2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588993 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

bana göre bu iş çok uzadı feyenoordu eleyemezsek ondan sonra lanzini ya da başka bir oyuncu gelse ne olacak şu saatten sonra lanzini falan hikaye daha uğraşılmasın amma naz yaptılar bir oyuncu için.ya verirsin ya vermezsin budur yani yok anlaştık deniyor sonra vergi sorunu çıktı deniyor sonra o halledildi bir sonraki satıştan yüzde verilmesi sorunu çıkıyor ödeme planı falan sürekli iş uzayıp gidiyor adamlar vermek istemiyorlar işte bunu anlasın herkes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

O zaman kabul etmemiş teklifi daha netlik kazanmadığını söylediğine göre ya da taraftara alıştıra alıştıra söylüyor :D
Netlik kazanmadı demiyor, Balanta ve Lanzini yi büyük ihtimal satacağız umarım bizim lig başlamadan netleşir diyo :) Lanzini gelicek inşallah gelicek :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

bana göre bu iş çok uzadı feyenoordu eleyemezsek ondan sonra lanzini ya da başka bir oyuncu gelse ne olacak şu saatten sonra lanzini falan hikaye daha uğraşılmasın amma naz yaptılar bir oyuncu için.ya verirsin ya vermezsin budur yani yok anlaştık deniyor sonra vergi sorunu çıktı deniyor sonra o halledildi bir sonraki satıştan yüzde verilmesi sorunu çıkıyor ödeme planı falan sürekli iş uzayıp gidiyor adamlar vermek istemiyorlar işte bunu anlasın herkes
Aynen hocam diğer alternatiflere yönelmek lazım adamlar Lanzini'yi Messi mi sanıyorlar çözemedim. Çok fazla naz yaptılar.

Çevrimdışı hic2222

Üstelik bunca uğraştıran futbolcu genç.
Patlama yapabilir veya kaybolabilir.
Hem risk satın alıyoruz hem binbir naz hemde büyük yıldız adayı denilen bu adamla kimse ilgilenmiyor birtek biz ilgileniyoruz.
Umarım iyi incelenmiş iyi izlenmiş birisidir.Çok endişeliyim bu transferde
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALDENYX

5-3 +1 yabancı kuralı..verirsin roniye 1 1,5 m euro kabul ederse gelsin o +1 olsun yada 3 biri... :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Netlik kazanmadı demiyor, Balanta ve Lanzini yi büyük ihtimal satacağız umarım bizim lig başlamadan netleşir diyo :) Lanzini gelicek inşallah gelicek :bandit:
inşallah gelir ve hazır gelmiş olucak büyük ihtimalle ancak ilk maçta ne kadar yararlı olur bilemem

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah gelir ve hazır gelmiş olucak büyük ihtimalle ancak ilk maçta ne kadar yararlı olur bilemem
Hazır da gelse hiçbir şey yapamayacak Türkiye'de görürsünüz. Alınırsa sezon bittiğinde bu dediğim hatırlatırım size.

Çevrimdışı Anıl

Töre'nin bile ilk maçta oynaması şüpheli, Lanzini de oynamaz ilk maçta. Ama rövanş maçında 75.000 seyirci önünde Lanzini-Ba şov olur inşallah :super:

Çevrimdışı Anıl

Hazır da gelse hiçbir şey yapamayacak Türkiye'de görürsünüz. Alınırsa sezon bittiğinde bu dediğim hatırlatırım size.
Lanzini ayarında bir futbolcu Türkiyede çok rahat en az 5 gol 5 asist yapar. Bunları ağırlıklı derbilerde yapsın yeter bize takımımız çok kötü değil zaten 10 numara transferi bize ekstra hücum varyasyonu katıcak. Ayrıca Lanzini sağ ve sol kanat oynayabilir rahatça :)

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini ayarında bir futbolcu Türkiyede çok rahat en az 5 gol 5 asist yapar. Bunları ağırlıklı derbilerde yapsın yeter bize takımımız çok kötü değil zaten 10 numara transferi bize ekstra hücum varyasyonu katıcak. Ayrıca Lanzini sağ ve sol kanat oynayabilir rahatça :)
Hocam sence en az 5 gol 5 asist yapması bize yeter mi Oğuzhan zaten bunları yapabiliyor bize daha iyisi lazım. Ayrıca izlediğim maçlarda Lanzini'nin pek bir numarası yok diye gözlemledim. He gelirse umarım beni yanıltır.

Çevrimdışı Necmi

Roni devre arasında diyoruz da Yönetimde devre arasında gene 300 500 baktılar yani...! Ayrıca Yönetim alıp gezdir yedir içir sonra postala muamelesi yapması basına sızdırması vs demiyoruz da...! Gencler için onlara ve Bizim yeni stadda Reklama Satışlarda artırımlara Roni şart Tüm Dünya bilecek ki BEŞİKTAŞ Ronaldinho aldı...! Brezilya Avrupa vs tüm basın bize odaklanacak...! bunları da düşünmek lazım Adamdan Kazanacaklarını düşünmen lazım...! Lanzini bilmiyorum youtube videolarda oğuzhanın 1 kademe iyi hali...! geldiğinde nasıl olacak genç tutarsa avrupada adından da söz ettirirse temiz paraya satarız yoksa elimizde bomba olur her sene izleriz Yıldızımız olur...!
@Necmi abi
Roni artık çöp brezilya gibi yumuşak bir ligde kadro dışı kalmış oyuncudan bahsediyoruz
son bir cep doldurma transferi olur Lanzini konusunda terettütüm var o yüzden oyumu Ruize
kullanıyorum tabiki çıplak gözle bir kaç maçını izlemek lazım ama ben başkalarının gördüğü ışığı
göremedim Demba BA nın arkasında Ruiz bence harikalar yaratır sağda Töre solda Olcay çok
haraketli ve tehlikeli bir ilerimiz olur ondan sonra defansın kim olduğunun bir önemi olmaz
bu takım yediğinden fazlasını atar veli ve atibanın ortayı tuttuğunu düşünürsek bir kalırız Serdarın
yedireceği gollere ben ona razıyım :D

Çevrimiçi murat

Hocam sence en az 5 gol 5 asist yapması bize yeter mi Oğuzhan zaten bunları yapabiliyor bize daha iyisi lazım. Ayrıca izlediğim maçlarda Lanzini'nin pek bir numarası yok diye gözlemledim. He gelirse umarım beni yanıltır.
benim gördüğüm topla driplingi iyi onun haricinde pres yapma oyunu tutma arapası atma gibi özellikleri çok iyi değil gibi.tabiri caizse pırpır oyuncu.biraz oyun bilgisi olan bir oyuncu lazım.ben oyumu marin den yana kullanıyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 01:54:56 MURAT ]

Çevrimdışı Necmi

anıl o kadarını sivokta yapıyor 10 numara oynatsak eminim fazlasınıda yapar :D

Çevrimiçi kahyaoglueren

Lanzini-Villarreal-12 m € iddiası var

Çevrimdışı Tolga

bunu yapması için alınıyorsa zaten hiç alınmasın frei o bölgede oynat o da onu yapar yani bu takımın 10 numarası olacaksa attığından daha çok attıracak 5 gol 5 asist bekliyorsanız lanziniden o zaman dediğinizle çelişmiş oluyorsunuz demekki o kadar da üst seviye de bir oyuncu değil :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Roni artık çöp brezilya gibi yumuşak bir ligde kadro dışı kalmış oyuncudan bahsediyoruz
son bir cep doldurma transferi olur Lanzini konusunda terettütüm var o yüzden oyumu Ruize
kullanıyorum tabiki çıplak gözle bir kaç maçını izlemek lazım ama ben başkalarının gördüğü ışığı
göremedim Demba BA nın arkasında Ruiz bence harikalar yaratır sağda Töre solda Olcay çok
haraketli ve tehlikeli bir ilerimiz olur ondan sonra defansın kim olduğunun bir önemi olmaz
bu takım yediğinden fazlasını atar veli ve atibanın ortayı tuttuğunu düşünürsek bir kalırız Serdarın
yedireceği gollere ben ona razıyım :D
Bakalım artık kısmetimizde kim varsa bu gidişle çok enteresan oyuncu gelecek tahminimce @bjk_mabet boşa yollamazlardı :) Fransa çayı nasıl diye :)

Çevrimdışı ALI RIZA

bunu yapması için alınıyorsa zaten hiç alınmasın frei o bölgede oynat o da onu yapar yani bu takımın 10 numarası olacaksa attığından daha çok attıracak 5 gol 5 asist bekliyorsanız lanziniden o zaman dediğinizle çelişmiş oluyorsunuz demekki o kadar da üst seviye de bir oyuncu değil :)
bıraksan serdarı 5 gol 5 asisti kendi kalesine ve rakibe yaptırır :bandit:

Çevrimiçi murat

gelecek için yatırımsa lanziniye birşey demem ama bu sene şampiyonluk kovalayacak isek bence aradığımız isim lanzini değil.

Çevrimiçi murat

böyle birşey olsaydı çoktan gitmişti villareale.12 milyon veren varken 5 milyon verenle görüşmezler bile.villarealin o paraları verebileceğini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 02:00:22 MURAT ]

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman:"Ben bu kulübün başkanı olduğum sürece Ronaldinho bu kulübün kapısının önünden bile geçemez."

Bu lafı Orman yutmaz,r10 u unutun.kaldı ki gelmesin artık.ben istemiyorum arkadaş.Resmen bizi rezil etti.İşi yok artık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret Orman:"Ben bu kulübün başkanı olduğum sürece Ronaldinho bu kulübün kapısının önünden bile geçemez."
Bu lafı Orman yutmaz,r10 u unutun.kaldı ki gelmesin artık.ben istemiyorum arkadaş.Resmen bizi rezil etti.İşi yok artık.
F.Orman: 7 yedim hakkını savunacagım Beşiktaşa kim zarar verdiyse soracagım...! demişti zamanında...!

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah doğrudur.

Çevrimiçi Samet Ç

Bende aynı fikirdeyim hocam beklenti buysa oynat Oğuzhan'ı Kerim'i almaya gerek yok. Bence en ideali Ruiz olur.

Çevrimiçi murat

şuan sevilla maçı özeti var.marin gerçekten iyi oynamış.adam geçiyor arapası veriyor.oyun bilgisi iyi bence marin için anlaşılmışsa iyi transfer olur.hem santrafor arkası hem kanat oynayabiliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca şu Youtube'dan oyuncu seçme işini taraftarın bırakması lazım. En az 10-15 maçını izleyip karar verilmeli. Youtube'dan oyuncu alacaksak alın o zaman Ryad Boudebouz'u Lanzini'den daha iyi oyuncu hem de 18 yaşında daha makul bir fiyata bitirilebilir.