2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4589040 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Dediğin gibi hocam GİTTİ :) Ve bitti :) Beckham'ın kariyeri isim olarak ondan  da iyi Beckham'ı da mı alalım? Adam 34 yaşında fiziksel özelliklerinin tamamını bitirmiş yapma etme.
Nerde gördün yitirmiş :) brezilyalı oyuncular hatta yabancıları türk oyuncularla karıştırma bizimkiler 29 30 geldiklerine bir cacık olmaz futbol bitirsin yürüyemiyor vs gibi laflarla 30 dan sonra hayata küsüyorlar...!
Pirlo dedigin oyuncu 34 -35 yaşında Roni 33-34 yaşında gündemimizde olan oyunuclar bakarsan 20 21 22 yasında...! yanlarına tecrübe şart...! Juve yöneticileri futboldan anlamıyorlar mı 34 -35 yaşında dünya kupasında yürüyerek top oynayan Pirlo yu ellerinde tutuyorlar da 20 21 yasında 18 M€ real madridden moratta alsınlar..! sen Morattaya 18 M€ verir misin _? adamlar tecbülerilerin yanında genç alıyor etkileşim sağlıyorlar bizlerse aman gelmesin ne gerek var diyerek Futbol Ülkesiyiz ya Avrupa'da 10'larca ama 1 kesin (Arda ) belki 2-3 (Aklıma Gelmiyor) tane Milli oyuncumuz var 4 Büyüklerden giden...! artık bazı şeyleri aşmalıyız Gençleri biz 2-4 yılda ancak yetiştiririz ama yanlarına 1-2 tane tecribe bırakırsak onlarla oynar Avrupa karşı kolay top cevirtirler...!
Bizleri hazırlık maçları avutmasın 6 tane vs attıgımıza sevinmeyelim...! geçen sene hazırlık maçlarının yıldızı Muhammed ile Sezer idi Sezer Kadro dışı kadı..! Muhammed Fırsatları sahada gezerek toptan kaçarak rakibe girmeyerek Harcadı...!

Çevrimdışı ilhan mansız

Roni  bizden 15 milyon para alır ve gider bu tarz oyuncu transferi SİSTEMSİZLİĞİN işaretidir ve acı gerçek şudur ki sistemdizlik kaybettirir. Kesinlikle alınmamalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 01:12:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nerde gördün yitirmiş :) brezilyalı oyuncular hatta yabancıları türk oyuncularla karıştırma bizimkiler 29 30 geldiklerine bir cacık olmaz futbol bitirsin yürüyemiyor vs gibi laflarla 30 dan sonra hayata küsüyorlar...!
Pirlo dedigin oyuncu 34 -35 yaşında Roni 33-34 yaşında gündemimizde olan oyunuclar bakarsan 20 21 22 yasında...! yanlarına tecrübe şart...! Juve yöneticileri futboldan anlamıyorlar mı 34 -35 yaşında dünya kupasında yürüyerek top oynayan Pirlo yu ellerinde tutuyorlar da 20 21 yasında 18 M€ real madridden moratta alsınlar..! sen Morattaya 18 M€ verir misin _? adamlar tecbülerilerin yanında genç alıyor etkileşim sağlıyorlar bizlerse aman gelmesin ne gerek var diyerek Futbol Ülkesiyiz ya Avrupa'da 10'larca ama 1 kesin (Arda ) belki 2-3 (Aklıma Gelmiyor) tane Milli oyuncumuz var 4 Büyüklerden giden...! artık bazı şeyleri aşmalıyız Gençleri biz 2-4 yılda ancak yetiştiririz ama yanlarına 1-2 tane tecribe bırakırsak onlarla oynar Avrupa karşı kolay top cevirtirler...!
Bizleri hazırlık maçları avutmasın 6 tane vs attıgımıza sevinmeyelim...! geçen sene hazırlık maçlarının yıldızı Muhammed ile Sezer idi Sezer Kadro dışı kadı..! Muhammed Fırsatları sahada gezerek toptan kaçarak rakibe girmeyerek Harcadı...!

Dediklerinde haklısın ama kıyasladığın iki oyuncu çok farklı. Pirlo ile Ronaldinho hem oyun tarzı hem oynadığı bölge olarak çok farklılar.

Prilo burada 37 yaşında da oynar çünkü geriden oyun kuracak Juve'de yaptığı gibi. Ronaldinho ise yaratması gerek ve hızı Barcadakinin yarısı kadar bile değil. Dediğin gibi Avrupadaki takımlar tecrübeye bakıyor ama farkındaysan Ronaldinhoyu 30 yaşında Brezilya'ya şutladılar Pirlo 35 olmasına rağmen üst düzey oynayabiliyor. Bir de Avrupa ile bizi bir tutma orada görev bilinci var buradaki şımarma payını da üzerine koyunca tam anlamıyla fiyasko yaşarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu ikisi de alınacak adam değil. Resmen kaşınıyoruz. Roniyi yazmaya bile gerek yok. Pirlo desen bu saatten sonra adama gülerler. Eğer olursa tamamen SİSTEMSİZLİK göstergesidir.

Çevrimdışı Anıl

Benim asıl istediğim herkesten oyunculara sahip çıkalım. Hemen satmayalım hata yapacak bunlar hangimiz yapmadık ki? Sezon sonuna kadar arkasında duralım sene soınunda haketmeyen şutlanır zaten.
Serdar Kurtuluş ve takıma dönerse İbrahim Toraman hariç ben varım. Sevmiyorum bu ikisini :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Dediklerinde haklısın ama kıyasladığın iki oyuncu çok farklı. Pirlo ile Ronaldinho hem oyun tarzı hem oynadığı bölge olarak çok farklılar.
Prilo burada 37 yaşında da oynar çünkü geriden oyun kuracak Juve'de yaptığı gibi. Ronaldinho ise yaratması gerek ve hızı Barcadakinin yarısı kadar bile değil. Dediğin gibi Avrupadaki takımlar tecrübeye bakıyor ama farkındaysan Ronaldinhoyu 30 yaşında Brezilya'ya şutladılar Pirlo 35 olmasına rağmen üst düzey oynayabiliyor. Bir de Avrupa ile bizi bir tutma orada görev bilinci var buradaki şımarma payını da üzerine koyunca tam anlamıyla fiyasko yaşarız.
Pirlo gelince Veli veya atiba birini keseceksin ! Pirlo rakibe press yapmazsa 3-5maç sonra ıslıklanır :) haberin olsun
Roni sutlamadılar kendi gitti Milanla devam ederdi..! Ülkesine geri döndü orada oynamaya karar verdi...!
Hele bakalım kim gelcek Sağ bek bulsunlar Ruhu kaçmış serdarla bu iş olmaz...!

Çevrimdışı ilhan mansız

Serdar kurtuluş iyidir. Harcamamak gerekir

Çevrimdışı ilhan mansız

Pirloyu oynatacağına atıyorum 34 hafta muhammed oynasın çok daha iyi olur. Arkadaşlar Allahaşkına ne pirlosu ne ronisi bunları almak rezalettir

Çevrimdışı Q

Q7 gibi mi :) adam PSG BARCA MİLAN 3 takımda oynadı...! Her gittiği takımda Kalkındırdı oynadı oynattı...! etrafındakiler futbol öğretti bizdeki genç oyuncular Ronaldiho dan çok şey öğrenirler...! ellerinde dünyanın en iyi oyuncusundan 1 tanesi olacak..!

+1 !
Her açıdan, her yönü ile katkı sağlayacak ve emin olabiliriz ki; hangi kulüp olur ise olsun kadroda R10 u görmek her futbol severin özlemi ve isteğidir :)
...Ve onu örnek alacak futbolcular lig kalitesi keşke gelse..
Hani "Ben senin bize gelme ihtimalini bile sevdim R10"! :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan mansız

Töre, ruiz, marin eğer sistem takımı olacaksak bize bunlar lazım

Çevrimdışı hic2222

Lanzini kötü diyemem iyide diyemem, genç oluşu avantaj gibi.
Ancak nedense bizim daha fizik gücü yüksek iki yönlü birine ihtriyacımız var gibi geliyor.
Geçenlerde kim yazmıştı bilemiyorum sanki Bryan Ruiz iki yönlü tam forvet arkası değil ama fernandesin biraz daha defansifi bir oyuncu deniliyordu.Mecburiyetten 10 numara oynatılıyor deniliyordu.Bence bu tarz birisine daha çok ihtiyacımız var.Hem bu durumda ozi ve keriminde önün kapanmaz.
İkincisi bizim kulüpte hiç sağ bek çalışması yok gibi. Bence Töre bittiyse iki yönlü bir orta saha ve sağ bek alsak yeterli gibi. Tabi defansa yerli bir alternatifte şart gibi.Uzun maratonda sakatlıktı vesair alternatif gerek.
Kısacası bence;
Töre tamamsa
1 iki yönlü orta saha
1 sağ bek
1 alternatif defans (yerli)

Ronaldinho ya gelince.Devre arası bizi çok incitti.Hala iyimidir bilemem ama bizi çok incitti
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2014, 01:25:57 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı karakartalım

serdara bencde bu kadar yüklenmemek lazım takımda bulunması gereken daimi bir yedektir iyi çalışıp göz doldurdumuda as ama her daim serdar gibi adamlara ihtiyaç var bölgesi itibariyle
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Necmi

bu saatten sonra Roni alınırsa buna yazıklar olsun derim
ama eğer lanzini pazarlığında kullanıyorlarsa helal olsun
ama kullanmak isteseler basına sızdırırlar. Bence tamamen
asparagas bir haber bize Ruizin yarısı kadar katkısı olmaz
Lanzini konusunda ciddi şüphelerim var tutarsa büyük
transfer olur ama tutmama ihtimali daha yüksek

Çevrimdışı Tolga

bu lanzini transferi gereğinden fazla uzadı adamı satmıyorsa r.plate almazsın olur biter bu gidişte feyenoord maçlarına oğuzhan dışında o bölgede başka adam olmadan çıkacaz töreninde oynayacağını sanmıyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi kahyaoglueren

River Plate başkanı açıklama yapmış.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu saatten sonra Roni alınırsa buna yazıklar olsun derim
ama eğer lanzini pazarlığında kullanıyorlarsa helal olsun
ama kullanmak isteseler basına sızdırırlar. Bence tamamen
asparagas bir haber bize Ruizin yarısı kadar katkısı olmaz
Lanzini konusunda ciddi şüphelerim var tutarsa büyük
transfer olur ama tutmama ihtimali daha yüksek
Roni devre arasında diyoruz da Yönetimde devre arasında gene 300 500 baktılar yani...! Ayrıca Yönetim alıp gezdir yedir içir sonra postala muamelesi yapması basına sızdırması vs demiyoruz da...! Gencler için onlara ve Bizim yeni stadda Reklama Satışlarda artırımlara Roni şart Tüm Dünya bilecek ki BEŞİKTAŞ Ronaldinho aldı...! Brezilya Avrupa vs tüm basın bize odaklanacak...! bunları da düşünmek lazım Adamdan Kazanacaklarını düşünmen lazım...! Lanzini bilmiyorum youtube videolarda oğuzhanın 1 kademe iyi hali...! geldiğinde nasıl olacak genç tutarsa avrupada adından da söz ettirirse temiz paraya satarız yoksa elimizde bomba olur her sene izleriz Yıldızımız olur...!
@Necmi abi

Çevrimdışı hic2222

Ne demiş tam anlayamadım  :alala:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Tolga

River Plate TD Gallardo diyor ki; "Balanta ve Lanzini satılması daha yüksek ihtimalli oyuncular. Umarım lig başlamadan durumları netleşir"
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Gallardo: "Balanta ve Lanzini en satılabilir vardır. Ben onların durumları yarışmadan önce çözümlenir umuyoruz." translate :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı Anıl

Lanzini ve Balantayı satacağız diyor keşke ikisini birden alabilsek ama sadece Lanzini'de yeter :evillol:

Çevrimdışı Efe

Gallardo: "Balanta ve Lanzini en satılabilir vardır. Ben onların durumları yarışmadan önce çözümlenir umuyoruz." translate :)

lanzini bugün yarın gelecek öyle hissediyorum diğerlerinin gelmesini pek istemiyorum nedense :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi kahyaoglueren

O zaman kabul etmemiş teklifi daha netlik kazanmadığını söylediğine göre ya da taraftara alıştıra alıştıra söylüyor :D

Çevrimdışı ALI RIZA

lanzini bugün yarın gelecek öyle hissediyorum diğerlerinin gelmesini pek istemiyorum nedense :)
Lanzini'yi izledin mi _? nasıl bilgin var mı _? bizim orta sahayı kaldırır mı _? @Efe

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada başkan değil td miş Gallardo