2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580776 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

TRANSFER ŞART FEYENORD Bu kadroyla YENEMEYİZ...!
Maç özeti De Bam baya 3-5 kere top geldi tek forvet...!
Oğuzhan ilk yarı eh 2 yarı peh...!
Olcay ilk yarı eh 2. yarı top değmedi..!
Defans pırt
Sağ kanat zırt
sol kanat iyi iyi...!
Orta saha kim var diye baktım bulmadım...!
Sağ kanat Frei daha çok oynaması lazım G.Töre şart...!
ön libero Atiba kötüydü gol attı kendi ve rakip kaleye...!
Ön libero Veli İlk yarı iyiydi...!
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 23:43:41 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı forzatunga

lanzini den vazgeçilmesi isabet olmuş şu hali ile bile Frei Lanzini den daha çok umut vadediyor.Git kirala Marini akmaz,kokmaz alman hem chelsea'ye donmek için kasar hem milli takıma girmek için.Kısa vade için en ekonomik  ve mantıklı çözüm Marin

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar Lanzinin veya klubünün nazı kaç gündür hepimizi bunalttı.
Şimdi çıkıp yönetime tü kaka diyenleri anlamıyorum. Bu kadar nazla gelen adam yarın sahaya çıkmak içinde aynısını yapacak.
Alelacele yapılacak transferler klübümüzü ne denli sıkıntıya sokuyor görüyorsunuz.
Feyonord maçı için imza atılmayacak, gelen adam büyük paralara ve yıllara imza atacak.Onun için bence yönetim doğrusunu yapıyor.Lanzini luiz töre vesair alınsa şampiyonlar ligine gidebilecekmiyiz. Daha bu turda çıkan rakip belli.Birde play offlarda kim çıkacak Allah bilir. Onun için yönetime haksızlık etmeyelim lütfen.

Ayrıca bana göre bizim iki yönlü bir orta sahaya ve sağ beke ihtiyacımız var.Lanzini gelirse Ozi ve Kerim kulübeden çıkartılmayacak.Gelişemeyecekler.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 23:44:01 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Anıl

kusura bakma hocam biz bunları çok duyduk o yüzden sıradan geliyor artık bize :)
Zeki abi de iftardaydı, itibar etmek lazım bence :bandit:

Ntv spor da son dakika gelişmesi diye geçti.  Lanzini yalan oldu. Hayirlisi bakalımama sadece bizde oluyor geldi gelecek.... sonra vazgeçtik hiç bir kulüpte görmedim en büyük sıkıntı bu bence
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı ZEKI

Zeki hocam %100 yazdın. unutma.
Kaynagimiza guvenelim :D
sen niye gene gelmedin bakem yeri burasi degil ama  isminden dolayi kızamiyorum da @süleyman seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Şimdi TUKAKA yapılacam ama ben Başkan yerinde olsam sezon sonunda BİLİC ile yolları hemen ayırmıştım,gitsin sevimli sevimli gitar çalsın.
Hocam fikrini yazmışsın tukaka yapılacak bir durum yok ama size katılmıyorum bu kadrodan fazlasını beklemek hayalcilik olur. Bilic mutlaka devam etmeli. Zaten futbolcuları göndermektense en kolayı hocayı göndermektir ve Türkiyede hep bu yapılır artık bundan vazgeçsek çok iyi olacak

Çevrimdışı Tolga

Ntv spor da son dakika gelişmesi diye geçti.  Lanzini yalan oldu. Hayirlisi bakalımama sadece bizde oluyor geldi gelecek.... sonra vazgeçtik hiç bir kulüpte görmedim en büyük sıkıntı bu bence
her transferimiz sakız gibi uzarsa sonunda hüsran oluyor maaesef
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

xuz

• Ziyaretçi

2 haftadır her gün "bitti, geliyor, yarın kesin" diye durmadan mesaj atan çakma duyumcular online mı?

Çevrimdışı Kemal

Bence de yarın %100 KAP var, ismide yazayım '' Loukas Vyntra '', sağbekimiz gelecek 7 sene garanti arkadaşlar hadi yaşadık.Biliçe 100 gr Acem kınası yollayında yaksın ELİNE

Çevrimdışı Tolga

Bence de yarın %100 KAP var, ismide yazayım '' Loukas Vyntra '', sağbekimiz gelecek 7 sene garanti arkadaşlar hadi yaşadık.Biliçe 100 gr Acem kınası yollayında yaksın ELİNE
evet bak o olabilir işte şaşırmam yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

xuz

• Ziyaretçi

Bizim gitarcı yine komisyon peşinde  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim Ego tatmini yapıyor taraftarı tatmin ediyor 1 transfer 15 gündür 20 gündür yapılmayı bekliyor Arjantine Lanzini için kim gitti...! Belge bekliyorsun git başkansın sen git al gel...! İlla Serdar Adalı gidip Q7 getirmedi mi ? Sende git al gel takım bu bunu hepimiz gördük olmuyor Oyun kurucu oynatan pasör lazım...!  ligin 2. yarısından beridir...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizim gitarcı yine komisyon peşinde  :claps:
Gitarci Biliç oluyorsa Beşiktaş T.D. hakkında konuşuyorsan komisyon vs hoş degildir...! Transferi bitirememe Yönetimin işidir...! Biliç'e geçen seneden beridir verilen malzeme budur + Dembaba - si ise Takım Aynı takım...! Oyuncularda İStek arzu Mainz karşıdan gördüğün istek ve arzuydu...!

Çevrimdışı aa.aslan

Marin , ruiz , sağ bek, töre alınmalı yoksa bu senede işimiz yaş.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kemal

Hocam fikrini yazmışsın tukaka yapılacak bir durum yok ama size katılmıyorum bu kadrodan fazlasını beklemek hayalcilik olur. Bilic mutlaka devam etmeli. Zaten futbolcuları göndermektense en kolayı hocayı göndermektir ve Türkiyede hep bu yapılır artık bundan vazgeçsek çok iyi olacak

Geçen sene maçları izlerken , 0-0 maç kilitlen yada 1-0 gerideyken Biliçin dk65 de Almeidayı çıkarıp ilk dönem Eneramo - sonraki dönemlerde Pektemeği oyuna alışlarında- çift forvete bu skorlarla dönmeyişine - Sağ açıkta  Holosko - hatta Atiba oynatırken Frei'ı sadece son maç taraftarın önüne atmasına - Pedroyu aylarca ıskarta yapmasına - Derbilere korkak çıkmasına (verdiği demeçler dahil) - yaptırdığı ve yaptırmaya çalıştığı saçma sapan transferlere- Önder ÖZEN'in sondan 1 öncekibasın toplantısında '' topu dikine oynamasını sağlayabilecek zamanında bunu yapan lider - yol gösterici bu armada isim yapmış Yardımcı antranör istememesi'' durumlarına ben sinir oluyorum. Bu yüzden kırardım kalemini, takıma bana göre 1 nebze katkısı olmadı, kafasına bişeyi bi takıyor artık dünya yıkılsa o değişmiyor, bu kadar sabit fikirlilikle başarı yakalanamaz.

xuz

• Ziyaretçi

Gitarci Biliç oluyorsa Beşiktaş T.D. hakkında konuşuyorsan komisyon vs hoş degildir...! Transferi bitirememe Yönetimin işidir...! Biliç'e geçen seneden beridir verilen malzeme budur + Dembaba - si ise Takım Aynı takım...! Oyuncularda İStek arzu Mainz karşıdan gördüğün istek ve arzuydu...!

33 yaşındaki sağbekin menajeri kim bi araştır  :bandit:

Çevrimdışı Sedat

Feyenoord maça şimdiden başlamış protokol tribünü için kale arkalarından yer ayırtmak nedir  :alala:
Biz de onlara Olimpiyatta kale arkasından yer verelim de dürbünle izlesinler  :dry:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

33 yaşındaki sağbekin menajeri kim bi araştır  :bandit:
Kardeşi..! Ama 33 yaşındaki oyuncuyu alan kim :) 33 yaşında oyuncunun ne işi var bizde defansta..! Escude niye yolladık ? Alınırsa Tam bir Bomba yapar yönetim...!

Çevrimdışı ilhan mansız

bu kadar bariz hata yapılır mı? burada hep anlatmaya çalıştım. veli,oğuzhan,atiba,olcay kerim. Bunlar asla yetmez. sadece türkiye liine bile yetmez avrupa hayalini hiç kurmayalım. Bu beşliye üç tecrübeli oyuncu lazım. konuşulanlara göre yazıyroum.

tolga,serdar,ersan,pedro,ismail,veli,oğuzhan,ruiz,marin,gökhan,dembaba. olsaydı çok çok iyi bir kadro olabilirdi.

cenk,atiba,kerim,necip,cenk,mustafa,motta,holosko,sivok,ömer,muhammed,olcay da kadro derinliği yapardı

Çevrimdışı ilhan mansız

Kaynagimiza guvenelim :D
sen niye gene gelmedin bakem yeri burasi degil ama  isminden dolayi kızamiyorum da @süleyman seba
abi affet borçlar büyüyor mecbur feyenord maçonda ödeyeceğiz

Çevrimdışı ilhan mansız

Geçen sene maçları izlerken , 0-0 maç kilitlen yada 1-0 gerideyken Biliçin dk65 de Almeidayı çıkarıp ilk dönem Eneramo - sonraki dönemlerde Pektemeği oyuna alışlarında- çift forvete bu skorlarla dönmeyişine - Sağ açıkta  Holosko - hatta Atiba oynatırken Frei'ı sadece son maç taraftarın önüne atmasına - Pedroyu aylarca ıskarta yapmasına - Derbilere korkak çıkmasına (verdiği demeçler dahil) - yaptırdığı ve yaptırmaya çalıştığı saçma sapan transferlere- Önder ÖZEN'in sondan 1 öncekibasın toplantısında '' topu dikine oynamasını sağlayabilecek zamanında bunu yapan lider - yol gösterici bu armada isim yapmış Yardımcı antranör istememesi'' durumlarına ben sinir oluyorum. Bu yüzden kırardım kalemini, takıma bana göre 1 nebze katkısı olmadı, kafasına bişeyi bi takıyor artık dünya yıkılsa o değişmiyor, bu kadar sabit fikirlilikle başarı yakalanamaz.
Anlıyorum ama bence yanlış düşünüyorsun.kalem kırmak kolay tabi ki. alman milli takımı 90 yılda sadece 10 hoca ile çalışmış bizim milli takım 43 hoca. 2 kez üstüste gelenleri saymıyoruz.

xuz

• Ziyaretçi

Kardeşi..! Ama 33 yaşındaki oyuncuyu alan kim :) 33 yaşında oyuncunun ne işi var bizde defansta..! Escude niye yolladık ? Alınırsa Tam bir Bomba yapar yönetim...!

Oyuncuyu isteyen Bilic, yönetim kendisi bulmadı oyuncuyu. Bu yönetimden zaten her şey beklenir de göz göre göre böyle bir şey yapıyorlar, aklım çıkacak sinirden

Çevrimdışı Adanali_Kartal

ya su takima saglam bi sag bek Atibanin yerine tas gibi bi orta saha sol tarafa da marin i alsinlar yine götürürüz bu ligi ... yalniz herkes yapilan transfer feyenord maclari icin degil lig icin vs falan diyorda liginde baslamasina sunun surasinda fasla bise kalmadi , 2.kamp dönemide bitiyor... Bu memleketteki olay bazen insani cileden cikarir , fazla degil ya birazicik prof. olsalar ölürler sanki  :s20: sirf futbol takim falan degil her alanda böle sacma sapan belirsizlikler  :ebebe:

Çevrimdışı Kemal

Tolga
serdar  pedro ersan motta
   veli  atiba
töre  oğuzhan  olcay
    dembaba(almeida)

şu kadro fb nin avrupa meni, gsnin hoca şoku ve 2.yarı yine gsnin deplasman hezimeti yaşadığı ligde 3. oldu direk 20m euroyu çukkalamayıp Cl ye doğrudan katılamadı, şimdi bu kadronun çokta yetersiz kadro olmadığını düşünenler iftarda pideyi fazla kaçırmış olmalı, bu pide kafası çünkü, ligde en iyi ihtimal 3. oluruz . yedekleri yazmadım bile, ugur borallar-Holoskolar falan var o derece durum vahim.