2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583256 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı capo di capi

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere  :)

Çok teşekkür ederim.  :)
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben yeni stadın forma ve kombinelere ciddi etkisi olacağını düşünüyorum. Açıkçası eski stad berbattı. Özellikle kış döneminde maçlara gitmek çok zordu. Yeni stad mutlaka ciddi katkı sağlar. 20 yıldır maçlara gidiyorum bugüne kadar sadece 1 kez kombine aldım. Forma satışları zaten yönetim değişikliğinden buyana ciddi umut veriyor. Başarılı geçecek bir sezonda 300 bini çok rahat geçeriz

Çevrimdışı Anıl

15-17 arası bir kap bildirimi olabilir deniyor...

Çevrimdışı ilhan mansız

Tabi bireysel olarak kombine alışkanlığının kazanılması ve süreklilik sağlamak zaman alabilir

15-17 arası bir kap bildirimi olabilir deniyor...
kaynak?

Çevrimdışı Anıl

Twitter  :lol:
iyiymiş hadi bakalım 5 te görüşelim o zaman  :ok: :)

Çevrimdışı altan0348

bugünde transfer haberi yok anlaşılan. valla beşiktaş taraftarı iyi sabrediyor yakında ermiş olacağız bu gidişle :) boşuna beklemeyin arkadaşlar lanziniyi alamayacağız. bitseydi çoktan açıklarlardı. töreden de umudu kesitm ben.

Çevrimdışı Deniz

İşin tadı kaçtı.Demba BA transferinden sonra ardı ardına Töre ve Lanzini gelir diye düşünüyordum.eğer onlar gelseydi şimdi Feyenoord maçına hem moral hem de kadro kalitesi açısındna 1-0 önde çıkacaktık.Şu andan itibaren yapılan hiçbir transfer feyenoord maçına çıkamaz.

Transfer yapacaksın da adam İstanbula gelip sağlık kontrolüne girecek de sonra tekrar kampa katılacak da taktik antrenmanlarına katılacak da ve üstüne maç eksiği riskini göze alarak feyenoord maçına çıkartacaz da ... Say say bitmez.

Şu an yapmamız gereken tek şey eldeki oyunculara güvenmek.Ben Cenk Tosuna ,Olcaya,Veliye,Oğuzhana güveniyorum.BA da maçta katkı verebilirse güzel sonuçlar alabiliriz.Ama BA sadece bugünkü maça çıkacak.Onun da hazır olması zor .Hayırlısı olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

demba ba transferine bile doğru düzgün sevinemedik öyle bir oyuncudan yararlanmak istiyorsak yanına da kaliteli oyuncuları ş.ligi maçları öncesi almamız lazımdı atı alan üsküdarı geçmek üzere
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

uyudum uyandım bilgisayara sarıldım umutla ama ne lanzini nede töre yok hiç piyasada  :s20: :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Deniz

uyudum uyandım bilgisayara sarıldım umutla ama ne lanzini nede töre yok hiç piyasada  :s20: :s20: :s20:
Kardeş sen de ne uyumuşsun öğlen oldu  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Transferin feyenoord maçında oynaması için bugün mesai saati son mudur?

Çevrimdışı Deniz

Transferin feyenoord maçında oynaması için bugün mesai saati son mudur?
yarın sanırım

Çevrimdışı Sedat

Uefa'ya verilicek liste için son süre 25 Temmuz gece 1'miş. Hemen hemen 34 saatimiz var  :iscrewy:
Gelen transferlerin kondisyon durumları form durumları ne olur bilemeyiz ancak en azından 2. maç için kullanılabilir.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Yakup

Lanzini gelirse sıkıntı değil takımıyla kampta sonuçta. Ama töre gelirse 2. maç bile sıkıntı ne zamandır antreman yaptığı yok ( en azından biz öyle biliyoruz.)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

Adam adaptasyon süreci önemli..! ilk kez cıkıyor kendi ülkesinden erkenden yapılmalı :alala:

Çevrimdışı Sarp

Bildiğimiz kadarı ile töre bizim tesislerde çalışmalarını sürdürüyor!!!
(yada böyle rivayet ediliyor :) )

Çevrimdışı Tolga

bu yönetimin ş.ligi gibi bir hedefi yok bu yüzden bu transferler ağırdan alınıyor eğer böyle bir hedefleri olsaydı lanziniyle aylardır uğraşmak yerine alternatifini gider alırlardı son dakikaya kadar uğraşmazlardı

Çevrimdışı Salih A.

bu yönetimin ş.ligi gibi bir hedefi yok bu yüzden bu transferler ağırdan alınıyor eğer böyle bir hedefleri olsaydı lanziniyle aylardır uğraşmak yerine alternatifini gider alırlardı son dakikaya kadar uğraşmazlardı
hocxam yanlış düşünüyorsun gelecek transfer sadece feyenoord için gelmeyecekuzun bir maraton var ayrıca biz feyenoordu takıma maçtan bir iki hafta önce katılmış oyuncularlamı geçmeyi düşünüyoruz. ? geçen sezon ilk dört hafta takımda lanzini marin vs falan mı vardı feyenoord u şuan ki kadro bile iyi oynaması halinde geçer. transfer konusunda herkesin istediği bir durumu sabırsızlandığımız için klube dayatamayalım belki aynı paraya daha başka oyuncularlada görüşülüyor yani beklemek lazım birde renkilerde de hareket yok sadece bizde değil
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Tolga

hocxam yanlış düşünüyorsun gelecek transfer sadece feyenoord için gelmeyecekuzun bir maraton var ayrıca biz feyenoordu takıma maçtan bir iki hafta önce katılmış oyuncularlamı geçmeyi düşünüyoruz. ? geçen sezon ilk dört hafta takımda lanzini marin vs falan mı vardı feyenoord u şuan ki kadro bile iyi oynaması halinde geçer. transfer konusunda herkesin istediği bir durumu sabırsızlandığımız için klube dayatamayalım belki aynı paraya daha başka oyuncularlada görüşülüyor yani beklemek lazım birde renkilerde de hareket yok sadece bizde değil
bende diyorumki eğer ş.ligi bir hedefin olsaydı şu transferlerin çoğunu halletmiş olman lazımdı son ana bırakmaman lazımdı diyorum demekki pek önemsemiyorlar ayrıca fbnin transfer yapmayacağı zaten ortada şampiyon kadroya diegoyu aldılar daha kimi alsınlar avrupada da yoklar.gs zaten kadrosu iyi direk ş.liginde onların da aceleci davanmaması mantıklı en fazla 1 tane forvet alırlar o kadar belki de stoper.bizim birçok yere transfer yapmamız şart demba ba'nın bile önder özen olayını unutturmak için hemen transfer edildiğini düşünüyorum.he şunu da söyliyim geçen seneki tromsö maçlarında töre ve fernandes vardı hadi almeidanın yerinde dembaba var diyelim ona rağmen zar zor elemiştik.şimdi onlarda yok neye dayanarak rahat eleyebileceğimizi düşünüyorsunuz feyenoordu anlayabilmiş değilim
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 15:33:15 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Erdinç

yine bize kap nöbetleri :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı saricasi

şuanki kadroyla feyenordu geçemezsek bunu transfere bağlamam,rakib en iyi oyuncularının bir kısmını göndermiş diğer gidebilecek oyuncular bile hala kampa katılamamış ve direk sınıf atlatıcak transferler    yapmamışlar.onların yerinde olmak istemezdim.biz onlardan daha iyi durumdayız geçemezsek eğer taktik ve dizilişe başka nedenlere bağlarım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

şuanki kadroyla feyenordu geçemezsek bunu transfere bağlamam,rakib en iyi oyuncularının bir kısmını göndermiş diğer gidebilecek oyuncular bile hala kampa katılamamış ve direk sınıf atlatıcak transferler    yapmamışlar.onların yerinde olmak istemezdim.biz onlardan daha iyi durumdayız geçemezsek eğer taktik ve dizilişe başka nedenlere bağlarım.
Aynen Sinan abi, bizim şuan ki kadromuz bu turu geçebilicek seviyede. He ama bir sonraki tur için transfer şart ki o tura kadar bitirirler transferleri.