2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585053 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

muhammed'i askere gönderelim. görsün dünya kaç bucakmış. zorluk görmedi bu çocuk, gönderceksin ptt 1.lige o zaman adam olmaya başlar. geldi 20 yaşına hala direk 11 oynayamıyor.
onu göndersinler başka takıma ki hafta sora kaçar geri gelir.

Çevrimdışı bjk_mabet

aynen abi koğuşa bi su basayım da görsün  :tabe:

sabun çakın :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

keşke barcelona istediği zaman mami bir şekilde oraya gitseydi adım kadar eminim ki bir messi olurdu diye bir iddia ortaya atamam ama kalbur üstü takımların hepsinde oyanyabilecek oyun kalitesine ulaşırdı.biz maminin hem bedensel hem de oyun görüşünü geliştirmekte başarısız olduk.bugün porto,b.dortmund gibi takımların alt yapısında devam etseydi futbol yaşantısına bugün çok iyi bir takımda devam etmiş olurdu.suçu sadece mamiye atmamakta lazım türkiyedeki en büyük sıkıntılardan bir tanesi genç ve potansiyelli futbolcuları geliştirmek için özel çalışma metodları kullanmamak.hal böyleyken sadece mamiyi suçlarsak asıl sorunu görmezden geliriz ve tabiki ben de bundan sonra maminin üst düzey bir futbolcu olabileceğini sanmıyorum acı ama gerçek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Umarım sabah 10 gibi 1 er dakika arayla lanzini gökhan töre ilgileniyor açıklaması 3-4 gibide anlaşıldı açıklaması 1 er dakika arayla gelir.  :super:

Çevrimdışı altan0348

aynen abi koğuşa bi su basayım da görsün  :tabe:

bulaşıkları yıkatcaksın!! etrafıda bi güzel mıntık yaptırcaksın!! bi de 8 saat nöbet tutturcaksın. görcek o zaman anyayı konyayı. yıllık 300 bin lira para kazanıyor. napıyor peki? işi gücü instagramda kızlarla chatleşmek. yönetim sahip çıkamadı mamiye. eğer büyük futbolcu olmak istiyorsa sosyal ağlarını kapatacak. demba bayı örnek alsın adam sabah akşam çalışıyor yatmıyorrrr!!!

Çevrimdışı pelops

keşke barcelona istediği zaman mami bir şekilde oraya gitseydi adım kadar eminim ki bir messi olurdu diye bir iddia ortaya atamam ama kalbur üstü takımların hepsinde oyanyabilecek oyun kalitesine ulaşırdı.biz maminin hem bedensel hem de oyun görüşünü geliştirmekte başarısız olduk.bugün porto,b.dortmund gibi takımların alt yapısında devam etseydi futbol yaşantısına bugün çok iyi bir takımda devam etmiş olurdu.suçu sadece mamiye atmamakta lazım türkiyedeki en büyük sıkıntılardan bir tanesi genç ve potansiyelli futbolcuları geliştirmek için özel çalışma metodları kullanmamak.hal böyleyken sadece mamiyi suçlarsak asıl sorunu görmezden geliriz ve tabiki ben de bundan sonra maminin üst düzey bir futbolcu olabileceğini sanmıyorum acı ama gerçek.
fenerbahçeli salih ya da arda'dan bahsetsek biraz ?

Çevrimdışı SDemirsoy

sabun çakın :)
  :D klor bile basarız abi aklı başına gelir birde ağaca selam verdirdik mi tamam dır

Mami'ye sadece şap yedirmek lazım  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

fenerbahçeli salih ya da arda'dan bahsetsek biraz ?
arda için birşey diyemem ki o da buradayken aslında öyle çok kendini geliştirdiği söylenemez sürekli sakatlanan istikrarsız bir oyuncuydu a.madride gidince futbolunun üzerine koydu bunu kendisi de söyledi.salih için de şunu söyliyim salih şuan da kendisini çok mu geliştirdi de romaya gitti tabiki de hayır.sadece roma onu yetenekli olduğu için aldı tıpkı a.madridin ardayı alması gibi.eğer salih fizik olarak iyi duruma gelirse zaten romada kalır oradan da belki de daha üst sınıf takımlara gidebilir.arda gene burada birşeyler yapıp gitti de salih aslında hiçbirşey yapmadı doğru düzgün oynamadı bile.roma onu ileride yeteneklerini geliştirebileceğine inandığı için aldı yoksa zaten almazdı.ben aynı şeyi mami için söylüyorum eğer zamanında barcelonaya gitseydi bugün salihten de ardadan da çok daha iyi futbolcu olmuştu ama şu saatten sonra bu mümkün değil.

Yarın en az bir transfer açıklanır. %100

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yarın en az bir transfer açıklanır. %100
listeye yetişir mi gece 1 e imzalaması

Çevrimdışı TØLGA

lanzini gökhan töre ben artık bu transferlere bitti gözüyle bakıyorum
benim gönül gözüm böyle söylüyor :D :D ama o adı konusulan
yunan sağbek olay çıkar o kadar açık yani kaç yaşında adam allah askına
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

lanzini gökhan töre ben artık bu transferlere bitti gözüyle bakıyorum
benim gönül gözüm böyle söylüyor :D :D ama o adı konusulan
yunan sağbek olay çıkar o kadar açık yani kaç yaşında adam allah askına
norveçin molde takımından bir sağ bek deniyor 21 yaşındaymış galiba o da gündemde deniyor

Çevrimdışı bjk_mabet

:D klor bile basarız abi aklı başına gelir birde ağaca selam verdirdik mi tamam dır

9-11  3-5 nöbet yazıyorsun 3 gün mum gibi oluyor o zaman :) denedim garantili yöntem :)

Çevrimdışı pelops

arda için birşey diyemem ki o da buradayken aslında öyle çok kendini geliştirdiği söylenemez sürekli sakatlanan istikrarsız bir oyuncuydu a.madride gidince futbolunun üzerine koydu bunu kendisi de söyledi.salih için de şunu söyliyim salih şuan da kendisini çok mu geliştirdi de romaya gitti tabiki de hayır.sadece roma onu yetenekli olduğu için aldı tıpkı a.madridin ardayı alması gibi.eğer salih fizik olarak iyi duruma gelirse zaten romada kalır oradan da belki de daha üst sınıf takımlara gidebilir.arda gene burada birşeyler yapıp gitti de salih aslında hiçbirşey yapmadı doğru düzgün oynamadı bile.roma onu ileride yeteneklerini geliştirebileceğine inandığı için aldı yoksa zaten almazdı.ben aynı şeyi mami için söylüyorum eğer zamanında barcelonaya gitseydi bugün salihten de ardadan da çok daha iyi futbolcu olmuştu ama şu saatten sonra bu mümkün değil.
bu kadar olumsuz düşünme mami için.arda kiralık gittikten sonra arda oldu.yeterki biraz futbola alışsın.sadece antremana çıkmak ile olmaz.ayrıca salih konusunda katılmıyorum malesef.çünkü salih her çıktığı maçta bişeyler yapmaya çalıştı ve yapabildi de bence.zaten roma onu 15 dk izledi de aldı.ben salihi izlediğimde bu adam bi yerlere gelebilir dediğime göre roma bunun daha fazlasını görebilir.maminin kesinlikle ve kesinlikle kiralık gitmesi lazım..

Çevrimdışı SDemirsoy

9-11  3-5 nöbet yazıyorsun 3 gün mum gibi oluyor o zaman :) denedim garantili yöntem :)
vayy Rütbe de var dı diyorsun yani :) çaycı değilmiydin abi sen askerde  :D

Çevrimdışı TØLGA

norveçin molde takımından bir sağ bek deniyor 21 yaşındaymış galiba o da gündemde deniyor
evet o adam genç iyi olduğu söyleniyor hiç izlemedim yorum yapamam
ama iki tane yunan adıda geçiyoor isimlerini şimdi yazamıcam karışık :D biri ispanyada oynuyor levantede
digeri 1 bucuk senedir maç oynamıyor 33 34 yaşlarında bu adamlar yanlış anlamayın ama ben
artık bu işin içinde art niyet arıyorum bilic komisyon muhabbetleri vardı bir ara bkz.atiba inanmaya başladım
yarı sezon dayansın çingene gelsin bitsin dertler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

listeye yetişir mi gece 1 e imzalaması
Yetişmek zorunda bence yetişir de.

Çevrimdışı bjk_mabet

vayy Rütbe de var dı diyorsun yani :) çaycı değilmiydin abi sen askerde  :D

kayak öğrenmeniydim...

Çevrimdışı Anıl

evet o adam genç iyi olduğu söyleniyor hiç izlemedim yorum yapamam
ama iki tane yunan adıda geçiyoor isimlerini şimdi yazamıcam karışık :D biri ispanyada oynuyor levantede
digeri 1 bucuk senedir maç oynamıyor 33 34 yaşlarında bu adamlar yanlış anlamayın ama ben
artık bu işin içinde art niyet arıyorum bilic komisyon muhabbetleri vardı bir ara bkz.atiba inanmaya başladım
yarı sezon dayansın çingene gelsin bitsin dertler  :bandit:
Tillah lafları bunlar  :evillol:

Çevrimdışı Sedat

Lanzini için temkinli olmakta yarar var  :red_bandana:
Unutmamak gerekir ki 'Yetişkin bir Lanzini günde 3 kez Beşiktaş'ımıza transfer olabiliyor .'  :iscrewy:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

Lanzini için temkinli olmakta yarar var  :red_bandana:
Unutmamak gerekir ki 'Yetişkin bir Lanzini günde 3 kez Beşiktaş'ımıza transfer olabiliyor .'  :iscrewy:
:kop: :kop: :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

kayak öğrenmeniydim...

10 parmağında 10 marifet valla  :ok:
Sağ bekte oynamışlığın da var mıdır acaba? @bjk_mabet  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Lanzini inşallah ayağın takılırda KAP a düşersin
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez