2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583640 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı poedr

lanzininin son maçı başladımı gençler penarol ile maçları vardı bu gece. gallardo son maçı diye demeç vermişti sabah
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı TØLGA

Tillah lafları bunlar  :evillol:
tillahı takip ederim ama en uygunu o bu durumda zor iş değil tillaha bir telefon bağlar o işi :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı poedr

02:00   İptal
edildi   
Penarol (Uru)
-   
River Plate (Arg) livescore da böyle bir ibare var son maçı oynamakta nasip olmadı yiğidime:)

Çevrimdışı TØLGA

lanzininin son maçı başladımı gençler penarol ile maçları vardı bu gece. gallardo son maçı diye demeç vermişti sabah
iptal o maç şiddetli yağmur nedeniyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

maç iptal
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı poedr

Çevrimdışı Anıl

tillahı takip ederim ama en uygunu o bu durumda zor iş değil tillaha bir telefon bağlar o işi :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

uçağa bincek fotosunu çekincek demba ba gibi öyle inanırım :D  :bandit:

twitterda gördüm

Bugun 28. Lanzini'yi almış bulunmaktayız.Transfer politikam ortalıkta hiç Lanzini bırakmamak.Piyasada ki tüm Lanzini'leri alacaz inş. :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı TØLGA

:evillol: :evillol: :evillol:
pusuda zateen bizden önce o başlar :D hele bir ilk ön elemeyi geçemesin o zmn gör sen (Allah korusun)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Lanzini'yi de Kadir Gecesi getiriyoruz ama darılmazsın değil mi ? demba ba

Çevrimdışı poedr

hacılar bu sefer geliyor. içimde öyle bir his var. yarın grande KAP day olacak.

Çevrimdışı Tolga

hacılar bu sefer geliyor. içimde öyle bir his var. yarın grande KAP day olacak.
lanziniye her ne kadar şimdilik olumlu bakmasam da ona da razıyım bari takımın o bölgedeki oyuncusu belli olmuş olur bizde diğer mevkileri düşünmeye başlarız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Çok gecikti transferler.Bari tatlı bitse sonu.Ben feyenoordu geçebileceğimizi düşünüyorum.Arsenal maçına yetişsinler bari (bize kesin arsenal çıkar)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çok gecikti transferler.Bari tatlı bitse sonu.Ben feyenoordu geçebileceğimizi düşünüyorum.Arsenal maçına yetişsinler bari (bize kesin arsenal çıkar)
o kesin daha güçlüsü yoksa tabi:)

Çevrimiçi Necmi

o kesin daha güçlüsü yoksa tabi:)
Kurayı kim çekiyorsa kuradan önce kaçıralım başka türlü olmayacak :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şenes erzik çekerse kaçırmya gerek yok yurda gelince havaalanından alırız :biggrinking:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

görevi orta Doğu bağlantılı abilere verelim mi ? @Necmi abi

Çevrimdışı Deniz

Kurayı çeken kimse çemberlitaş hamamına götürüp 3 ağıza 3 buruna su vermek lazım  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bu tam EL ARENA lık bir iş gibi @Necmi abi ne dersin  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

yok onlar beceremez riskli konu garantiye gitmek lazım :D

Çevrimdışı Deniz

yok onlar beceremez riskli konu garantiye gitmek lazım :D
Ortadoğu ekibinin Miamide bağlantıları harekete geçti bile rahat olun  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi murat

manu EL Lanzini de sizin ekipten. alıp gelin artık.o da güney amerika şubeniz olur. :D

Çevrimdışı Deniz

manu EL Lanzini de sizin ekipten. alıp gelin artık.o da güney amerika şubeniz olur. :D
Kuzen şu an Miamide abi.Sokak sokak lanziniyi arıyor.yakaladığı yerde paket yapıp yollayacak.1-2 güne getiremezse bizzat ben gidiyorum bu işi halledecem.yanında Balantayı da getiririm 12000 km yol gitmişim getirmezsem olmaz  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Lanzini Ne oldu _? geliyor mu