2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583708 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı hic2222

Bende Lanzini konusunda isteksizlerdenim.Brayn Luiz istiyorum iki yönlüymüş hem,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı capo di capi

Bugün doğum günüm  :cook: ve hediye olarak Lanzini'yi istiyorum.  :yerlerde:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi murat

mutlu yıllar.

Çevrimdışı Deniz

mutlu yıllar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mutlu yıllar.
NİCE SENELERE
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı capo di capi

Sağolun arkadaşlar. Bu arada herkese hayırlı Kadirler olsun.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Salih A.

pastanın içine de marini ekleyemmi?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Volkan Başaran

[Forvet hattını Chelsea’nin Senegalli yıldızı Demba Ba’yı kadrosuna katarak güçlendiren Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı bir orta saha, ardından da stoper almayı planlayan Siyah-Beyazlı ekibin yerli transfer olarak daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusu Jimmy Durmaz için harekete geçtiği kaydedildi.

OLYMPIAKOS'U REDDETTİ
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, başarılı orta saha oyuncusu için "4 milyon euro istiyoruz; ancak görüşmek isteyen kulüp olursa pazarlık payı var" demişti. Beşiktaş'ta bu transferi asbaşkan Deniz Atalay’ın yürüttüğü öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın bonservis ücretini 2.5 milyon euroya çekmeye çalıştığı, oyuncuya da 3 yıllık sözleşme önerdiği kaydedildi. Yunanistan'ın Olympiakos takımı da Jimmy Durmaz için transfer teklifinde bulundu.

Başkan İlhan Cavcav, Yunan ekibiyle anlaştıklarını ancak oyuncunun Olympiakos’u istemediğini açıkladı. Başarılı futbolcu, Beşiktaş'ta oynamayı arzu ediyor. Yunan temsilcisi Gençlerbirliği'ne 2 milyon euro önermişti.

TEKNİK DİREKTÖR SLAVEN BİLİC DE ONAYLADI
Türk yurttaşlığı olan İsveçli futbolcu, İsveç Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Teknik direktör Bilic de Jimmy'nin transferini istiyor. Jimmy, kanatlarda oynayabildiği gibi doğrudan kaleye gidebilme özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Başarılı futbolcu, Türkiye temsilcisi Doğan Ercan'la birlikte İstanbul'a gelmiş ve açıklamalarda bulunmuştu. Jimmy, İstanbul'daki büyük takımlardan teklif aldığını belirtirken, "Amacım sıçrama yaparak büyük bir takımda oynamak. Türkiye'ye gelirken böyle bir kariyer planlaması yaptım" demişti.

Bugün
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[Forvet hattını Chelsea’nin Senegalli yıldızı Demba Ba’yı kadrosuna katarak güçlendiren Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı bir orta saha, ardından da stoper almayı planlayan Siyah-Beyazlı ekibin yerli transfer olarak daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusu Jimmy Durmaz için harekete geçtiği kaydedildi.

OLYMPIAKOS'U REDDETTİ
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, başarılı orta saha oyuncusu için "4 milyon euro istiyoruz; ancak görüşmek isteyen kulüp olursa pazarlık payı var" demişti. Beşiktaş'ta bu transferi asbaşkan Deniz Atalay’ın yürüttüğü öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın bonservis ücretini 2.5 milyon euroya çekmeye çalıştığı, oyuncuya da 3 yıllık sözleşme önerdiği kaydedildi. Yunanistan'ın Olympiakos takımı da Jimmy Durmaz için transfer teklifinde bulundu.

Başkan İlhan Cavcav, Yunan ekibiyle anlaştıklarını ancak oyuncunun Olympiakos’u istemediğini açıkladı. Başarılı futbolcu, Beşiktaş'ta oynamayı arzu ediyor. Yunan temsilcisi Gençlerbirliği'ne 2 milyon euro önermişti.

TEKNİK DİREKTÖR SLAVEN BİLİC DE ONAYLADI
Türk yurttaşlığı olan İsveçli futbolcu, İsveç Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Teknik direktör Bilic de Jimmy'nin transferini istiyor. Jimmy, kanatlarda oynayabildiği gibi doğrudan kaleye gidebilme özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Başarılı futbolcu, Türkiye temsilcisi Doğan Ercan'la birlikte İstanbul'a gelmiş ve açıklamalarda bulunmuştu. Jimmy, İstanbul'daki büyük takımlardan teklif aldığını belirtirken, "Amacım sıçrama yaparak büyük bir takımda oynamak. Türkiye'ye gelirken böyle bir kariyer planlaması yaptım" demişti.

Bugün
Töreye alternatif olarak düşünülüyor ama 1.alternatif töre olmalı öylede zaten yoksa bu kadar uğraşmazlardı töre şımarık falan ama yinede faydalı oluyor takıma

Lanzinin gelmesi de gelmemesi de hayırlıdır.

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

nice senelere  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

DEANDRE YEDLIN i önermiş ilhan mansız sağ bek için talibi çoktur dünya kupasından sonra ama denenebilir yinede

http://www.besiktasscout.com/deandre-yedlin/

bide bu yazıya rastladım

Çevrimdışı Tolga

DEANDRE YEDLIN i önermiş ilhan mansız sağ bek için talibi çoktur dünya kupasından sonra ama denenebilir yinede

http://www.besiktasscout.com/deandre-yedlin/

bide bu yazıya rastladım
keşke alsalar çok iyi oyuncu

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı capo di capi

Bu arada

3 büyüklerin kombine satışlarında son durum

Galatasaray 26.100
Fenerbahçe 16.800
Beşiktaş 4.117

(@FutbolArenaTR)
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Salih A.

Bu arada

Galatasaray 26.100
Fenerbahçe 16.800
Beşiktaş 4.117

(@FutbolArenaTR)
abi bizimkinde hata var 4800 civarı kombine şuanda, ve bayram ve aysonu olması sebebiyle bence düşük kaldı ağustosta bu rakam çok daha iyi noktalara gelir diye ümit ediyorum

Çevrimdışı Zoro

kombine sayılarına bakınca transfer falan istemenin mantığı yok.

Çevrimdışı saricasi

Bu arada

Galatasaray 26.100
Fenerbahçe 16.800
Beşiktaş 4.117

(@FutbolArenaTR)
Stad bittikten sonra bizimkini karşılaştırmak doğru olur:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı AŞO

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere  :)

Çevrimdışı ALDENYX

Bu arada

Galatasaray 26.100
Fenerbahçe 16.800
Beşiktaş 4.117

(@FutbolArenaTR)

BENİMDE ANLAMADIĞIM GS BU KADAR PASOO ALMIŞLARMI.?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

MADRID OKADAR orta sahaya transfer yapiyor , modrici kiralamaya çalişsalar di iyi olurdu. :alala: bilicin yardimları ile
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Salih A.

BENİMDE ANLAMADIĞIM GS BU KADAR PASOO ALMIŞLARMI.?
konu dışına sapıyoruz ama şöyle birşey söylim en son olimpiyata gidip maçtan çıkıp eve gelmem saat gece 1,5 u bulmuştu araba ile gidip geldiğimde ise bu saat 3 leri bulduğu bile oldu olimpiyat zor geliyor insanlar oraya gitmek istemiyor kombine aldım ama belki gideceğim 4-5 maç onlarda derbi falan. o nedenle şimdiki kıyas çok doğru olmaz asıl stad açıldığında görmek lazım fakat stadın da açılması için para lazım :)

Çevrimdışı Tolga

ben stad açılsa da en azından belli süre için çok büyük bir artış beklemiyorum bizim taraftarda forma ve kombine alma alışkanlığı yok bu da öyle kolay kolay değişmez

Çevrimdışı capo di capi

ben stad açılsa da en azından belli süre için çok büyük bir artış beklemiyorum bizim taraftarda forma ve kombine alma alışkanlığı yok bu da öyle kolay kolay değişmez

Banada öyle geliyor. Hem alışanlık yok hemde renkliler kadar maddi gücü yok bizim taraftarların.
Süleyman Seba Ölümsüzdür