçen yıl 6 hafta sahası kapanan en byüyük yıldızı -sözde- sezonun yrısında hiç oynamayan, oyuncuların birçok sakatlık problemi yaşadığı sezonu bence çok çok iyi götürdü. Sezonu çok az gol yiyerek kapattık ve bazı maçlarda son dk. golleriyle puan verdik. Bence eldeki malzemeye göre kesinlikle başarılıydı. En kolayı hocayı göndermektir ki biz del bosque yi bile yeniköy kasabına benziyor diyerek 10. hafta göndermiş bir takımız. Bu şekilde bir yere varmamız mümkü değil tabi bence..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 00:19:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkese hayırlı geceler ve hayırlı kandiller. Yarın Kap'ta Loukas Vyntra 'yı görünce beni hatırlayın benle aynı yaşta nasılsa  :icool:

:kop: :kop: :kop: :yerlerde:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

Lanzini'den vazgeçilmesi çok iyi oldu.Yeişim Lanziniyi al Ruiz'i yada Marin'i al katkını. Lanzini olsaydı elimizde patlayacaktı bunu gündemde olduğu günden beri yazıyorum buraya. Hatanın neresinden dönersek faydadır.

Aynen lanzini olmadığı daha iyi oldu marin , ruiz , töre, sağ bek olmalı biran önce. Bunlar olmazsa işimiz olmaz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 00:21:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız şunu söylemek gerek mevcut yönetimde futboldan anlayan ve o vizyona sahip olan tek bir adam bile yok. O yüzden sanırım böyle şeyler çok yaşanacak daha
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Marin ve Ruiz birlikte gelmez. İkisinden biri gelir yarın açıklanır oda. Töre de büyük ihtimal yarın yada cuma açıklanır, açıklanmalı...

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar Yarını Bekleyelim Güzel bilgiler gelebilir...!  :deal: :director:

Çevrimdışı Tolga

ben nedense ruize de sıcak bakmıyorum marin gelse daha iyi hele ki söylendiği gibi bedelsiz kiralık gelebiliyorsa havada kapılmalı

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şunu söylemek gerek mevcut yönetimde futboldan anlayan ve o vizyona sahip olan tek bir adam bile yok. O yüzden sanırım böyle şeyler çok yaşanacak daha
zaten en büyük tehlikede bu hocam :s20:

Çevrimdışı FARUK

acilen törenin alınması lazım frei yın 2-3atraksiyonundan başa top ileri götürebilen olmadı
ve veli atiba ikilisinide bugün beğenmedim şahsen bence tek veli oynamalı ruiz alıp 442 ye dönmeli
yoksa biz dembaba dan 10 golü zor görürüz adam topu alıo arkasını dönüo duvar pası yapıyor topu geri atacak adam yok
ozzie 2 orta yaptı felaket olcay desen yine kayıp
serdara değinmiyorum