2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4589245 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brci

biz şimdi feyenoord a elenirsek uefa avrupa ligine gidebilecekmiyiz yoksa feyenoordu geçip sonraki takıma elenirsek mi gidebileceğiz ? bunu bayadır merak ediyorum yada avrupa ligi yokmu hiç ?

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Samet Ç

biz şimdi feyenoord a elenirsek uefa avrupa ligine gidebilecekmiyiz yoksa feyenoordu geçip sonraki takıma elenirsek mi gidebileceğiz ? bunu bayadır merak ediyorum yada avrupa ligi yokmu hiç ?
Elenirsek Avrupa liginde play off oynayacağız gruplara kalmak için.

Çevrimdışı Necmi

Lanzini-Villarreal-12 m € iddiası var
Villareal de o para varmıymış :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

Ben lanziniden cok marini istiyorum.olcay yedek olur sagdada tore frei mis gibi olur kanatlar.ozide ortada is yapar bence.sag bek alinsin birde

Çevrimdışı brci

Elenirsek Avrupa liginde play off oynayacağız gruplara kalmak için.

teşekkür ederim :) bu arada yalçın ayhanın ahını aldık gibi hissediyorum işlermiz rast gitmiycekmiş gibi durup durup aklıma o takılıyo bazen kimden kaynaklandıysa büyük hata yaptı .. düşünsenize universite sınavına giriyosunuz tercih sonuçları açıklanıyo odtüyü kazanmışsınız kayıt olmaya gidiyosunuz yanlışlık olmuş deyip gönderiyorlar çok ayıp oldu adama :/

Çevrimiçi Samet Ç

teşekkür ederim :) bu arada yalçın ayhanın ahını aldık gibi hissediyorum işlermiz rast gitmiycekmiş gibi durup durup aklıma o takılıyo bazen kimden kaynaklandıysa büyük hata yaptı .. düşünsenize universite sınavına giriyosunuz tercih sonuçları açıklanıyo odtüyü kazanmışsınız kayıt olmaya gidiyosunuz yanlışlık olmuş deyip gönderiyorlar çok ayıp oldu adama :/
Yalçın ahı bize vız gelir tırıst gider hocam. Zamanında kimin ahını aldıysak iki yakamız bir türlü birleşmiyor. :D

Çevrimdışı brci

Yalçın ahı bize vız gelir tırıst gider hocam. Zamanında kimin ahını aldıysak iki yakamız bir türlü birleşmiyor. :D

bu açıdan hiç düşünmemiştim  :D  harbi biz kimin ahını aldık ya 2009 dan beri yüzümüz gülmüyo  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

bu açıdan hiç düşünmemiştim  :D  harbi biz kimin ahını aldık ya 2009 dan beri yüzümüz gülmüyo  :alala:
Serdar Bilgili olabilir mi acaba ? :D

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Deniz

Hasan Aratın ahıdır o  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini bitecek yarın büyük bir ihtimal öyle bir bilgi geldi.Kaynaklarım yanıltmazsa. Yılın kovası olacak bizde demedi demeyin 2. Tabata vakasına hazır olun ve tutmazsa yönetime tepki göstermeyin en çok istediğiniz oyuncuyu alıyorlar.

Çevrimdışı Deniz

Lanzini bitecek yarın büyük bir ihtimal öyle bir bilgi geldi.Kaynaklarım yanıltmazsa. Yılın kovası olacak bizde demedi demeyin 2. Tabata vakasına hazır olun ve tutmazsa yönetime tepki göstermeyin en çok istediğiniz oyuncuyu alıyorlar.
Lanzini 21 yaşında.Bir risk.Ama r10 a verilip çöpe gideceğine lanziniye verilsin para
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

sanmam lanzini tabata olmaz oğuzhanın ilk senesi gibi olur diye tahmin ediyorum .. river plate boş bi takım değil herhangi bi oyuncusuna kolay kolay 10 numarayı vermez .. transfer işi zaten böyle ama bi Chelsea , Barça , Real değilsen kumar oynuyosun zaten ya tutarsa diye ... haa yada açıcan kesenin ağzını fantezi transferler yapıcaksın bkz.  Quaresma , Guti , Simao , Carew , Kleberson vs. bunların bir sezonda mutlaka oynadığı parladığı 5 maç olur garanti ama süreklilik yakalayamadık böyle transferlerle malesef ..

hep istemişimdir Fenerin Alexi gibi bi yabancı oyuncumuz olsa senelerini geçirse Beşiktaş ta ve takıma çok şey katsa her anlamda .. umarım bir gün öyle bir yabancı 10 numaramız olur ... bu arada miss you Matias Delgado !!!

Çevrimdışı Karabay

yatcaz kalkcaz lanzini gelcek,
yatcaz kalkcaz töre gelcek,
iyi geceler beyler :)

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini 21 yaşında.Bir risk.Ama r10 a verilip çöpe gideceğine lanziniye verilsin para
Hocam ben Roni gelsin demiyorum ki önümüzde alternatif olarak Ruiz var Marin var bunlar Lanzini'den kötü oyuncumu bence 2 gömlek üstünler Lanzini'den.

Çevrimdışı Deniz

Hocam ben Roni gelsin demiyorum ki önümüzde alternatif olarak Ruiz var Marin var bunlar Lanzini'den kötü oyuncumu bence 2 gömlek üstünler Lanzini'den.
Onlar da alternatif hocam tabi .Hangisi hayırlıysa o gelsin..

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca Balanta'nın adı da Arjantin medyasında Beşiktaş'la yazıldı az önce

Çevrimiçi Samet Ç

Onlar da alternatif hocam tabi .Hangisi hayırlıysa o gelsin..
Katılıyorum hocam hayırlısı neyse o olsun ama bize de 10 numara olarak hayırlı biri gelmedi. :D

Çevrimdışı Anıl

Lanzini-Villarreal-12 m € iddiası var
Öyle birşey olsa River Plate bizimle görüşmez bile net yalan !

Çevrimdışı Anıl

Çok abarttınız :)

Çevrimdışı Anıl

Ayrıca Balanta'nın adı da Arjantin medyasında Beşiktaş'la yazıldı az önce
Lanzini-Balanta aynı anda gelse varya aman aman aman  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Çok abarttınız :)
Abartma falan yok ben olacakları söylüyorum. Ondan sonra niye aldık bu adamı demeyin. Ama inşallah yanıltır performansıyla.

Çevrimdışı Anıl

Abartma falan yok ben olacakları söylüyorum. Ondan sonra niye aldık bu adamı demeyin. Ama inşallah yanıltır performansıyla.
Serdar Kurtuluşa bu kadar laf etmiyoruz daha adam gelmeden yerin dibine soktuk :)

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar Kurtuluşa bu kadar laf etmiyoruz daha adam gelmeden yerin dibine soktuk :)
Hocam Serdar arada kaynadı Samet Aybaba yüzünden o yüzden bir şey söylemiyorum ona. Adam ön libero oynayacağım diye geldi sağ bek oldu. :D