2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4589280 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brci

ibarhim üzülmez             Matias Delgado

zago                   guti                               İlhan Mansız                                yedekler :Pascal Nouma , Roddrigo Tello, veli               
Cordoba   

Ronaldo               Guinti                           Sergen                                                        kavlak,Ersan gülüm,Pancu,Rüştü,
                                                                                                                                                 Ahmed Hassan

Hilbert                                Quaresma

aahhhh kadroya bak beeeeeeeeee  :super:

Çevrimdışı forzatunga

Abartma falan yok ben olacakları söylüyorum. Ondan sonra niye aldık bu adamı demeyin. Ama inşallah yanıltır performansıyla.

Yalnız bu adamı alırken gelir gelmez essin gürlesin 20 gol 15 asist yapsın diye aldıklarını sanmıyorum.Biraz da geleceğe yatırım amaçlı düşünülüyor.Evet tamam bizim günü kurtarma gibi bir mecburiyetimiz de var ama belki de lanzini+marin kiralık olarak düşünülüyorsa iki amaca da hizmet edilmiş olur.

Diego Costa örneği var mesela ath.madrid de baya bir yedek kaldı hatta bi ara menejeri bize sattırmaya çalışmıştı ancak sonradan parladı.Lanzini gibi transferlere sabırlı yaklaşılmak zorunda.

Çevrimiçi Samet Ç

ibarhim üzülmez             Matias Delgado

zago                   guti                               İlhan Mansız                                yedekler :Pascal Nouma , Roddrigo Tello, veli               
Cordoba   

Ronaldo               Guinti                           Sergen                                                        kavlak,Ersan gülüm,Pancu,Rüştü,
                                                                                                                                                 Ahmed Hassan

Hilbert                                Quaresma

aahhhh kadroya bak beeeeeeeeee  :super:
Hocam Pascal'ı yedek bırakmışsın. Bırakılır mı ? :D

Çevrimdışı brci

Hocam Pascal'ı yedek bırakmışsın. Bırakılır mı ? :D

Sonradan girip bi gol atıp kırmızı görsün diye bıraktım  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sonradan girip bi gol atıp kırmızı görsün diye bıraktım  :D
O da olur maçtan sonra da diskoda koparız :D

Çevrimdışı brci

O da olur maçtan sonra da diskoda koparız :D

ahh ne günlerdi yaaa bi maç vardı adanaspor inönüde pascalla ilhanın rövaşatası ( çok tereddüt ettim nasıl yazlıyıyo röveşata da olabilr :) )  direkten dönmüştü :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

Hocam adam haklı 5.5 milyon Euro bile fazla bence :D
Cevabı ingilizce yazsa anlayacam da elin arjantinlisine Türkçe yazıyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Cevabı ingilizce yazsa anlayacam da elin arjantinlisine Türkçe yazıyor  :evillol:
Boşuna demiyoruz bizde sakat çok :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:) alta türkçe yazmış  :kop: :kop: :kop: :kop: latınce veya ingilzice cevirisi nasıl olacak  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Buyrun burada da paylaşayim okuyun arkadaşlar  :bandit:
http://www.besiktasscout.com/manuel-lanzini/

Çevrimdışı Adanali_Kartal

lanzini lanzini diyoruzda , bu arada Oguzhan i Mami yi unutuyoruz, Oguzhan biraz kuvvetlense degil süper lig avrupada bile sayili oyuncular arasina girer... malesef cogu genc oyuncu dogru teknik direktör ile calisamiyor  :alala: Fatih Terimi ne kadar sevmesekde ( hatta uzaktan akrabam olur  :D ) böle gencleri iyi degerlendiren bi hoca ...

insallah lanzini gelirde gelisimini bizde tammlayip denildigi gibi bi yildiz olur  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

lanzini lanzini diyoruzda , bu arada Oguzhan i Mami yi unutuyoruz, Oguzhan biraz kuvvetlense degil süper lig avrupada bile sayili oyuncular arasina girer... malesef cogu genc oyuncu dogru teknik direktör ile calisamiyor  :alala: Fatih Terimi ne kadar sevmesekde ( hatta uzaktan akrabam olur  :D ) böle gencleri iyi degerlendiren bi hoca ...
insallah lanzini gelirde gelisimini bizde tammlayip denildigi gibi bi yildiz olur  :super:
Sırtından sopayı gerek eksiltmeyesin...!  barlardan danslardan audilerden dolayı oynamasınlar arada oynasınlar taraftara sus pus yaptırsınlar...!

Çevrimdışı forzatunga

oğuzhandaki futbol zekası çok az topçuda var gerçekten biraz fitness kondisyon geliştirse 20'ye satılır.

Çevrimdışı Anıl

Allah utandırmasın :bandit:

@SaLVaDoR hocam genc adam barada gider dansada gider degil audi ferari de sürer kimseyide ilgilendirmez , sonucta takima müftü aramiyoruz ... kimse cikipta bari yenildigimiz maclardan sonra gitmesin demesin , sonucta bi yerde kafa dagitacak bosaltacakki ertesi gün yine kendini futbola versin ...

tartisma cikmadan yine söyleyim tr deki cogu genc oyuncularin kaybolma sebebinin 90% calistiklari T.D lerdir ..!

Çevrimdışı ALI RIZA

@SaLVaDoR hocam genc adam barada gider dansada gider degil audi ferari de sürer kimseyide ilgilendirmez , sonucta takima müftü aramiyoruz ... kimse cikipta bari yenildigimiz maclardan sonra gitmesin demesin , sonucta bi yerde kafa dagitacak bosaltacakki ertesi gün yine kendini futbola versin ...
tartisma cikmadan yine söyleyim tr deki cogu genc oyuncularin kaybolma sebebinin 90% calistiklari T.D lerdir ..!
Biliç iyi teknik direktör...! adam mantalitesi var türk hocalarda olmayan..!
oğuzhan dikkat edecek...! Önce çalışacak geliştirecek sonra yapacak sen önce gez sonra çalışma dermandan düş sonra eleştiriler ağır desin...! olmaz bu taraftar kabul etmez

Çevrimdışı Deniz

Ben sabah Töre için kap bekliyorum.Akşam 4-5 gibi de Lanzini için.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben sabah Töre için kap bekliyorum.Akşam 4-5 gibi de Lanzini için.
19.03  gibi de lansman ben bekliyorum :)

Çevrimdışı Anıl

Lanzinide Gelecek  :bandit: :bandit:
Ne dediyse o :bandit: Hayırlı olsun hepimize :super: @El irtibat3 doğru haberin adresi :kop:

bilic bencede cok iyi bir hoca ama malesef ne genc nede herhangi bi futbolcuya + olarak hicbirsey veremedi , gecen sezon en az 5-6 maci dogru okuyamadigi icin verdi ... bu senede ayni hatalara düserse asil ilk kendisi hedef olur ...

bilic konusunada yazmistim , taktigine göre oyuncu alinsin yildizmis ucuzmus önemli degil , yeterki kendine göre dogru oyuncu grubu olsun ... yoksa 30 kisilik kadroda tek bir oyuncu bile söyleyemez kimse bak isde X yada Y oyuncu bilicle beraber kendini gelistirdi , + olarak sunu katti oyununa diye .

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

Lanzini bitti diyoruz kimse ortalıkta yok haydaaa  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Pazarlık yaparken genç değiller kazandıklarının hayalini kuramayanlar maden ocaklarında ölüyor
biz onların vücutlarına o parayı veriyoruz o yüzden gidipte sabahın ilk saatlerine kadar dolaşamazlar
dinlenmeleri gerektiğinde dinlenecekler ferrariye binmek istiyorlarsa bunun bir bedeli var ve o bedeli
ödemek zorundalar. Sezon içinde bütün gücünü takıma ver sezon bitincede kudurana kadar eğlen
milyon dolarları gidipde barlarda eğlensinler diyemi veriyoruz