2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583752 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Kuzen şu an Miamide abi.Sokak sokak lanziniyi arıyor.yakaladığı yerde paket yapıp yollayacak.1-2 güne getiremezse bizzat ben gidiyorum bu işi halledecem.yanında Balantayı da getiririm 12000 km yol gitmişim getirmezsem olmaz  :bandit:
Hazır gitmişken bütün takımı topla işe yarayanları ayıklarız :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Hazır gitmişken bütün takımı topla işe yarayanları ayıklarız :evillol:
abi thy 2 valizden fazlasına izin vermiyor.birine lanziniyi birine balantayı koyacam  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Her güne yeni bir umutla başlıyoruz,yarın için de umutların gerçekleşmesi dileğiyle.İyi geceler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Her güne yeni bir umutla başlıyoruz,yarın için de umutların gerçekleşmesi dileğiyle.İyi geceler
iyi geceler

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bende kaçar herkese iyi geceler
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

LANZİNİ YARIN KAPA BİLDİRİLECEK,FORMA NUMARASI DAHİ BELLİYMİŞ(10 DEĞİL)
Vyntra bu arada sağ bek değil,stoper.
KADİR GECENizi ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Geovani

Çok şükür lanzini bugünde gelmiş  :D :D bi an korktum gelmicek diye
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmetx

Lanzini bu formayı giyecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Lanzini bu formayı giyecek.
7 numaradır büyük ihtimal  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

beyler :D 06:36 itibariyle lanzini kapa bildirilmedi size devrediyorum nöbeti :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

LANZİNİ YARIN KAPA BİLDİRİLECEK,FORMA NUMARASI DAHİ BELLİYMİŞ(10 DEĞİL)
Vyntra bu arada sağ bek değil,stoper.
KADİR GECENizi ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM.
vyntra sağbekde stoperde oynayabiliyoruş bir nevi ibrahim toroman giibi düşünün yani :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Forma lansmanına yetişir dediler daha gelen giden yok

Çevrimdışı CanEmre

Forma lansmanına yetişir dediler daha gelen giden yok
Lansman gene neyse de yarına akşama kadar yetişse bari  :dontknow:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmett.67

1 aydır Lanzini ile yatıp, Lanzini ile kalkıyoruz. Bir türlü transfer bitirilemedi. Böyle olunca beklenti çok yükseldi.  Demba ba da süreç daha hızlı işledi. Lanzini bana göre daha muamma. Nazlı bir transfer olduğundan kendisi tarafımdan çok merak edilmektedir. İnşallah beklediğimize değer.  :tabe:

Çevrimdışı AŞO

Vay arkadaş ne lanziniymiş valla  hala bitmedi hergün transfer  tamam diye haber geliyor ama Lanzini bir türlü gelemedi. Bakalım bugünden umutluyum  :evillol:

Çevrimdışı onurt

:kop:
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

:kop: :kop: :kop:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı AhmetY

Arkadaşlar bu saate kadar bekledim hala bi hareketlilik yok ama artık yatıyorum. Tek dileğim Lanzini transferinin nene,ronaldinho... gibi sonuçlanmaması umraım bu sefer yüzümüz güler. Bildirilirse kapa benim yerime de sevinin :D

Çevrimdışı hic2222

Sabah Lanziniyle ilgili Milliyette gece yarsıı operasyonu başlıklı yayın vardı onuda kaldırmışlar : :s20:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu gidişle feyenord haftaya netleştirmese bari  :s20:

Çevrimiçi murat

Sabah Lanziniyle ilgili Milliyette gece yarsıı operasyonu başlıklı yayın vardı onuda kaldırmışlar : :s20:
lanzini ile uğraşacaklarına marini getirsinler.lanzini de olursa olur.

Çevrimdışı cartographer

lanzini ile uğraşacaklarına marini getirsinler.lanzini de olursa olur.

Marin'in eğer sakatlık problemi yoksa ve Bremen'deki performansına ulaşırsa çok can yakacağını düşünüyorum, özellikle de ligimizde. Lanzini için yeteneklerine rağmen nedense bu kadar net konuşamıyorum.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ya arkadaş günlerdir gerek töre gerek lanzini haberi gazetelerde çarşaf çarşaf çıkıyor, bizim yönetim ne yalanlıyor nede kapa bildirimde bulunuyor  :alala: nede kap napıyosun sen arkadaş etraf yangın yeri demiyor  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.