2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588775 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Lansmanda kimler olacak _? özel davetliler kimler İngiltere kraliyetini Çağırsınlar Beckam vs reklam kralı olur  :ebebe:

Çevrimiçi murat

Hocam Ruiz' fiyatı 5 milyon Eurolara çekildi .
bunlar transfermarkt değerleri.

Çevrimiçi murat

Bryan Ruiz
Fulham
   SAK   Fulham   28   Kosta Rika   8,00 milyon €

Marko Marin
Chelsea
   OOF   Chelsea   25   Almanya   5,00 milyon €

Manuel Lanzini
Club Atlético River Plate
   OOF   Club Atlético River Plate   21   Arjantin
Italya   6,00 milyon €

marin ve lanzini ilk mevkileri forvet arkası sonra iki kanat ruiz ise ilk mevkisi sağ açık sonra sol açık ve forvet arkası. sizce bizim forvet arkası oyuncuda olması gereken nedir? adam geçen bir oyuncu mu? ara pası atan bir oyuncumu? bitiriciliği olan forvet arkası mı?iki yönlü pres yapabilen bir oyuncu mu?bence hızlı adamlarımız var pres yapabilen oyunu tutabilen arapası da atabilen uzaktan şutu da olan  bir oyuncu lazım.sanki bunların hepsi birden bu oyuncularda yok gibi.hangisinin ne gibi özellikleri var.?

Çevrimdışı forzatunga

valla kirala marko marini geç milletin nazıyla uğraşma premier lige transfer olmuş alman adam süpriz yapmaz ,7 lik oyuncuysa 7 lik oynar ,kanata koy,göbeğe koy paralarda cebe kalır  :D

Çevrimdışı Anıl

Lanzini gelsin dertler bitsin  :busted_cop:

Çevrimiçi murat

valla kirala marko marini geç milletin nazıyla uğraşma premier lige transfer olmuş alman adam süpriz yapmaz ,7 lik oyuncuysa 7 lik oynar ,kanata koy,göbeğe koy paralarda cebe kalır  :D
benimde ilk tercihim olurdu.bize gelen almanlardan en kötüsü fink o bile iyiydi.sakatlığı yoksa marin bence çok iyi oyuncu.ingiltere olmadı türkiyede olabilir.birde gittiğin takım chelsea olunca oynamak zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 00:30:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim asıl istediğim herkesten oyunculara sahip çıkalım. Hemen satmayalım hata yapacak bunlar hangimiz yapmadık ki? Sezon sonuna kadar arkasında duralım sene soınunda haketmeyen şutlanır zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Benim asıl istediğim herkesten oyunculara sahip çıkalım. Hemen satmayalım hata yapacak bunlar hangimiz yapmadık ki? Sezon sonuna kadar arkasında duralım sene soınunda haketmeyen şutlanır zaten.
Takımın genç oyuncuları açısın da bu dediğin çok doğru ve önemli bence de  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı forzatunga

benimde ilk tercihim olurdu.bize gelen almanlardan en kötüsü fink o bile iyiydi.sakatlığı yoksa marin bence çok iyi oyuncu.ingiltere olmadı türkiyede olabilir.birde gittiğin takım chelsea olunca oynamak zor.
düzenli oynarken milli takıma kadar yükselmişti bana kalırsa Schürrle'den daha yetenekli ama Schürrle de bizim Olcay gibi tabela yapıyor işte.

Çevrimiçi Samet Ç

Pirlo ve Ronaldinho Beşiktaş'a önerilmiş Roni'yi istemiyormuş kulüp Barış Yurduseven dedi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne Lanzini miymiş kaç kere izlenilmiş 21 yaşında ! geldiğinde yılan hikayesi çıksa ne olacak ? ayrıca klübü o kadar yetenekliyi o kadar ucuza neden bırakıyor yoksa sıradan mı _? youtube internetteki videolara aldanmayalım sezonluk bu adamı kaç kere izlendi_?
bilen var mı bana anlatsın 21 yaşında ve tek talip su an 5M öneren Beşiktaş var Avrupanın genç yetenek avcısı takımları nerde _?

Çevrimdışı ALI RIZA

Pirlo ve Ronaldinho Beşiktaş'a önerilmiş Roni'yi istemiyormuş kulüp Barış Yurduseven dedi.
Roni istemeyen BJK Pirlo istiyor acaba _? dünyada 2 tane 10 numara var Roni ve Pirlo başka onlar gibi 10 numara yok...!

Çevrimdışı Tolga

eğer söylendiği gibi marini bedelsiz olarak kiralayabiliyorsak hemen alınmalı lanzini ya da başka bir 10 numara alsak bile yedek kulübesinde holoskoyu göreceğimize marini görürüz daha iyi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Roni istemeyen BJK Pirlo istiyor acaba _? dünyada 2 tane 10 numara var Roni ve Pirlo başka onlar gibi 10 numara yok...!
Hocam Pirlo yu alabiliyorsak almamız lazım. Yemişim Lanziniyi. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 00:42:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Pirlo'yu vermiyor Juventus daha dün açıkladı ya Nasıl yalan haber yapmaktır bu? Pirlo 10 numara değil üstelik ön libero.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bende marini isterim.artik lanziniyide istemiyorum oziye sahip ciksak,takim oyununda lanziniden daha verimlu olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam Pirlo yu alabiliyorsak almamız lazım. Yemişim Lanziniyi. :D
Ronaldinhoyu alabilirsek istemez misin _? Sana 10 numara lazım takım pas yapacak maçı cevirecek oyuncu lazım ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 00:44:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Ronaldinhoyu alabilirsek istemez misin _? Sana 10 numara lazım takım pas yapacak maçı cevirecek oyuncu lazım ?

Yok ben Ronaldinho'yu asla ve katta istemem çok pişman oluruz sadece ilk 4 maç oynar sonrası hüsran adım gibi eminim Quaresma'dan beter şımarır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 00:44:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende marini isterim.artik lanziniyide istemiyorum oziye sahip ciksak,takim oyununda lanziniden daha verimlu olur.

Kardeşim mesele Rotasyon zaten Oğuzhan yine oynasın sakatlansa ya da formu düşse ne olacak?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

Abi baksana ama adamlar habire zorluk cikariyor.bu kadar ugrasocagimiza baskasina yonelelim.marin olur ruiz olur bunlardan birini alalim.marin kanatta oynar ozi sakatlanirsa,olcaydan cenkten gecistiririz bence.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ben Ronaldinho'yu asla ve katta istemem çok pişman oluruz sadece ilk 4 maç oynar sonrası hüsran adım gibi eminim Quaresma'dan beter şımarır.
Q7 gibi mi :) adam PSG BARCA MİLAN 3 takımda oynadı...! Her gittiği takımda Kalkındırdı oynadı oynattı...! etrafındakiler futbol öğretti bizdeki genç oyuncular Ronaldiho dan çok şey öğrenirler...! ellerinde dünyanın en iyi oyuncusundan 1 tanesi olacak..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2014, 00:49:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Q7 gibi mi :) adam PSG BARCA MİLAN 3 takımda oynadı...! Her gittiği takımda Kalkındırdı oynadı oynattı...! etrafındakiler futbol öğretti bizdeki genç oyuncular Ronaldiho dan çok şey öğrenirler...! ellerinde dünyanın en iyi oyuncusundan 1 tanesi olacak..!

Dediğin gibi hocam GİTTİ :) Ve bitti :) Beckham'ın kariyeri isim olarak ondan  da iyi Beckham'ı da mı alalım? Adam 34 yaşında fiziksel özelliklerinin tamamını bitirmiş yapma etme.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bende aslinda roniden sogudum neden,devre arasi herkesin diline dusurdu bizi gelcem deyip gelmedi,milli takima cagrilmadi kadro disi kaldi bize yoneldi.boyle biri gelmesin.
ha ama gelirse muthis bir reklam olur o ayri.verimli olurmu bilemem ama

Çevrimdışı forzatunga

roni bedava gelecekse olur?

Çevrimdışı ilhan mansız

Onu bunu bilmem de İsmail canerle top niyetine oynar. Buna eminim. Ayrıca bu sezon tecrübeli oyuncular lazım. Marin ruiz ve töre bize yeter sonradan alabilirsek bir de stoper almalıyız. Roni ve pirloyu düşünmek bile bence saçma