2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580745 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 22:01:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Frei döktürüyor yetersiz diyenler tekrar düşünmeli

Bizim idealimiz bir kanatta frei diğerinde Töre olanı olmalı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gokhan_1903

Frei döktürüyor yetersiz diyenler tekrar düşünmeli

Bizim idealimiz bir kanatta frei diğerinde Töre olanı olmalı
maşallah nazar değmesin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2014, 22:07:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic'i bazı konularda anlamak mümkün değil. Töre sakatken Holosko yerine şu çocuğu hiç oynatmadı kendi aldırmadı diye. Pedro da aynı. Gerçekten pis bir inadı var hep tesadüf eseri kazanıyoruz bu oyuncuları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı aa.aslan

Oguzhan veli atiba olcay oynayınca forvet cenk veya ba gayet iyi oluyor. Töre de gelip oynarsa idealimiz bu şekilde olur. Frei iyi şans buldukça daha iyi olacak gibi. Yetersiz diyenlenlerden biride benim bugün daha iyi görünmekle beraber törenin dikine ileri oynaması henüz yok freide inşallah daha iyi olacak. İlk 11 de sorunumuz yok Feyenord u geçeriz diye düşünüyorum.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ALI RIZA

Oguzhan veli atiba olcay oynayınca forvet cenk veya ba gayet iyi oluyor. Töre de gelip oynarsa idealimiz bu şekilde olur. Frei iyi şans buldukça daha iyi olacak gibi. Yetersiz diyenlenlerden biride benim bugün daha iyi görünmekle beraber törenin dikine ileri oynaması henüz yok freide inşallah daha iyi olacak. İlk 11 de sorunumuz yok Feyenord u geçeriz diye düşünüyorum.
BJK-Main maçı buradan devam edelim...!
http://besiktasarena.com/index.php?topic=433.0

Çevrimdışı Kemal

Bilic'i bazı konularda anlamak mümkün değil. Töre sakatken Holosko yerine şu çocuğu hiç oynatmadı kendi aldırmadı diye. Pedro da aynı. Gerçekten pis bir inadı var hep tesadüf eseri kazanıyoruz bu oyuncuları.

+1903  , şimdi de Ba'ya takacak ve huzursuzluk çıkacak

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Arjantinli 10 numara Manuel Lanzini'nin transferinden vazgeçti. (Fanatik)

Çevrimdışı hic2222

Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Arjantinli 10 numara Manuel Lanzini'nin transferinden vazgeçti. (Fanatik)
http://www.fanatik.com.tr/2014/07/23/besiktas-lanzininin-transferinden-vazgecti-379032
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kemal

üzgünüm ama twitterda Lanzininin Villareale transfer olduğu konuşuluyor, nasip değilmiş yedirmediler.

Çevrimdışı Tolga

açıkçası hiç üzülmedim hatta bunun için geç bile kalındı adamlar ucuza bize yedirmeyeceklerdi bu belliydi çoktan başka bir oyuncu ile görüşülüp anlaşılması gerekirdi boşa vakit kaybedildi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Lanzini Villarreal ve vazgeçildiği haberleri şimdilik yalan :)

Çevrimdışı Haldun

lanzini ispanyaya gitti, 115 yıllık beşiktaş tarihinde böyle mız mız trasfer dönemi görülmedi galiba 1 haftaya feyanord maçımız var ortada transfer yok ligde ilk 5 e girersek bu kadroyla iyi

Çevrimdışı Tolga

lanzini ispanyaya gitti, 115 yıllık beşiktaş tarihinde böyle mız mız trasfer dönemi görülmedi galiba 1 haftaya feyanord maçımız var ortada transfer yok ligde ilk 5 e girersek bu kadroyla iyi
hep söylüyorum aynı tas aynı hamam bir demba ba yı aldılar onu da önder özen yüzünden gelecek tepkileri azaltmak için

Çevrimdışı Haldun

hep söylüyorum aynı tas aynı hamam bir demba ba yı aldılar onu da önder özen yüzünden gelecek tepkileri azaltmak için
aynen öyle acaba başkan 200 bin euro kar edecem diye trasferde bu kadar yavaş hareket ediyor ama şampişyonlar ligine katılamadğı takdirde mahrum olacağı 30-35 milyon euro dan bihaber mi acaba??????

Çevrimdışı Anıl

Lanzini açıklaması blöf olabilir. Lanzini gelmezse de başkası gelir sıkıntı yok  :ok:

Çevrimdışı Haldun

Lanzini'ye talip olan tek kulüp olduklarını belirten Başkan Fikret Orman şunları söyledi "Bu oyuncuyu bizden başka isteyen yok. Olsaydı zaten gidip çoktan almıştı. Bu gün anlaşıyoruz, ertesi gün başka bir şey daha istiyorlar. En son dün yine bizimle alay eder gibi, önce her şey tamam dediler, sabah oldu farklı şeyler istediler. Kimse bizim ile dalga geçip alay eder gibi pazarlık yapamaz. Lanzini'yi almayacağım. Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üste para verseler de almam. Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.. River Plate gibi herkesin takip ettiği ve bu takımda oynayan bir oyuncu. O olmaz başkası olur.

Levante’nin Yunan sağ beki  Loukas Vyntra transferi için uğraştıklarını söyleyen Orman, "Vyntra'yı hoca istedi, alacağız. Zaten bonservisi yok. Kendisi de 500 bin Euro civarında bir rakam istiyor. Yarın( bugün) UEFA ya isim bildirme son gün diye birini getirmek doğru olmaz. Zaten feyenoord maçına kısa süre kaldı. Yarın gelen biri , bize tur mu getirecek? Ama Tabi ki on numara alacağız. Ruiz olur, Marin olur ya da hiç duyulmamış sırı olabilir" dedi.

Çevrimdışı ZEKI

yarin KAP i bekleyin arkadaslar  transfer aciklaniyor %99 demiyorum %99,9 da demiyorum %100 diyorum..Turk mu olur yabanci mi olur yoksa ikisi birden mi olur bilemem
olurda aciklanmazsa var yaaa....

Çevrimdışı Tolga

yarin KAP i bekleyin arkadaslar  transfer aciklaniyor %99 demiyorum %99,9 da demiyorum %100 diyorum..Turk mu olur yabanci mi olur yoksa ikisi birden mi olur bilemem
kusura bakma hocam biz bunları çok duyduk o yüzden sıradan geliyor artık bize :)

Çevrimdışı Sedat

Lanzini transferi yatmış olabilir sıkıntı değil Ruiz, Marin vs telafisi mümkün zaten Feyenoord maçı kaçtı ancak sağbek için Loukas Vyntra(yaş33) alındı alınıcak  :s20:
İlk 11 de 5 yabancı olduğu unutulmamalı.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı capo di capi

O değilde hani Fanatik ve Fotomaç'a inanmıyorduk arkadaşlar.  :D
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ilhan mansız

Zeki hocam %100 yazdın. unutma.

Çevrimdışı Kemal

Şimdi TUKAKA yapılacam ama ben Başkan yerinde olsam sezon sonunda BİLİC ile yolları hemen ayırmıştım,gitsin sevimli sevimli gitar çalsın.

Çevrimdışı Tolga

Lanzini transferi yatmış olabilir sıkıntı değil Ruiz, Marin vs telafisi mümkün zaten Feyenoord maçı kaçtı ancak sağbek için Loukas Vyntra(yaş33) alındı alınıcak  :s20:
İlk 11 de 5 yabancı olduğu unutulmamalı.
belli ki r.plate lanzinin potansiyeline güvenerek 10-15 m euro civarına satmayı planlıyor ileride diye düşünüyorum o yüzden sürekli bizi oyaladılar en sonunda bizimkilerde haklı olarak görüşmeleri kestiler buraya kadar sorun yok fakat mesele lanzinin alınıp alınmaması değil mesele ciddi bir zaman kaybı yaşanması.boşu boşuna lanzini ile uğraşıldı o kadar zaman ş.ligi ön elemesi oynayacaz 10 numarası yok takımın ve bu eksiklik kesinlikle feyenoord maçlarında bariz şekilde hissedilecek.lanzini için 1-2 en kötü 3. girişimi yaparsın olmuyorsa başka alternatiflere yönelirsin bu kadar zor mu yani